حتما . يادمه روزي كه قلت زده بود فوري خانومم به سر كارم زنگ زد و گفت مژده بده كه آيسان كوچول قلت زده . ما هم به عنوان جايزه اش برديمش واكسن چهارماهگيش رو زديم
عمووووووووووووووووووووو اخه این چه جایزه ایه که به بچه دادین حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین
عمووووووووووووووووووووو اخه این چه جایزه ایه که به بچه دادین حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین
صد در صد . برديمش و جايزه شش ماهگيش رو هم بهش داديم اونم از فرط شادي و هيجان شب رو نذاشت تا صب بخوابم
تنها, Ahora Quien, دلشاد, سپاس
نقل قول: نخبه
سلام عمو خوبید خانواده خوبن ایسان گلی خوبه؟ پس کو عکس جدید
والله يه ماهي ميشه كه بخاطر فروش خونه رفتيم مدتي رو مستاجري تا خونه خودمون كاراش تموم بشه و متاسفانه از اونجايي كه اين خونه اي كه تازه رفتيم نوسازه تلفن نداره با موبايل هم بخاطر سرعت پايينش خوشم نمياد وصل بشم نمي تونم از تو خونه فايلي رو ارسال كنم يا به اينترنت وصل بشم فعلا
ایییییییییییییی جانمممممممممممممممممممم اقا خسرووووووووو هزار ماشال...چه بزرگ شده عزیز دلم خیلی خواستنیههههههههههه به به خاله شیرین لباس خوشگلهههههههههههههه هدیه دادههههههه...چه بهشم میادددددد اقا خسروووووووووو من عکس اولیشوو خیلی دوست دارمممممم...از این عکسا بزار برامون موقعی که داره بازیگوشییییییییییییییییییییییییی میکنهههههه از ایناااااا که خیلی داره شیرینننننننننننننننننننننننننننننن نیگاه میکنه..... ای خدا بگیری یه بوس از اون صورت لپوش و لبایییی کوچولوشششششششششششششششش ببببریییییییییییییییییییییییی تازه بعدشم بگیرییییییییش تو بگلتت یه عالمه فیشارشش بدیییییییی
به به خاله شیرین لباس خوشگلهههههههههههههه هدیه دادههههههه...چه بهشم میادددددد
بعله ديگه . بايد هم بهش بياد . مادر ايسان هم خيلي خيلي دوست داره كه هر چه زود تر تن آيسان گلي كنه . ان شا الله
نقل قول: zrnznn
ای خدا بگیری یه بوس از اون صورت لپوش و لبایییی کوچولوشششششششششششششششش ببببریییییییییییییییییییییییی تازه بعدشم بگیرییییییییش تو بگلتت یه عالمه فیشارشش بدیییییییی
والله يه ماهي ميشه كه بخاطر فروش خونه رفتيم مدتي رو مستاجري تا خونه خودمون كاراش تموم بشه و متاسفانه از اونجايي كه اين خونه اي كه تازه رفتيم نوسازه تلفن نداره با موبايل هم بخاطر سرعت پايينش خوشم نمياد وصل بشم نمي تونم از تو خونه فايلي رو ارسال كنم يا به اينترنت وصل بشم فعلا
خو عمو عکسا رو بریزد تو گوشی بیارید از محل کارتون بزارید اینجا ما ببینیم خو دلمون تنگ میشه خسیسی نکنید عکس ایسان رو بزارید یکمی هم لپ ایسان رو بکشیمممممممممممممم
قربونش برم از حالا بلاچه شدههههههههههههههههههههه من دوست دارم بازوهاشو بوس بوس کنم محکمممممممممممممممممممممممممممممممم
نقل قول: بندری
توي اين عكسا آيسان خانوم داره لباسي رو كه خاله شيرين بوف بوفيش براش فرستاده تست ميكنه ولي هنوز بزرگشه گذاشته برا يكي دو ماه ديگش
ووی عمو یعنی هنوز بزرگه اخه ایسان جونم تو عکسا خعلی تپلچه به نظر می اومد من فکر میکردم تنش بشه بعد هم باید ببخشید اون موقع که خریدم زمستون بود و لباس خنک فقط همینو یافتم فکر میکردم اردیبهشت اندازه اش بشه ولی انگار نشده چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد مبارکش باشه
خو عمو عکسا رو بریزد تو گوشی بیارید از محل کارتون بزارید اینجا ما ببینیم خو دلمون تنگ میشه خسیسی نکنید عکس ایسان رو بزارید یکمی هم لپ ایسان رو بکشیمممممممممممممم
به روي چشم ديگه خسيسي نمي كنم ولي تو بيا گوشي منو ببين اينقدر دلت برام ميسوزه كه حتما ميري برام يه گوشي مي خري
نقل قول: نخبه
ووی عمو یعنی هنوز بزرگه اخه ایسان جونم تو عکسا خعلی تپلچه به نظر می اومد من فکر میکردم تنش بشه بعد هم باید ببخشید اون موقع که خریدم زمستون بود و لباس خنک فقط همینو یافتم فکر میکردم اردیبهشت اندازه اش بشه ولی انگار نشده چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد مبارکش باشه
حالا وقتي كه اندازه اش شد يه روز تنش مي كنيم و يه عكس توپ هم مي گيريم و ميزاريم
ای جاااااااااااااااااااان ، من هلاک این بچه ها شدم خدا حفظش کنه حال میده از اون لپاش گاز بگیری نمایش یا پنهان متن بچه رو چکار کردین همش در حال تعجب بود
نخبه
عمووووووووووووووووووووو اخه این چه جایزه ایه که به بچه دادین
حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین
تنها
Ahora Quien
نخبه
پس کو عکس جدید
دلشاد
بندری
حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین
صد در صد . برديمش و جايزه شش ماهگيش رو هم بهش داديم اونم از فرط شادي و هيجان شب رو نذاشت تا صب بخوابم
تنها,
Ahora Quien,
دلشاد,
سپاس
پس کو عکس جدید
اينم بگم كه آيسان كوچولو دختر بابا يادگرفته قلت ميزنه ميره دكوري هاي مامانشو خراب ميكنه ، بهش مي گم سرسري كن تا بلندت كنم براباباش سرسري مي كنه و سرشو تكون ميده . خلاصه برا باباش حسابي دلبري ميكنه
اينم عكس آيسان گلي توي خونه جديد
▧ تصویر در دسترس نیست
توي اين عكسا آيسان خانوم داره لباسي رو كه خاله شيرين بوف بوفيش براش فرستاده تست ميكنه ولي هنوز بزرگشه گذاشته برا يكي دو ماه ديگش
▧ تصویر در دسترس نیست
كلي عكس جديد از آيسان كوچولو گرفتم كه بايد بيارمشون و اينجا بزارم . ان شا الله اگه وقت شد ميذارمشون
zrnznn
اقا خسرووووووووو هزار ماشال...چه بزرگ شده
اقا خسروووووووووو من عکس اولیشوو خیلی دوست دارمممممم...از این عکسا بزار برامون موقعی که داره بازیگوشییییییییییییییییییییییییی میکنهههههه
ای خدا بگیری یه بوس از اون صورت لپوش و لبایییی کوچولوشششششششششششششششش ببببریییییییییییییییییییییییی
mahsa joon
AMOO ESFAND DOD KONIN BARASH ESHALA ZIRE SAYEYE SHOMA SALAMATO SHAD BASHE.
LEBASESHAM KHEILI BEHESH MIYAD DASTE SHIRIN JOON DARD NAKONE.
بندری
بعله ديگه . بايد هم بهش بياد . مادر ايسان هم خيلي خيلي دوست داره كه هر چه زود تر تن آيسان گلي كنه . ان شا الله
حتما . اين بچه بنده خدا هميشه لپاش قرمزه و هميشه مامانش شاكي
ممنونم
AMOO ESFAND DOD KONIN BARASH ESHALA ZIRE SAYEYE SHOMA SALAMATO SHAD BASHE.
LEBASESHAM KHEILI BEHESH MIYAD DASTE SHIRIN JOON DARD NAKONE
حتما و سپاسگزارم
نخبه
قربونش برم از حالا بلاچه شدههههههههههههههههههههه
من دوست دارم بازوهاشو بوس بوس کنم محکمممممممممممممممممممممممممممممممم
ووی عمو یعنی هنوز بزرگه
چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد
بندری
به روي چشم ديگه خسيسي نمي كنم
چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد مبارکش باشه
حالا وقتي كه اندازه اش شد يه روز تنش مي كنيم و يه عكس توپ هم مي گيريم و ميزاريم
مرسي
بندری
دانلود: jarareh - dokhte bandari
اينم يه سري عكس جديد از آيسان كوچولو به درخواست خاله شيرينش
دقتش تو دوربين رو داشته باشين
▧ تصویر در دسترس نیست
توي بغل بابا
▧ تصویر در دسترس نیست
در حال تعجب و ذوق
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبرقا رفته توي گرما خوابيده بچه
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست♥Rose♥
خدا حفظش کنه
حال میده از اون لپاش گاز بگیری
نمایش یا پنهان متن
بچه رو چکار کردین همش در حال تعجب بود
بندری
مرسي
كنجكاوه بچه به باباش رفته
♥Rose♥
چه موزیک قشنگی بود، دستتون درد نکنه
مبارک دختر بندریا
نمایش یا پنهان متن
یکی از بچه ها موزیک دختر بندری میخواست فکر کنم امیر بودserpent
اره من بودم ، دمت گرم عمو خسرو ، ب اقا ارسام گفتم موزیک بندری میخوام زحمتش افتاد گردنه شما مرسی
وااای ایسان کوچولو چقد نااازه من الان دیدمش ، از طرف من ی گاز کوچولو از بازوش لطفا
بندری
قابلي نداره
وااای ایسان کوچولو چقد نااازه من الان دیدمش ، از طرف من ی گاز کوچولو از بازوش لطفا
اختيار داري چه زحمتي . حالا بازم تو صفحه موزيك سايت يه چند تا بندري شاد ميزارم خواستي برو دانلود كن بزودي
ممنونم كه اينجا ديدمت
تنها
عمو بندری دخملت خیلیییییی نازه
بندری
ممنونم
نخبه
یه عالمه ببوسید این دختر خوشگلموووووووووووووووووووووووووو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→