₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• ♥Rose♥

نقل قول: نخبه
    ووی بچه های خودمون کم بودن شما چند تا دو قول هم اوردین اینجا ما نگهداری کنیم :22:

:9:
    خودم ازشون نگهداری میتنم :6:
    نقل قول: نغمه
    آخی نازی میگم ناشکری کردی چند تا دونه هم نی نی اضافه شد تازه اشم منم مردادیم :10:

:83:
    منم مردادی بیدم :5:

2 سپاس: نغمه، نخبه

• نغمه

شیرین مهمونیت قبول نیست چند تا مردادی رو جا انداختی درسته ما خودمون نی نی نیستیم ولی به خاطر نی نی درونمون باید دوباره مهمونی بدی

دوباره دوباره :4:

2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥

• نخبه

نقل قول: ♥Rose♥
    خودم ازشون نگهداری میتنم

افرین افرین

نمایش یا پنهان متنووی امروز یکی از مادران مردادی متوجه شده برای بار دوم بارداره خعلی ناراحت بود احتمالا اامروز میره سقط کنه..توان نگهداری دو تا بچه رو نداره از لحاظ روحی و جسمی

شیرین مهمونیت قبول نیست چند تا مردادی رو جا انداختی درسته ما خودمون نی نی نیستیم ولی به خاطر نی نی درونمون باید دوباره مهمونی بدی

دوباره دوباره

شما شماره بده تشریف بیار درخدمتم :8:

2 سپاس: نغمه، ♥Rose♥

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    8 سپاس: jaj، mz56mz، garfild، بندری، gilas، تنها، ♥Rose♥، مستانه

• نخبه

دنیز و سپیتا دختر دائی دنیز

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: mz56mz، garfild، بچه مثبت، بندری، gilas، تنها، نغمه، مگس، پری سا، ♥Rose♥، مستانه

• 1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: jaj
    یا اینکه نکنه شیرین خانم خواستی مهمون داری کنی برای دنیز کم ریختی خودش داره حق خودشو پس میگیره

خونهداداش بزرگمه این وروجکها هم رفتن نشستن تو راهرو :83:

میبینم که دنیز انارهای خودشو خورده داره دست درازی می کنه به انارهای دختر دائیش

ووووی عجیبه

نمایش یا پنهان متناخه این دختر دائی همه وسایل دنیزو ازش میگیره هیچی به دنیز نمیده عجیبه اینجا صداش در نیومده دنیز داره انارشو میخوره :56:
    بچه داداشم اگه به حرفش گوش ندیم چیزی که میخاد بهش ندیم جیغ بنفش میزنه برات بعد هم میزنه تو سر خودش :23: طفلی بچه من از اینکارا نمیکنه ازش بخام از حقش میگذره ولی اگه ببینه کسی بهش زور میگه حالشو جا میاره خودش :50: منم میزارم حقشو بگیره

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• mz56mz

ماشاءالله به هر دوشون 786 وبى دنيز بيشتر :8:
    من هم انار ميخوام :1:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    من هم انار ميخوام

وووی عموووووووووووووووو دلش انار میخاد عمو کویت انار نداره اصلا؟

1 سپاس: mz56mz

• نخبه

عمو تونو خدا یه بار فصل پاییز بیایید ایران یه عالمه انار دون کنم براتون بخورید :8:
    1 سپاس: mz56mz

• نخبه

ددنیز چند وقت پیش کیبرد رو ترکوند مجبور شدم کیبرد عنفوان کودکیم رو بزارم جاش تا اگه دوباره داغونش کرد جاییم نسوزه :4:

کلا نمیزاره من بشیننم پای کام میاد گیر میه بشینه و هی به موس و کیبرد دست بزنه

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

16 سپاس: بچه مثبت، jaj، نغمه، mz56mz، garfild، gilas، ♥Rose♥، هاچو هاچو، maryamlondon1، تنها، aac198000، حورا، soheyla، hadi04، بندری، مستانه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    16 سپاس: بچه مثبت، نغمه، mz56mz، garfild، gilas، پری سا، ♥Rose♥، هاچو هاچو، maryamlondon1، تنها، aac198000، حورا، soheyla، hadi04، بندری، مستانه

• بچه مثبت

چقدر خوردنی شده :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• 1 سپاس: نخبه

• نغمه

ناز نازی شیشه اشو هم گذاشته کنارش که وقتی خسته شد گلویی تازه کنه 786
    2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• نغمه

شما شماره بده تشریف بیار درخدمتم

باوشه یادداشت کن 29 دو تاشیش :4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

باوشه یادداشت کن 29 دو تاشیش

ااااااااااااا چ روند

1 سپاس: نغمه

• نخبه

ناز نازی شیشه اشو هم گذاشته کنارش که وقتی خسته شد گلویی تازه کنه

286
    چه لمی هم داده
    لبخند زیبایی هم میزنه

308 یه عکسس هم دداره عموش داره باهاش بازی میکنه دنیز هم با خنده فرار میکنه خیلیعکس جالبیه

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    چقدر خوردنی شده

بلا شدههههههههههههههههههههههههههههه حسابی

امروز مانیتور رو خاموش کردم ولی صفحه ها باز موند داشتم خونه رو تمیز میکردم دیدم موش خانوم رفته روی صندلی بعد هم با کیبرد و موس ور میره اونقدر ور رفت تا تونست فیلمی که رو صفحه باز بود رو روشن کنه بعد بچم دیده صدا هست تصویر نیست خعلی شیک خودش رو به روی میز کام رسونده بود و مانیتور روشن کرده بود اونقدر بهش خندیدم خعلی بلا شده

3 سپاس: jaj، بچه مثبت، gilas

• نغمه

ااااااااااااا چ روند

آره زنگ بزن مدرسان شریفه :23:

1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: