₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بندری
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 16 17

بدون عکس

صفحه شخصی بندری

1523 بازدید، 338 پست، نویسنده: بندری

• نخبه

نقل قول: بندری
    حتما . يادمه روزي كه قلت زده بود فوري خانومم به سر كارم زنگ زد و گفت مژده بده كه آيسان كوچول قلت زده . ما هم به عنوان جايزه اش برديمش واكسن چهارماهگيش رو زديم

عمووووووووووووووووووووو اخه این چه جایزه ایه که به بچه دادین :20:
    حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین :37:

3 سپاس: بندری، serpent، نغمه

• تنها

دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس!

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: بندری، serpent

• Ahora Quien

هرگز به دیگران اجازه نده قلم خودخواهی دست بگیرند دفتر سرنوشت را ورق زنند خاطراتت را پاک کنند و در پایانش بنویسند قسمت نبود

• نخبه

سلام عمو خوبید خانواده خوبن ایسان گلی خوبه؟
    پس کو عکس جدید :37:

• بندری

نقل قول: نخبه
    عمووووووووووووووووووووو اخه این چه جایزه ایه که به بچه دادین
    حتما میخاهید شش ماهگی هم بهش جایزه بدین

صد در صد . برديمش و جايزه شش ماهگيش رو هم بهش داديم اونم از فرط شادي و هيجان شب رو نذاشت تا صب بخوابم :83:

تنها,
    Ahora Quien,
    دلشاد,
    سپاس :46:

سلام عمو خوبید خانواده خوبن ایسان گلی خوبه؟
    پس کو عکس جدید

والله يه ماهي ميشه كه بخاطر فروش خونه رفتيم مدتي رو مستاجري تا خونه خودمون كاراش تموم بشه و متاسفانه از اونجايي كه اين خونه اي كه تازه رفتيم نوسازه تلفن نداره با موبايل هم بخاطر سرعت پايينش خوشم نمياد وصل بشم نمي تونم از تو خونه فايلي رو ارسال كنم يا به اينترنت وصل بشم فعلا :1:

اينم بگم كه آيسان كوچولو دختر بابا يادگرفته قلت ميزنه ميره دكوري هاي مامانشو خراب ميكنه ، بهش مي گم سرسري كن تا بلندت كنم براباباش سرسري مي كنه و سرشو تكون ميده . خلاصه برا باباش حسابي دلبري ميكنه :10:

اينم عكس آيسان گلي توي خونه جديد
    تصویر در دسترس نیست

توي اين عكسا آيسان خانوم داره لباسي رو كه خاله شيرين بوف بوفيش براش فرستاده تست ميكنه ولي هنوز بزرگشه گذاشته برا يكي دو ماه ديگش :1:
    تصویر در دسترس نیست

كلي عكس جديد از آيسان كوچولو گرفتم كه بايد بيارمشون و اينجا بزارم . ان شا الله اگه وقت شد ميذارمشون :65:

7 سپاس: garfild، zrnznn، نخبه، ♥Rose♥، serpent، maryamlondon1، نغمه

• zrnznn

ایییییییییییییی جانمممممممممممممممممممم :90:
    اقا خسرووووووووو هزار ماشال...چه بزرگ شده :6: عزیز دلم خیلی خواستنیههههههههههه :90:
    1153 به به خاله شیرین لباس خوشگلهههههههههههههه هدیه دادههههههه...چه بهشم میادددددد 1153 786
    اقا خسروووووووووو من عکس اولیشوو خیلی دوست دارمممممم...از این عکسا بزار برامون موقعی که داره بازیگوشییییییییییییییییییییییییی میکنهههههه :8: از ایناااااا که خیلی داره شیرینننننننننننننننننننننننننننننن نیگاه میکنه..... 862
    ای خدا بگیری یه بوس از اون صورت لپوش و لبایییی کوچولوشششششششششششششششش ببببریییییییییییییییییییییییی 786 تازه بعدشم بگیرییییییییش تو بگلتت یه عالمه فیشارشش بدیییییییی 786 1153

• mahsa joon

EY JAAAAAAAAAN 786 786 786 786 786

AMOO ESFAND DOD KONIN BARASH ESHALA ZIRE SAYEYE SHOMA SALAMATO SHAD BASHE. 1153 1153 1153

LEBASESHAM KHEILI BEHESH MIYAD DASTE SHIRIN JOON DARD NAKONE. 271 271 273 273

• بندری

نقل قول: zrnznn
    به به خاله شیرین لباس خوشگلهههههههههههههه هدیه دادههههههه...چه بهشم میادددددد

بعله ديگه . بايد هم بهش بياد . مادر ايسان هم خيلي خيلي دوست داره كه هر چه زود تر تن آيسان گلي كنه . ان شا الله :1:

نقل قول: zrnznn
    ای خدا بگیری یه بوس از اون صورت لپوش و لبایییی کوچولوشششششششششششششششش ببببریییییییییییییییییییییییی تازه بعدشم بگیرییییییییش تو بگلتت یه عالمه فیشارشش بدیییییییی

حتما . اين بچه بنده خدا هميشه لپاش قرمزه و هميشه مامانش شاكي

ممنونم :46:

نقل قول: mahsa joon

AMOO ESFAND DOD KONIN BARASH ESHALA ZIRE SAYEYE SHOMA SALAMATO SHAD BASHE.

LEBASESHAM KHEILI BEHESH MIYAD DASTE SHIRIN JOON DARD NAKONE

حتما و سپاسگزارم :46:

4 سپاس: نخبه، zrnznn، serpent، maryamlondon1

• نخبه

والله يه ماهي ميشه كه بخاطر فروش خونه رفتيم مدتي رو مستاجري تا خونه خودمون كاراش تموم بشه و متاسفانه از اونجايي كه اين خونه اي كه تازه رفتيم نوسازه تلفن نداره با موبايل هم بخاطر سرعت پايينش خوشم نمياد وصل بشم نمي تونم از تو خونه فايلي رو ارسال كنم يا به اينترنت وصل بشم فعلا

خو عمو عکسا رو بریزد تو گوشی بیارید از محل کارتون بزارید اینجا ما ببینیم خو دلمون تنگ میشه خسیسی نکنید عکس ایسان رو بزارید یکمی هم لپ ایسان رو بکشیمممممممممممممم :8:

اينم بگم كه آيسان كوچولو دختر بابا يادگرفته قلت ميزنه ميره دكوري هاي مامانشو خراب ميكنه ، بهش مي گم سرسري كن تا بلندت كنم براباباش سرسري مي كنه و سرشو تكون ميده . خلاصه برا باباش حسابي دلبري ميكنه

قربونش برم از حالا بلاچه شدههههههههههههههههههههه 1153 1153 1153
    من دوست دارم بازوهاشو بوس بوس کنم محکمممممممممممممممممممممممممممممممم :11:

توي اين عكسا آيسان خانوم داره لباسي رو كه خاله شيرين بوف بوفيش براش فرستاده تست ميكنه ولي هنوز بزرگشه گذاشته برا يكي دو ماه ديگش

ووی عمو یعنی هنوز بزرگه :4: اخه ایسان جونم تو عکسا خعلی تپلچه به نظر می اومد من فکر میکردم تنش بشه بعد هم باید ببخشید اون موقع که خریدم زمستون بود و لباس خنک فقط همینو یافتم :9: فکر میکردم اردیبهشت اندازه اش بشه :25: ولی انگار نشده
    چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد :8: مبارکش باشه

5 سپاس: بندری، zrnznn، serpent، maryamlondon1، نغمه

• بندری

خو عمو عکسا رو بریزد تو گوشی بیارید از محل کارتون بزارید اینجا ما ببینیم خو دلمون تنگ میشه خسیسی نکنید عکس ایسان رو بزارید یکمی هم لپ ایسان رو بکشیمممممممممممممم

به روي چشم ديگه خسيسي نمي كنم :4: ولي تو بيا گوشي منو ببين اينقدر دلت برام ميسوزه كه حتما ميري برام يه گوشي مي خري :4:

ووی عمو یعنی هنوز بزرگه اخه ایسان جونم تو عکسا خعلی تپلچه به نظر می اومد من فکر میکردم تنش بشه بعد هم باید ببخشید اون موقع که خریدم زمستون بود و لباس خنک فقط همینو یافتم فکر میکردم اردیبهشت اندازه اش بشه ولی انگار نشده
    چقده سرخابی (صورتی پررنگ) بهش میاد مبارکش باشه

حالا وقتي كه اندازه اش شد يه روز تنش مي كنيم و يه عكس توپ هم مي گيريم و ميزاريم

مرسي :46:

4 سپاس: zrnznn، نخبه، serpent، maryamlondon1

• بندری

تصویر در دسترس نیست

دانلود: jarareh - dokhte bandari

اينم يه سري عكس جديد از آيسان كوچولو به درخواست خاله شيرينش

دقتش تو دوربين رو داشته باشين

تصویر در دسترس نیست

توي بغل بابا

تصویر در دسترس نیست

در حال تعجب و ذوق

2 تصویر این بخش در دسترس نیستبرقا رفته توي گرما خوابيده بچه

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: ♥Rose♥، serpent، تنها، نخبه، garfild، zrnznn، maryamlondon1

• ♥Rose♥

ای جاااااااااااااااااااان ، من هلاک این بچه ها شدم 299 299 299
    1153 1024 1153
    خدا حفظش کنه :48:
    حال میده از اون لپاش گاز بگیری :19:

نمایش یا پنهان متن :bahone:

بچه رو چکار کردین همش در حال تعجب بود 473

4 سپاس: بندری، serpent، نخبه، maryamlondon1

• بندری

نقل قول: ♥Rose♥
    خدا حفظش کنه

مرسي :46:

بچه رو چکار کردین همش در حال تعجب بود

كنجكاوه بچه به باباش رفته :bahone:

3 سپاس: ♥Rose♥، serpent، maryamlondon1

• ♥Rose♥

كجكاوه بچه به باباش رفته :bahone:

:heehee:
    چه موزیک قشنگی بود، دستتون درد نکنه :24:
    مبارک دختر بندریا
    :46:
    نمایش یا پنهان متنیکی از بچه ها موزیک دختر بندری میخواست فکر کنم امیر بود :bahone:

3 سپاس: serpent، بندری، maryamlondon1

• serpent

♥Rose♥,
    اره من بودم ، دمت گرم عمو خسرو ، ب اقا ارسام گفتم موزیک بندری میخوام زحمتش افتاد گردنه شما مرسی :46:

وااای ایسان کوچولو چقد نااازه من الان دیدمش ، از طرف من ی گاز کوچولو از بازوش لطفا :100:

3 سپاس: ♥Rose♥، بندری، maryamlondon1

• بندری

چه موزیک قشنگی بود، دستتون درد نکنه

قابلي نداره :46:

نقل قول: serpent
    زحمتش افتاد گردنه شما مرسی

وااای ایسان کوچولو چقد نااازه من الان دیدمش ، از طرف من ی گاز کوچولو از بازوش لطفا

اختيار داري چه زحمتي . حالا بازم تو صفحه موزيك سايت يه چند تا بندري شاد ميزارم خواستي برو دانلود كن بزودي

ممنونم كه اينجا ديدمت :46:

3 سپاس: serpent، ♥Rose♥، maryamlondon1

• تنها

ااااااااااای جااااااااانم 1153 1153 1153
    عمو بندری دخملت خیلیییییی نازه :8:

4 سپاس: بندری، نخبه، ♥Rose♥، maryamlondon1

• بندری

نقل قول: تنها
    عمو بندری دخملت خیلیییییی نازه

ممنونم :46:

1 سپاس: maryamlondon1

• نخبه

ای قربون اون قایفه متعجبتتتتتتتتتتتتتتت خعلی عسلههههههههههههههههههههههه 786 786 786 786 786 786 786 786 786 ووییییییییییییییییی دوس دارم فشارش بدممممممممممممممممممممممممممممم 1153 1153 1153 391 391
    یه عالمه ببوسید این دختر خوشگلموووووووووووووووووووووووووو 786 786 786 786

2 سپاس: بندری، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: