ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
یحتمل دیشب از خوشحالی برنده شدن تیمتون تو آب نمک خوابیدیییییید...که امروز احساس مزه دار شدن میکنیددددددددددد!!!!!!!
.
.
.
خوب پس کارتو خیلی درس انججام دادی چون من احساس کردم اون حروف چسبیده به خود ژله ههههههه..........اوکی کارت درسته...نمره ات بیستههههههههههههه
نغمه
بچه مثبت
نغمه,
به درخواست ما که جواب نداد، حالا شاید به درخواست شما جواب بده
zrnznn
مامانم هی میگه نمیشه چیزی رو بی ظرف کثیف کردن و بی ریخت و پاش و .....در نهایت بی دردسرررررر درست کنیییی؟!
نخبه
نان تست 10 عدد . سینه مرغ 2 عدد . . سس مایونز 1 پیمانه
ماست خامه ای 2 پیمانه . گردو 1 پیمانه . نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه و جعفری میزان لازم
سینه مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید پیازچه خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.
حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه هویج و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.
نخبه
کیبردم خرابه مردم تا تایپ کردم
نخبه
داره برا دنیز یادگاری مینویسه تو اون برگه مخصوص یادگاری نوشتن
نخبه
اینو بگک که حروف پاستیل کامل نبود و از ترکیب چند حرف حروف اسم دنیزو درست کردم
نغمه
این دستور کیک مرغ شیرین خیلی عالیه
maryamlondon1
نخبه
ممنون مامان مریم جون
مامان مریم عکس علوستون رو توی لباس علوس ندیدین؟ بچم برا مادر شوهرش لباس علوس پوشیده
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اینا خیلیییییی خوشگلن :
gilas
بچه مثبت
نخبه
پ میخاستی شبیه من باشه
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39