ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥Rose♥
خودم ازشون نگهداری میتنم
منم مردادی بیدم
نغمه
دوباره دوباره
نخبه
افرین افرین
نمایش یا پنهان متن
ووی امروز یکی از مادران مردادی متوجه شده برای بار دوم بارداره خعلی ناراحت بود احتمالا اامروز میره سقط کنه..توان نگهداری دو تا بچه رو نداره از لحاظ روحی و جسمیدوباره دوباره
شما شماره بده تشریف بیار درخدمتم
نخبه
نخبه
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
نخبه
خونهداداش بزرگمه این وروجکها هم رفتن نشستن تو راهرو
ووووی عجیبه
نمایش یا پنهان متن
اخه این دختر دائی همه وسایل دنیزو ازش میگیره هیچی به دنیز نمیده عجیبه اینجا صداش در نیومده دنیز داره انارشو میخورهبچه داداشم اگه به حرفش گوش ندیم چیزی که میخاد بهش ندیم جیغ بنفش میزنه برات بعد هم میزنه تو سر خودش
mz56mz
من هم انار ميخوام
نخبه
وووی عموووووووووووووووو دلش انار میخاد عمو کویت انار نداره اصلا؟
نخبه
نخبه
کلا نمیزاره من بشیننم پای کام میاد گیر میه بشینه و هی به موس و کیبرد دست بزنه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
نغمه
نغمه
باوشه یادداشت کن 29 دو تاشیش
نخبه
ااااااااااااا چ روند
نخبه
لبخند زیبایی هم میزنه
نخبه
بلا شدههههههههههههههههههههههههههههه حسابی
امروز مانیتور رو خاموش کردم ولی صفحه ها باز موند داشتم خونه رو تمیز میکردم دیدم موش خانوم رفته روی صندلی بعد هم با کیبرد و موس ور میره اونقدر ور رفت تا تونست فیلمی که رو صفحه باز بود رو روشن کنه بعد بچم دیده صدا هست تصویر نیست خعلی شیک خودش رو به روی میز کام رسونده بود و مانیتور روشن کرده بود اونقدر بهش خندیدم خعلی بلا شده
نغمه
آره زنگ بزن مدرسان شریفه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→