₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 30 31

بدون عکس

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• gilas

نقل قول: ماهی
    گیل گیلی!!! تو چرا ماچ می فرستی؟ اتفاقی افتاده؟

گفتم ونجا امکانات در دسترست نیست یه وقت ماچ خونت کم نشده باشه :4:

4 سپاس: ماهی، نغمه، هاچو هاچو، نخبه

• hadi04

فعلا تا کارات راست و ریست شه واست یه اتول آوردم لنگ نمونی قناری :bahone:
    تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: Kishe Mehr، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو، نخبه

• ماهی

gilas,
    آی قربون دستت..خیلی کمبود دارم :9:
    hadi04,
    :23: واااااااااااای آرسامم
    فکرشو بکن!!!!!!
    :23:
    بی زحمت یه نوار جواد یساری هم بذار توش می خوام گوش کنم :23:
    روزای آخر که می خواستم بیام رفتم چهار راه زند برای دلار...هنوزم این جماعت تسبیح می چرخونن.چشمک می زنن و ماچ می فرستند :23: :9: دلم الان یهو تنگ شد :2:

9 سپاس: hadi04، zrnznn، Kishe Mehr، mz56mz، ژنرال، نغمه، mojde، هاچو هاچو، نخبه

• hadi04

بی زحمت یه نوار جواد یساری هم بذار توش می خوام گوش کنم

نوارا توی داشبورده آبجی عباس قادری هم هست نعمت آغاسی هم هست داوود مقامی هم برات میفرستم خیالت تخت :10:
    روزای آخر که می خواستم بیام رفتم چهار راه زند برای دلار...هنوزم این جماعت تسبیح می چرخونن.چشمک می زنن و ماچ می فرستند دلم الان یهو تنگ شد

خدا نکنه دلت تنگ شه بفرما 674 اینم تسبیح و چشمک و .. بذار ببینم ماچ نمیفرسته خوب اینم بزن تنگش درست دربیاد :11: فقط شرمنده دلار ندارم دیگه :9:

4 سپاس: Kishe Mehr، ماهی، هاچو هاچو، نخبه

• zrnznn

آره بابا..خواهرم برای کار که گزینش شده بود.بهش گفته بودند گفته شده شما توی دانشگاه مثل مانکن ها راه می ری بیچاره می گفت می خواستم سکته کنم..بعدش خواهرم پز مقاله هاشو که در سطح کشور مقام آورده بود داده بود..خانومه بهش گفته بود امروز روز گزینش شماست..نفر اول ایران هم که باشی برای ما مهم نیست ما داریم شنا رو گزینش می کنیم...

:4: ماهی جون یه پسر خاله دارم من تو یه استخدامی یه جای معتبر قبول شده بود تو گزینش بهش گفته بودن تیمم بگیر...اینم بلد نبوده و ردش کردن :4:

4 سپاس: ماهی، hadi04، هاچو هاچو، نخبه

• Kishe Mehr

بهش گفته بودند گفته شده شما توی دانشگاه مثل مانکن ها راه می ری

داداشمو دیده بودن که با ساز میرفته بیرون و می اومده خونه، بعد به من گفتن شما آیا کلاس موسیقی هم میرید!!!
    نقل قول: hadi04
    فقط شرمنده دلار ندارم دیگه

دلارشم با من :4:

4 سپاس: ماهی، hadi04، هاچو هاچو، نخبه

• ماهی

اینم تسبیح و چشمک و .. بذار ببینم ماچ نمیفرسته خوhttp://www.boooofi.com/templates/BOOFILAND2012/bbcodes/u.gifب اینم بزن تنگش درست دربیاد فقط شرمنده دلار ندارم دیگه

شما بی دلار هم عزیزی داداش ...آخیش چسبید :9:
    نقل قول: Kishe Mehr
    دلارشم با من

خیلی دست و دلوازی شما... :bahone: آدم این همه دوست خوب داشته باشه دیگه چی م یخواد از خدا؟؟؟ :5:
    نقل قول: zrnznn
    ماهی جون یه پسر خاله دارم من تو یه استخدامی یه جای معتبر قبول شده بود تو گزینش بهش گفته بودن تیمم بگیر...اینم بلد نبوده و ردش کردن

با اون گزینش هاشون...آخیش راحت شدم از هر چی گزینشه :24:
    ولی گزینش خودم خیلی خوب بود.ازم پرسیدند چرا باید نماز خوند؟ منم که کلا وقتی می رم روی منبر باید بکشنم پایین :83: یکی دو تا آیه قران رو خوندم که الان یادم نیست چی بود و در اخر هم گفتم : الا بذکرالله تطمئن القلوب .آقائه گفت احسنت...402 :83:

7 سپاس: ژنرال، zrnznn، hadi04، نغمه، Kishe Mehr، هاچو هاچو، نخبه

• hadi04

شما بی دلار هم عزیزی داداش ...آخیش چسبید

شوخی میکنم آبجی من جونمو هم واسه دوستان میدم دلار که قابلی نداره :8:

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• zrnznn

ماهی جون حالا اقا پسرتون باید تو مدرسه انگلیسی درس یاد بگیره؟ :2: بلده؟
    ماهی جون بیا از ماجراهای جدید بگو....چه دیدی؟ :93: چی برات جدید و جالبه؟ عکس بزار........من که مشتاق دیدن و شنیدنشم :65:

3 سپاس: ماهی، نغمه، هاچو هاچو

• jaj

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

جونمو هم واسه دوستان میدم

جونت سلامت باشه داداش گلم :8:
    حالا اقا پسرتون باید تو مدرسه انگلیسی درس یاد بگیره؟

چه آواتارت خوشگله :83:
    هم انگلیسی هم فرانسه..رسما باید فرانسه یاد بگیره ولی توی محیط انگلیسی رو هم یاد می گیره..هنوز درست نمی دونم روال مدرسه ش چیه..قراره نامه بیاد در خونه و جزییات توی نامه نوشته میشه..حتما اگر تونستم از مدرسه رفتنش عکس می گیرم و اینجا می گذارم.بی صبرانه منتظر شروع مدرسه ش هستم.تاریخ شروع رو زدند 19 فوریه..
    چی برات جدید و جالبه؟ عکس بزار........من که مشتاق دیدن و شنیدنشم

الان برای اظهار نظر خیلی زوده..
    خیلی چیزا جالبه..چیزای مثبت و تفاوتهایی که با ایران داره خیلی زیاده و مهم ترینش نظم و انظباط هست.معطل نشدن در ادارات و سازمانها..احترامی که به مشتری در سازمانها و فروشگاهها گذاشته میشه..قانونمندی.اینجا همه سرشون به کار خودشونه...ولی خب چیزهای منفی هم وجود داره.از جمله اینکه اینجا هم توی مترو کارتن خواب و فقیر وجود داره..فقط همین نکته ی منفی رو دیدم تا حالا. :bahone:
    نقل قول: jaj
    سوالاش خیلی عجیب غریب تر بود آدم یاد صندلی داغ میفته بعضی جاهاش

اینا که به همه چیز آدم کار دارند. :28:

8 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، hadi04، Kishe Mehr، نغمه، Holtek، ژنرال، هاچو هاچو

• نغمه

احتمالا از م امین جان تست تعیین سطح بگیرن برای ادامه تحصیلاتش امیدوارم موفق باشه درکنار مامانش انشاالله :24:
    4 سپاس: Holtek، ماهی، hadi04، هاچو هاچو

• Holtek

نقل قول: نغمه
    احتمالا از م امین جان تست تعیین سطح بگیرن برای ادامه تحصیلاتش امیدوارم موفق باشه درکنار مامانش انشاالله

اگه تست بگيرن كه بايد ديپلمشو بدن بره دانشگاه :1:

3 سپاس: ماهی، hadi04، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: نغمه
    احتمالا از م امین جان تست تعیین سطح بگیرن برای ادامه تحصیلاتش امیدوارم موفق باشه درکنار مامانش انشاالله

نمی دونم..فکر کنم تاکیدشون روی زبان باشه در شزوع..بعد از 6 ماه فکر کنم تست بگیرن..
    مرسی نغمه جون..فقط از خدا همینو می خوام :8:
    نقل قول: Holtek
    اگه تست بگيرن كه بايد ديپلمشو بدن بره دانشگاه

:56: اینجا زیاد به بچه ها فشار نمی آرن..پد.. سوخته خیلی داره زودتر از من یاد می گیره..توی مترو یه کمی گیج می زدم.و مدام نقشه رو نگاه می کردم.نقشه رو ازم گرفت گذاشت توی جیبش و گفت دنبال من بیا..خیلی خوب مسیرا رو تشخیص می ده و من تعجب می کنم و احساس خنگی می کنم :10: خلاصه الان یه جا که می خوام برم بهش می گم تو بگو از کدوم وری بریم.خیلی خوشش می آد که تا این حد بهش اعتماد می کنم.. :83:
    zrnznn,
    دیروز رفتم فروشگاه مواد غذایی تایلندی..خیلی برام جالب بود. عکس گرفتم..گفته بودی عکس بذار سعی می کنم چیزایی که به نظرم جالبه عکس بذارم نجمه جونم :11:
    اینبار رفتم دیدم.ولی از دفعه بعد حتما امتحانشون می کنم

این یه میوه عجیب غریب بود که اصلا نمی دونم چیه
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

این خرپنگ و جک و جونورای دریایی شونه.. :4: درست توی عکس نیفتاده

تصویر در دسترس نیست

ماهیا و میگو هاشون..جالبه که میگو همه جای دنیا گرونه

تصویر در دسترس نیست

این خیارا خیلی گنده بودند...آدم تعجب می کرد..با اون نارگیلای پایین مقایسه کنین

تصویر در دسترس نیست

اینم انواع رشته هاشون که از برنج درست می کنن.از اون چیزایی هست که حتما امتحان می کنم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: hadi04، بچه مثبت، Holtek، ژنرال، mz56mz، zrnznn، jaj، تنها، mojde، نغمه، هاچو هاچو، نخبه

• hadi04

ماهی,
    بسیار جالب بود اون خرچنگها رو پیشنهاد میکنم بخری یه کم طبعش گرمه ولی خوب چیزی از آب درمیاد باور کن توی بوشهر بهش میگن گپ کو gapkooo یه چند باری زدیم در بدن جات خالی ولی بعدش یکی از دوستان گفت ظاهرا حرامه :9: ولی خدایی خیلی خوشمزه بود تازه از یه رستوران هم خریدیم خوردم اگر حرامه چرا میفروشن ها؟ تازه من خوردم هیچیمم نشد چرا حرامه ؟ :4: اول باید بخری دوم باید آب پزش کنی و پوستش رو بکنی بعد با چاشنی تند قاطی پاتیش کنی که خودت اوستایی بعد چرخش میکنی و با نووووون میزنی در بدن :bahone:

6 سپاس: بچه مثبت، Holtek، ژنرال، ماهی، zrnznn، هاچو هاچو

• بچه مثبت

از فروشگاه مواد غذایی تایلندی چی خریدی؟
    فروشگاه مواد غذایی آنتالیا هم اونجا هست؟ 470

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: Holtek، ماهی، هاچو هاچو

• Holtek

این خیارا خیلی گنده بودند...آدم تعجب می کرد..

خياراشون تايلندي بوده ديگه :bahone: شايدم اصلا خيار نبوده ؟ شايدم اصلا برا خوردن نبوده :50:

5 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، ماهی، hadi04، هاچو هاچو

• بچه مثبت

شايدم اصلا خيار نبوده ؟
    ازین خیار بزرگا اینجا هم هست! بعضیاشونم خاردارن! :bahone:
    نمایش یا پنهان متن
    2 تصویر این بخش در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    7 سپاس: ژنرال، ماهی، Holtek، mz56mz، hadi04، نغمه، هاچو هاچو

• ژنرال

شايدم اصلا خيار نبوده ؟ شايدم اصلا برا خوردن نبوده

نقل قول: بچه مثبت
    ازین خیار بزرگا اینجا هم هست! بعضیاشونم خاردارن!

امین جان، طرفای شما خیار با طعم توت فرنگی هم هست؟ :bahone:

5 سپاس: ماهی، Holtek، بچه مثبت، hadi04، هاچو هاچو

• ماهی

دوباره من گفتم ف...شماها رفتید فرحزاد؟؟؟ :23:
    خیلی منحرفید همه تون..من همه ش توی این فکر بودم که اینا یه جور کدو هستن..اونوقت شماها تا خاردارشم تصور نمودید.. :83:
    گفت ظاهرا حرامه

فکر کنم مکروه باشه نه حرام..
    من فقط اگر چندش آور نباشه خواهم خورد..قبلا هشت پا خوردم..حسره نباشه هر چی باشه می خورم :4:

نقل قول: بچه مثبت
    از فروشگاه مواد غذایی تایلندی چی خریدی؟

بیشتر مشغول خوندن بسته ها بودم ببینم چی هستند و چی نیستند..یه خرده سبزیجات خریدم.و این خمیر که باهاش سمبوسه درست کنم..

10 سپاس: ژنرال، Holtek، بچه مثبت، hadi04، zrnznn، تنها، mojde، نغمه، هاچو هاچو، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: