ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
نخبه
گل سر که نمیزاره بزنم سریه بر میداره... با کش میبندم جلو چشماش نریزه بچنی موهاش بلند شده
ای جونم پس ایسان هم رقاص شده شما هم اهنگای تاپیک علیرضا رو بزارید براش بعد از عکس العملاش عکس بگیرید.. دنیز که سوژه شده تو اون تاپیک
jaj, میشم نخبه مجنون
خب دختر دار شو
خوبه از نزدیک این وروجک اتیش پاره منو دیدین.... صد برابر بلاتر شده
نخبه
نخبه
تنها
بندری
حورا
KuRoSh
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
وقتی سفر میریم خسته میشه اون پایین میشینه با ات و اشغال خوراکیا بازی میکنه
نخبه
قربونش برم دستش درد نکنه.. چرا زحمت کشیدین میگفتین شماره حساب میدادم
نخبه
نخبه
jaj
نغمه
کلافه مال یه وعده اس بفرمائید مجنون مجنون گشته ایم از دست این وروجکها... اگه بدونی دنیز چیکارا میکنه... پشت تی وی در حال کشیدن سیمها
محکم با دو دست میکوبه به شیشه ویترین و هر هر میخنده
به طرز وحشیانه ای به پرده کر کره ای حمله میکنه و میکوبه روش داغون کرده کلا
دور خیز میکنه میرقصه بعد بدیو بدیو میپره تو بغلت حالا این وسط سرو کله ادمو داغون میکنه..
زیر مبل میره میشینه احیانا یه اشغال کوچیکی چیزی هم گیر بیره نوش جان میکنه
شیر که میخوره کل وجودم رو چنگ چنگ میکنه..
موهامو میکشه بهم میگه موووووووووووووووووووو انگار من خودم بلت نیستم این موئه
کابینت حبوبات در امان نیست از دست این بچه لوبیا رو میریزه زمین و دونه دونه میشوته تو اشپزخونه
قاشق چنگالا رو از تو کشو در میاره میریزه دورش
جرات دستشویی رفتن نداریم میاد پشت در یا تشریف میاره داخل
تمام کشوهای دراور پاتختیو روی میز ارایش رو زمینه از دست این بچه .. همه رو میریزه رو زمین و بازی میکنه مثلا
کیف پول و هر نوع کیف دیگه ای که رو زمین ببینه کن فیکون میکنه برات در عرض سه سوت
شیریننننننننن باور نمیکنم اینقدر شیطنت هاشون شبیه هم باشههههه
تنها چیزی که هدیه سادات رو میخکوب میکنه پیام های بازرگانییه فکر کن رفتیم پیام ها رو دانلود کردیم و زمانی که میخواییم شام بخوریم یا من تو آشپز خونه کار دارم ازش استفاده میکنم
خدا صبرمون بده
نخبه
تنها چیزی که هدیه سادات رو میخکوب میکنه پیام های بازرگانییه فکر کن رفتیم پیام ها رو دانلود کردیم و زمانی که میخواییم شام بخوریم یا من تو آشپز خونه کار دارم ازش استفاده میکنم حتی در مخیله ام هم نمیگنجید یه روز باید برم و پیام بازرگانی رو دانلود کنم ...
خدا صبرمون بده
دنیز بعضی از پیام بازرگانیا رو دوست داره
قبلا بی بی انیشتن میدید اروم میشد یه جا مینشست ولی الان نه الان تو گوشی حسنی موی بلند ناخن دراز واه وا واه رو میبینه یا مامانی نهار چی داریم
جدیدا هم صبح از خاب پا میشه مستقیم میاد تو اتاق پای میز کام میگه ازونا یعنی فیلم تمام عروسیا که این دوماهه رفتیم رو بزار من ببینم بعد هم رو هممون میز کام شروع میکنه به رقصیدن
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
این لباسش رو اینترنتی خریدم پوشوندم ببینم چه جوری گفتم یه عکس هم بگیرم از بچه ام
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم امروز صبح عروسکش رو گذاشته زیر سرش و تی وی میبینه
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بندری
قبلا بی بی انیشتن میدید اروم میشد یه جا مینشست ولی الان نه الان تو گوشی حسنی موی بلند ناخن دراز واه وا واه رو میبینه یا مامانی نهار چی داریم
چه جالب آيسان هم نقطه حساسيتش روي بيشتر پيام هاي بازرگانيه خيلي خوشش مياد . بعد هم اين شعر ماماني نهار چي داريم كه برام گذاشته بودي رو با موبايلم ميذارم بعد گوشيمو يه جايي قايم مي كنم حالا نگرد كي بگرد
نخبه
اتفاقا دیروز هی دلبری میکرد یه عالمه فشارش دادم وماچش کردم.اخر شب هم موقع خاب کش موهاشو وا کرده بودم موهاش ریخته بود جلو چشمش یه قیافه شری شده بود از این ور میدویید اون ور از اون ور به اینور خعلی با نمک شده بود دلت میخاست قورتش بدی
راستی دنیز پیام بازرگانیا که گن لاغری قرص لاغری و این چیزا تبلیغ میکنه بیشتر دوست داره و پوشک بچه و ظرف کودک جایروبال ..
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→