ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نغمه
عهههه من فکر میکردم هدیه سادات اینطوریه هی میاد تو آشپز خونه پیش من و دوزانو میشینه و دستاشو میگیره به پاهام که بغلم کن و نق میزنه
راستی میگی شیرین جون هدیه سادات مامان دیروز و پریروز تب داشت بچه ام اینقده گناهی بود نانازم
نخبه
وای دنیزم وقتی مریض میشه غصه ام میشه
اوففففففففففففففففف تو نی نی سایت که همه مینالن از دست این وروجکها قراره دار المجانین باز کنیم بس که این بچه ها شیطونن خلمون کردن بوخودا
نغمه
zrnznn
گاهی بعضی آدمها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند ،
در زندگیمان نگاه میداریم …
baron jon
خـــداش در همـــه حـــال از بلا نگــــــه دارد
حــدیث دوست نگــویم مگر به حضــرت دوست
کــــــــه آشنــــا سـخـــــن آشنــــا نگـــــــه دارد…
نمایش یا پنهان متن
سلام شیرین جان خوبی ؟ دنیز جون چطورهنخبه
این بچه منو خل کرده
نخبه
گاهی بعضی آدمها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند ،
در زندگیمان نگاه میداریم
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
در حال شیطنت گیر افتاد
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
موهاش بلند شده
نخبه
موهاش بلند شده
اوهوم همش میریزه جلو چشمش با کش میبندم نمیخام کوتاه کنم بلند بشه موهاشو ببافم اوجل بشه بچم
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم با اهنگ داود بهبودی اسمت شیرینه تاپیک هادی داره میرقصه
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
خواهر منم پریشب نشسته بود گریه می کرد
ای جونم دنیز
نخبه
کلافه مال یه وعده اس
محکم با دو دست میکوبه به شیشه ویترین و هر هر میخنده
به طرز وحشیانه ای به پرده کر کره ای حمله میکنه و میکوبه روش داغون کرده کلا
دور خیز میکنه میرقصه بعد بدیو بدیو میپره تو بغلت حالا این وسط سرو کله ادمو داغون میکنه..
زیر مبل میره میشینه احیانا یه اشغال کوچیکی چیزی هم گیر بیره نوش جان میکنه
شیر که میخوره کل وجودم رو چنگ چنگ میکنه..
موهامو میکشه بهم میگه موووووووووووووووووووو
کابینت حبوبات در امان نیست از دست این بچه لوبیا رو میریزه زمین و دونه دونه میشوته تو اشپزخونه
قاشق چنگالا رو از تو کشو در میاره میریزه دورش
جرات دستشویی رفتن نداریم میاد پشت در یا تشریف میاره داخل
تمام کشوهای دراور پاتختیو روی میز ارایش رو زمینه از دست این بچه .. همه رو میریزه رو زمین و بازی میکنه مثلا
کیف پول و هر نوع کیف دیگه ای که رو زمین ببینه کن فیکون میکنه برات در عرض سه سوت
حالا من باید مجنون بشم یا نه
نخبه
خواهر منم پریشب نشسته بود گریه می کرد و من بهش می خندیدم
حالا که به ما میخندی یه روز من و نغمه و عمو خسرو دخملامون رو میاریم میزاریم پیشت تا تو حالتو جا بیارن
ماهی
این یکیو من هنوز با هاش مشکل دارم
به جون خودم هنوزم یه ریز از وقتی می رم مشغولم باهاش.مگر اینکه مشغول بازی کامپیوتری یا .. بشه.
نخبه
هییییییییییییییی جوانی یادت بخیر .. منم بچه خاهرم و داداشم همش بغل من بود ولی الان صبح تا شب ،شب تا صبح با این بچه سرو کله میزنم.. خیلی هم سرتقهههههههههههههههه ادم کم میاره در مقابل این وروجک بوخودا.. پریشب از بیرون می اومدیم رفته در خونه همسایه رو زده اونا هم بردن خونشون .. یکی از مهموناشون مانتوش رو در نیاورده بوده دنیز از اول تا اخر بغل اون بوده چون فکر میکرده اون میخاد بره ددر.. وقتی اوردنش بهم تحویل بدن بغلم نیومد و بازم با اونا رفت از ساعت 8 نیم شب رفت خونه اونا تا 10 و نیم که به زور برگشت خونه بچه پرو... تازشم اونجا هر چی بهش نمیدادن براشون جیغ بنفش میکشید
بچه های بزرگتر از خودش اگه بخان بهش زور بگن حالشون رو جا میاره بچه داداشم 5 سالشه دو بار دنیز مشتی زدتتش
به جون خودم هنوزم یه ریز از وقتی می رم مشغولم باهاش.مگر اینکه مشغول بازی کامپیوتری یا .. بشه.
ماهی
وای خدا دارم اراجیف می گم
نخبه
نخبه
اره بوخودا اگه شانس مائه که حتما همینجوری میشه اون موقع هم نوه ها نمیزارن
بندری
اينهمه درد دل كردي منم ياد بنده خدا خانومم افتادم كه دقيقا همه اينها رو تجربه مي كنه . تازه دو سه روز پيش صفحه اول كتاب ياسين رو پاره كرد . حالا هم كه دو هفته اي ميشه خودشو به مبل و ميز ميگيره و بلند ميشه حسابي اذيت ياسين مي كنه . تازگيا قرطي هم شده آهنگ مي ذاري دست ميزنه و ميرقصه پدر صلواتي
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→