₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 30 31

بدون عکس

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• hadi04

نقل قول: ماهی
    نه بابا کجا میام..واقعا تفاوت رو احساس می کنم..خب سختی هاش برای منه ولی این پسره حالشو خواهد برد

ایشالا به سلامتی حالش رو هم خواهد برد خودتم سعی کن زیاد بهت سخت نگذره خوش باش
    راستی برای مصاحبه که خواستی بری احکام هم می پرسن؟ بلدی؟ :4: اگر بلدی بگو ببینم وضو چند رکعته؟ :bahone:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: hadi04
    راستی برای مصاحبه که خواستی بری احکام هم می پرسن؟ بلدی؟ اگر بلدی بگو ببینم وضو چند رکعته؟

نخیر میپرسن کفن میت چند تیکه هست :4:

4 سپاس: hadi04، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: نخبه
    نخیر میپرسن کفن میت چند تیکه هست

اونجا که میتاشون چند تیکه نمیپوشن یه تیکه می پوشن اولین سوال از وضو هست میگن وضو چند رکعته تازه برای هر زمان هم فرق میکنه مثلا وضوی صبح یا ظهر یا شب از ما گفتن بود :4:

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• نغمه

خدا رو شکر ماهی جون که همه چی داره خوب پیش میره به لطف خدا و تلاش خودت انشاالله که پر از شادی و انرژی باشی همیشه :11:

• zrnznn

سلام ماهی جونممممممممم 1153
    خدا رو شکر که رسیدی عزیزم و اینکه همه چی به خوبی پیش رفتهههههههههههه 786 خوشحالمممممممممممممم.....امیداورم از این به بعد هم همه چی اوکی باشه 261
    راستی پریروز بفرماییید شامو میدیدم..... داشت میگفت ما کانادایممم اگر دوست دارید تو سایتمون اسمتون رو بنویسید و اینااااااااا.....ماهی جون خونتو که مستقر شدی و حسابی خشگل کردی و جا افتادی من از تو تی وی ومنتظرتم که بببببینمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :6: :93:

• ماهی

mz56mz,
    :8:
    نقل قول: Holtek
    چه خوب كه زود رجيسترش كردن ، اينجا سه ماه مونده به شروع مدارس ما نمي تونيم رجيستر كنيم چه برسه به وسط سال.

:56: ادامو در میاری؟ :bahone:
    این رجیستر کردن با ثبت نامای ما فرق داره..برا همین معادلش رو چون نداشتیم همون لغت خودشونو استفاده کردم..من هنوز مدرسه شو ندیدم.اینجایی که رفتم یه چیزی تو مایه های اداره ی آموزش و پرورش ما بود..اونجا یه بانک اطلاعاتی دارند که مشخصات دانش آموز رذو ثبت می کنند خیلی ساده و راحت بدون پر کردن هیچ فرمی.فقظ مشخصات مادر رو می خواد..یه فرمم می ذاره جلوت میگه اسم باباشو بنویس :4: این قسمتش خیلی قشنگ بود.. :4: بعدش خودشون یه لیدر می فرستند که بچه رو ببره به مدرسه ای که نزدیک به خونه ست.الته قبلش یه نامه میاد در خونه..
    خودتم سعی کن زیاد بهت سخت نگذره خوش باش

خب من خیلی دل تنگ میشم.خیلی وقتا میشینم گریه می کنم..دلم برای مامانم یه ذره شده :79: ولی خب وقتی کارا خوب پیش میره آروم میشم.دیروز با مامانم صحبت کردم.تا روزی که می خواستم بیام دلخور بود.اما الان مرتب زنگ میزنه و میگه دعای من پشت سرته.. :8:
    اگر بلدی بگو ببینم وضو چند رکعته؟

:23: توی اون مصاحبه منم که باید سوال کنم نه اونا..خوبه من این سوالو ازشون بپرسم :10:

:83:
    نغمه,
    مرسی نغمه گل گلی :11:
    zrnznn,
    به به خانوم مهندس عزیزم..
    چطوری با زحمتای ما خانوم..من فرصت نکردم ازت تشکر درست حسابی کنم..دیدم که گل کاشته بودین.می دونستم فستیوال آشپزی رو خیلی خوب اجرا خواهید کرد..ازت خیلی خیلی ممنونم نازنینم :6:
    خب راستش از برنامه ی بفرمایید شام زیاد خوشم نمیاد..شایدم یه روز شرکت کنم نمی دونم..فکر کنم این برنامه توی ونکور اجرا میشه..اینجا نیست :37:

9 سپاس: Holtek، zrnznn، mz56mz، Kishe Mehr، hadi04، تنها، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

ایران شده کانادا ، ماهی بیا ماهی بیا :86:

ماهی گلو اونجا دلار کانادا چنده؟ :51:
    :bahone:

یارو میگفته وضعیت ترکیه خیلی خرابه 314 لباس زنها سه تیکه شده :9: کلاه و عینک و دمپائی :4:

توی اون مصاحبه منم که باید سوال کنم نه اونا

ینی چی... :37:

5 سپاس: hadi04، ماهی، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو

• KuRoSh

درود ماهی گل گلی قرمز صورتی
    حالت چطوره خوبی
    گل پسرت چطوره
    خوش میگذره اونجا تو برف و سرماااا
    وقتی که رفتی گرمات هم رفت الان اینجا شده سرد و یخبندان

• hadi04

خب من خیلی دل تنگ میشم.خیلی وقتا میشینم گریه می کنم..دلم برای مامانم یه ذره شده ولی خب وقتی کارا خوب پیش میره آروم میشم.دیروز با مامانم صحبت کردم.تا روزی که می خواستم بیام دلخور بود.اما الان مرتب زنگ میزنه و میگه دعای من پشت سرته..

خدا مادر جون رو برات نگهداره ایشالا یه کم که کارا راست و ریست شد برمیگردی نرفتی برای همیشه که منم کلی از خویشاوندامون اونور هستن سالی یکی دوبار میان و سر میزنن باور کن وقتی دور میشی بیشتر خویشاوندان رو میبینی تا وقتی که پیششون هستی این برای خودم هم ثابت شده
    توی اون مصاحبه منم که باید سوال کنم نه اونا..خوبه من این سوالو ازشون بپرسم

یادم افتاد به مصاحبه استخدامم یه فیلمی بازی کردم یارو بدهکار هم شد :83:

4 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، نغمه، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr

ینی چی...

ینی همین دیگه..جلسه مصاحبه هست برای اینکه بگن از کجا باید شروع کنم و..بنابراین من باید کلی سوال بپرسم..البته تا پس فردا همه ی کارمو کردم :83: امروز هم رفتم حساب بانکی با ز کردم.سخت ترین کاری بود تا حالا کردم..می تونم بگم 70 درصد حرفای خانومه رو نفهمیدم..فقط الکی هی گفتم..ok..ok :83: البته حالا از دوستم چیزایی رو که نفهمیدممی پرسم
    KuRoSh,
    مرسی کورش جان..
    خدا مادر جون رو برات نگهداره ایشالا یه کم که کارا راست و ریست شد برمیگردی نرفتی برای همیشه

می دونی چیه؟ کلا محدودیت آزار دهنده ست..حالا شیراز که بودم مامانمو در هفته یک یا دوبار می دیدم..ولی الان یه جورایی به خاطر محدودیت آدم بیشتر اذیت میشه.. :44:

7 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، ژنرال، نغمه، mojde، gilas، هاچو هاچو

• hadi04

می دونی چیه؟ کلا محدودیت آزار دهنده ست..حالا شیراز که بودم مامانمو در هفته یک یا دوبار می دیدم..ولی الان یه جورایی به خاطر محدودیت آدم بیشتر اذیت میشه..

کاملا درکت میکنم خودم هم به همین درد گرفتارم همین چند وقت پیش بعد از حدود 5 ماه میخواستم مرخصی بگیرم برم مادر و پدرم رو ببینم که بعد از اوکی شدن مرخصی یه ماموریت هیچ جا نبوده خورد به من بدبخت باید میرفتم خارج از کشور یه ماه اصلا داغون شدم باور کن هنوز خستگیش توی تنمه وقتی حرفشو میزنم خلاصه ماموریته باعث شد مادر و پدرم رو هفت ماه نبینم با احتساب اون پنج ماه :4: داشتم میترکیدم ولی خوب بالاخره دیدمشون دیگه
    یه کم سخته میدونم ولی عادت میکنی زندگی همیشه یه قوانین نانوشته ای داره که مجبوریم ازش پیروی کنیم :1:

3 سپاس: Kishe Mehr، ماهی، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

ینی همین دیگه..جلسه مصاحبه هست برای اینکه بگن از کجا باید شروع کنم و..بنابراین من باید کلی سوال بپرسم..البته تا پس فردا همه ی کارمو کردم امروز هم رفتم حساب بانکی با ز کردم.سخت ترین کاری بود تا حالا کردم..می تونم بگم 70 درصد حرفای خانومه رو نفهمیدم..فقط الکی هی گفتم..ok..ok البته حالا از دوستم چیزایی رو که نفهمیدممی پرسم

تا حالا توی مصاحبه ازت پرسیدن که انواع غسل رو بگو؟ انواع نماز واجب رو بگو؟ اخرین راهپیمایی که رفتی کی بود؟ اخرین سخنرانی چی بود؟ نماز متصل به نمیدونم چی، چیه؟ روز جمعه ات رو چطوری میگذرونی؟ نماز جمعه رو چطوری میخونن؟ وضو چند رکعته و نماز صبح رو چطوری میگیرن؟ ولی حتی یک بار هم ازت پرسیدن که تخصصت چیه؟ چه چیزی توی چنته داری؟ و... :65:

• ژنرال

امیدوارم هرچه زودتر استیبل بشی :4:

• نغمه

نقل قول: Kishe Mehr
    تا حالا توی مصاحبه ازت پرسیدن که انواع غسل رو بگو؟ انواع نماز واجب رو بگو؟ اخرین راهپیمایی که رفتی کی بود؟ اخرین سخنرانی چی بود؟ نماز متصل به نمیدونم چی، چیه؟ روز جمعه ات رو چطوری میگذرونی؟ نماز جمعه رو چطوری میخونن؟ وضو چند رکعته و نماز صبح رو چطوری میگیرن؟ ولی حتی یک بار هم ازت پرسیدن که تخصصت چیه؟ چه چیزی توی چنته داری؟ و...

شبیه صندلی داغ شده
    351

• mojde

ماهی جون از من میشنوی تا وقتی که ته ته دلت یه ذره امید هست بمون وگرنه با سر بلندی برگرد حداقل پیش خودت سربلندی که هر کاری میشده برای بچت و خودت کردی اما الان زوده که آدم بخواد تصمیم بگیره فعلا تو فقط باید کنار بیای و آنالیز کنی .موفق باشی امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد. و هر چیزی به مصلحتت سر راحت قرار بگیره

• بچه مثبت

ماهی خیلی ماهی :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• 2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• mz56mz

بچه مثبت,
    فرانسويش ميشه
    ماهى خيلى Mois ايى :4:
    تلفظ ( مو وا)

• ماهی

hadi04,
    آره می دونم..زندگی در هر حال یه جاییش میلنگه :28: مرسی از دلگرمی هات آرسام :8:
    Kishe Mehr,
    آره بابا..خواهرم برای کار که گزینش شده بود.بهش گفته بودند گفته شده شما توی دانشگاه مثل مانکن ها راه می ری :23: بیچاره می گفت می خواستم سکته کنم..بعدش خواهرم پز مقاله هاشو که در سطح کشور مقام آورده بود داده بود..خانومه بهش گفته بود امروز روز گزینش شماست..نفر اول ایران هم که باشی برای ما مهم نیست ما داریم شنا رو گزینش می کنیم...
    mojde,
    توکلم به خداست مژده جون..خدا ایشالا کمکم می کنه.مرسی :11:
    نقل قول: بچه مثبت

ماهی خیلی ماهی

اواااااااااااا؟؟ :bahone:
    خورشید از کدوم طرف دراومده مهربون شدی؟؟؟!! :4: چی شده هم مدرسه ای؟؟؟ ظرفیت این همه انرژی مثبت رو ندارما :4:
    gilas,
    گیل گیلی!!! تو چرا ماچ می فرستی؟ اتفاقی افتاده؟ :4:
    نمایش یا پنهان متن :8:

نقل
    نقل قول: mz56mz
    ماهى خيلى Mois ايى

:83: عمووو!!! موا میشه من معادل me در انگلیسی :10:

7 سپاس: mz56mz، gilas، hadi04، بچه مثبت، Kishe Mehr، نغمه، هاچو هاچو

• mz56mz

ماهی,
    يعنى اطلاعات اشتباه بهم داده اين دار الترجمه :9:

3 سپاس: ماهی، نغمه، هاچو هاچو