ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Holtek
گفته كه الان تو فرودگاه آمستردامه
ژنرال
به به آموستوردام! هماهنگ میکردی با هم مدرسه ای -مخلوط کن- دیدار میکردی
به طبیعت وحشی کانادا سلام مارو برسون!
mz56mz
خوشحالم همه چيز تا حالا خوب بوط انشاءالله كه بقيه اش هم خوب و عالى باشه
براى دسشويى هم ميتونيد از دستمال كاغذى مرطوب استفاده كنيد
ژنرال
محمودجان هیچی جای آبو نمیگیره!
توالت فقط ایرانی
نغمه
رفتم دیدم بعدش
نه خیر همین پیشنهادی که خودم دادم از همه بیشتر جواب میده فقط در مصرفش صرفه جویی کن یا یه بطری معمولی ببر وقتی بطری مخصوص پیاده روی خالی شد از بطری معمولی بریز توش
البته الان که دیگه بر فراز آسمانهایی خیر پیش
نخبه
gilas
نغمه
هاچو هاچو
ماهی
خب من دیروز عصر رسیدم اینجا..هوا برفی و سرده ولی نه اونقدر که قابل تحمل نباشه..
هنوز نظری ندارم چون بیشتر خوابیدم و فقط یکی دو تا خیابونو دیدم.پرواز مونترال خیلی عالی بود.یکی از نگرانی هام 8 ساعت نشستن توی هواپیما بود..من کلا از پرواز و ارتفاع می ترسم..اما تفاوت این پرواز با پروازهایی که از ایران انجاممیشه خیلی مشهود بود.درست انگار که توی تخت خواب خوابیدی بدون لرزش بدون سر و صداهای اضافی ..خلاصه خیلی راحت بود..از آمستردام که سوار شدم دیگه به قسمت فرانسوی زبان نزدیک شدم..با مهماندارها فرانسوی صحبت کردم..کتاب آمورش فرانسه دستم بود یکی شون اومد و با برخورد خیلی خوبی گفت اهل کجایی که فرانسه می خونی؟ گفتم ایران..گفت تهران یا اصفهان؟ گفتم شیراز..و کلی با هم صحبت کردیم منم از حافظ و سعدی گفتم و گفت که میشناسه خافظ رو
نکته ی دیگه ای که خیلی حس خوبی بهم داد نحوه بارزسی توی آمستردام بود.که بازرس برای بازرسی پسرم از من اجازه گرفت ..خیلی برام جالب بود که برای بچه ها توی قوانینشون احترام قائل هستند.البته اولش من تعجب کردم از سوالش و در جواب گفتم بله.ولی در عرض 3 ثانیه فهمیدم که اونا توی دست زدن به بچه ها خیلی باید مراقب باشن..و زود گفتم البته که می تونید..
اما خب اتفاق بدی هم که افتاد این بود که دو تا از چمدون هام نرسید..که توی فرودگاه مجبور سدم رفتم اطلاع دادم و فرم پر کردم.که البته برای اشتباهشوت کلی معذرت خواهی کردند و امروز چمدون هام رو فرستادند به آدرس من..
جزئیاتش یادم نمیمونه..
یه جوری نوشتی بوی گند ماهی توی ذهنم تداعی شد
مرسی هم شهری گلو
سرعت که واقعا متفاوته..آدم ذوق مرگ میشه..
هر پیشنهادی بهش می دادم قبول نمیکرد.خودم از دستمال مرطوب استفاده می کردم
آره..واقعا قبول دارم..دستشویی خودمون دوس داشتنی تره
mz56mz,
مرسی عمو..آره دستمال خیس هم به نسبت جواب میده
شما نگران نباش ، من بعدا امار همه كسايي كه نگرانت هستن رو در ميارم بهت ميدم
آخی..الهی ماهی خانوم فدای همه دوستای خوبش بشه..همه تونو دوس دارم و دلم براتون پر میزنه
فدای و بشم شیرین عزیزم..باشه تا اونجا که بتونم سر می زنم.البته تا چند روز دیگه کمی سرم خلوته.بعدش یهو همه چی قاطی میشه و باز کمی مجبورم کمتر ببینمتون..هفته ی بعد وقت مصاحبه با اداره مهاجرت دارم
gilas,
مرسی گیلاسی
همین الان پسرم خوابید و من نشستم یه مشت گریه کردم.
با اینکه اینجا کسی هست که مرتب مواظبه و پیگیری همه چیز رو می کنه ولی بازم دلم می گیره
jaj
mz56mz
رسيدن بخير عموووووو جان اميدوارم در كارها موفق باشيد و دلتون شاد
نخبه
garfild
هرجا هستی شاد و موفق باشی
ژنرال
مونترال هستی؟ فکر میکردم ونکوور میری
نمایش یا پنهان متن
الان توی تراس آپارتمان روبروی محل سکونتت، یه مرد روی یه صندلی نشسته و داره سیگار برگ میکشه!حواست باشه آدم مرموزیهمگه کارای اقامتت درست نشده؟ یعنی ممکنه توی مصاحبه با اقامتت موافقت نکنن؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
من خودم حاظرم بناییشو قبول کنم
فقط مخارج رفت و آمد پای شماست ها
نخبه,
garfild,
مرسی شیرین عزیزم و گارفیلد مهربون
نه بابا..کار اقامتم تمومه..اونا بی خودی نگران هستند .خودشون توی فرودگاه برام وقت ملاقات گذاشتن تا به سوالای احتمالی من جواب بدن و البته در مورد باز کردن حساب بانکی و بیمه توضیح بدن.که من فکر کنم تا قبل از اون روزر این کارا رو کرده باشم.ولی خب شرکت می کنم یه سری سوال در مورد تغییر احتمالی رشته م دارم که می خوام ازشون بپرسم
والا اینجا الان نصف شب پنج شنبه ست
برنامه ی خوابم هنوز تنظیم نشده..
وای چقدر خوبه که شماها هستید..خداییش یهو حالم گرفته میشه
نغمه
آخی الهی اینقده درکت میکنم که الان باز همه چی برام تداعی شد از آمستردام بگیر تا خوده مقصد
خیلیییییییییییییییییییییی عالیه ماهی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی
هههه نیاز به بنایی نداره یه شلنگ و چنتا ابزار لوله کشی و بست کارت رو راه میندازه از زیر روشویی میتونی شلنگ وصل کنی برای توالت . فنلاند خوبیش اینه که این مشکل رو نداری حتی در فرودگاه
فدااااات دلخوشی ها کم نیست از چه دلتنگ شدی گلی گلی
Holtek
تغییر رشته بده به الکترونیک
یه چند روزی طول می کشه تا ساعت بدنت هماهنگ بشه.
روی م . امینو ببوس
تنها
انشالا همه چی بر وفق مرادت پیش بره...جات خیلی این مدت خالی بود خوشحالم که بازم پیشمونی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→