₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 77 78 79 80 81 82 83 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• 3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، نغمه

• نخبه

نقل قول: بندری
    ماشا الله دنيزمون چه بزرگ شده . هر موقع ازش عكس مي گيري گل مو نداشته باشه . ژوليده پوليده بي زحمت

گل سر که نمیزاره بزنم سریه بر میداره... با کش میبندم جلو چشماش نریزه بچنی موهاش بلند شده

اينهمه درد دل كردي منم ياد بنده خدا خانومم افتادم كه دقيقا همه اينها رو تجربه مي كنه . تازه دو سه روز پيش صفحه اول كتاب ياسين رو پاره كرد . حالا هم كه دو هفته اي ميشه خودشو به مبل و ميز ميگيره و بلند ميشه حسابي اذيت ياسين مي كنه . تازگيا قرطي هم شده آهنگ مي ذاري دست ميزنه و ميرقصه پدر صلواتي

ای جونم پس ایسان هم رقاص شده شما هم اهنگای تاپیک علیرضا رو بزارید براش بعد از عکس العملاش عکس بگیرید.. دنیز که سوژه شده تو اون تاپیک:23:

نقل قول: jaj
    نه شما همون نخبه بمون

jaj, میشم نخبه مجنون

اینقدر از بچه داری و شیرین کاری هاش گفتید که یهو دلم خواست منم دختر داشتم الان

خب دختر دار شو
    خوبه از نزدیک این وروجک اتیش پاره منو دیدین.... صد برابر بلاتر شده :62:

4 سپاس: jaj، هاچو هاچو، بندری، نغمه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست................
    14 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، تنها، garfild، gilas، mz56mz، بندری، حورا، ♥Rose♥، KuRoSh، نغمه، jaj، هاچو هاچو، مستانه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    14 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، تنها، garfild، gilas، mz56mz، بندری، حورا، ♥Rose♥، KuRoSh، نغمه، jaj، هاچو هاچو، مستانه

• 2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• بندری

اين وروجك اون پايين چكار مي كنه . ماشاالله ش باشه :6:
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• حورا

• KuRoSh

:4: آخی از بغل کردن شما خسته شده نشسته پایین

• نغمه

سلاااااااااااام بر شیرین عزیز و دنیز موچولو عیدتون مبارک اینم عیدی هدیه سادات:

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: نخبه، حورا، هاچو هاچو، مستانه

• نخبه

اين وروجك اون پايين چكار مي كنه . ماشاالله ش باشه

وقتی سفر میریم خسته میشه اون پایین میشینه با ات و اشغال خوراکیا بازی میکنه

3 سپاس: نغمه، بندری، هاچو هاچو

• نخبه

[
    نقل قول: نغمه
    سلاااااااااااام بر شیرین عزیز و دنیز موچولو عیدتون مبارک اینم عیدی هدیه سادات:

قربونش برم دستش درد نکنه.. چرا زحمت کشیدین میگفتین شماره حساب میدادم :4:

2 سپاس: نغمه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: KuRoSh
    آخی از بغل کردن شما خسته شده نشسته پایین

:10:

1 سپاس: هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: حورا
    عزیزززم
    :8:

2 سپاس: هاچو هاچو، حورا

• 9 سپاس: نغمه، حورا، نخبه، بچه مثبت، بندری، تنها، هاچو هاچو، gilas، مستانه

• نغمه

نقل قول: نخبه

کلافه مال یه وعده اس بفرمائید مجنون مجنون گشته ایم از دست این وروجکها... اگه بدونی دنیز چیکارا میکنه... پشت تی وی در حال کشیدن سیمها
    محکم با دو دست میکوبه به شیشه ویترین و هر هر میخنده
    به طرز وحشیانه ای به پرده کر کره ای حمله میکنه و میکوبه روش داغون کرده کلا
    دور خیز میکنه میرقصه بعد بدیو بدیو میپره تو بغلت حالا این وسط سرو کله ادمو داغون میکنه..
    زیر مبل میره میشینه احیانا یه اشغال کوچیکی چیزی هم گیر بیره نوش جان میکنه
    شیر که میخوره کل وجودم رو چنگ چنگ میکنه..
    موهامو میکشه بهم میگه موووووووووووووووووووو انگار من خودم بلت نیستم این موئه
    کابینت حبوبات در امان نیست از دست این بچه لوبیا رو میریزه زمین و دونه دونه میشوته تو اشپزخونه
    قاشق چنگالا رو از تو کشو در میاره میریزه دورش
    جرات دستشویی رفتن نداریم میاد پشت در یا تشریف میاره داخل
    تمام کشوهای دراور پاتختیو روی میز ارایش رو زمینه از دست این بچه .. همه رو میریزه رو زمین و بازی میکنه مثلا
    کیف پول و هر نوع کیف دیگه ای که رو زمین ببینه کن فیکون میکنه برات در عرض سه سوت

شیریننننننننن باور نمیکنم اینقدر شیطنت هاشون شبیه هم باشههههه :13:

تنها چیزی که هدیه سادات رو میخکوب میکنه پیام های بازرگانییه فکر کن رفتیم پیام ها رو دانلود کردیم و زمانی که میخواییم شام بخوریم یا من تو آشپز خونه کار دارم ازش استفاده میکنم :19: حتی در مخیله ام هم نمیگنجید یه روز باید برم و پیام بازرگانی رو دانلود کنم ... 299

خدا صبرمون بده :48:

3 سپاس: jaj، بندری، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: نغمه
    شیریننننننننن باور نمیکنم اینقدر شیطنت هاشون شبیه هم باشههههه

تنها چیزی که هدیه سادات رو میخکوب میکنه پیام های بازرگانییه فکر کن رفتیم پیام ها رو دانلود کردیم و زمانی که میخواییم شام بخوریم یا من تو آشپز خونه کار دارم ازش استفاده میکنم حتی در مخیله ام هم نمیگنجید یه روز باید برم و پیام بازرگانی رو دانلود کنم ...

خدا صبرمون بده

:23: همه بچه ها برای مجنون کردن مادراشون از یه راه استفاده میکنن و شیطنت همشون عین همه

دنیز بعضی از پیام بازرگانیا رو دوست داره
    قبلا بی بی انیشتن میدید اروم میشد یه جا مینشست ولی الان نه الان تو گوشی حسنی موی بلند ناخن دراز واه وا واه رو میبینه یا مامانی نهار چی داریم :23:
    جدیدا هم صبح از خاب پا میشه مستقیم میاد تو اتاق پای میز کام میگه ازونا یعنی فیلم تمام عروسیا که این دوماهه رفتیم رو بزار من ببینم بعد هم رو هممون میز کام شروع میکنه به رقصیدن :83:

2 سپاس: بندری، هاچو هاچو

• نخبه

دنیز در حال شیطنت زیر میز کام

تصویر در دسترس نیست

این لباسش رو اینترنتی خریدم پوشوندم ببینم چه جوری گفتم یه عکس هم بگیرم از بچه ام :9:

تصویر در دسترس نیست

اینم امروز صبح عروسکش رو گذاشته زیر سرش و تی وی میبینه:4:

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: بچه مثبت، بندری، garfild، jaj، تنها، هاچو هاچو، gilas، نغمه، soheyla، مستانه

• 3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، نغمه

• بندری

نقل قول: نخبه
    دنیز بعضی از پیام بازرگانیا رو دوست داره
    قبلا بی بی انیشتن میدید اروم میشد یه جا مینشست ولی الان نه الان تو گوشی حسنی موی بلند ناخن دراز واه وا واه رو میبینه یا مامانی نهار چی داریم

چه جالب آيسان هم نقطه حساسيتش روي بيشتر پيام هاي بازرگانيه خيلي خوشش مياد . بعد هم اين شعر ماماني نهار چي داريم كه برام گذاشته بودي رو با موبايلم ميذارم بعد گوشيمو يه جايي قايم مي كنم حالا نگرد كي بگرد :4: چه دنياي شيريني دارن بچه ها :6:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، نغمه

• نخبه

نجمه نیست ولی من به جاش میگم بوس گاز فشاررررررررررررر

اتفاقا دیروز هی دلبری میکرد یه عالمه فشارش دادم وماچش کردم.اخر شب هم موقع خاب کش موهاشو وا کرده بودم موهاش ریخته بود جلو چشمش یه قیافه شری شده بود از این ور میدویید اون ور از اون ور به اینور خعلی با نمک شده بود دلت میخاست قورتش بدی 786

چه جالب آيسان هم نقطه حساسيتش روي بيشتر پيام هاي بازرگانيه خيلي خوشش مياد . بعد هم اين شعر ماماني نهار چي داريم كه برام گذاشته بودي رو با موبايلم ميذارم بعد گوشيمو يه جايي قايم مي كنم حالا نگرد كي بگرد چه دنياي شيريني دارن بچه ها

:23: ای جونم ایسان گلی رو سر کار میزارین..
    راستی دنیز پیام بازرگانیا که گن لاغری قرص لاغری و این چیزا تبلیغ میکنه بیشتر دوست داره و پوشک بچه و ظرف کودک جایروبال .. :4:

4 سپاس: jaj، بندری، هاچو هاچو، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: