از تبریز یه عالمه خاطره دارم و یه عالمه عکس..الان که این پستو علیرضا گذاشتن بوی این کباب رو حس کردم اینو می دونم خانومای ترک خیلی خانومند.پس شما هم تبریزی هستی که کیک به این خوشمزگی درست کردی.
سپس تخم مرغ دوم را که از روی کابینت سر خورده و روی زمین پخش شده را با قاشق جمع کرده و به آرامی درون ماهیتابه میریزید و با دستمال فرش را به مدت 10 دقیقه تمیز میکنید .
نمیری یره وااای ماهی : خودت نمیری یره خنده نداره ها پاشو پاشو برامون یه غذای مشهدی درست کن ببینم نمایش یا پنهان متن
واااای آقا علیرضا عجب غذایییی دستت درد نکنه دهنم آب افتاد1252 ... آموزشت هم عالی بود فقط یه سوال وقتی گوشت رو تو ماهیتابه پهن میکنی روغن نریختی یعنی باید اول بدون روغن آب گوشت کشیده بشه بعد روغن بریزی؟ بازم ممنون سسش هم به نظر خوشمزه میاد حتما امتحان میکنم 248
بله من اول روغنش رو نمیریزم تا آبش چیده بشه.. شاید دلیلش اینه که .. نمایش یا پنهان متننمیدونم دلیلش چیه...
ماهی, خواهش میکنم.. زحمت اصلی رو شما میکشید باشه سعی می کنم بازم غذا بزارم
سلام دوستان امروز براتون میخوام یک نوع فرنی اموزش بدم .من این فرنی را بیشتر تو ماه مبارک رمضان درست میکنم امیدوارم خوشتون بیاد با عرض پوزش بعلت طولانی بودن مطلب این زیر متن پنهان گذشتم
مواد لازم ...
شیر یک لیوان یزرگ معادل 568 ml خامه مایع نه زیاد سفت ونه زیاد مایع یک لیوان نشاسته چهار قاشق غذا خوری پر گلاب نصف استکان نان تست به اندازه دیس یا بشقاب دلخواه
علیرضا جان ! ببخشیدفضولی می کنم ولی دلیلش دقیقا همینه .آب گوشت گرفته میشه و در این بین از خامی در می آد بعد که روغن اضافه می کنید سرخ میشه
نقل قول: علیرضا
باشه سعی می کنم بازم غذا بزارم
ممنون.خیلی ممنون maryamlondon1,
وای مامان مریم.چقدر فرنی دوس دارم.ولی جالبه فرنی شما چقدر با اونی که من درست می کنم فرق داره خیلی دوس دارم بدونم بقیه ملیتها چطوری غذا درست می کنن. دست احسان عزیز هم درد نکنه..می بوسمش حتما امتحان می کنم
وای مامان مریم.چقدر فرنی دوس دارم.ولی جالبه فرنی شما چقدر با اونی که من درست می کنم فرق داره خیلی دوس دارم بدونم بقیه ملیتها چطوری غذا درست می کنن. دست احسان عزیز هم درد نکنه..می بوسمش حتما امتحان می کنم
نوش جان این فرنی خیلی خوش مزه است به امتحانش میاارزد..ولی هرچه خواستم این مطلب زیر متن پنهان بزارم نشد
maryamlondon1, عالی بود! ما هم ماه رمضان بیشتر فرنی درست میکنیم. اما نه اینجوری! باید خوشمزه باشه! اصفهانی ها هم یک نوع فرنی دارن که خیلی دوست دارم و با شیره خرما میخورن! البته بیشتر بازاری میخرن.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مواد لازم : گوشت استیکی 500 گرم کیوی سه عدد درشت اگر ریزه تعدا بیشتر پیاز سه عدد نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون یا خامه یا سس مایونز یک پیمانه
ابتدا پیاز ها و کیوی پوست کنده شده رو با میکسر میکس می کنیم یا با رنده ی ریز رنده می کنیم.به مواد زردچوبه اضافه می کنیم.در صورتیکه پودر زنجبیل هم داشته باشید می تونید یک قاشق مربا خوری اضافه کنید.نصف استکان روغن زیتون یا خامه یا سس مایونز رو به مواد اضافه می کنیم و حسابی مخلوط می کنیم..
گوشتها باید به طور مخصوص برش خرده باشه .بهتره به قصاب موقع خرید بگید گوشت برای استیک می خوام..خودش اون رو درست برش می ده.گوشتها رو داخل کیسه فریزر گذاشته و با شنسل کوب حسابی می کوبیم تا نرم شه..بعد گوشتها رو در مواد بالا به مدت حداقل 12 ساعت می خوابانیم.در این مرحله نمک اضافه نمی کنیم چون باعث سفت شدن گوشت میشه.
در این روش به خاطر استفاده از کی وی گوشت کاملا نرم شده و فقط با یک حرارت ملایم یک ربعه آماده خوردن میشه.در این مرحله به گوشت نمک میزنیم.
حالا نوبت تهیه سس هست.آرد رو کمی بو می دیم تا از حالت خامی در باید.بعد اونو کنار گذاشته تا کمی سرد بشه .بعد شیر و خامه رو کم کم اضاه می کنم و حسابی هم می زنم و با افزودن نمک اون رو روی گاز گذاشته مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
وااااووو به به چيكار كردن نغمه جان و ستوده جان كدبانوهاي گل ايول بابا مرررسيييي دست گلتون درد نكنه .. ساري من دير ديدم ... راستي اون گلهاي رو ميز ، تزييني ان؟ ماهي جونم داره .. قشنگن يادم باشه اومدم ايران بخرم از شون
به به دست عليرضا جان و مريم گل هم درد نكنه ماهي جانم كه جاي خود داره ...مرسب بچه ها واقعا زحمت كشيديد... كارلوس
sotude
ماهی جونم
ماهی
از تبریز یه عالمه خاطره دارم
اینو می دونم خانومای ترک خیلی خانومند.پس شما هم تبریزی هستی که کیک به این خوشمزگی درست کردی.
قربونت برم دوست مهربونم..فدات شم الهی
sotude
بله عزیزم من تبریزیم
ماهی : منو این همه خوشبختی محاله.
هاچو هاچو
ماهی : خودت نمیری یره
خنده نداره ها
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم دلیلش چیه...ماهی,
خواهش میکنم..
زحمت اصلی رو شما میکشید
باشه سعی می کنم بازم غذا بزارم
نغمه
فقط مراقب باش دوباره بوش همسایتونو روانی نکنه
maryamlondon1
مواد لازم ...
شیر یک لیوان یزرگ معادل 568 ml
خامه مایع نه زیاد سفت ونه زیاد مایع یک لیوان
نشاسته چهار قاشق غذا خوری پر
گلاب نصف استکان
نان تست به اندازه دیس یا بشقاب دلخواه
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم برای شربت
شکر یک لیوان
اب نصف لیوان
هل یک قاشق چای خوری
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه :
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
از قبل نان تست تو دیس چیدم واماده است تا شربت به روی ان اضافه کنم
شربت به نان اضافه میکنیم بطور که همه نونا خیس بشه
بعد میریم سراغ درست کردن فرنی
اول نشاسته تو کمی شیر که داشتیم حل میکنیم
بعد همراه گلاب به شیر که هنوز سرده اضافه میکنیم وبهم میزنیم اجاق روشن
میکنیم وبا حرارت ملایم بهم میزنیم تا کمی فرنی خودش بگیره
بعد خامه را اضافه میکنم
وبعد از کمی بهم زدن اجاق خاموش کنیم
ومواد را به دیس که شربت ونان تست از قبل اماده کرده بو.دیم اضافه میکنیم
طور مواد خالی میکنیم که تمام نان را میپوشونه
بعد هر چه که دم ودست دارید تزیین کنید
من اول پودر نارگیل گذشتم
بعد کمی گردو بسته که داشتم تزیین کردم
..هر اشکال یا سوالی باشه من در خدمت دوستان هستم ..باتشکر از احسان عزیزم که بیشتر عکسهارا خودش انداخته
ماهی
علیرضا جان ! ببخشیدفضولی می کنم ولی دلیلش دقیقا همینه .آب گوشت گرفته میشه و در این بین از خامی در می آد بعد که روغن اضافه می کنید سرخ میشه
ممنون.خیلی ممنون
maryamlondon1,
وای مامان مریم.چقدر فرنی دوس دارم.ولی جالبه فرنی شما چقدر با اونی که من درست می کنم فرق داره
mz56mz
به زودى قرمه سبزى شيرازى براتون درست ميكنم
maryamlondon1
نوش جان این فرنی خیلی خوش مزه است به امتحانش میاارزد..ولی هرچه خواستم این مطلب زیر متن پنهان بزارم نشد
بچه مثبت
عالی بود! نوش جان!
maryamlondon1,
عالی بود! ما هم ماه رمضان بیشتر فرنی درست میکنیم. اما نه اینجوری! باید خوشمزه باشه!
اصفهانی ها هم یک نوع فرنی دارن که خیلی دوست دارم و با شیره خرما میخورن! البته بیشتر بازاری میخرن.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
ماهی
مواد لازم :
گوشت استیکی 500 گرم
کیوی سه عدد درشت اگر ریزه تعدا بیشتر
پیاز سه عدد
نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون یا خامه یا سس مایونز یک پیمانه
مواد لازم برای پای گوشت:
سیب زمینی یک عدد
هویج یک عدد
قارچ 300 گرم
( کلم بروکلی هم می توانید استفاده کنید)
مواد لازم برای تهیه سس استیک
آرد دوقاشق سر خالی
خامه دو قاشق
شیر یک استکان
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز ها و کیوی پوست کنده شده رو با میکسر میکس می کنیم یا با رنده ی ریز رنده می کنیم.به مواد زردچوبه اضافه می کنیم.در صورتیکه پودر زنجبیل هم داشته باشید می تونید یک قاشق مربا خوری اضافه کنید.نصف استکان روغن زیتون یا خامه یا سس مایونز رو به مواد اضافه می کنیم و حسابی مخلوط می کنیم..
گوشتها باید به طور مخصوص برش خرده باشه .بهتره به قصاب موقع خرید بگید گوشت برای استیک می خوام..خودش اون رو درست برش می ده.گوشتها رو داخل کیسه فریزر گذاشته و با شنسل کوب حسابی می کوبیم تا نرم شه..بعد گوشتها رو در مواد بالا به مدت حداقل 12 ساعت می خوابانیم.در این مرحله نمک اضافه نمی کنیم چون باعث سفت شدن گوشت میشه.
الان حدودا بیست ساعت از خواباندن گوشت می گذره.
هویج رو با پوست کن ورقه ورقه می کنیم و در آب و نمک می گذاریم آب پز شه.
حالا سیب زمینی خلال شده که نمک و کمی زردچوبه به اون زده شده رو سرخ می کنیم.
نوبت به قارچها میرسه.قارچهای خرد شده رو در کمی روغن تفت داده نمک می زنیم.
حالا گوشتها رو درون تابه قرار می دیم و با حرارت ملایم اجازه می دیم اول آبش کشیده بشه و بعد کمی تفت داده بشه..
در این روش به خاطر استفاده از کی وی گوشت کاملا نرم شده و فقط با یک حرارت ملایم یک ربعه آماده خوردن میشه.در این مرحله به گوشت نمک میزنیم.
حالا نوبت تهیه سس هست.آرد رو کمی بو می دیم تا از حالت خامی در باید.بعد اونو کنار گذاشته تا کمی سرد بشه .بعد شیر و خامه رو کم کم اضاه می کنم و حسابی هم می زنم و با افزودن نمک اون رو روی گاز گذاشته مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
خب همه چیز آماده ست..خوراکمون رو سرو و روی قارچها و گوشت رو با سس آغشته می کنیم..خیلی خیلی خوشمزه ست
نخبه
maryamlondon1
The one
دست گلتون درد نكنه
به به دست عليرضا جان و مريم گل هم درد نكنه ماهي جانم كه جاي خود داره ...مرسب بچه ها واقعا زحمت كشيديد...
كارلوس
carlos
من این نوع فرنی رو خیلی دوست دارم
مواد لازم :
گوشت استیکی 500 گرم
ماهی عجب چیزی درست کردی
آورین آورین
خیلی خیلیییییییییی خوشمزه ست کاش منم بلد بودم
carlos
عالییییییییییی بود
کلا غذاهایی که توش گوشت داره
اینم که توش قارچ داره ...