₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 30 31

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• هاچو هاچو

سلام ماهی مهاجر :10: کانادا چطوره؟؟ خدا رو شکر که به سلامتی رسیدی :46:
    نقل قول: ماهی
    شب جمعه هاش که برام فرقی نکرده :4:

شب جمعه هات فرق بکنه صلوات کانادایی بفرست :4:
    گفتم ایران..گفت تهران یا اصفهان؟

کاش میگفتی اصفهان! :9:
    نکته ی دیگه ای که خیلی حس خوبی بهم داد نحوه بارزسی توی آمستردام بود

مگه چطوری بازرسی کردنت؟؟چه حسی دقیقا؟؟ :bahone:

4 سپاس: Holtek، نغمه، ماهی، Kishe Mehr

• mz56mz

نياز فورى در كانادا:bahone: :bahone: :bahone:
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: Holtek، نغمه، ماهی، ژنرال، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• gilas

رسیدن بخیر ماهی قرمزم :11:

خدا رو شکر که تا اینجا همه چیز خوب بوده از این به بعدشم حتمی خوب پیش میره :3:

3 سپاس: Holtek، ماهی، هاچو هاچو

• Holtek

سلام
    الان كه نيستي دو حالت داره : يا شيرازي بازي دراوردي و مي خواي چند روز بخوابي يا داري حسابي شهر رو ميگردي :bahone:

4 سپاس: ماهی، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: نغمه
    بونژو مادام ماهی جون

بونژووووووووووووق مادام نغمه جونم :6:
    نقل قول: نغمه
    فدااااات دلخوشی ها کم نیست از چه دلتنگ شدی گلی گلی

نمی دونم والا..این خونه ای که توش هستم موقته...تا وضعیتم ثابت نشه و پسرم رو مدرسه نذارم آروم نمیشم..دیروز رفتم دنبال کارت بیمه..آفیسر خیلی خیلی خوش برخورد بود..نمی دونم چرا وقتی می گی ایرانی هستی اینقدر تعجب می کنند..گفت ینی تو از ایران اومدی؟؟؟ وااااااااااااااایی..ولی خیلی مهربون هستند و سعی می کنن خر فهمت کنند :4:
    نقل قول: Holtek
    یه چند روزی طول می کشه تا ساعت بدنت هماهنگ بشه.

واقعا بدنم با ساعت ایران می خوابه.دیروز ساعت 3 ظهر خوابیدیم یه موقع بلند شدم دیدم 2 نصف شبه..اعصابم خرد شده بود..می ترسیدم م امین از گرسنگی قندش افتاده باشه.پاشدم بیدارش کردم و یه لیوان شیر بهش دادم..و دیگه نخوابیدیم تا الان که یه ربع به 9 صبح هست..
    تنها,
    مرسی شیدای عزیزم :11:
    نقل قول: هاچو هاچو
    کانادا چطوره؟؟

سلام داره خدمتتون..فعلا هوا برفیه..تف یندازی زمین قندیل میشه :23: ولی خب من فعلا کلم داغه..زیاد حالیم نمیشه :10:

شب جمعه هات فرق بکنه صلوات کانادایی بفرست

الهم صل علی محمد و آل محمد :4:
    مگه چطوری بازرسی کردنت؟؟چه حسی دقیقا؟؟

والا انگلت نکردند :23: مث ایران که این خانومه همه جات دست می کنه :9: والا حال آدمو بد می کنن :30:
    نقل قول: mz56mz
    نياز فورى در كانادا

وای عمو... :23:
    gilas,
    مرسی گیلاسی عزیزم..توکلم به خداست :11:
    Holtek,
    نه همون که گفتم..خوابم تنظیم نیست..امروز و فردا تعطیله..شاید برم بگردم.. :3: سرده لا مصب..باید برم از پالتوها و پوتینای خودشون بخرم..با مال ما فرق داره.سبک و گرمه

12 سپاس: ژنرال، gilas، jaj، mz56mz، نخبه، بچه مثبت، نغمه، دلشاد، Holtek، تنها، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• 4 سپاس: نخبه، نغمه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• نغمه

آره حتما از پالتو و کت های خودشون بخر سه لایه است و خیلی گرم هدیه سادات یه دونه براش از واترلو آوردن خیلی خفنه :3:
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• دلشاد

آبجی خوبی امیدوارم موفق بشی :8: :11: :6:
    1 سپاس: هاچو هاچو

• hadi04

سلام به ماهی گلی
    والا قبل از ابراز احساسات بگم که با خوندن پست بچه ها کلی دلم دستشویی خواست جاتون خالی رفتم یه دل سیر دستشویی :23: بابا یکی نیست بگه توی این مهاجرت موضوعهای دیگه ای هم هست بحث رو عوض کنید :83:
    از اینکه سالم و سرحالی خیلی خوشحالم ببخشید دیر کامنت گذاشتم آخه شیراز هستم و کلی کار هم ریخته روی سرم وقت زیادی ندارم واسه نت تا برگردم خونه ایشالا از خجالت دوستان دربیام والا ...
    جات خیلی خالی بود توی سالگرد تاسیس سایت کلی یادت کردیم :1:

7 سپاس: نخبه، Holtek، نغمه، mz56mz، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• mz56mz

hadi04,
    چه موضوعى مهمتر از نبودن آفتابه كاكو گلو ، خودت رفتى يه دل سيييييير تو دستشويى با تمام امكانات نمى تونى بقيه رو درك كنى والوووو با ابن دستشويى هاشون :4:

5 سپاس: Holtek، hadi04، نغمه، ماهی، هاچو هاچو

• Holtek

چه موضوعى مهمتر از نبودن آفتابه كاكو گلو ، خودت رفتى يه دل سيييييير تو دستشويى با تمام امكانات نمى تونى بقيه رو درك كنى والوووو با ابن دستشويى هاشون

عمو جان اين كه مهم نيست آدم زودي عادت مي كنه ، فقط 10 سال اولش سخته :bahone:

4 سپاس: hadi04، mz56mz، ماهی، هاچو هاچو

• hadi04

چه موضوعى مهمتر از نبودن آفتابه كاكو گلو ، خودت رفتى يه دل سيييييير تو دستشويى با تمام امكانات نمى تونى بقيه رو درك كنى والوووو با ابن دستشويى هاشون

خدایی راست میگی آفتابه از آپشنهاییه که تویه زندگی تنها در مواقعی که نیستش یادش میفتیم مثل سلامتی و امنیت :83:
    نقل قول: Holtek
    عمو جان اين كه مهم نيست آدم زودي عادت مي كنه ، فقط 10 سال اولش سخته

ترک آفتابه خیلی سخته خدایی ولی ناممکن نیست :4:

6 سپاس: Holtek، mz56mz، ماهی، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Holtek

نقل قول: hadi04
    خدایی راست میگی آفتابه از آپشنهاییه که تویه زندگی تنها در مواقعی که نیستش یادش میفتیم مثل سلامتی و امنیت

جاي خالي يه تاپيك براي آفتابه تو سايت كاملا احساس ميشه :bahone:

5 سپاس: mz56mz، ماهی، hadi04، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• mojde

موفق باشی ماهی خانومی :11:
    4 سپاس: mz56mz، ماهی، hadi04، هاچو هاچو

• ماهی

جات خیلی خالی بود توی سالگرد تاسیس سایت کلی یادت کردیم

ممنون آرسام..خودمم خیلی دوس داشتم باشم.ولی این جور مسابقات و برنامه ها تمرکز می خواد.اینجا هر وقت هم میام چای کامپیوتر دارم سرچ می کنم و دنبال آدرس و ...می گردم..برا همین تمرکز ندارم..
    دلم به شما ها خیلی خوش هست..باور کنید برام دلگرمی بزرگی هستید..دیشب نصف شب پشیمون شده بودم..نمی دونم می تونم با دلتنگی هاش کنار بیام یا نه...
    mojde,
    مرسی مژده ی عزیزم..
    دوستون دارم.. 280

8 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، نخبه، hadi04، Kishe Mehr، mojde، gilas، هاچو هاچو

• محسن صائب

دیشب نصف شب پشیمون شده بودم..نمی دونم می تونم با دلتنگی هاش کنار بیام یا نه...

انشاا... موفق باشی
    من همیشه به کسانی که میخوان مغازه باز کنند میگم اقا جان تا دوسال نباید فکر استفاده وسود باشی باید بدونی تا دوسال باید صبر کنی تا هم تجربه کسب کنی و هم مشتری پیدا کنی
    حالا این چه ربطی به بحث ما داشت :4:
    خواهر گلم
    میدونم، خودت هم خوب میدونی
    ولی من بخاطر تثبیت افکارت عرض میکنم
    این دلتنگی ها و روزها جزو مسیر هست و باید اتفاق بیفته و هر کسی موفق هست که بتونه این شرایط رو درک و تحمل کنه
    راستش
    از دست من کاری بر نمیاد
    فقط همیشه برات دعا میکنم که انشاا... به اهدافت برسی و بتونی به اون چیزی که حقت هست برسی

6 سپاس: ژنرال، ماهی، نخبه، Holtek، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• hadi04

دلم به شما ها خیلی خوش هست..باور کنید برام دلگرمی بزرگی هستید..دیشب نصف شب پشیمون شده بودم..نمی دونم می تونم با دلتنگی هاش کنار بیام یا نه...

منکه تا هستم باهاتم محکم باش آبجی اولش یه کم سخته درست میشه ول نکنی بیایا تازه ما هم میخوایم بیایم خونتون مهمونی :4:

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• ماهی

محسن صائب,
    مرسی اقا محسن..
    آره می دونم.یهو اینجوری میشم..بعدش درست میشه :4:
    ممنونم ازت
    ول نکنی بیایا تازه ما هم میخوایم بیایم خونتون مهمونی

:23:
    نه بابا کجا میام..واقعا تفاوت رو احساس می کنم..خب سختی هاش برای منه ولی این پسره حالشو خواهد برد :4:
    مرسی از دلگرمیهاتون :8:

امروز رفتم آموزش و پرورش..رجیسترش کردم و گفتند 16 فوریه لیدر میاد دنبالش برای WELCOME TO SCHOOL :bahone:
    خیلی خوشحالم.. 256 256 256 256 256 256

12 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، Holtek، ژنرال، hadi04، نخبه، zrnznn، Kishe Mehr، KuRoSh، mojde، gilas، هاچو هاچو

• mz56mz

خیلی خوشحالم.

هميشه خوشحال باشيد

3 سپاس: hadi04، ماهی، هاچو هاچو

• Holtek

امروز رفتم آموزش و پرورش..رجیسترش کردم و گفتند 16 فوریه لیدر میاد دنبالش برای WELCOME TO SCHOOL

چه خوب كه زود رجيسترش كردن ، اينجا سه ماه مونده به شروع مدارس ما نمي تونيم رجيستر كنيم چه برسه به وسط سال.
    تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: ژنرال، hadi04، نخبه، ماهی، Kishe Mehr، تنها، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: