₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 30 31

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• Holtek

نقل قول: نغمه
    ماهی باید رفته باشه دیروز هشت بهمن بود قبلا گفته بود که بلیطش همین روز هست هر کجا هست خدایا به سلامت دارش :48:

گفته كه الان تو فرودگاه آمستردامه 286 چهار پپست برو بالا :1:

3 سپاس: نغمه، هاچو هاچو، ماهی

• ژنرال

ماهی,
    به به آموستوردام! هماهنگ میکردی با هم مدرسه ای -مخلوط کن- دیدار میکردی :bachemosbat:
    به طبیعت وحشی کانادا سلام مارو برسون! :bahone:

3 سپاس: نغمه، هاچو هاچو، ماهی

• mz56mz

ماهی,
    خوشحالم همه چيز تا حالا خوب بوط انشاءالله كه بقيه اش هم خوب و عالى باشه
    براى دسشويى هم ميتونيد از دستمال كاغذى مرطوب استفاده كنيد :4:

4 سپاس: ژنرال، نغمه، هاچو هاچو، ماهی

• ژنرال

نقل قول: mz56mz
    براى دسشويى هم ميتونيد از دستمال كاغذى مرطوب استفاده كنيد

محمودجان هیچی جای آبو نمیگیره!
    توالت فقط ایرانی :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• نغمه

نقل قول: Holtek
    گفته كه الان تو فرودگاه آمستردامه چهار پپست برو بالا

رفتم دیدم بعدش :10:

نه خیر همین پیشنهادی که خودم دادم از همه بیشتر جواب میده فقط در مصرفش صرفه جویی کن یا یه بطری معمولی ببر وقتی بطری مخصوص پیاده روی خالی شد از بطری معمولی بریز توش :23:
    البته الان که دیگه بر فراز آسمانهایی خیر پیش

4 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ماهی، ژنرال

• نخبه

خدا رو شکرررررررررررررررررررررررررررر.. وای چقدر دلم برات تنگ شده بود..کار خوبی کردی از حال خودت بیخبرمون نزار جات خیلی خالیهههههههههههههههههههههههه :8:

• gilas

ایشالا به سلامت برسی و همه چیز اونی که میخوای باشه :8:

• نغمه

لابد الان خسته و با کلی غربت رسیدی انشاالله صبح که بعد از یه خواب خوب بیدار میشی و چشمت رو به یک جای جدید باز میکنی حس تازه و خوبی داری
    3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، نخبه

• هاچو هاچو

جات خالیه نامرد...
    1 سپاس: ماهی

• ماهی

سلام سلام صد تا سلام256
    خب من دیروز عصر رسیدم اینجا..هوا برفی و سرده ولی نه اونقدر که قابل تحمل نباشه..
    هنوز نظری ندارم چون بیشتر خوابیدم و فقط یکی دو تا خیابونو دیدم.پرواز مونترال خیلی عالی بود.یکی از نگرانی هام 8 ساعت نشستن توی هواپیما بود..من کلا از پرواز و ارتفاع می ترسم..اما تفاوت این پرواز با پروازهایی که از ایران انجاممیشه خیلی مشهود بود.درست انگار که توی تخت خواب خوابیدی بدون لرزش بدون سر و صداهای اضافی ..خلاصه خیلی راحت بود..از آمستردام که سوار شدم دیگه به قسمت فرانسوی زبان نزدیک شدم..با مهماندارها فرانسوی صحبت کردم..کتاب آمورش فرانسه دستم بود یکی شون اومد و با برخورد خیلی خوبی گفت اهل کجایی که فرانسه می خونی؟ گفتم ایران..گفت تهران یا اصفهان؟ گفتم شیراز..و کلی با هم صحبت کردیم منم از حافظ و سعدی گفتم و گفت که میشناسه خافظ رو :bahone: احساس خوبی داشتم..
    نکته ی دیگه ای که خیلی حس خوبی بهم داد نحوه بارزسی توی آمستردام بود.که بازرس برای بازرسی پسرم از من اجازه گرفت ..خیلی برام جالب بود که برای بچه ها توی قوانینشون احترام قائل هستند.البته اولش من تعجب کردم از سوالش و در جواب گفتم بله.ولی در عرض 3 ثانیه فهمیدم که اونا توی دست زدن به بچه ها خیلی باید مراقب باشن..و زود گفتم البته که می تونید..
    اما خب اتفاق بدی هم که افتاد این بود که دو تا از چمدون هام نرسید..که توی فرودگاه مجبور سدم رفتم اطلاع دادم و فرم پر کردم.که البته برای اشتباهشوت کلی معذرت خواهی کردند و امروز چمدون هام رو فرستادند به آدرس من..

نقل قول: بچه مثبت
    خواب چی میبینی :bahone:

جزئیاتش یادم نمیمونه.. :bahone: فقط یادمه یه بار تو بودی با یه بلوز زرد :10:
    نقل قول: Kishe Mehr
    دیگه شیراز بوی ماهی نمیده

یه جوری نوشتی بوی گند ماهی توی ذهنم تداعی شد :23:
    مرسی هم شهری گلو :8:
    واااای ماهی این رو ندیدم بس که هول بودم لابد پروازت دیشب بوده حس خوبیه وقتی میرسی آمستردام. اینترنتم که عاااالی این مشکل دستشویی هم با یه بطری آب معدنی بدون گاز مخصوص پیاده روی حل میشه غصه نخور قبلا آزمایش شده جواب میده از این به قول خودمون خودپردازهایی خوراکی بخر

سرعت که واقعا متفاوته..آدم ذوق مرگ میشه..
    هر پیشنهادی بهش می دادم قبول نمیکرد.خودم از دستمال مرطوب استفاده می کردم :9: بعد از دسشویی شماره دو میره حمام :23: فکر کنم بعدا که جا افتادم باید بنا بیارم درست کنه ..نمیشه بدون آب.با این یکی نمی تونم آداپته کنم خودمو :4:

نقل قول: ژنرال
    توالت فقط ایرانی

آره..واقعا قبول دارم..دستشویی خودمون دوس داشتنی تره :4:
    mz56mz,
    مرسی عمو..آره دستمال خیس هم به نسبت جواب میده :4:

نقل قول: Holtek

شما نگران نباش ، من بعدا امار همه كسايي كه نگرانت هستن رو در ميارم بهت ميدم

آخی..الهی ماهی خانوم فدای همه دوستای خوبش بشه..همه تونو دوس دارم و دلم براتون پر میزنه :6:
    نقل قول: نخبه
    وای چقدر دلم برات تنگ شده بود..کار خوبی کردی از حال خودت بیخبرمون نزار جات خیلی خالیی هههههههههههههههههههههههه

فدای و بشم شیرین عزیزم..باشه تا اونجا که بتونم سر می زنم.البته تا چند روز دیگه کمی سرم خلوته.بعدش یهو همه چی قاطی میشه و باز کمی مجبورم کمتر ببینمتون..هفته ی بعد وقت مصاحبه با اداره مهاجرت دارم :3:
    gilas,
    مرسی گیلاسی :11:
    لابد الان خسته و با کلی غربت رسیدی

همین الان پسرم خوابید و من نشستم یه مشت گریه کردم. :79:
    با اینکه اینجا کسی هست که مرتب مواظبه و پیگیری همه چیز رو می کنه ولی بازم دلم می گیره :2:
    نقل قول: هاچو هاچو
    جات خالیه نامرد..

:2:

13 سپاس: jaj، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، garfild، ژنرال، نغمه، Holtek، تنها، هاچو هاچو، gilas، دلشاد، Kishe Mehr

• 5 سپاس: mz56mz، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• mz56mz

سنگ توالت درست ميكنيم چاه ميكنيم لوله كشى ميكنيم كاشي كارى ميكنيم والووووو

رسيدن بخير عموووووو جان اميدوارم در كارها موفق باشيد و دلتون شاد

4 سپاس: jaj، ژنرال، ماهی، هاچو هاچو

• نخبه

رسیدن بخیرررررررررررررررررر ماهی جونم .. :8:
    3 سپاس: jaj، ماهی، هاچو هاچو

• garfild

رسیدن به خیر باشه
    هرجا هستی شاد و موفق باشی

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ژنرال

به به فرحناز خانوم ... به کانادا خوش اومدی :46:
    مونترال هستی؟ فکر میکردم ونکوور میری :24:

نمایش یا پنهان متنالان توی تراس آپارتمان روبروی محل سکونتت، یه مرد روی یه صندلی نشسته و داره سیگار برگ میکشه!حواست باشه آدم مرموزیه :4:

نقل قول: ماهی
    هفته ی بعد وقت مصاحبه با اداره مهاجرت دارم

مگه کارای اقامتت درست نشده؟ یعنی ممکنه توی مصاحبه با اقامتت موافقت نکنن؟

5 سپاس: ماهی، نخبه، هاچو هاچو، Holtek، Kishe Mehr

• بچه مثبت

اونجاهم غروب جمعه‌ها دلگیره؟ :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، Holtek

• ماهی

نقل قول: jaj
    راجع به دستشویی هم نگران نباش
    من خودم حاظرم بناییشو قبول کنم
    فقط مخارج رفت و آمد پای شماست ها

نقل قول: mz56mz
    سنگ توالت درست ميكنيم چاه ميكنيم لوله كشى ميكنيم كاشي كارى ميكنيم والووووو

:23: از دست شماها....

نخبه,
    garfild,
    مرسی شیرین عزیزم و گارفیلد مهربون :8:
    الان توی تراس آپارتمان روبروی محل سکونتت، یه مرد روی یه صندلی نشسته و داره سیگار برگ میکشه!حواست باشه آدم مرموزیه

:83: اینجا هیچ کس و هیچ چیز مشکوک و مرموز نیست.. :bahone:
    مگه کارای اقامتت درست نشده؟ یعنی ممکنه توی مصاحبه با اقامتت موافقت نکنن؟

نه بابا..کار اقامتم تمومه..اونا بی خودی نگران هستند .خودشون توی فرودگاه برام وقت ملاقات گذاشتن تا به سوالای احتمالی من جواب بدن و البته در مورد باز کردن حساب بانکی و بیمه توضیح بدن.که من فکر کنم تا قبل از اون روزر این کارا رو کرده باشم.ولی خب شرکت می کنم یه سری سوال در مورد تغییر احتمالی رشته م دارم که می خوام ازشون بپرسم :3:
    نقل قول: بچه مثبت
    اونجاهم غروب جمعه‌ها دلگیره؟

والا اینجا الان نصف شب پنج شنبه ست :4: ..شب جمعه هاش که برام فرقی نکرده :4: تا ببینم فردا شب چی پیش میاد :10:
    برنامه ی خوابم هنوز تنظیم نشده..
    وای چقدر خوبه که شماها هستید..خداییش یهو حالم گرفته میشه :2:

786 786 786 786 786 786 786 786

13 سپاس: ژنرال، پرهام، mz56mz، garfild، نخبه، Holtek، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، jaj، دلشاد، mojde، Kishe Mehr

• نغمه

بونژو مادام ماهی جون :6:

همین الان پسرم خوابید و من نشستم یه مشت گریه کردم.

آخی الهی اینقده درکت میکنم که الان باز همه چی برام تداعی شد از آمستردام بگیر تا خوده مقصد :17:
    مونترال خیلی عالی بود.یکی از نگرانی هام 8 ساعت نشستن توی هواپیما بود..من کلا از پرواز و ارتفاع می ترسم..اما تفاوت این پرواز با پروازهایی که از ایران انجاممیشه خیلی مشهود بود.درست انگار که توی تخت خواب خوابیدی بدون لرزش بدون سر و صداهای اضافی ..خلاصه خیلی راحت بود..از آمستردام که سوار شدم دیگه به قسمت فرانسوی زبان نزدیک شدم..با مهماندارها فرانسوی صحبت کردم..کتاب آمورش فرانسه دستم بود یکی شون اومد و با برخورد خیلی خوبی گفت اهل کجایی که فرانسه می خونی؟ گفتم ایران..گفت تهران یا اصفهان؟ گفتم شیراز..و کلی با هم صحبت کردیم منم از حافظ و سعدی گفتم و گفت که میشناسه خافظ رو

خیلیییییییییییییییییییییی عالیه ماهی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی :72:

بعدا که جا افتادم باید بنا بیارم درست کنه ..نمیشه بدون آب.با این یکی نمی تونم آداپته کنم خودمو

هههه نیاز به بنایی نداره یه شلنگ و چنتا ابزار لوله کشی و بست کارت رو راه میندازه از زیر روشویی میتونی شلنگ وصل کنی برای توالت . فنلاند خوبیش اینه که این مشکل رو نداری حتی در فرودگاه :4: البته به جز دستشویی های یه مرکز خرید :10:
    وای چقدر خوبه که شماها هستید..خداییش یهو حالم گرفته میشه

فدااااات دلخوشی ها کم نیست از چه دلتنگ شدی گلی گلی 786

3 سپاس: هاچو هاچو، Holtek، ماهی

• Holtek

ماهی! خوشحالم که سلامت رسیدی و ما رو بی خبر نذاشتی :1:
    سری سوال در مورد تغییر احتمالی رشته م دارم که می خوام ازشون بپرسم

تغییر رشته بده به الکترونیک :10:
    برنامه ی خوابم هنوز تنظیم نشده..

یه چند روزی طول می کشه تا ساعت بدنت هماهنگ بشه.
    روی م . امینو ببوس :1:

3 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، ماهی

• تنها

سلام ماهی جونم :84: رسیدن به خیر :8:
    انشالا همه چی بر وفق مرادت پیش بره...جات خیلی این مدت خالی بود خوشحالم که بازم پیشمونی 303

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: