وای عالیه ارامش جون ..ارامش جون من برا احسان این غذا را درست میکردم الان که نمیشه درست کنم وتاپیک کنم...من یک وقت با سبزیجات ویا با حبوبات سوپ برا احسان میپختم مانند عدس سیز عدس دال ماش نخود کدو حلوائی هویج پیاز ومرغ ونخود سیز وکمی برنج وهرچه دستم میاامد همه را میپختم وبعد تو مخلوط کن میزاشتم خیلی مقوی واشتها اور بود
نقل قول: نغمه
maryamlondon1,
نغمه جون استین تو بلا بزن تو هم شجاعتت به خرج بده ببینم چه داری برا این تاپیک
نقل قول: بچه مثبت
maryamlondon1,
امیداورم خوشتون بیاد واستفاده کنید
تاپیک کردن یک غذا حتی اگه اسون باشه وخیلی زحمت داره .
وای خدا گشنم شد اخه چرا با منه فندق دار این کارو می کنید دست همگی درد نکنه ارامش عزیز ستوده خانوم و مامان مریم کدبانو همتون عالی هستین خسته نباشید من که هر روز این ور اون ور تلپم خودم غذا درست نمیکنم ان شالله بعد از عید در خدمتتون هستم با غذاهای نخبگانه
دوستان عزیزم لطفا به موارد زیر توجه کنید از اونجا که قراره در نهایت همه ی پستهای آموزشی شما در یک بخش جدید با عنوان آشپزخانه بوف بوفی قرار بگیره ، بهتره همه ی این پستها ، یکدست باشن و از فورمت خاص و یکسانی بر خوردار باشن.. به خاطر همین تا اینجا پستهای شما رو ویرایش کردم که به خاطرش ازتون عذرخواهی م یکنم و همینجا ازتون می خوام جهت تهیه یک پست آموزشی از فورمت زیر استفاده کنید 1- عنوان غذا با رنگ قرمز ، بولد و وسط چین باشد 2- عکسها وسط چین باشد 3- متن آموزشی راست چین باشد و ترجیحا به رنگ متن همین پست باشد 4- مواد اولیه یکجا گذاشته شده و جهت سهولت ، در یک یا دو عکس نشان داده شود 5- از نوشتن مطالب اضافی و جملات غیر آموزشی در پست آموزشی خود داری کنید.به این منظور می توانید جدا از پست آموزشیتون منظورتون رو در یک پست قبل یا بعدش بنویسید.. از همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم
عالی بود. من دیگه مردم بدون آرد، گوجه و جعفری میشه همون کتلت خودمون راستی آبجی جون! مصرف روغنت خیلی بالاست
غذا که عالی بود و خیلی ممنون که عکسهارو با لوگوی سایت آپلود کردی. سایز عکسها هم مناسب بوده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام به روی ماه همهههههههههههه من سرم به خاطر دانشگاهو سنگینی و وقت گیر کلاس هام خیلی شلوغه روزا کامل نیستم یه دارم کارامو انجام میدم الان آمدم سر زدم دیدم چه خبره نمیدونم چی بگمممممممممم عالیههههههههه از همه ی دوستان عزیز و گلم و مدیر محترم و بی نظیر و این خانوم های گل و کدبانوی سایت ممنونم کار همه عالی و بی نظیر بود همتون هنرمندین منم کلی چیز بلدم همه چی خدایا به منم یه وقت کوچولو بده اینجا از مراحلش بیارم موفق باشید علیرضای عزیزم ماهی جونم آرامش جونم نغمه جونم مریم جونم ستوده جونم یکتا(هیفا) جونم متی جونم قربووووووووووون همه خانم های گل و عزیز سایت بشممممممممممم که اینقدر دوست داشتنی و ماه هستید و اگه کسی رو جا انداختم شرمنده همه و همه عالی بود خیلی دوست داشتم میبوسمتون همتون رو موفق و شادو سلامت باشید همیشه
البته این ترکیب آرد و کاکائو رو میتونید با توجه به سلیقتون از آرد کم کنید و به کاکائو اضافه کنید که کیکتون تیره تر میشه ویا یرعکس که البته مجموعشون باید دو و نیم پیمانه بشه در هر صورت.. بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر
طرز تهیه
در ابتدا زرده ها رو از سفیده ها جدا می کنیم.. در اینجا من به دلیل اینکه این کیک رو قراره به کسانی بدم که حساسند ترجیح دادم از زرده و سفیده ی آماده و پاستوریزه استفاده کنم و گرنه خودم اهل این سوسول بازیها نیستم
زرده ها رو با بیشترین سرعت همزن هم می زنیم بعد از گذشت تقریبا یک دقیقه وانیل رو اضافه می کنیم اجازه میدیم که بازهم با همان سرعت همزده بشن و در همون مدت یک دقیقه
به این صورت که مثل خامه یسفید هست و پودر کاکائو بر حسب ذائقه اضافه میشه
کسانیکه شکلات تلخ دوست دارن میتونن میزان کاکائو روبیتر و شکر رو کمتر کنند فقط چون همزدن این مایه بسیار کثیف کننده هست توصیه میشه اول پودر کاکائو رو اضافه کنید بعد خامه رو که ذراتش همه جا پخش و پلا نشه
برای تزیین بیشتر کیکتون میتونید از خمیر بادوم استفاده کنید اینجا این خمیر همه ی فروشگاهها تقریبا یافت میشه مخصوصا نزدیکیها ی کریسمس که خوردن بادوم و مخلفاتش مرسومه..
اما عزیزانی که این خمیر رو نمیتونن اماده تهیه کنند میتونن بادوم رو پودر کنند و بهش شکر و سفیده ی تخم مرغ اضافه کنند میزان شکر هم بستگی به ذائقتون داره .. و میزان سفیده هم در حدی باشه که بشه از پودر بادوم خمیر دراورد.. حالا کمی از این خمیر رو شکل میدیم به شکل گلبرگ یا حتی یه شل هندسی تقریبا گرد
لایه های بعدی رو جوری میذاریم که سر لایه بعدی از وسط لایه ی قبلی شروع بشه جوری که گلبرگها تو هم برن به حسب دلخواه و بزرگی گلمون تعداد لایه ها رو در نظر می گیریم
یک کاغذ چرب روی میز پهن می کنیم و کیکمون رو روش برمی گردونیم اگه تعداد نفرات از 10 بیشتر باشه مثلا بیست تا کیک رو به دو قسمت تقسیم می کنیم و یک قالب دیگه کیک هم درست می کنیم که بتونیم از 4 طبقه دربیاریم حالا ما اینجا کیک رو به 4 قسمت تقسیم می کنیم
تعداد لایه های کیک ترجیحا نباید از سه لایه کمتر باشه و گرنه هم کوتاه میشه و هم زیاد جلوه نداره.. حالا یکی از لایه ها رو در ظرفمون میذاریم به صورتی که قسمت زیر کیک رو قرار بگیره
حالا با یک شربت یا ابمیوه ی مورد علاقه کیکمون رو میمالیم یا تر می کنیم که خامه به خورد کیک نره و در عین حال کیکمون خشک نشه. این مساله خیلی مهمه شاید جاهای زیادی کیک خامه ای برای تولد یا عروسی خورده باشید که خشک بوده باشند و به نظرم نیمی از طعم کیک با خشک بودنش از بین میره
تا لایه اخر که باز هم بعد از استفاده از شربت و اینها از روکش شکلاتیمون استفاده می کنیم این روکش شکلاتی رو میتونیم خیلی سفت درست کنیم با اضافه کردن پودر کاکائو و قند زیاد .. که مزیتش در اینه که مثل روکشهای دیگه وانمیره و شکل کیک حفظ میشه در واقع میتونیم مثل یک بنا دیواره هلی کیک رو راحت بتونه کنیم ههه بدون اینکه از ریزششون بترسیم..
maryamlondon1
فدات شم الهی نغمه جون ..موهامو تواسیاب سفید نکردم که
نه من اصلا دستام نمیشورم برا چه بشورم میخواهم ویتامین دستام وارد گوشت بشه به اضافه ویتامین ناخونام
سامان جون امدی بگی دست درد نکنه اینجوری تو ذوقم میزنی
هاچو هاچو
چه نونی به هم قرض میدین شما خانوما اینجا به هم
واقعا ایول به همتتون
Aramesh
منتظرم محسن... شام فردا پاته...
ممنونم از لطفت عزیز..
ژنرال
همینه..
بلند شو یه غذای مردونه درست کن..
وااااای به حالت پیازهاش تووش پیدا باشه..
مطمئن باش اصلاً پیاز پیدا نمیکنی!
چون اصلا چیزی نمیپزم که بخوای پیاز پیدا کنی توش
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستوزن ها داره میره بالا حواستون به دیتا بیس باشهدستتون درد نکنه همه غذاها خوشمزهست
maryamlondon1
وای عالیه ارامش جون ..ارامش جون من برا احسان این غذا را درست میکردم الان که نمیشه درست کنم وتاپیک کنم...من یک وقت با سبزیجات ویا با حبوبات سوپ برا احسان میپختم مانند عدس سیز عدس دال ماش نخود کدو حلوائی هویج پیاز ومرغ ونخود سیز وکمی برنج وهرچه دستم میاامد همه را میپختم وبعد تو مخلوط کن میزاشتم خیلی مقوی واشتها اور بود
نغمه جون استین تو بلا بزن تو هم شجاعتت به خرج بده ببینم چه داری برا این تاپیک
امیداورم خوشتون بیاد واستفاده کنید
تاپیک کردن یک غذا حتی اگه اسون باشه وخیلی زحمت داره .
sotude
نخبه
ماهی
مریم جاااان
ماشالله ماشالله دیگه وقتشه برای خانومای بوفیلندی اسپند دود کنم
ممنون مامان مریم.عالی بود
می گم می خوای از این به بعد خانوما زحمت بکشن غذا درست کنن شما آقایونا میل بفرمایید بعدش باز خانوما بیان از شما ها هی تشکر کنن
نمایش یا پنهان متن
mati
ماهی
از اونجا که قراره در نهایت همه ی پستهای آموزشی شما در یک بخش جدید با عنوان آشپزخانه بوف بوفی قرار بگیره ، بهتره همه ی این پستها ، یکدست باشن و از فورمت خاص و یکسانی بر خوردار باشن..
به خاطر همین تا اینجا پستهای شما رو ویرایش کردم که به خاطرش ازتون عذرخواهی م یکنم و همینجا ازتون می خوام جهت تهیه یک پست آموزشی از فورمت زیر استفاده کنید
1- عنوان غذا با رنگ قرمز ، بولد و وسط چین باشد
2- عکسها وسط چین باشد
3- متن آموزشی راست چین باشد و ترجیحا به رنگ متن همین پست باشد
4- مواد اولیه یکجا گذاشته شده و جهت سهولت ، در یک یا دو عکس نشان داده شود
5- از نوشتن مطالب اضافی و جملات غیر آموزشی در پست آموزشی خود داری کنید.به این منظور می توانید جدا از پست آموزشیتون منظورتون رو در یک پست قبل یا بعدش بنویسید..
از همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم
هاچو هاچو
اگه اینجوری بشه که خیلی خوبه
بچه مثبت
بدون آرد، گوجه و جعفری میشه همون کتلت خودمون
راستی آبجی جون! مصرف روغنت خیلی بالاست
غذا که عالی بود و خیلی ممنون که عکسهارو با لوگوی سایت آپلود کردی. سایز عکسها هم مناسب بوده
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
farzane
ووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوووو
سلام به روی ماه همهههههههههههه من سرم به خاطر دانشگاهو سنگینی و وقت گیر کلاس هام خیلی شلوغه روزا کامل نیستم یه دارم کارامو انجام میدم الان آمدم سر زدم دیدم چه خبره نمیدونم چی بگمممممممممم عالیههههههههه از همه ی دوستان عزیز و گلم و مدیر محترم و بی نظیر و این خانوم های گل و کدبانوی سایت ممنونم کار همه عالی و بی نظیر بود همتون هنرمندین منم کلی چیز بلدم همه چی خدایا به منم یه وقت کوچولو بده اینجا از مراحلش بیارم موفق باشید
علیرضای عزیزم ماهی جونم آرامش جونم نغمه جونم مریم جونم ستوده جونم یکتا(هیفا) جونم متی جونم
قربووووووووووون همه خانم های گل و عزیز سایت بشممممممممممم که اینقدر دوست داشتنی و ماه هستید
و اگه کسی رو جا انداختم شرمنده همه و همه عالی بود خیلی دوست داشتم میبوسمتون همتون رو موفق و شادو سلامت باشید همیشه
نغمه
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 1.5 ( یک سینه کامل با نصف یک عدد )
قارچ 7 عدد
ماست 2/3(دو سوم) کاسه ماست خوری
مایونز 1 ق غ
کره 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
ابتدا یک قاشق غ مایونز و ادویه ها را با ماست مخلوط کنید
بعد از آن مخلوط ماست که درست کردید رو بریزین روی مرغ ها که از قبل خرد کردی
کاملا با هم ترکیب کنیدتا مرغها به مایع آغشته شود
تو این فاصله که مرغها در این ترکیب مزه دار بشن توی تابه کره بریزین برای جلوگیری از سوختن کره کمی روغن مایع بهش اضافه کنید
حالا قارچ ها رو در کره تفت بدید
و وقتی نرم شدن فلفل دلمه ای ها رو اضافه کنید
وقتی فلفل و قارچ تفت داده شده حالا مخلوط مرغی که درست کردیم رو به آنها اضافه میکنیم
حرارت رو تقریبا زیاد کنید و در تابه رو ببندید
وقتی که آب خوراک کامل تبخیر شد شعله رو خاموش کنید در این زمان خوراک شما هیچ آبی نداره و تنها مقداری سس باقی مانده
بفرمایید نوش جان کنید امیدوارم خوشتون بیاد
sotude
maryamlondon1
هاچو هاچو
نمیگی من ناهار درست حسابی ندارم
خیلی خیلی خوشگل بود نغمه
The one
مواد لازم برای کیک
تخم مرغ 6 عدد
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
وانیل يك قاشق مرباخوری پر
شکر 2 پیمانه یا تفریبا 250 گرم
آب ولرم دوسوم پیمانه یا تقریبا 100 گرم یا 100 میلی لیتر
آرد 1و نیم پیمانه یا تقریبا 200 گرم
پودر کاکائو 1 پیمانه یا تقریبا 100 گرم
البته این ترکیب آرد و کاکائو رو میتونید با توجه به سلیقتون از آرد کم کنید و به کاکائو اضافه کنید که کیکتون تیره تر میشه ویا یرعکس که البته مجموعشون باید دو و نیم پیمانه بشه در هر صورت..
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر
طرز تهیه
در ابتدا زرده ها رو از سفیده ها جدا می کنیم.. در اینجا من به دلیل اینکه این کیک رو قراره به کسانی بدم که حساسند ترجیح دادم از زرده و سفیده ی آماده و پاستوریزه استفاده کنم و گرنه خودم اهل این سوسول بازیها نیستم
زرده ها رو با بیشترین سرعت همزن هم می زنیم
بعد از گذشت تقریبا یک دقیقه وانیل رو اضافه می کنیم
اجازه میدیم که بازهم با همان سرعت همزده بشن و در همون مدت یک دقیقه
کم کم شکر رو اضافه می کنیم و سرعت رو هم متوسط می کنیم.. در این حین فر رو هم روشن می کنیم چون تقریبا 10 دقیقه وقت میبره که به حرارت 180 درجه داغ بشه
همزدن شکر تقریبا 3 الی 4 دقیقه وقت میبره و می بینیم که مایع ما زرد خیلی کم رنگ مایل به کرم شده
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد آب ولرم رو اضافه می کنیم و سرعت رو به کمترین میرسونیم
در یک طرف دیگه آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط می کنیم تا یکنواخت بشن
و این مایه رو کم کم به مایه ی درون همزن اضافه می کنیم با همون سرعت کم..تا اینکه کاملا مخلوط بشن..
حالا نوبت همزدن سفیده هاست
همزدنشون با سرعت بالا باید صورت بگیره در حدود 4 دقیقه
و تا اونجایکه ببینیم مایه سفید جامدی به دست اومده که وقتی ظرف رو برمی گردونیم نمیریزه
حالا با احتیاط با یه وسیله ی این مدلی سفیده ها رو به مایه ی اولیه اضافه می کنیم
این مخلوط کردن باید خیلی با احتیاط و حرکات دورانی انجام بشه که سفیده هامون زیاد صدمه نبینند که در تردی کیک اثر داره
بعد قالب فر رو اماده می کنیم توش کاغذ چرب پهن می کنیم و مایه مون رو روش میریزیم و پخش می کنیم
حالا قالب رو در آخرین ردیف فر قرار میدیم با حرارت 180 به مدت نیم ساعت میذاریم تا کیکمون بپزه
و در این مدت مواد تزیینی و درونی کیک رو اماده می کنیم
مواد لازم برای خامه ی درون و روی کیک
خامه با 38 درصد چربی سه چهارم لیتر
شکر یا پودر قند تقریبا 150 گرم
وانیل تقریبا یک قاشق مربا خوری پر
رنگ دلخواه غذایی چند قطره
پودر کاکائو تقریبا صد گرم
اول خامه ی سفید درون کیک رو درست می کنیم برای این کار تقریبا 400 میلی لیتر از خاممون رو درون ظرف میریزیم
و به اون شکر یا پودر قند به اندازه ی تقریبا 4 قاشق غذاخوری اضافه می کنیم به علاوه ی کمی وانیل
و با سرعت متوسط هم میزنیم تا خامه خودش رو بگیره جوری که قاشق درش خط بندازه اگه بیشتر هم بزنیم احتمال کره شدن هست پس خیلی باید مواظب بود
برای رو کش کیک خامه ی شکلاتی درست می کنیم
به این صورت که مثل خامه یسفید هست و پودر کاکائو بر حسب ذائقه اضافه میشه
کسانیکه شکلات تلخ دوست دارن میتونن میزان کاکائو روبیتر و شکر رو کمتر کنند فقط چون همزدن این مایه بسیار کثیف کننده هست توصیه میشه اول پودر کاکائو رو اضافه کنید بعد خامه رو که ذراتش همه جا پخش و پلا نشه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
باز برای تزیین میتونیم به خامه ی سفیدمون چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنیم برحسب سلیقه مقدار مواد هم با روش اول یکیه
گل برای تزیین
برای تزیین بیشتر کیکتون میتونید از خمیر بادوم استفاده کنید اینجا این خمیر همه ی فروشگاهها تقریبا یافت میشه مخصوصا نزدیکیها ی کریسمس که خوردن بادوم و مخلفاتش مرسومه..
اما عزیزانی که این خمیر رو نمیتونن اماده تهیه کنند میتونن بادوم رو پودر کنند و بهش شکر و سفیده ی تخم مرغ اضافه کنند میزان شکر هم بستگی به ذائقتون داره .. و میزان سفیده هم در حدی باشه که بشه از پودر بادوم خمیر دراورد..
حالا کمی از این خمیر رو شکل میدیم به شکل گلبرگ یا حتی یه شل هندسی تقریبا گرد
جند تا از این اشکال هندسی درست می کنیم
با رنگ خوراکی رنگشون می کنیم
حالا یکی از این اشکا ل رو بر میداریم و لوله می کنیم
این لوله اولین لایه ی گلمون هست
حالا لایه بعدی رو دور اون لوله می پیچیم
لایه های بعدی رو جوری میذاریم که سر لایه بعدی از وسط لایه ی قبلی شروع بشه جوری که گلبرگها تو هم برن
به حسب دلخواه و بزرگی گلمون تعداد لایه ها رو در نظر می گیریم
برای برگ هم به همون روش منتها خب رنگ رو سبز در نظر می گیریم و شکل برگ هم که اسونه..
حالا دیگه کیکمون اماده شده و از فر درش میاریم
این یک کیک پایه برای همه ی کیکهای خامه ای میتونه باشه و مناسب 10 نفره.
یک کاغذ چرب روی میز پهن می کنیم و کیکمون رو روش برمی گردونیم
اگه تعداد نفرات از 10 بیشتر باشه مثلا بیست تا کیک رو به دو قسمت تقسیم می کنیم و یک قالب دیگه کیک هم درست می کنیم که بتونیم از 4 طبقه دربیاریم
حالا ما اینجا کیک رو به 4 قسمت تقسیم می کنیم
تعداد لایه های کیک ترجیحا نباید از سه لایه کمتر باشه و گرنه هم کوتاه میشه و هم زیاد جلوه نداره..
حالا یکی از لایه ها رو در ظرفمون میذاریم به صورتی که قسمت زیر کیک رو قرار بگیره
به خاطر اینکه معمولا قسمت زیر کیک هموارتر هست
حالا با یک شربت یا ابمیوه ی مورد علاقه کیکمون رو میمالیم یا تر می کنیم که خامه به خورد کیک نره و در عین حال کیکمون خشک نشه. این مساله خیلی مهمه شاید جاهای زیادی کیک خامه ای برای تولد یا عروسی خورده باشید که خشک بوده باشند و به نظرم نیمی از طعم کیک با خشک بودنش از بین میره
حالا خامه ی سفیدمون رو روی لایه اول پخش می کنیم
وبه همین ترتیب لایه های بعدی رو میذاریم
تا لایه اخر که باز هم بعد از استفاده از شربت و اینها از روکش شکلاتیمون استفاده می کنیم
این روکش شکلاتی رو میتونیم خیلی سفت درست کنیم با اضافه کردن پودر کاکائو و قند زیاد .. که مزیتش در اینه که مثل روکشهای دیگه وانمیره و شکل کیک حفظ میشه در واقع میتونیم مثل یک بنا دیواره هلی کیک رو راحت بتونه کنیم ههه بدون اینکه از ریزششون بترسیم..
در اخر هم کاردمون رو در یه لیوان اب داغ فرو میبریم و روی کیک میکشیم تا پستی بلندیهای رو کش هموار بشه
حالا برای تزیین میتونیم از ابزار مخصوص استفاده کنیم
من معمولا ترجیح میدم برای کارهای سریع از این مدل دهانه استفاده کنم که هم حالتش زیباست هم مقدارخامه ی مناسب رو روی کیک شکل میده ..
کیکمون امادست با یک فنجان اکسپرسو و چند شکلات قلبی خیلیییی می چسبه ... جای همه ی عزیزان خالی
Kishe Mehr
منم کباب کوبیده بلدم درست کنم
از همه ی دوستان عزیز که زحمت کشیدن تشکر میکنم از همینجا تست کردم خوشمزه بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→