₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 84 85 86 87 88 89 90 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• بچه مثبت

ننه تولدت مبارک
    فندق کادو برات چی خرید؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: ژنرال، نغمه، نخبه

• ژنرال

هپی برث دی ننه فندق :46:

نقل قول: بچه مثبت
    فندق کادو برات چی خرید؟ :bahone:

قرار شده فندق یک هفته مرخصی بده به ننه فندق که بره خونه مامانیشینا

2 سپاس: بچه مثبت، نخبه

• تنها

تولدت مبارک باشه شیرین جون 296 296 296
    1 سپاس: نخبه

• نغمه

نقل قول: نخبه
    بازی جدید دنیز توی خونه اینه که کلاهش رو کج و کوله میزاره سرش شالگرنش هم میپیچه دور گردنش تو خونه راه میره میگه ددر ددر ددر اونقده خنده دار کلاهو سرش میکنه

عههههه الهیییییییییییی این دقیقا مثل هدیه ساداته کلاه شالگردنش رو از روی بند رخت برداشته بود و کلاه و کج سرش کرده بود ولی شالگردن رو خیلی خوشگل انداخته بود دور گردنش کلا کاربرد وسایل رو خوب میدونه وقتی کفش یا جوراب رو میبینه تلاش میکنه پاش کنه حتی جورابهای باباش رو میخواد پاش کنه :83: ددر رو هنوز بلد نیست فقط به محض اینکه باباش میخواد بره سر کار هدیه سادات با من بای بای میکنه :83:

نقل قول: soheyla
    خواهر و برادر زاده زیاد دارم . خیلی دوسشون دارم ولی اصلاً درکی از مادر بودن و دوست داشتن وروجک خودم ندارم .

سهیلا جون بچه خودت خیلی فرق میکنه الان یه احساس نامعلوم داری ولی به محض دنیا اومدنش کلا دنیات عوض میشه این که این همه مدت توی بدنت رشد کرده و بعد از دنیا اومدن اینقده نیازمنده شماست همه و همه حس مادری رو دوبرابر میکنه یه وقتایی نمیدونی باید چطوری فوران احساساتت رو تخلیه کنی دلت واقعا میخواد بخوریشششش
    1153

• Holtek

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    ننه تولدت مبارک
    فندق کادو برات چی خرید

وووی من چرا الان دارم اینجا رو میبینم :9: مقسی مقسی282
    کادوی دنیز خنده و بوس و بغلهههههههههههه..
    مدتی بود میخاستم گوشی بخرم ولی هی پیلش جای دیگه خرج میشد دیگه بی خیال شده بودم تا بعد عید بخرم.. دنیز هم خوره گوشی لمسی دست هر کی میدید به زور ازش میگرفت ور میرفت به گوشیش.. دیروز ارش مرا سورپرایز نموده و یک عدد گوشی گلکسی اس تری خرید.. بسی خوشحال شدم ولی خوشحالی اصلیم وقتی بود که گوشی رو به دنیز نشون دادم با چنان ذوقی اومد طرف گوشی و میخندید که به ارش گفتم بهترین کادوی من خندیدن و شادی دنیز بود بعد دیدن گوشی :8:

6 سپاس: بچه مثبت، jaj، ژنرال، نغمه، soheyla، gilas

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    قرار شده فندق یک هفته مرخصی بده به ننه فندق که بره خونه مامانیشینا

رفتم خونه مامانم اینا ولی دنیز واکسن داشت و تب و پا درد بازم بچه داری کردم والو :3:

نقل قول: Holtek
    تولدت مبارك

مقسی مقسی282

نقل قول: تنها
    تولدت مبارک باشه شیرین جون

مقسی شیدا جون282

نقل قول: نغمه
    عههههه الهیییییییییییی این دقیقا مثل هدیه ساداته کلاه شالگردنش رو از روی بند رخت برداشته بود و کلاه و کج سرش کرده بود ولی شالگردن رو خیلی خوشگل انداخته بود دور گردنش کلا کاربرد وسایل رو خوب میدونه وقتی کفش یا جوراب رو میبینه تلاش میکنه پاش کنه حتی جورابهای باباش رو میخواد پاش کنه ددر رو هنوز بلد نیست فقط به محض اینکه باباش میخواد بره سر کار هدیه سادات با من بای بای میکنه
    اوففففف با رفتن باباش داستن گریه و زاری داریم ما... چنان گریه ای میکنه صداش تا سر کوچه میره:4:

4 سپاس: jaj، تنها، ژنرال، نغمه

• نخبه

دنیز و صندلهای مامان تصویر در دسترس نیست

دنیز در اب نما
    رفته نشست تو ابنما :23:

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: بچه مثبت، jaj، تنها، بندری، ژنرال، a-s-l-a-i-b-a، garfild، gilas، zrnznn، hadi04، Holtek، نغمه، soheyla، مستانه

• نخبه

دنیز تو حیات خونه

تصویر در دسترس نیست

دنیز تو پارک بادی

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: بچه مثبت، jaj، بندری، ژنرال، a-s-l-a-i-b-a، garfild، gilas، zrnznn، hadi04، Holtek، نغمه، soheyla، تنها، مستانه

• 1 سپاس: نخبه

• تنها

دنیز

ای جااااااااااااانم ببوسش از طرف من 786

2 سپاس: jaj، نخبه

• gilas

جیگر این شیطونیاتو 1153 :11:

• hadi04

خدا نگهش داره ایشالا از طرف من سه تا بوس بذار روی لپش :11:
    2 سپاس: نغمه، نخبه

• Holtek

همون كه ارسام و بقيه گفتن منم :1:
    3 سپاس: نغمه، hadi04، نخبه

• نغمه

بوس هفتم رو هم از طرف من بزار روی لپش دنیز طلااااا 786
    2 سپاس: hadi04، نخبه

• پری سا

تولدت مبارک شیرین بانو :8:

• نخبه

نقل قول: پری سا
    تولدت مبارک شیرین بانو

ممنون282 فکر کردی فقط خودت این ساعت بیداری :83:

1 سپاس: پری سا

• بندری

شيرين بانو تولدت مبارك . ان شا الله هميشه در كنار همسر مهربان و فرزند دلبندت خوشبخت و موفق و پيروز باشي :35: :46: 265 265 271

ماشا الله هزار ماشاالله دخملك چه بامزه شده :11:

• soheyla

سلام :46: .
    شیرین جان ، تولدت مبارک . 845
    انشاءالله 120 ساله بشید . خوش و خرم و سلامت درکنار خانواده ی عزیزتون 786 786 786 .

به ارش گفتم بهترین کادوی من خندیدن و شادی دنیز بود بعد دیدن گوشی

بله . حتماً . برای مامانا هیچی مهمتر از لبخند دلبنداشون نیست 286. ماشاءالله دنیز جان خوشگل خانمی شده :8: . خدا حفظش کنه .
    دست آقا آرش درد نکنه . زحمت کشیدن . مبارکتون باشه .

1153

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: