₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: تنها
    ااااااای جانم شیرین جون از طرف من ببوسش

چشم282

نقل قول: gilas
    قربون اون نقاشی کشیدنت

میسی خاله دفعه بعدی گیلاس میتشم :9:

2 سپاس: تنها، gilas

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    جااااااااااااانم خدا حفظش كنه

ممنون عمو 282

نقل قول: jaj
    دنیز ترکیب سبک امپرسیونیسم و کوبیسم کار می کنه
    به توضیحاتش بیشتر دقت کن

اااااااااااااااااااا نکنه تو هم از همین نقاشیا میکشی؟ :4: خوب زبون بچمو میفهمیا.. یام باشه این بار اومدم قرار سایت بدم کلا تو نگهش داری:4:

نقل قول: ♥Rose♥
    آخی ببین چه بامزه نگاه میکنه
    اصولاً مردادیا نقاشان خوبی هستن این به اثبات رسیده و بنده بوضوح مثال زنده شو دیدم

راس میگی خاله رزی.. خب حالا که اینطوره به اتفاق جلال بچنی رو روز قرار بعدی مواظبت باشید:4:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: نخبه
    راس میگی خاله رزی.. خب حالا که اینطوره به اتفاق جلال بچنی رو روز قرار بعدی مواظبت باشید

آره بوخودا ، به روی چشم ، من که از خدامه بیگیرمش بغلم بعد ماچ ماچش کنم ، اگه شد یواشکی گاز گازش کنم :bahone:

3 سپاس: نغمه، نخبه، jaj

• نغمه

کلا این نی نی نانازی هااا تا وقتی با ایما و اشاره و کلمات نامفهوم حرف میزنند خیلییی خوردنی اند ببوسش دنیز رو عکس جدید بزار دلم تنگید براش :8:
    2 سپاس: jaj، نخبه

• 1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: نغمه
    کلا این نی نی نانازی هااا تا وقتی با ایما و اشاره و کلمات نامفهوم حرف میزنند خیلییی خوردنی اند ببوسش دنیز رو عکس جدید بزار دلم تنگید براش

دیروز رفته بودیم خونه یکی از دوستام.. یه صندلی پلاستیکی داشت پارمین// دنیز و پارمین سرش دعوا :83: دنیز نشسته بود روش و پایین نمیاومد پارمین هم میخاست بشینه تو بغل دنیز.. دنیز ناراحت میشد میزد زیر گریه فکر میکرد میخاد ازش بگیره

بازی جدید دنیز توی خونه اینه که کلاهش رو کج و کوله میزاره سرش شالگرنش هم میپیچه دور گردنش تو خونه راه میره میگه ددر ددر ددر :23: اونقده خنده دار کلاهو سرش میکنه :83:

4 سپاس: jaj، gilas، soheyla، بندری

• نخبه

نقل قول: jaj
    نگه میدارم مشکلی نیست
    فقط یه فکری به حال این رز باید بکنم از الان نقشه کشیده برای گاز گرفتن و بوسیدن

من نیدونم به خودتون مربطوه فقط این بچه رو نگه دارین :62:

3 سپاس: jaj، نغمه، soheyla

• soheyla

سلام :46: .
    دنیزجان ماشاءالله خیلی ناز شده . شیطون و دوست داشتنی 786 .

من نیدونم به خودتون مربطوه فقط این بچه رو نگه دارین

ترکها یه ضرب المثلی درمورد بچه دارن : اولان بیزار ، اولمین انتظار .
    یعنی کسی که بچه دارشده بیزاره و اونی که نداره همش انتظار میکشه :1: .
    من منتظرم تا به دنیا بیاد و همش انتظار میکشم . شما هم دیگه شاکی شدید :83: .
    خواهر و برادر زاده زیاد دارم . خیلی دوسشون دارم ولی اصلاً درکی از مادر بودن و دوست داشتن وروجک خودم ندارم :bahone: .

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: soheyla
    خواهر و برادر زاده زیاد دارم . خیلی دوسشون دارم ولی اصلاً درکی از مادر بودن و دوست داشتن وروجک خودم ندارم .

ان شالله دنیا میاد و با تمام وجودت عاشقش میشی :8: ولی تمام وقتت رو میگیره.. دیگه اصلا برا خودت نیستی.. همه چی سخت تر میشه .. تازه بازم دنیز خوبه و نسبتا ارومه..ولی واویلا مادرایی که بچه های بی نهایت شیطون و بد خلق دارن.. یه روزایی ادم کم میاره.. البته صرفا بچه داری نیست که ادمو خسته میکنه وقتی ادم به خیلی از کارامیتونه رسیدگی کنه کلافه میشه روزا و شبا هم زیادی تکراری میشه .. و شبهایی که بچه بد خاب میشه به هزاران دلیل هم که خیلی خیلی سخته.. من ماههای اول اینجوری بودم ولی الان دوستام که سر کار میرن از بی خابی مینالن میگن بچه وروجک یا دیر میخابه یا وقتی میخابه صد بار نصف شب بیدار میشه و اینا بچه بغل دور خونه باید راه برن که ارم بشه دوباره بخابه واسه همین کلافه عصبی و بد خاب شدن و متعاقبا بچه ها هم اینو حس کردن و هر روز بد خاب تر میشن.. خلاصه که داستانیه بچه بزرگ کردن ولی اگه کسی کمک حالت نباشه یا حتی نتونی دو ساعت بچه رو ببری جایی که کسی باهاش بازی کنه مثل من بیچاره میشی دائما بچه ور دلت..
    کلا غر غرهای این مدلی تو نی نی سایت خیلی حال میده چون اونجا همه عین همن و خوب میفهمن چی میگی

3 سپاس: jaj، بندری، soheyla

• بندری

خلاصه که داستانیه بچه بزرگ کردن ولی اگه کسی کمک حالت نباشه یا حتی نتونی دو ساعت بچه رو ببری جایی که کسی باهاش بازی کنه مثل من بیچاره میشی دائما بچه ور دلت..
    کلا غر غرهای این مدلی تو نی نی سایت خیلی حال میده چون اونجا همه عین همن و خوب میفهمن چی میگی

:83:

• نخبه

بندری :4:,
    نخند عمووووووووووووووووووووو :19:
    چی شده یاد غر غر های زن عمو ناهید افتادین؟ الان میخاهید بگید همه زنا غر غرو هستن :9:

2 سپاس: نغمه، بندری

• نخبه

دیروز همراه دنیز و ارش رفتیم کوه برف بازی اینم چند تا عکس

تصویر در دسترس نیست

این یه تیکه برف از بالای کوه قل خورده بود اومده بود پایین عینون پتو لول شده بود

تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: بچه مثبت، تنها، zrnznn، mz56mz، Holtek، jaj، garfild، بندری، حورا، gilas، ژنرال، hadi04، نغمه، soheyla، مستانه

• تنها

نخبه,
    مامان شیرین دستای کوچولوش یخ میکنن که برف گرفته دستش :8:

2 سپاس: نخبه، نغمه

• zrnznn

پتو لول شده بود

البته از یه دید دیگه هم بنگری شبیه یه گل رز هم هست که افتاده رو برفو و یکمش رفته داخل برفاااااااااااااا :4:

• نخبه

برف تو دست دنیز گذاشتم که بفهمه برف چیه.. بعد هم یاد گرفته بود هی میگفت بفففففف بفففففف
    البته زمان کوتاهی برف تو دستش بود بعد انداختم زمین

2 سپاس: تنها، نغمه

• Holtek

دیروز همراه دنیز و ارش رفتیم کوه برف بازی اینم چند تا عکس

آدم برفي درست نكردين چرا!!!!! :1:

• نخبه

نقل قول: Holtek
    آدم برفي درست نكردين چرا!!!!!

بدون تجهیزات رفتیم ... بعد هم کی درست میکرد؟ یکی میخاست دنیزو بپائه زیاد بیرون نگهش نداشتم میترسم سرما بخوره

2 سپاس: Holtek، نغمه

• نخبه

راستی اواتارهمه این گوشه های صفه هست الا من ..یا من اواتار خودمو نمیبینم
    1 سپاس: Holtek

• Holtek

بدون تجهیزات رفتیم ... بعد هم کی درست میکرد؟ یکی میخاست دنیزو بپائه زیاد بیرون نگهش نداشتم میترسم سرما بخوره

80 درصدش كه آماده بود ، كافي بود يه گوله برف بذاريد رو اون برف لحافي تا بشه ادم برفي :1:
    راستی اواتارهمه این گوشه های صفه هست الا من ..یا من اواتار خودمو نمیبینم

منم مال خودمو پيدا نكردم :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: