ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
شب جمعه هات فرق بکنه صلوات کانادایی بفرست
کاش میگفتی اصفهان!
مگه چطوری بازرسی کردنت؟؟چه حسی دقیقا؟؟
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستgilas
خدا رو شکر که تا اینجا همه چیز خوب بوده از این به بعدشم حتمی خوب پیش میره
Holtek
الان كه نيستي دو حالت داره : يا شيرازي بازي دراوردي و مي خواي چند روز بخوابي يا داري حسابي شهر رو ميگردي
ماهی
بونژووووووووووووق مادام نغمه جونم
نمی دونم والا..این خونه ای که توش هستم موقته...تا وضعیتم ثابت نشه و پسرم رو مدرسه نذارم آروم نمیشم..دیروز رفتم دنبال کارت بیمه..آفیسر خیلی خیلی خوش برخورد بود..نمی دونم چرا وقتی می گی ایرانی هستی اینقدر تعجب می کنند..گفت ینی تو از ایران اومدی؟؟؟ وااااااااااااااایی..ولی خیلی مهربون هستند و سعی می کنن خر فهمت کنند
واقعا بدنم با ساعت ایران می خوابه.دیروز ساعت 3 ظهر خوابیدیم یه موقع بلند شدم دیدم 2 نصف شبه..اعصابم خرد شده بود..می ترسیدم م امین از گرسنگی قندش افتاده باشه.پاشدم بیدارش کردم و یه لیوان شیر بهش دادم..و دیگه نخوابیدیم تا الان که یه ربع به 9 صبح هست..
تنها,
مرسی شیدای عزیزم
سلام داره خدمتتون..فعلا هوا برفیه..تف یندازی زمین قندیل میشه
شب جمعه هات فرق بکنه صلوات کانادایی بفرست
الهم صل علی محمد و آل محمد
والا انگلت نکردند
وای عمو...
gilas,
مرسی گیلاسی عزیزم..توکلم به خداست
Holtek,
نه همون که گفتم..خوابم تنظیم نیست..امروز و فردا تعطیله..شاید برم بگردم..
jaj
نغمه
دلشاد
hadi04
والا قبل از ابراز احساسات بگم که با خوندن پست بچه ها کلی دلم دستشویی خواست جاتون خالی رفتم یه دل سیر دستشویی
از اینکه سالم و سرحالی خیلی خوشحالم ببخشید دیر کامنت گذاشتم آخه شیراز هستم و کلی کار هم ریخته روی سرم وقت زیادی ندارم واسه نت تا برگردم خونه ایشالا از خجالت دوستان دربیام والا ...
جات خیلی خالی بود توی سالگرد تاسیس سایت کلی یادت کردیم
mz56mz
چه موضوعى مهمتر از نبودن آفتابه كاكو گلو ، خودت رفتى يه دل سيييييير تو دستشويى با تمام امكانات نمى تونى بقيه رو درك كنى والوووو با ابن دستشويى هاشون
Holtek
عمو جان اين كه مهم نيست آدم زودي عادت مي كنه ، فقط 10 سال اولش سخته
hadi04
خدایی راست میگی آفتابه از آپشنهاییه که تویه زندگی تنها در مواقعی که نیستش یادش میفتیم مثل سلامتی و امنیت
ترک آفتابه خیلی سخته خدایی ولی ناممکن نیست
Holtek
جاي خالي يه تاپيك براي آفتابه تو سايت كاملا احساس ميشه
mojde
ماهی
ممنون آرسام..خودمم خیلی دوس داشتم باشم.ولی این جور مسابقات و برنامه ها تمرکز می خواد.اینجا هر وقت هم میام چای کامپیوتر دارم سرچ می کنم و دنبال آدرس و ...می گردم..برا همین تمرکز ندارم..
دلم به شما ها خیلی خوش هست..باور کنید برام دلگرمی بزرگی هستید..دیشب نصف شب پشیمون شده بودم..نمی دونم می تونم با دلتنگی هاش کنار بیام یا نه...
mojde,
مرسی مژده ی عزیزم..
دوستون دارم..
محسن صائب
انشاا... موفق باشی
من همیشه به کسانی که میخوان مغازه باز کنند میگم اقا جان تا دوسال نباید فکر استفاده وسود باشی باید بدونی تا دوسال باید صبر کنی تا هم تجربه کسب کنی و هم مشتری پیدا کنی
حالا این چه ربطی به بحث ما داشت
خواهر گلم
میدونم، خودت هم خوب میدونی
ولی من بخاطر تثبیت افکارت عرض میکنم
این دلتنگی ها و روزها جزو مسیر هست و باید اتفاق بیفته و هر کسی موفق هست که بتونه این شرایط رو درک و تحمل کنه
راستش
از دست من کاری بر نمیاد
فقط همیشه برات دعا میکنم که انشاا... به اهدافت برسی و بتونی به اون چیزی که حقت هست برسی
hadi04
منکه تا هستم باهاتم محکم باش آبجی اولش یه کم سخته درست میشه ول نکنی بیایا تازه ما هم میخوایم بیایم خونتون مهمونی
ماهی
مرسی اقا محسن..
آره می دونم.یهو اینجوری میشم..بعدش درست میشه
ممنونم ازت
نه بابا کجا میام..واقعا تفاوت رو احساس می کنم..خب سختی هاش برای منه ولی این پسره حالشو خواهد برد
مرسی از دلگرمیهاتون
امروز رفتم آموزش و پرورش..رجیسترش کردم و گفتند 16 فوریه لیدر میاد دنبالش برای WELCOME TO SCHOOL
خیلی خوشحالم..
mz56mz
هميشه خوشحال باشيد
Holtek
چه خوب كه زود رجيسترش كردن ، اينجا سه ماه مونده به شروع مدارس ما نمي تونيم رجيستر كنيم چه برسه به وسط سال.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→