میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
گیلاسی منم یکی از لپای ایسان گلی رو میخام دنیز که لپ نداره لپ ایسان رو موچچچچچچچچچچچچچچچ کنم محکمممممممممممممممممممم بعد فشارش بدمممممممممممممممممم وییییییییییییییییییییییییییی چه کیفی داره
ای جووووووووووووو نم مبارک باشه چه گوشواره قشنگی من اصلا جرات ندارم گوش دنیز رو سوراخ کنم میترسمممممممممم .. عمو ایسان هر روز بیشتر و بیشتر شبیه شما میشه خیلی با نمکه اسپند براش دود کنید
ای جووووووووووووو نم مبارک باشه چه گوشواره قشنگی من اصلا جرات ندارم گوش دنیز رو سوراخ کنم میترسمممممممممم .. عمو ایسان هر روز بیشتر و بیشتر شبیه شما میشه خیلی با نمکه اسپند براش دود کنید
البته این گوشواره ای هستش که خانم دکتر موقع سواراخ کردن گوشش ازش استفاده کرده . الان بهترین موقع هستش که بچه ها رو میشه برد و وشاشونو سوراخ کرد چون درد کمتری داره . شاید آیسان کمتر از یک دقیقه گریه اش بند اومد ..
تو خواب عکستون رو دیدم تو قرار اول پارک سرخ حصار لباس سفید شلوار طوسی
نقل قول: بندری
البته این گوشواره ای هستش که خانم دکتر موقع سواراخ کردن گوشش ازش استفاده کرده . الان بهترین موقع هستش که بچه ها رو میشه برد و وشاشونو سوراخ کرد چون درد کمتری داره . شاید آیسان کمتر از یک دقیقه گریه اش بند اومد ..
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی آقای بندریییییییییییییییییییییییی این فرشته رو نیگاههههههههههههههههههههه...چقدر هزار ماشال...هزار مشال...تُپلییییییییییییییییییییییی شده الهیییییییییییییی..............فداش خیلی لُپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپوووووووووووشدههههههههههههههههه...بابه گاز گاززرییییییییییییییییی شدننننننننننننننننننننه . . . آقااااااااااااااااااااااااااااااا خسرررررررررررررررررررروووو آخه چراااااا رو اعصاب من راه میرییییییید؟ آخه چرا دوربین رو راست نمیگیرددددددددددددد؟
دو روزی هست که حسابی حالم گرفته میشه . بعد 29 سال زندگی آبرومندانه باید به خاطر 60 تا دونه سی دی فاقد هولوگرام بریم دادگاه . جایی که تو عمرم هنوز پام نرسیده بهش . دیروز مامورای اداره ارشاد و اماکن ریختن تو پاساژمون و هرچی سی دی فاقد هولوگرام بود رو جمع کردند. میبینید تو رو خدا همینمون مونده بود واسه یه لقمه نون باید بریم جلو قاضی از خودمون دفاع کنیم .
امروز صب هم یه دفعه داداشم بزرگم زنگ زده میگه که داداشم کوچیکم گمه و پیداش نیست دو روزه .موبایلش هم خاموشه جواب نمیده . و اینکه زنگ زده بود خونه من تا دو ساعت دیگه خونم و حالا 24 ساعت گذشته . یعنی امروز به روزگار بدی مبتلا شدیم . هیچکس هم خبر نداشت . هیچ ردی هم ازش نبود . تا اینکه امروز بعد از ظهر زنگ زده که من تو گمرگ قشم گیر کردم و اجازه خروج ندادن بهم موبایلم هم شارژ نداشته . خب مرد مومن یه زنگ که می تونی بزنی کلی آدم رو نگران خودت کردی .
جدییییییی؟ بندری,الهی اقا خسرو به خدا من چند وقته خیلی به فکرتونم......و میبینم کم میاید سایت خوب خدا رو شکر مشکل دادشتون رفع شد...میمونه اون سی دی ها...عیبی نداره درست میشه...خودتونو اذیت نکنید من براتون دعا میکنم ..ایشال به خیر و خوبی تموم بشه
تازه متوجه شدم كه چه كلاه گشادي به خاطر اين سي دي ها سرم رفته چون فاكتوراي خريد داراي سربرگه ولي مهر ندارن . بهشون دارم ميگم خب من از مركز خريد سي دي استان هرمزگان گرفتم جايي كه همه هرمزگان موظفند از اونجا بگيرن . يارو ده تا دهنه مغازه داره سي دي و همه جور سي دي رو علنا توزيع مي كنه بعد هيشكي به اين آقا گير نمي ده بعد ميان مال ما رو جمع مي كنن . حالا من كه هيچ همچراغم 1500 تا فاقد هلوگرام داشت . ولي خب برا خودم خيلي زشت مي دونم كه توي همچين محيطي مثل دادگاه اونم توي يه شهر كوچيك وارد بشم .
نقل قول: mahsa joon
عمو خسرو چه قد بچه تون عسله دلم آب شد جاي من ببوسينش اي جانم
maryamlondon1
اينم يه دونه عكس پنج روزگيش برديمش عكاسي منتها طراحي عكسا خوشم نيومد
چه نازه خدا حفظش کنه
gilas
چونش جون میده برای خوردن
میشه یه لپشو بدین به من
قول میدم زیاد گازش نگیرم
نه اصلا گازش نمیگیرم آخه دلم نمیاد
mahsa joon
خدا نگهدارش باشه عمو خسرو
دلم آب شد واسش اسفند دود كنين
خله قربونش بره
بچه مثبت
کپ خودته خسرو جان
خدا حفظش کنه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
گیلاسی منم یکی از لپای ایسان گلی رو میخام دنیز که لپ نداره لپ ایسان رو موچچچچچچچچچچچچچچچ کنم محکمممممممممممممممممممم بعد فشارش بدمممممممممممممممممم وییییییییییییییییییییییییییی چه کیفی داره
garfild
تنها
ایشالا زود زود بزرگ بشه,بشه دخمل ناز بابا
بندری
ممنونم آبجی مریم گللللللللللللللل
مشکل باباش هم همینه
مرسی مهسای عزیز
کپ خودته خسرو جان
خدا حفظش کنه
اینو که همه میگن
garfild,
ممنونم سرباز وطن
نظر لطفته . ممنوم عمو
اینم از عکسای جدید شیرین جان ..
تغییرات رو داشته باش . ببینم متوجه میشین یا نه
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
بعله دیگه آیسان گلی رفته گوشاشو سوراخ کردهنخبه
بندری
راستی شما منو کجا دیدین
نخبه
تو خواب
عکستون رو دیدم تو قرار اول پارک سرخ حصار لباس سفید شلوار طوسی
نمیدونم حالا شاید بعد از عید
بندری
اوکییییییییییییی چه زود گذشت
ان شا الله
zrnznn
.
.
.
آقااااااااااااااااااااااااااااااا خسرررررررررررررررررررروووو
بندری
اتفاقا موقع گذاشتن عكسا ياد شما بودم
بندری
امروز صب هم یه دفعه داداشم بزرگم زنگ زده میگه که داداشم کوچیکم گمه و پیداش نیست دو روزه .موبایلش هم خاموشه جواب نمیده . و اینکه زنگ زده بود خونه من تا دو ساعت دیگه خونم و حالا 24 ساعت گذشته . یعنی امروز به روزگار بدی مبتلا شدیم . هیچکس هم خبر نداشت . هیچ ردی هم ازش نبود . تا اینکه امروز بعد از ظهر زنگ زده که من تو گمرگ قشم گیر کردم و اجازه خروج ندادن بهم موبایلم هم شارژ نداشته . خب مرد مومن یه زنگ که می تونی بزنی کلی آدم رو نگران خودت کردی .
این بود حال و روز مون توی این دو سه روزه.
داغونمااااااا
zrnznn
چرا؟ چی شده؟ آقا خسرو؟
جدییییییی؟
بندری,الهی اقا خسرو به خدا من چند وقته خیلی به فکرتونم......و میبینم کم میاید سایت
خوب خدا رو شکر مشکل دادشتون رفع شد...میمونه اون سی دی ها...عیبی نداره درست میشه...خودتونو اذیت نکنید
Kishe Mehr
خسرو جان ایشالله که مشکلتون بزودی حل بشه. ما واسه تون دعا میکنیم
mahsa joon
اسفندم براش دود كنين ماشالامش بشه..
mahsa joon
داغونمااااااا
اي بابا عمو خسرو خودتو ناراحت نكن خدا جاي حق نشسته نگران هيچي نباش ايشالا مشكلت حل ميشه .مطمئنم .اين چيزي نيست شما كه كاري نكردي خدا كمكت ميكنه .
بندری
Kishe Mehr,
mahsa joon,
ممنونم از محبتتون.
تازه متوجه شدم كه چه كلاه گشادي به خاطر اين سي دي ها سرم رفته چون فاكتوراي خريد داراي سربرگه ولي مهر ندارن . بهشون دارم ميگم خب من از مركز خريد سي دي استان هرمزگان گرفتم جايي كه همه هرمزگان موظفند از اونجا بگيرن . يارو ده تا دهنه مغازه داره سي دي و همه جور سي دي رو علنا توزيع مي كنه بعد هيشكي به اين آقا گير نمي ده بعد ميان مال ما رو جمع مي كنن . حالا من كه هيچ همچراغم 1500 تا فاقد هلوگرام داشت . ولي خب برا خودم خيلي زشت مي دونم كه توي همچين محيطي مثل دادگاه اونم توي يه شهر كوچيك وارد بشم .
ممنونم مهسا خانوم حتما . لطف دارين شما
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→