₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نغمه

نقل قول: نخبه
    خخخخخخخخخخ یکی تو این سایت پیداش شد منو درک کنه

عهههه من فکر میکردم هدیه سادات اینطوریه هی میاد تو آشپز خونه پیش من و دوزانو میشینه و دستاشو میگیره به پاهام که بغلم کن و نق میزنه 276 پس همه بچه ها اینطورین

راستی میگی شیرین جون هدیه سادات مامان دیروز و پریروز تب داشت بچه ام اینقده گناهی بود نانازم :2:

3 سپاس: بندری، نخبه، ♥Rose♥

• نخبه

نقل قول: نغمه
    راستی میگی شیرین جون هدیه سادات مامان دیروز و پریروز تب داشت بچه ام اینقده گناهی بود نانازم

وای دنیزم وقتی مریض میشه غصه ام میشه :20: ان شالله هیچ بچه ای مریض نشه مریضی بچه خعلی بده مخصوصا که زبون ندارن بگن کجاشون درد میکنه.. این روزا هم انواع و اقسام مریضیا اومده خعلی مواظب هدیه جون باش

عهههه من فکر میکردم هدیه سادات اینطوریه هی میاد تو آشپز خونه پیش من و دوزانو میشینه و دستاشو میگیره به پاهام که بغلم کن و نق میزنه پس همه بچه ها اینطورین

اوففففففففففففففففف تو نی نی سایت که همه مینالن از دست این وروجکها قراره دار المجانین باز کنیم بس که این بچه ها شیطونن خلمون کردن بوخودا :heehee:

2 سپاس: نغمه، ♥Rose♥

• نغمه

با دار المجانین موافقم :23:
    1 سپاس: نخبه

• zrnznn

بزرگترین اشتباه ما این است :

گاهی‌ بعضی آدم‌ها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند ،

در زندگی‌مان نگاه می‌داریم …

2 سپاس: garfild، نخبه

• baron jon

هـــر آن کــــه جانب اهـــل خدا نگــه دارد

خـــداش در همـــه حـــال از بلا نگــــــه دارد

حــدیث دوست نگــویم مگر به حضــرت دوست

کــــــــه آشنــــا سـخـــــن آشنــــا نگـــــــه دارد…

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنسلام شیرین جان خوبی ؟ دنیز جون چطوره :90:

2 سپاس: نخبه، ماهی

• نخبه

نقل قول: baron jon
    سلام شیرین جان خوبی ؟ دنیز جون چطوره

این بچه منو خل کرده :20: چند روزه نتمون قطعه یاد گرفته میشینه رو میز کام میگیه فیلم تولد و عروسی بزار نگاه کنم یعنی بیچارم کردهههههههههههههههههههههههههههههه :62:

1 سپاس: baron jon

• نخبه

با دار المجانین موافقم

:9: پس تونم مجنون شدی از دست این بچه وروجک.. یعنی هر کی عینهون دنیز رو تو خونش داشته باشه سه سوت روانی میشه :19: خعلی شیطونه خعلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :34:

نقل قول: zrnznn
    بزرگترین اشتباه ما این است :

گاهی‌ بعضی آدم‌ها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند ،

در زندگی‌مان نگاه می‌داریم

:7: یعنی برفستیم برن :4:

2 سپاس: ماهی، نغمه

• نخبه

اینجا گریه میکنه دوربین رو از من میخاد سرتق

تصویر در دسترس نیست

در حال شیطنت گیر افتاد

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: هاچو هاچو، بندری، ماهی، بچه مثبت، ♥Rose♥، gilas، mz56mz، حورا، مستانه

• هاچو هاچو

نخبه,
    موهاش بلند شده 786

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    نخبه,
    موهاش بلند شده

اوهوم همش میریزه جلو چشمش با کش میبندم نمیخام کوتاه کنم بلند بشه موهاشو ببافم اوجل بشه بچم :4: 266

5 سپاس: بندری، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥، نغمه

• نخبه

دخی طلا در حال رقص با اهنگ تولد تاپیک علیرضا

تصویر در دسترس نیست

اینجا هم با اهنگ داود بهبودی اسمت شیرینه تاپیک هادی داره میرقصه

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: ماهی، بچه مثبت، بندری، هاچو هاچو، ♥Rose♥، gilas، mz56mz، حورا، نغمه، مستانه

• ماهی

می بینم که همه تون کلافه شدید از بچه داری :83:
    خواهر منم پریشب نشسته بود گریه می کرد :83: و من بهش می خندیدم :4:
    ای جونم دنیز 1153 ماشالا چه بزرگ شده ..بووووووووووووس 786 786 786

4 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ♥Rose♥، نغمه

• نخبه

نقل قول: ماهی
    می بینم که همه تون کلافه شدید از بچه داری

کلافه مال یه وعده اس :62: بفرمائید مجنون :4: مجنون گشته ایم از دست این وروجکها... اگه بدونی دنیز چیکارا میکنه... پشت تی وی در حال کشیدن سیمها
    محکم با دو دست میکوبه به شیشه ویترین و هر هر میخنده
    به طرز وحشیانه ای به پرده کر کره ای حمله میکنه و میکوبه روش داغون کرده کلا
    دور خیز میکنه میرقصه بعد بدیو بدیو میپره تو بغلت حالا این وسط سرو کله ادمو داغون میکنه..
    زیر مبل میره میشینه احیانا یه اشغال کوچیکی چیزی هم گیر بیره نوش جان میکنه
    شیر که میخوره کل وجودم رو چنگ چنگ میکنه..
    موهامو میکشه بهم میگه موووووووووووووووووووو :62: انگار من خودم بلت نیستم این موئه:4:
    کابینت حبوبات در امان نیست از دست این بچه لوبیا رو میریزه زمین و دونه دونه میشوته تو اشپزخونه
    قاشق چنگالا رو از تو کشو در میاره میریزه دورش
    جرات دستشویی رفتن نداریم میاد پشت در یا تشریف میاره داخل :9:
    تمام کشوهای دراور پاتختیو روی میز ارایش رو زمینه از دست این بچه .. همه رو میریزه رو زمین و بازی میکنه مثلا
    کیف پول و هر نوع کیف دیگه ای که رو زمین ببینه کن فیکون میکنه برات در عرض سه سوت

حالا من باید مجنون بشم یا نه :24:

5 سپاس: ماهی، بندری، jaj، هاچو هاچو، نغمه

• نخبه

می بینم که همه تون کلافه شدید از بچه داری
    خواهر منم پریشب نشسته بود گریه می کرد و من بهش می خندیدم

حالا که به ما میخندی یه روز من و نغمه و عمو خسرو دخملامون رو میاریم میزاریم پیشت تا تو حالتو جا بیارن :19:

4 سپاس: ماهی، بندری، هاچو هاچو، نغمه

• ماهی

موهامو میکشه بهم میگه موووووووووووووووووووو انگار من خودم بلت نیستم این موئه

:23:
    جرات دستشویی رفتن نداریم میاد پشت در یا تشریف میاره داخل

این یکیو من هنوز با هاش مشکل دارم :4: باور کنی یا نه چند وقت پیش بود که از توی دستشویی جیغ کشیدم و گفتم یه دقیقه وقتی میام این تو نگو مامان !مامان !:23:
    به جون خودم هنوزم یه ریز از وقتی می رم مشغولم باهاش.مگر اینکه مشغول بازی کامپیوتری یا .. بشه.
    حالا که به ما میخندی یه روز من و نغمه و عمو خسرو دخملامون رو میاریم میزاریم پیشت تا تو حالتو جا بیارن

:83: ای جونم...من بچه دوست دارم..همین الانم وقتی با خواهرم اینا هستم بچه ش همه ش بغل منه :6:

5 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو، حورا، نغمه

• نخبه

ای جونم...من بچه دوست دارم..همین الانم وقتی با خواهرم اینا هستم بچه ش همه ش بغل منه

هییییییییییییییی جوانی یادت بخیر .. منم بچه خاهرم و داداشم همش بغل من بود ولی الان صبح تا شب ،شب تا صبح با این بچه سرو کله میزنم.. خیلی هم سرتقهههههههههههههههه ادم کم میاره در مقابل این وروجک بوخودا.. پریشب از بیرون می اومدیم رفته در خونه همسایه رو زده اونا هم بردن خونشون .. یکی از مهموناشون مانتوش رو در نیاورده بوده دنیز از اول تا اخر بغل اون بوده چون فکر میکرده اون میخاد بره ددر.. وقتی اوردنش بهم تحویل بدن بغلم نیومد و بازم با اونا رفت از ساعت 8 نیم شب رفت خونه اونا تا 10 و نیم که به زور برگشت خونه بچه پرو... تازشم اونجا هر چی بهش نمیدادن براشون جیغ بنفش میکشید :4:

بچه های بزرگتر از خودش اگه بخان بهش زور بگن حالشون رو جا میاره بچه داداشم 5 سالشه دو بار دنیز مشتی زدتتش:4: اون دنیزو اذیت میکرد وسایلش رو میگرفت دنیز هم یه بار گوشش رو گرفته بود میکشید یه بارم موهاشوووووووووووووو.. بچنی از خودش دفاع میکنه
    ین یکیو من هنوز با هاش مشکل دارم باور کنی یا نه چند وقت پیش بود که از توی دستشویی جیغ کشیدم و گفتم یه دقیقه وقتی میام این تو نگو مامان !مامان !
    به جون خودم هنوزم یه ریز از وقتی می رم مشغولم باهاش.مگر اینکه مشغول بازی کامپیوتری یا .. بشه.
    میبینی تورو خدا ..یعنی تا بچهمون ازدباج نکنه ما نمیتونیم بریم دستشویی :23:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

.یعنی تا بچهمون ازدباج نکنه ما نمیتونیم بریم دستشویی

:23: .ولی فکر کنم وقتی ازدواجم کنه فشار عروس و داماد نذاره پامون به دستشوی برسه :23: اونوقت روزی هزار بار آرزو می کنیم برگردیم به همین دوران که فقط توی دستشویی مزاحمت سطحی درست کنن :23:
    وای خدا دارم اراجیف می گم :23:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

دنیز عاشق رقصیدنه.. چند شب پیش بیرون بودیم یهو یه ماشین از کنارمون رد شد صدای موزیکش خیلی بلند بود.. ترافیک هم بود دنیز تا صدای اهنگ اونو شنید تو بغل من شروع به رقصیدن کرد تا اینکه اون ماشین از ما دور بشه بعد هم با زبونش انواع و اقسام صداها رو در میاورد.. ولی جدای از اذیت کردناشون خیلی بانمکن

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، نغمه

• نخبه

ولی فکر کنم وقتی ازدواجم کنه فشار عروس و داماد نذاره پامون به دستشوی برسه اونوقت روزی هزار بار آرزو می کنیم برگردیم به همین دوران که فقط توی دستشویی مزاحمت سطحی درست کنن

اره بوخودا اگه شانس مائه که حتما همینجوری میشه اون موقع هم نوه ها نمیزارن

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، نغمه

• بندری

ماشا الله دنيزمون چه بزرگ شده . هر موقع ازش عكس مي گيري گل مو نداشته باشه . ژوليده پوليده بي زحمت :1:

اينهمه درد دل كردي منم ياد بنده خدا خانومم افتادم كه دقيقا همه اينها رو تجربه مي كنه . تازه دو سه روز پيش صفحه اول كتاب ياسين رو پاره كرد . حالا هم كه دو هفته اي ميشه خودشو به مبل و ميز ميگيره و بلند ميشه حسابي اذيت ياسين مي كنه . تازگيا قرطي هم شده آهنگ مي ذاري دست ميزنه و ميرقصه پدر صلواتي :4:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: