ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
چشم
میسی خاله دفعه بعدی گیلاس میتشم
نخبه
ممنون عمو
به توضیحاتش بیشتر دقت کن
اااااااااااااااااااا نکنه تو هم از همین نقاشیا میکشی؟
اصولاً مردادیا نقاشان خوبی هستن این به اثبات رسیده و بنده بوضوح مثال زنده شو دیدم
راس میگی خاله رزی.. خب حالا که اینطوره به اتفاق جلال بچنی رو روز قرار بعدی مواظبت باشید
♥Rose♥
آره بوخودا ، به روی چشم ، من که از خدامه بیگیرمش بغلم بعد ماچ ماچش کنم ، اگه شد یواشکی گاز گازش کنم
حورا
نغمه
jaj
نخبه
دیروز رفته بودیم خونه یکی از دوستام.. یه صندلی پلاستیکی داشت پارمین// دنیز و پارمین سرش دعوا
بازی جدید دنیز توی خونه اینه که کلاهش رو کج و کوله میزاره سرش شالگرنش هم میپیچه دور گردنش تو خونه راه میره میگه ددر ددر ددر
نخبه
فقط یه فکری به حال این رز باید بکنم از الان نقشه کشیده برای گاز گرفتن و بوسیدن
من نیدونم به خودتون مربطوه فقط این بچه رو نگه دارین
soheyla
دنیزجان ماشاءالله خیلی ناز شده . شیطون و دوست داشتنی
ترکها یه ضرب المثلی درمورد بچه دارن : اولان بیزار ، اولمین انتظار .
یعنی کسی که بچه دارشده بیزاره و اونی که نداره همش انتظار میکشه
من منتظرم تا به دنیا بیاد و همش انتظار میکشم . شما هم دیگه شاکی شدید
خواهر و برادر زاده زیاد دارم . خیلی دوسشون دارم ولی اصلاً درکی از مادر بودن و دوست داشتن وروجک خودم ندارم
نخبه
ان شالله دنیا میاد و با تمام وجودت عاشقش میشی
کلا غر غرهای این مدلی تو نی نی سایت خیلی حال میده چون اونجا همه عین همن و خوب میفهمن چی میگی
بندری
کلا غر غرهای این مدلی تو نی نی سایت خیلی حال میده چون اونجا همه عین همن و خوب میفهمن چی میگی
نخبه
نخند عمووووووووووووووووووووو
چی شده یاد غر غر های زن عمو ناهید افتادین؟ الان میخاهید بگید همه زنا غر غرو هستن
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
این یه تیکه برف از بالای کوه قل خورده بود اومده بود پایین عینون پتو لول شده بود
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
مامان شیرین دستای کوچولوش یخ میکنن که برف گرفته دستش
zrnznn
البته از یه دید دیگه هم بنگری شبیه یه گل رز هم هست که افتاده رو برفو و یکمش رفته داخل برفاااااااااااااا
نخبه
البته زمان کوتاهی برف تو دستش بود بعد انداختم زمین
Holtek
آدم برفي درست نكردين چرا!!!!!
نخبه
بدون تجهیزات رفتیم ... بعد هم کی درست میکرد؟ یکی میخاست دنیزو بپائه زیاد بیرون نگهش نداشتم میترسم سرما بخوره
نخبه
Holtek
80 درصدش كه آماده بود ، كافي بود يه گوله برف بذاريد رو اون برف لحافي تا بشه ادم برفي
منم مال خودمو پيدا نكردم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→