ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بچه مثبت
فندق کادو برات چی خرید؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
قرار شده فندق یک هفته مرخصی بده به ننه فندق که بره خونه مامانیشینا
تنها
نغمه
عههههه الهیییییییییییی این دقیقا مثل هدیه ساداته کلاه شالگردنش رو از روی بند رخت برداشته بود و کلاه و کج سرش کرده بود ولی شالگردن رو خیلی خوشگل انداخته بود دور گردنش کلا کاربرد وسایل رو خوب میدونه وقتی کفش یا جوراب رو میبینه تلاش میکنه پاش کنه حتی جورابهای باباش رو میخواد پاش کنه
سهیلا جون بچه خودت خیلی فرق میکنه الان یه احساس نامعلوم داری ولی به محض دنیا اومدنش کلا دنیات عوض میشه این که این همه مدت توی بدنت رشد کرده و بعد از دنیا اومدن اینقده نیازمنده شماست همه و همه حس مادری رو دوبرابر میکنه یه وقتایی نمیدونی باید چطوری فوران احساساتت رو تخلیه کنی دلت واقعا میخواد بخوریشششش
Holtek
نخبه
فندق کادو برات چی خرید
وووی من چرا الان دارم اینجا رو میبینم
کادوی دنیز خنده و بوس و بغلهههههههههههه..
مدتی بود میخاستم گوشی بخرم ولی هی پیلش جای دیگه خرج میشد دیگه بی خیال شده بودم تا بعد عید بخرم.. دنیز هم خوره گوشی لمسی دست هر کی میدید به زور ازش میگرفت ور میرفت به گوشیش.. دیروز ارش مرا سورپرایز نموده و یک عدد گوشی گلکسی اس تری خرید.. بسی خوشحال شدم ولی خوشحالی اصلیم وقتی بود که گوشی رو به دنیز نشون دادم با چنان ذوقی اومد طرف گوشی و میخندید که به ارش گفتم بهترین کادوی من خندیدن و شادی دنیز بود بعد دیدن گوشی
نخبه
رفتم خونه مامانم اینا ولی دنیز واکسن داشت و تب و پا درد بازم بچه داری کردم والو
مقسی مقسی
مقسی شیدا جون
نخبه
دنیز در اب نما
رفته نشست تو ابنما
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
دنیز تو پارک بادی
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
تنها
ای جااااااااااااانم ببوسش از طرف من
gilas
zrnznn
hadi04
Holtek
نغمه
پری سا
نخبه
ممنون
بندری
ماشا الله هزار ماشاالله دخملك چه بامزه شده
soheyla
شیرین جان ، تولدت مبارک .
انشاءالله 120 ساله بشید . خوش و خرم و سلامت درکنار خانواده ی عزیزتون
بله . حتماً . برای مامانا هیچی مهمتر از لبخند دلبنداشون نیست
دست آقا آرش درد نکنه . زحمت کشیدن . مبارکتون باشه .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→