میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
وای خدای من اومدم توی صفحه ببینم چقدره دیگه مونده مبارک باشه ایشالا خوش قدم باشه و شیرین تر از مامانش ایشالا هر دوتاییتون سالم باشید و سایه آرش خان بالای سرتون باشه تبریک میگم شیرین جان حس مادری رو تجربه کردی؟ حالا از امروز ازش لذت ببر
سلام سلامممممممممممممممممممممممم من اومدم چه با ناز اومدم با یه نی نی اومدم از همتون بی نهایت سپاسگذارم که منو و دخملم رو مورد لطف قرار دادین از همه اونایی که بهم اس ام اس دادن و تبریک گفتن تشکر میکنم از کسانیکه از طریق دوستان دیگه برام پیام فرستاده بودن و تبریک گفتن تشکر میکنم و کسانیکه اومدن اینجا کامنت گذاشتن هم کمال تشکر رو دارم از عزیزی و یا عزیزانی که اومدن بیمارستان ملاقات منو دنیز هم بی نهایت ممنونم از لطف همتون سپاسگذارم که اینهمه به من و دخترم لطف داشتین عمو بندری ممنون بابت هدیه زیباتون
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
منتظر عکس های فندق هستیم ...
پری سا
ژنرال
میگن دختر شیرین، 9 ماه حبس کشیده! تازه دیروز از حبس اومده بیرون
هاچو هاچو
بندری
ان شا الله هميشه به ميمنت باشي شيرين خانوم . وظيفه اصليت شروع شد وظيفه اي كه منتظرش بودي . وظيفه زيباي مادري مباركت باشه
كو كجا چي ها چه خبره منم هستم ؟
هاچو هاچو
فعلا فقط در حد شروع شایعه است
ژنرال
عین واقعیته!
hadi04
بهونه
ملیکا
شیرین جونم تبریک میگم
نمایش یا پنهان متن
انتظارا به سر رسید دنیز کوچولو از راه رسید( شعری از ملیکا
zrnznn
gilas
دیروز ظهر تازه از بیمارستان مرخص شده
به زدی عکس میزاره براتون
zrnznn
هاچو هاچو
مگه ندیدی عکسشو ؟
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
هاچو هاچو
خالی نبند تو که نگفتی عکس کجاشونو میخوای
zrnznn
هاچو هاچو
بازم که این دعارو کردی
نخبه
از همتون بی نهایت سپاسگذارم که منو و دخملم رو مورد لطف قرار دادین از همه اونایی که بهم اس ام اس دادن و تبریک گفتن تشکر میکنم
عمو بندری ممنون بابت هدیه زیباتون
خب حالا میریم سراغ عکس دخمل مامان شیلین که دیروز پستونک خوردن یاد گرفته
بعدا عکسهای بیشتری میزارم
اخه وروجک شکمو نمیزاره زیاد بیام اینجا
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→