₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بندری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 16 17

صفحه شخصی بندری

1523 بازدید، 338 پست، نویسنده: بندری

• garfild

تصویر در دسترس نیست

۱۳تا بدی
    ۱۳تا بلا
    ۱۳تا زشتی
    ۱۳تا نحسی
    ۱۳تا غصه
    ۱۳تا ناکامی
    ۱۳تا مریضی از وجودتون دور بشه
    و در عوض ۱۳۹۲تا شادی ؛ زیبایی ؛ لطافت و خوشی های پایدار نصیبتون …
    سیزده بدر مبارک !

1 سپاس: بندری

• نخبه

عیدتون مبارک عمو جان انشالله که مشکل حل شده باشه دلم واسه ایسان گلی تنگ شده یه عکس بزارید ازش بوس بوسش کنممممممممممممممممممممم :11:
    2 سپاس: zrnznn، بندری

• بندری

10 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، zrnznn، garfild، KuRoSh، maryamlondon1، بچه مثبت، mz56mz، gilas، تنها

• ♥Rose♥

اي جانم آيسان كوچولووووووووووو 1153786
    ان شاءالله در زير سايه ي خداوند و پدر و مادرش تندرست و خوشبخت و عاقبت بخير باشه
    :48:

2 سپاس: نخبه، بندری

• نخبه

ای جونم ایسان هندونه ایییییییییییییییییییییییییییییییی 1153 1153 1153 1153 408 318 261

ماشالله چقدر بزرگ شده .. یه عالمه ماچ ماچش کنین لپاشو دوست دارمممممممممممممممممممممممممممم میخام بغلش کنم فشارش بدممممممممممممممممممممممممم.. 786
    عمو ایسان چه کارایی بلده؟دندون نداره ؟

2 سپاس: ♥Rose♥، بندری

• zrnznn

ای جانممممممممممممممممممممممم... :8: این دخمل عزیزو نیگاهههه...وای اقا خسرو هزار ماشال...چه بزرگ شده و تپلی......
    :6: الهی چشماشووووووووووووو.....لبای غنچه ایشووووووووووووووووووووووووووو :11: هزار ماشال.......به این دخمل ناز نازی.....آقا خسرو آفرین اینبار خوب عکس گرفیتد :9:
    من خیلی دوسش دارممممممممممممم ... :8:

3 سپاس: نخبه، ♥Rose♥، بندری

• KuRoSh

:8: ای جونم دارم چی می بینم یه دختر خوشگل می بینم
    خسرو جان میگم به خودت رفته ها :8:
    و چقدر هم بزرگ شده بزنم به تخته چشم اون که نمی تونه ببینه کور بشه
    از طرف من یه ماچ و یه گاز آبدار بگیر ازش :8:

3 سپاس: نخبه، ♥Rose♥، بندری

• نخبه

عکس جدید ایسان گلی میخاممممممممممممممممممم :5: خو دلم تنگ شده واسه تپلی جونم

1153

1 سپاس: بندری

• maryamlondon1

نقل قول: بندری
    سلام بنا به درخواست خاله های آیسان کوچولو عکسای جدید آیسان کوچولو رو گذاشتم

الهی قربونش برم بزنم به تخته چه خوشکل شده ولی کمی رنگ پوستش عوض شده مگه نه ؟؟الهی خوشبختیش ببینی :48:
    دادش خسرو من هم هرچه زودتر باید دست به کار بشم اینجوری فایده نداره من کشتین همش دخمل دخمل میکنید :100: هرچه زودتر باید عروسم بیارم تا یک دخمل برامون بیاره :4:

2 سپاس: بندری، نخبه

• بندری

اینم سری جدید آیسان کوچولو که یه 10 روزی میشه 4 ماهش شده و دیگه میتونه غلط بزنه و بچرخه و جدیدا یه سری فحش های ناجور هم یاد گرفته که وقتی می خوریمش میگه هغون و از این دست چیزا البته یه موقع هایی هم که سر حاله قهقهه سر میده بیا و ببین :97:

قربونت بره بابایی :6:

10 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، zrnznn، بچه مثبت، garfild، maryamlondon1، mz56mz، ژنرال، gilas، تنها

• ♥Rose♥

اینم سری جدید آیسان کوچولو که یه 10 روزی میشه 4 ماهش شده و دیگه میتونه غلط بزنه و بچرخه و جدیدا یه سری فحش های ناجور هم یاد گرفته که وقتی می خوریمش میگه هغون و از این دست چیزا البته یه موقع هایی هم که سر حاله قهقهه سر میده بیا و ببین

خب بابای آیسان کوچولو ، پدر و مادر که جلوی بچه با هم بزن بزن و ..... از این کارا نمی کنن که بچه یاد بگیره :51: :bahone:
    اون جای لبای شماس یا مادرش؟ :3:
    ان شاءالله خداوند نگهدارش باشه و زیر سایه ی پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر :48:

2 سپاس: بندری، zrnznn

• بندری

نقل قول: ♥Rose♥
    خب بابای آیسان کوچولو ، پدر و مادر که جلوی بچه با هم بزن بزن و ..... از این کارا نمی کنن که بچه یاد بگیره
    اون جای لبای شماس یا مادرش؟
    ان شاءالله خداوند نگهدارش باشه و زیر سایه ی پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر

ما که ندیدیم پدرا بزنن هر چه بوده خوردن :10:

روی لپ های آیسان کوچولو رو یه مهمون ارجمند عنایت فرمودند ما هم دیدیم جالبه به عکسی مزین فرمودیم :4:

ممنونم که سر زدین :46:

3 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، zrnznn

• ♥Rose♥

ما که ندیدیم پدرا بزنن هر چه بوده خوردن

دستش درد نکنه :bahone:
    روی لپ های آیسان کوچولو رو یه مهمون ارجمند عنایت فرمودند ما هم دیدیم جالبه به عکسی مزین فرمودیم

خداوند به اطرافیانش رحم کنه :4:
    ممنونم که سر زدین

خواهش میکنم :46:

2 سپاس: بندری، zrnznn

• نخبه

اینم سری جدید آیسان کوچولو که یه 10 روزی میشه 4 ماهش شده و دیگه میتونه غلط بزنه و بچرخه و جدیدا یه سری فحش های ناجور هم یاد گرفته که وقتی می خوریمش میگه هغون و از این دست چیزا البته یه موقع هایی هم که سر حاله قهقهه سر میده بیا و ببین

ای جونمممممممممممممممممممم قربونش برم :8: یادش بخیر اولین باری که دنیز قلت زد چقدر ذوق کردم و سریع ازش فیلم گرفتم که به باباش نشون بدم چه زود گذشت و تا چند وقت دیگه دنیز کامل میتونه راه بره خدایا شکرت بچه چه نعمت قشنگیه هیچ کسی رو از داشتنش محروم نکن :48:

عمو عکس از چرخیدنش هم بزارید دلم میخاد قورتش بدم این ایسان گلی تپلی روووووووووووووووووووو 786 786 786 271

3 سپاس: بندری، zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

الهیییییییییییییییییی آقا بندری این خوشگل خانمووووووووو......عزیزم هزار ماشال...هر روز بزرگتر و خوشگلتر میشه......اون لپاش بابه کشیدن و بوس کردنه :6: :11: :8:
    الهییییییییییییییییییییییی دوست دارم آیسان رو هم فشاررررررررررررر بدممممممم 369 1153 1153 جای من بی زحمت از بازوش گاز بگیریدددددددددددددددددددد :4: 786 محکم هم گاز بگیرید :8:
    .
    .
    .
    آقا خسرووووووووووووو....دقت که سر کج بنده کردید؟ موقع دیدن عکسا؟ :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، بندری

• بچه مثبت

1153 1049
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ♥Rose♥، بندری، taha_1990، serpent

• بندری

نقل قول: نخبه
    عمو عکس از چرخیدنش هم بزارید دلم میخاد قورتش بدم این ایسان گلی تپلی روووووووووووووووووووو

حتما :46: . يادمه روزي كه قلت زده بود فوري خانومم به سر كارم زنگ زد و گفت مژده بده كه آيسان كوچول قلت زده . ما هم به عنوان جايزه اش برديمش واكسن چهارماهگيش رو زديم :4:

نقل قول: zrnznn
    الهیییییییییییییییییی آقا بندری این خوشگل خانمووووووووو......عزیزم هزار ماشال...هر روز بزرگتر و خوشگلتر میشه......اون لپاش بابه کشیدن و بوس کردنه
    الهییییییییییییییییییییییی دوست دارم آیسان رو هم فشاررررررررررررر بدممممممم جای من بی زحمت از بازوش گاز بگیریدددددددددددددددددددد محکم هم گاز بگیرید
    .
    .
    .
    آقا خسرووووووووووووو....دقت که سر کج بنده کردید؟ موقع دیدن عکسا؟

دقيقا هر موقع كه عكسا رو لود مي كنم ياد شما مي افتم كه بايد جواب شما رو هم بدم :4:

مرسي كه هميشه اينجا ميبينمتون . يه حس شيريني داره :46:

4 سپاس: zrnznn، نخبه، serpent، نغمه

• بندری

بچه مثبت,
    مرسي :46:

1 سپاس: serpent

• ژنرال

2 سپاس: بندری، serpent

• zrnznn

ما هم به عنوان جايزه اش برديمش واكسن چهارماهگيش رو زديم

:83: بمیرم ...اگر شاگرد اول بشه چی میخواییید بهش جایزه بدیددددددددد :17: :4:

ياد شما مي افتم كه بايد جواب شما رو هم بدم

ممنونم که الان جوابمو دادید 453

2 سپاس: بندری، serpent
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: