چطور با مهاجرت و آدم های جدید کنار اومدی؟ من آدمی هستم که زود به همه چی عادت میکنم .. حتی اگه بخوام فقط یک رو در یک مکان زندگی کنم
نقل قول: هاچو هاچو
193 . مکان یا چیز خاصی نزدیک خونتون یا محل رفت و آمدت هست که واست عجیب و جالب باشه ؟
مکان که نه ... ولی چون تو این محله جدید هستم .. داشتم دنبال رختشور خونه میگشتم .. از یه زن پیر پرسیدم میشه بگی رختشور خونه کجاست .. نگام کرد و گفت من آلزایمر دارم با اینکه 45 سال میشه اینجا زندگی میکنم یادم نمیاد کجاست ... من موندم این چه جور آلزایمری هست که یادش مونده 45 سال زندگی میکنه اینجا ولی نمیدونه رختشور خونه کجاست
من موندم این چه جور آلزایمری هست که یادش مونده 45 سال زندگی میکنه اینجا ولی نمیدونه رختشور خونه کجاست
احتمالا پیرزنه مشهدی بوده میخواسته بپیچونت 197 . تیکه کلامت چیه؟ 198 . اگه الان در خونتو بزنن از پشت در بیای ببینی همه بچه های سایت پشت درن،بعد بپرسی کیه،دوست داری کدوم یکیشون پاشو از زیر در نشون بده ؟ 199 . گفته بودی اگه یه قابلیت ماورایی داشتی دوست داشتی ذهن بقیه رو بخونی...فکر میکنی تو ذهن من الان چی میگذره؟
200. دست و دل باز بودن یعنی چی؟ آدم دست و دلبازی هستی؟
201. حافظه خوب از دید تو چه حافظهای است؟ حافظهت خوبه؟ آخرین مثبتی که دادی به کی بوده؟
202. ادامه این مصرع رو بلدی؟ این بیت چه شباهتی با بیتی که آرش مدنظرش بود داره؟
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود// ....
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در هر دوبیت آرایۀ ادبی اسلوب معادله به کار رفته (سوال کنکوری بودا )
203. انسان شادی هستی؟ شده کاری رو دوست داشته باشی انجام بدی اما دینت تورو منع کرده باشه؟ چه کاری؟
204. چه چیزی در درونت هست که میخوای درستش کنی؟
باتوجه به جوابهای قبلی نه ظلمی به کسی کردی نه دلی شکوندی نه کار بدی کردی، نه... 205. چرا سعی میکنی خودت رو آدم مثبتی جلوه بدی؟ (کپی رایت رو رعایت کن )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
203. انسان شادی هستی؟ شده کاری رو دوست داشته باشی انجام بدی اما دینت تورو منع کرده باشه؟ چه کاری؟
بلدم بقیه رو بخندونم .. شاد هم آره .. دیگه اونقدر هم تارک دنیا نشدم ... نه تاحالا پیش نیومده.
نقل قول: بچه مثبت
اعتماد شکسته شدم رو
205. چرا سعی میکنی خودت رو آدم مثبتی جلوه بدی؟
سعی نمیکنم ... وگرنه اسمم رو یلدا مثبت میذاشتم .. من چیزی که هستم رو دارم میگم .. سعی نمیکنم خوب نشون بدم .. و نمیگم هم آدم خوبی هستم نه .. آدم معمولی هستم که وجدان دارم .. پس سعی در مثبت نشون دادن ندارم.
206. قشنگترین احساست چی بوده؟ چگونه به گند کشیده شد؟
207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست
گفته بودم وقتی بعد از سال ها رفتم افغانستان .. کمی شخصی هست نمیتونم بگم.
207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست
نعمت چی؟ ازدواج؟ خود خدا میدونه برای چی نمیخوام .. پس بازخواستی نیست.
تو درونم خودم .. تا بتونم از درون خودم رو درست کنم
آقا ، آدم اگه قانع نشه سرشو باید به کدوم میز بکوبونه؟ نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن مکانهایی مثل خانه ی افراد دیگه، بانک ، دانشگاه و... منظور است 208- به این جمله چقدر اعتقاد داری : ﻫﺮﮐﯽ ﭘﺎﮐﺘﺮﻩ . . . . ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻩ
209- چرا ادمها در مواجهه با دیگران نصفه می شنوند، یک چهارم می فهمن ، هی چی فکر نمی کنن و دو برابر تلافی میکنن!
آقا ، آدم اگه قانع نشه سرشو باید به کدوم میز بکوبونه؟
من دیوار چین رو پیشنهاد میکنم
نقل قول: Kishe Mehr
مکانهایی مثل خانه ی افراد دیگه، بانک ، دانشگاه و... منظور است
خب مکان درون خودم آدم نمیشه؟اوکیی ... دوست داشتم برم مکه .. البته یک بار رفتم ... ولی وقت خیلی کم بود .. دوست دارم بیشتر بمونم .. هیچوقت اون حس رو یادم نمیره .. آرامش پیدا کردم.
208- به این جمله چقدر اعتقاد داری : ﻫﺮﮐﯽ ﭘﺎﮐﺘﺮﻩ . . . . ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻩ
صد در صد اعتقاد دارم.
209- چرا ادمها در مواجهه با دیگران نصفه می شنوند، یک چهارم می فهمن ، هی چی فکر نمی کنن و دو برابر تلافی میکنن!
چون بعضی آدم ها خیلی خودخواه هستن ..بیشتر به منافع خودشون فکر میکنند نه به طرف .. فکر میکنند اگه این کارو انجام بدن شخصیتشون پایین میاد .. و غیره ... فکر کنم کمی خسته شدم برگشتم شاید جواب رو کامل تر بنویسم.
212. سه تا جمله بگو که با «ایکاش» شروع بشه 213. سه تا جمله بگو که با «یلدا انوری» شروع بشه 214. سه تا جمله بگو که با «قول میدهم» شروع بشه
لطفاً جملات جدی باشد
215- اگه ميتونستي جاي يك نفر ديگه باشي ، دوست داشتي جاي كدوم آدم مهمي بودي ؟ يعني يلدا ميشد يلدا اديسون ، خودت باشي ولي در موقعيت يك نفر ديگه . (خودمم نفهميدم چي گفتم . ) 216- اگه ميتونستي سوار ساعت زمان بشي ، كدوم دوره رو براي بازديد انتخاب مي كردي؟ 217- چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟ (من با خوندن اين كتاب بيش از پيش علاقمند به ديدن افغانستان شدم و اميدوارم سال 92 بتونم برم يه سر اون ديار)
Ahora Quien
Ooo0o0pss
آره یقه یه پسر رو چون رفت رو اعصابم .. گفته بودم دعوای فیزیکی داشتم
شرمنده
اشك كباب موجب طغيان اتش است ... صادقانه بگم .. سرچ کردم
آره
نه ... من حتی عکس شخصی هم ندارم تو موبایلم
هاچو هاچو
193 . مکان یا چیز خاصی نزدیک خونتون یا محل رفت و آمدت هست که واست عجیب و جالب باشه ؟
Kishe Mehr
قدیمی ها میدونن کاکو
194- ولی من بار اول که از فاصله ی 2000 کیلومتری ( از پشت پی سی
195- چرا دوست نداری ازدواج کنی؟ خیلی از خانومایی که مثل شما میگن نمیخوام ازدواج کنم ولی بعدش ازدواج میکنن خیلی راضی هستن و بعضیاشونم میگن کاش زودتر ازدواج میکردم!
196- اگه این امکان رو داشتی که غیب بشی کجاها میرفتی؟ ( با ذکر مکان و دلیل این کار
Ahora Quien
چطور با مهاجرت و آدم های جدید کنار اومدی؟
من آدمی هستم که زود به همه چی عادت میکنم .. حتی اگه بخوام فقط یک رو در یک مکان زندگی کنم
مکان که نه ... ولی چون تو این محله جدید هستم .. داشتم دنبال رختشور خونه میگشتم .. از یه زن پیر پرسیدم میشه بگی رختشور خونه کجاست .. نگام کرد و گفت من آلزایمر دارم با اینکه 45 سال میشه اینجا زندگی میکنم یادم نمیاد کجاست ... من موندم این چه جور آلزایمری هست که یادش مونده 45 سال زندگی میکنه اینجا ولی نمیدونه رختشور خونه کجاست
هاچو هاچو
197 . تیکه کلامت چیه؟
198 . اگه الان در خونتو بزنن از پشت در بیای ببینی همه بچه های سایت پشت درن،بعد بپرسی کیه،دوست داری کدوم یکیشون پاشو از زیر در نشون بده ؟
199 . گفته بودی اگه یه قابلیت ماورایی داشتی دوست داشتی ذهن بقیه رو بخونی...فکر میکنی تو ذهن من الان چی میگذره؟
Ahora Quien
حرفی ندارم
دوست ندارم دیگه .. خوشم نمیاد از اینکه زندگیم رو قسمت کنم با کسی ...
تو درونم خودم .. تا بتونم از درون خودم رو درست کنم
بچه مثبت
201. حافظه خوب از دید تو چه حافظهای است؟ حافظهت خوبه؟ آخرین مثبتی که دادی به کی بوده؟
202. ادامه این مصرع رو بلدی؟ این بیت چه شباهتی با بیتی که آرش مدنظرش بود داره؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
برو باباااااااا .... همچین کشداررر میگمم
هاچو هاچو
الان که نمیتونم بخونم .. شاید داری فکر میکنی کی باز بری حرم
Ahora Quien
اینکه در حد توانت بتونی به کسی کمک کنی حالا چه مادی باشه یا چیزه دیگه ای .. آره خیلی آدم دست و دلبازی هستم.
اینکه کارای خوب رو یادش بمونه .. شنیدم که خوبه .. به کوروش واسه تاپیک کمی لبخند نوش جان کنید .
پسته ی بی مغز چون لب واکند رسوا شود
قبل از زدن حرفی خوب فکر کن بعد حرفت رو بزن .. شباهت رو هم راستش نمیدونم ..
بچه مثبت
باتوجه به جوابهای قبلی نه ظلمی به کسی کردی نه دلی شکوندی نه کار بدی کردی، نه...
205. چرا سعی میکنی خودت رو آدم مثبتی جلوه بدی؟ (کپی رایت رو رعایت کن
Ahora Quien
Ogeiii
بلدم بقیه رو بخندونم .. شاد هم آره .. دیگه اونقدر هم تارک دنیا نشدم ... نه تاحالا پیش نیومده.
اعتماد شکسته شدم رو
سعی نمیکنم ... وگرنه اسمم رو یلدا مثبت میذاشتم .. من چیزی که هستم رو دارم میگم .. سعی نمیکنم خوب نشون بدم .. و نمیگم هم آدم خوبی هستم نه .. آدم معمولی هستم که وجدان دارم .. پس سعی در مثبت نشون دادن ندارم.
بچه مثبت
Ahora Quien
دقیقا
گفته بودم وقتی بعد از سال ها رفتم افغانستان .. کمی شخصی هست نمیتونم بگم.
نعمت چی؟ ازدواج؟ خود خدا میدونه برای چی نمیخوام .. پس بازخواستی نیست.
Kishe Mehr
آقا ، آدم اگه قانع نشه سرشو باید به کدوم میز بکوبونه؟
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
مکانهایی مثل خانه ی افراد دیگه، بانک ، دانشگاه و... منظور است208- به این جمله چقدر اعتقاد داری :
ﻫﺮﮐﯽ ﭘﺎﮐﺘﺮﻩ .
.
.
.
ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻩ
Ahora Quien
من دیوار چین رو پیشنهاد میکنم
خب مکان درون خودم آدم نمیشه؟
ﻫﺮﮐﯽ ﭘﺎﮐﺘﺮﻩ .
.
.
.
ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻩ
صد در صد اعتقاد دارم.
چون بعضی آدم ها خیلی خودخواه هستن ..بیشتر به منافع خودشون فکر میکنند نه به طرف .. فکر میکنند اگه این کارو انجام بدن شخصیتشون پایین میاد .. و غیره ...
فکر کنم کمی خسته شدم
Kishe Mehr
210- از کی تا حالا دیوار ( ترجیحأ از نوع چینیش
211- اگر قرار باشه بین عشقت و یک میلیون دلار یکی رو انتخاب کنی، اولین چیزی که با اون یک میلیون دلار میخری چیه؟
Ahora Quien
منظورم این بود که بکوب به دیوار نه به میز ... جنس چینی خوبه خودش میشکنه سرت زیاد آسیب نمی بینه
یه عشق جدید ... اگه یک میلیون دلار بتونه اینقدر سستم کنه میرم یک عشق میخرم.
Life Dream
بچه مثبت
دوتا قبلاً بیخیال شدم اما دیگه بیخیال نمیشویم
206 مخصوصاً 207!
212. سه تا جمله بگو که با «ایکاش» شروع بشه
213. سه تا جمله بگو که با «یلدا انوری» شروع بشه
214. سه تا جمله بگو که با «قول میدهم» شروع بشه
لطفاً جملات جدی باشد
arash52
216- اگه ميتونستي سوار ساعت زمان بشي ، كدوم دوره رو براي بازديد انتخاب مي كردي؟
217- چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟ (من با خوندن اين كتاب بيش از پيش علاقمند به ديدن افغانستان شدم و اميدوارم سال 92 بتونم برم يه سر اون ديار)
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→