نه بابا کجا میام..واقعا تفاوت رو احساس می کنم..خب سختی هاش برای منه ولی این پسره حالشو خواهد برد
ایشالا به سلامتی حالش رو هم خواهد برد خودتم سعی کن زیاد بهت سخت نگذره خوش باش راستی برای مصاحبه که خواستی بری احکام هم می پرسن؟ بلدی؟ اگر بلدی بگو ببینم وضو چند رکعته؟
اونجا که میتاشون چند تیکه نمیپوشن یه تیکه می پوشن اولین سوال از وضو هست میگن وضو چند رکعته تازه برای هر زمان هم فرق میکنه مثلا وضوی صبح یا ظهر یا شب از ما گفتن بود
سلام ماهی جونممممممممم خدا رو شکر که رسیدی عزیزم و اینکه همه چی به خوبی پیش رفتهههههههههههه خوشحالمممممممممممممم.....امیداورم از این به بعد هم همه چی اوکی باشه راستی پریروز بفرماییید شامو میدیدم..... داشت میگفت ما کانادایممم اگر دوست دارید تو سایتمون اسمتون رو بنویسید و اینااااااااا.....ماهی جون خونتو که مستقر شدی و حسابی خشگل کردی و جا افتادی من از تو تی وی ومنتظرتم که بببببینمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
چه خوب كه زود رجيسترش كردن ، اينجا سه ماه مونده به شروع مدارس ما نمي تونيم رجيستر كنيم چه برسه به وسط سال.
ادامو در میاری؟ این رجیستر کردن با ثبت نامای ما فرق داره..برا همین معادلش رو چون نداشتیم همون لغت خودشونو استفاده کردم..من هنوز مدرسه شو ندیدم.اینجایی که رفتم یه چیزی تو مایه های اداره ی آموزش و پرورش ما بود..اونجا یه بانک اطلاعاتی دارند که مشخصات دانش آموز رذو ثبت می کنند خیلی ساده و راحت بدون پر کردن هیچ فرمی.فقظ مشخصات مادر رو می خواد..یه فرمم می ذاره جلوت میگه اسم باباشو بنویس این قسمتش خیلی قشنگ بود.. بعدش خودشون یه لیدر می فرستند که بچه رو ببره به مدرسه ای که نزدیک به خونه ست.الته قبلش یه نامه میاد در خونه..
نقل قول: hadi04
خودتم سعی کن زیاد بهت سخت نگذره خوش باش
خب من خیلی دل تنگ میشم.خیلی وقتا میشینم گریه می کنم..دلم برای مامانم یه ذره شده ولی خب وقتی کارا خوب پیش میره آروم میشم.دیروز با مامانم صحبت کردم.تا روزی که می خواستم بیام دلخور بود.اما الان مرتب زنگ میزنه و میگه دعای من پشت سرته..
اگر بلدی بگو ببینم وضو چند رکعته؟
توی اون مصاحبه منم که باید سوال کنم نه اونا..خوبه من این سوالو ازشون بپرسم
نقل قول: نخبه
نخیر میپرسن کفن میت چند تیکه هست
نغمه, مرسی نغمه گل گلی zrnznn, به به خانوم مهندس عزیزم.. چطوری با زحمتای ما خانوم..من فرصت نکردم ازت تشکر درست حسابی کنم..دیدم که گل کاشته بودین.می دونستم فستیوال آشپزی رو خیلی خوب اجرا خواهید کرد..ازت خیلی خیلی ممنونم نازنینم خب راستش از برنامه ی بفرمایید شام زیاد خوشم نمیاد..شایدم یه روز شرکت کنم نمی دونم..فکر کنم این برنامه توی ونکور اجرا میشه..اینجا نیست
خب من خیلی دل تنگ میشم.خیلی وقتا میشینم گریه می کنم..دلم برای مامانم یه ذره شده ولی خب وقتی کارا خوب پیش میره آروم میشم.دیروز با مامانم صحبت کردم.تا روزی که می خواستم بیام دلخور بود.اما الان مرتب زنگ میزنه و میگه دعای من پشت سرته..
خدا مادر جون رو برات نگهداره ایشالا یه کم که کارا راست و ریست شد برمیگردی نرفتی برای همیشه که منم کلی از خویشاوندامون اونور هستن سالی یکی دوبار میان و سر میزنن باور کن وقتی دور میشی بیشتر خویشاوندان رو میبینی تا وقتی که پیششون هستی این برای خودم هم ثابت شده
نقل قول: ماهی
توی اون مصاحبه منم که باید سوال کنم نه اونا..خوبه من این سوالو ازشون بپرسم
یادم افتاد به مصاحبه استخدامم یه فیلمی بازی کردم یارو بدهکار هم شد
ینی همین دیگه..جلسه مصاحبه هست برای اینکه بگن از کجا باید شروع کنم و..بنابراین من باید کلی سوال بپرسم..البته تا پس فردا همه ی کارمو کردم امروز هم رفتم حساب بانکی با ز کردم.سخت ترین کاری بود تا حالا کردم..می تونم بگم 70 درصد حرفای خانومه رو نفهمیدم..فقط الکی هی گفتم..ok..ok البته حالا از دوستم چیزایی رو که نفهمیدممی پرسم KuRoSh, مرسی کورش جان..
خدا مادر جون رو برات نگهداره ایشالا یه کم که کارا راست و ریست شد برمیگردی نرفتی برای همیشه
می دونی چیه؟ کلا محدودیت آزار دهنده ست..حالا شیراز که بودم مامانمو در هفته یک یا دوبار می دیدم..ولی الان یه جورایی به خاطر محدودیت آدم بیشتر اذیت میشه..
می دونی چیه؟ کلا محدودیت آزار دهنده ست..حالا شیراز که بودم مامانمو در هفته یک یا دوبار می دیدم..ولی الان یه جورایی به خاطر محدودیت آدم بیشتر اذیت میشه..
کاملا درکت میکنم خودم هم به همین درد گرفتارم همین چند وقت پیش بعد از حدود 5 ماه میخواستم مرخصی بگیرم برم مادر و پدرم رو ببینم که بعد از اوکی شدن مرخصی یه ماموریت هیچ جا نبوده خورد به من بدبخت باید میرفتم خارج از کشور یه ماه اصلا داغون شدم باور کن هنوز خستگیش توی تنمه وقتی حرفشو میزنم خلاصه ماموریته باعث شد مادر و پدرم رو هفت ماه نبینم با احتساب اون پنج ماه داشتم میترکیدم ولی خوب بالاخره دیدمشون دیگه یه کم سخته میدونم ولی عادت میکنی زندگی همیشه یه قوانین نانوشته ای داره که مجبوریم ازش پیروی کنیم
ینی همین دیگه..جلسه مصاحبه هست برای اینکه بگن از کجا باید شروع کنم و..بنابراین من باید کلی سوال بپرسم..البته تا پس فردا همه ی کارمو کردم امروز هم رفتم حساب بانکی با ز کردم.سخت ترین کاری بود تا حالا کردم..می تونم بگم 70 درصد حرفای خانومه رو نفهمیدم..فقط الکی هی گفتم..ok..ok البته حالا از دوستم چیزایی رو که نفهمیدممی پرسم
تا حالا توی مصاحبه ازت پرسیدن که انواع غسل رو بگو؟ انواع نماز واجب رو بگو؟ اخرین راهپیمایی که رفتی کی بود؟ اخرین سخنرانی چی بود؟ نماز متصل به نمیدونم چی، چیه؟ روز جمعه ات رو چطوری میگذرونی؟ نماز جمعه رو چطوری میخونن؟ وضو چند رکعته و نماز صبح رو چطوری میگیرن؟ ولی حتی یک بار هم ازت پرسیدن که تخصصت چیه؟ چه چیزی توی چنته داری؟ و...
تا حالا توی مصاحبه ازت پرسیدن که انواع غسل رو بگو؟ انواع نماز واجب رو بگو؟ اخرین راهپیمایی که رفتی کی بود؟ اخرین سخنرانی چی بود؟ نماز متصل به نمیدونم چی، چیه؟ روز جمعه ات رو چطوری میگذرونی؟ نماز جمعه رو چطوری میخونن؟ وضو چند رکعته و نماز صبح رو چطوری میگیرن؟ ولی حتی یک بار هم ازت پرسیدن که تخصصت چیه؟ چه چیزی توی چنته داری؟ و...
ماهی جون از من میشنوی تا وقتی که ته ته دلت یه ذره امید هست بمون وگرنه با سر بلندی برگرد حداقل پیش خودت سربلندی که هر کاری میشده برای بچت و خودت کردی اما الان زوده که آدم بخواد تصمیم بگیره فعلا تو فقط باید کنار بیای و آنالیز کنی .موفق باشی امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد. و هر چیزی به مصلحتت سر راحت قرار بگیره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04, آره می دونم..زندگی در هر حال یه جاییش میلنگه مرسی از دلگرمی هات آرسام Kishe Mehr, آره بابا..خواهرم برای کار که گزینش شده بود.بهش گفته بودند گفته شده شما توی دانشگاه مثل مانکن ها راه می ری بیچاره می گفت می خواستم سکته کنم..بعدش خواهرم پز مقاله هاشو که در سطح کشور مقام آورده بود داده بود..خانومه بهش گفته بود امروز روز گزینش شماست..نفر اول ایران هم که باشی برای ما مهم نیست ما داریم شنا رو گزینش می کنیم... mojde, توکلم به خداست مژده جون..خدا ایشالا کمکم می کنه.مرسی
نقل قول: بچه مثبت
ماهی خیلی ماهی
اواااااااااااا؟؟ خورشید از کدوم طرف دراومده مهربون شدی؟؟؟!! چی شده هم مدرسه ای؟؟؟ ظرفیت این همه انرژی مثبت رو ندارما gilas, گیل گیلی!!! تو چرا ماچ می فرستی؟ اتفاقی افتاده؟ نمایش یا پنهان متن نقل
hadi04
ایشالا به سلامتی حالش رو هم خواهد برد خودتم سعی کن زیاد بهت سخت نگذره خوش باش
راستی برای مصاحبه که خواستی بری احکام هم می پرسن؟ بلدی؟
نخبه
نخیر میپرسن کفن میت چند تیکه هست
hadi04
اونجا که میتاشون چند تیکه نمیپوشن یه تیکه می پوشن اولین سوال از وضو هست میگن وضو چند رکعته تازه برای هر زمان هم فرق میکنه مثلا وضوی صبح یا ظهر یا شب از ما گفتن بود
نغمه
zrnznn
خدا رو شکر که رسیدی عزیزم و اینکه همه چی به خوبی پیش رفتهههههههههههه
راستی پریروز بفرماییید شامو میدیدم..... داشت میگفت ما کانادایممم اگر دوست دارید تو سایتمون اسمتون رو بنویسید و اینااااااااا.....ماهی جون خونتو که مستقر شدی و حسابی خشگل کردی و جا افتادی من از تو تی وی ومنتظرتم که بببببینمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ماهی
این رجیستر کردن با ثبت نامای ما فرق داره..برا همین معادلش رو چون نداشتیم همون لغت خودشونو استفاده کردم..من هنوز مدرسه شو ندیدم.اینجایی که رفتم یه چیزی تو مایه های اداره ی آموزش و پرورش ما بود..اونجا یه بانک اطلاعاتی دارند که مشخصات دانش آموز رذو ثبت می کنند خیلی ساده و راحت بدون پر کردن هیچ فرمی.فقظ مشخصات مادر رو می خواد..یه فرمم می ذاره جلوت میگه اسم باباشو بنویس
خب من خیلی دل تنگ میشم.خیلی وقتا میشینم گریه می کنم..دلم برای مامانم یه ذره شده
نغمه,
مرسی نغمه گل گلی
zrnznn,
به به خانوم مهندس عزیزم..
چطوری با زحمتای ما خانوم..من فرصت نکردم ازت تشکر درست حسابی کنم..دیدم که گل کاشته بودین.می دونستم فستیوال آشپزی رو خیلی خوب اجرا خواهید کرد..ازت خیلی خیلی ممنونم نازنینم
خب راستش از برنامه ی بفرمایید شام زیاد خوشم نمیاد..شایدم یه روز شرکت کنم نمی دونم..فکر کنم این برنامه توی ونکور اجرا میشه..اینجا نیست
Kishe Mehr
ماهی گلو اونجا دلار کانادا چنده؟
یارو میگفته وضعیت ترکیه خیلی خرابه
ینی چی...
KuRoSh
حالت چطوره خوبی
گل پسرت چطوره
خوش میگذره اونجا تو برف و سرماااا
وقتی که رفتی گرمات هم رفت الان اینجا شده سرد و یخبندان
hadi04
خدا مادر جون رو برات نگهداره ایشالا یه کم که کارا راست و ریست شد برمیگردی نرفتی برای همیشه که منم کلی از خویشاوندامون اونور هستن سالی یکی دوبار میان و سر میزنن باور کن وقتی دور میشی بیشتر خویشاوندان رو میبینی تا وقتی که پیششون هستی این برای خودم هم ثابت شده
یادم افتاد به مصاحبه استخدامم یه فیلمی بازی کردم یارو بدهکار هم شد
ماهی
ینی چی...
ینی همین دیگه..جلسه مصاحبه هست برای اینکه بگن از کجا باید شروع کنم و..بنابراین من باید کلی سوال بپرسم..البته تا پس فردا همه ی کارمو کردم
KuRoSh,
مرسی کورش جان..
hadi04
کاملا درکت میکنم خودم هم به همین درد گرفتارم همین چند وقت پیش بعد از حدود 5 ماه میخواستم مرخصی بگیرم برم مادر و پدرم رو ببینم که بعد از اوکی شدن مرخصی یه ماموریت هیچ جا نبوده خورد به من بدبخت باید میرفتم خارج از کشور یه ماه اصلا داغون شدم باور کن هنوز خستگیش توی تنمه وقتی حرفشو میزنم خلاصه ماموریته باعث شد مادر و پدرم رو هفت ماه نبینم با احتساب اون پنج ماه
یه کم سخته میدونم ولی عادت میکنی زندگی همیشه یه قوانین نانوشته ای داره که مجبوریم ازش پیروی کنیم
Kishe Mehr
ژنرال
نغمه
شبیه صندلی داغ شده
mojde
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
mz56mz
فرانسويش ميشه
ماهى خيلى Mois ايى
تلفظ ( مو وا)
ماهی
آره می دونم..زندگی در هر حال یه جاییش میلنگه
Kishe Mehr,
آره بابا..خواهرم برای کار که گزینش شده بود.بهش گفته بودند گفته شده شما توی دانشگاه مثل مانکن ها راه می ری
mojde,
توکلم به خداست مژده جون..خدا ایشالا کمکم می کنه.مرسی
ماهی خیلی ماهی
اواااااااااااا؟؟
خورشید از کدوم طرف دراومده مهربون شدی؟؟؟!!
gilas,
گیل گیلی!!! تو چرا ماچ می فرستی؟ اتفاقی افتاده؟
نمایش یا پنهان متن
نقل
mz56mz
يعنى اطلاعات اشتباه بهم داده اين دار الترجمه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→