₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 ... 8 9 10 11 12 13

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

18289 بازدید، 243 پست، نویسنده: ماهی

• Kishe Mehr

299 چرا با منه مجرد نا اشپز این کار رو میکنید؟ :40: هوس کردم برم زن بگیرم از اینا درست کنه برام :17:

منم کباب کوبیده بلدم درست کنم :15: اگه فرصت شد حتما می درستم :4:

از همه ی دوستان عزیز که زحمت کشیدن تشکر میکنم از همینجا تست کردم خوشمزه بود 1189

• sotude

وااای :13: یکتا جان :11: گل کاشتی عزیزم خیلی محشر بود دستت درد نکنه خودت که کدبانوییت بیست تره گلم 260 260 1219

نمایش یا پنهان متنکاش میتونستم یه کوچولو از این کیکه خوشمزه ات بچشم :20: :20:

• gilas

با همتونم 242

خوب اینکارو نکنید با من 843

نمایش یا پنهان متنبه مامان جوونم تاپیک نشون دادم گفت بعد عید آموزش آشپزی میدم بهتون :10:

• نغمه

یکتا جووووووووووونم فوق العاده بود منم کیک میخواااااااام 1252من یه نوع کیک اسفنجی بلدم هر دفعه میخوام یه مدل دیگه درست کنم باز آخر سر میشه همون کیک خودم :10:

• The one

sotude,
    قربونت برم خواهری :8: ..خیلی مهربونی :11: .. به پای کدبانویی شما که نمیرسم. :6: ولی خداییش درست کردن کیک خیلی اسونتر از گذاشتن عکسها بود... رسما سرویس شدم.. :23:
    اگه عکسها در هم شد یه بزرگی خودتون ببخشید :9:

نقل قول: نغمه
    کتا جووووووووووونم فوق العاده بود منم کیک میخواااااااام من یه نوع کیک اسفنجی بلدم هر دفعه میخوام یه مدل دیگه درست کنم باز آخر سر میشه همون کیک خودم

فدات خواهری :8: :11: .چشات فوق العاده می بینه... منم همینجوریم همیشه همین مدلو ترجیح دادم :4:

• sotude

نقل قول: gilas
    خوب اینکارو نکنید با من

قربونت برم گیلاسم :6: تو اینطوری نگو :2: دلم کباب شد از گریه هات عزیزم :11:

نقل قول: The one
    رسما سرویس شدم

عزیزم یکتا جان :11: پس ببین من چقدر سرویس شدم :23: :23: خداییش آره خیلی سخته ولی خب خسته نباشی :11:

• ماهی

نقل قول: نغمه
    خوراک قارچ و مرغ:

این باید خیلی خوشمزه باشه نغمه جون.. :93: یه چیزی تو مایه های کباب لاریه..به به عالی بود عالی :110:
    کیک خامه ای شکلاتی

یکتا جون دستت درد نکنه..ماشالله خانومای نازنین همه کد با نو اند چقدر گل قشنگی ذرست کردی . :93:
    می دونم عکسا هم باعث زحمتت شد.ولی ممنون که با آرم آپلود کردی. :11:

• ماهی

اگه عکسها در هم شد یه بزرگی خودتون ببخشید

دستت درد نکنه....وقت کردم یکی دوتا اشکال کوچولو داره درستش می کنم..می دونم کار سخت و پر زحمتی بود یکتا جون..فدای دستات بشم که خسته شد :11:

• The one

نقل قول: ماهی
    دستت درد نکنه....وقت کردم یکی دوتا اشکال کوچولو داره درستش می کنم..می دونم کار سخت و پر زحمتی بود یکتا جون..فدای دستات بشم که خسته شد

قربونت برم گلی جونم خدا نکنه عزیز دلم.. خب بالاخره باید قوانین رعایت بشه عزیزم مرسی که تذکر دادی مهربونم :8: :11:

• mz56mz

سلام عزيزان بوفى :8:
    :82: انتظار سر امد امروز دستور قرمه سبزى شيرازى رو بهتون ياد ميدم :82:

1- صبح زود ساعت 12 ظهر از خواب بيدار ميشويد و به بازار ميرويد تا مواد اوليه قرمه سبزى رو بخريد :100:

2- مواد : سبزى قرمه - گوشت - لوبيا - ليمو - پياز - ادويه - نمك همه اينها رو خريدارى كرده , دوستان خارج نشين ميتوانند به سوپر ماركتهاى ايرانى رفته و اونجا تهيه كنند البته ما شيرازيها همه اين مواد رو يكجا و در يك مكان خريدارى مينماييم :15:

3-ساعت 12:30 به خانه رفته و مواد اوليه رو شسته و اماده كرده :3:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

4- شعله جراغ گاز رو روشن كرده

تصویر در دسترس نیست

5- قابلمه رو روى شعله گاز قرار داده

تصویر در دسترس نیست

6-مواد اوليه رو كه تميز كرده و اماده كرده بوديم

7-مواد مورد نظر رو به درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم تا 15 دقيقه نگه ميداريم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

8-ساعت 12:55 غذاى ما اماد است بفرماييد قرمه سبزى شيرازى والوو ببخشيد حال برنج درست كردن نداشتم با نون ميل بفرماييد :52: :9:

خسته شديم والوووووووووووو :18: :4:

نمایش یا پنهان متناين هم براى عمو گيلاسى عزيز براى تست , فردا ميرم پست براتون ميفرستم :4:
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: farzane، maryamlondon1، نخبه

• hadi04

نقل قول: mz56mz

خسته شديم والوووووووووووو :18: :4:

خدا قوت قناري منم يه دستور دارم احتمالا به زودي بذارم برو بچ ياد بگيرن دستور پخت تخم مرغ آب پز شيرازي البته به وسيله ي سماور هست بيشتر توضيح نميدم از مزه ميفته
    تازه خوراك پلو و فسنجون و قرمه سبزي و كلم پلو شيرازي رو هم بلدم بخورم :4:

1 سپاس: نخبه

• maryamlondon1

صبح زود ساعت 12 ظهر از خواب بيدار ميشويد و به بازار ميرويد تا مواد اوليه قرمه سبزى رو بخريد

وای دادش محمود خسته نباشی دست درد نکنه عمه زری کجا است باز مسافرته :83:

معلومه خیلی خسته شدی بلخصوص سحر خیز بودی ساعت 12 ظهر رفتی بازار برا خرید :23:
    ولی باز ممنون لاقل اقایون سر افراز کردی وشرکت نمودی :4:

• ali41

The one,
    عزیزم مرسی هرچند با این سرعت محشر اینترنتم نتونستم ببینم عسکاتو ولی دست گلت درد نکنه :11: مرسی که یکمیشو به ذهن میکروسکوپی من حواله دادی :4: زیاد نمیخورم میترسم اسهال:4: بشم :23:

mz56mz,
    :23: خسته نباشید دلم برات کباب شد :23: کاکو یه غذای ساده تر میپختی راضی به این همه زحمت نبودیم :4: سحر خیزیم اندازه ای داره بپا از بین نری داداش :23: منم انگار باید برم تو کار ترینینگ غذای مورد علاقم :4: بزارید بگم حال پست زدن ندارم ... موادپیش اولیه، اولیه ، ثانویه و آخریه و پس اخریه :4: : تلفن یکطرفه نشده یک عدد ، منیوی از تو جوب سر کوچه پیدا شده یک عدد ، تماس 30 ثانیه ، انتظار یک عمر ، دعوا با پیکی به مقدار لازم و نهایتا پرداخت پول کمی بیشتر ..... غذا آمادست بفرمایید فقط سوسکاشو جدا کنید لای دندنوتون نره :23:

• mojde

من مشكلم اينه كه اين روزا نميتونم غذاهاي خوشگل بپزم چون خونه رو كندن وحشتناك .اگه عكس نميخواستا الان يه عالمه دستور ميذاشتم :2:

• ماهی

خسته شديم والوووووووووووو

عموو شیرازی :23:
    منو بگو که فکر کردم واقعا می خواین قرمه سبزی شیرازی درست کنید.. :4: آخه وقتی خیلی شیرازی بشی :4: به جای لوبیا از سیب زمینی استفاده می کنی که راحت تر می پزه..هضمش هم آسونتره :83: اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه..اگه شد دستورشو می گذارم :83:
    نقل قول: mojde
    من مشكلم اينه كه اين روزا نميتونم غذاهاي خوشگل بپزم چون خونه رو كندن وحشتناك .اگه عكس نميخواستا الان يه عالمه دستور ميذاشتم

ایشالله سری بعد مژده جونم...ایشالله دلت کنده نشه .خونه که درست میشه 387

• gilas

انتظار سر امد امروز دستور قرمه سبزى شيرازى رو بهتون ياد ميدم

عموووووووو من واقعا بهت افتخار میکنم 1153 خیــــــــــــــــــــــــــلی زحمت کشیدی خسته نباشی 786

اين هم براى عمو گيلاسى عزيز براى تست , فردا ميرم پست براتون ميفرستم

وای عمووو دستت درد نکنه :93: من به خاطر این حرکتت به عنوان هیئت ژوری بالاترین نمره رو بهت میدم 1194

• نغمه

mz56mz,

الهیییی عمو جون شما به عنوان سرآشپز نمونه انتخاب شدی 260 271

نقل قول: ali41
    : تلفن یکطرفه نشده یک عدد ، منیوی از تو جوب سر کوچه پیدا شده یک عدد ، تماس 30 ثانیه ، انتظار یک عمر ، دعوا با پیکی به مقدار لازم و نهایتا پرداخت پول کمی بیشتر

:23: :23:

غذا آمادست بفرمایید فقط سوسکاشو جدا کنید لای دندنوتون نره

:30: گوارای وجود :4:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    یکتا خانم دست درد نکنه زحمت کشیدی کیک تو حرف نداره قشنگ تزیین شده مرسی

چشات قشنگ می بینه مریم جان مرسی :8:
    mz56mz,
    :23: خیلی باحال بود.. منم بعضی موقعها شیرازی میشم :23:
    نقل قول: hadi04
    دستور پخت تخم مرغ آب پز شيرازي البته به وسيله ي سماور هست بيشتر توضيح نميدم از مزه ميفته

:23:
    عزیزم مرسی هرچند با این سرعت محشر اینترنتم نتونستم ببینم عسکاتو ولی دست گلت درد نکنه مرسی که یکمیشو به ذهن میکروسکوپی من حواله دادی زیاد نمیخورم میترسم اسهال بشم

:23: :23: بدجنسسس .. به خدا منظورم از میکروسکوپی برعکس بود یعنی ذهنت میکروسکوپه بدون ی همونجور که اس هال بدون الفش درستتره :23: :23: :24:

خسته نباشید دلم برات کباب شد کاکو یه غذای ساده تر میپختی راضی به این همه زحمت نبودیم سحر خیزیم اندازه ای داره بپا از بین نری داداش منم انگار باید برم تو کار ترینینگ غذای مورد علاقم بزارید بگم حال پست زدن ندارم ... موادپیش اولیه، اولیه ، ثانویه و آخریه و پس اخریه : تلفن یکطرفه نشده یک عدد ، منیوی از تو جوب سر کوچه پیدا شده یک عدد ، تماس 30 ثانیه ، انتظار یک عمر ، دعوا با پیکی به مقدار لازم و نهایتا پرداخت پول کمی بیشتر ..... غذا آمادست بفرمایید فقط سوسکاشو جدا کنید لای دندنوتون نره

:23: :23:
    نمایش یا پنهان متن سالت پیپر زردچوبه فرنگی :23: :11:

• ali41

بدجنسسس .. به خدا منظورم از میکروسکوپی برعکس بود یعنی ذهنت میکروسکوپه بدون ی همونجور که اس هال بدون الفش درستتره

:23: بله فهمیدم با فتح الف و کلیه قله های آلفابت :4: و ضم الف ثالث به همراه لهجه ناب آیرودنیپرژن :4: تقریبا به مقصد رسیدم :23: فقط بگید تریلی اخر بمونه گمرگ :23:

سالت پیپر زردچوبه فرنگی :23: :11:

فلسفه حضور سوسک تولید ادویه جاته :23: فقط خودشو مثل پیاز :30: باید دور ریخت :30:

• The one

ali41,
    :23: :23: :23: :23: نمیری شتر با بارش گم میشه :23:

نه تو این بخش باید متناسب فحش بدیم مثلا بگیم زعفرون ساییده نشده ی تو آب سرد حل نشده ی بیرنگ..یا کته ی له شده ی کته کله..ته دیگ سوخته ی نرم شده :23: :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: