بذارید رک بگم ... ایرانی ها بیشتر هزاره هارو مورد تمسخر قرار میدن اون هم به خاطره چهرشون که مثل ژاپنی ها میمونه .. و از همون چهره میشناسند که اونا افغان هستند .. اون محله ای که من زندگی میکردم کسی باور نمیکرد من افغان هستم چون چهره نمیدادم .. من به این خاطر گفتم نشون نمیدم افغان هستم .. از لحاظ چهره منظورم بود !!
151- من دقیقأ حرف شما رو می فهمم و دیدم که افرادی به خاطر ملیت یا نژاد مسخره می شند، حرف من اینه که آیا شما با داشتن قابلیت چهره متفاوت اصالت خودتون رو مخفی می کردید؟
فکر میکنم تو سایت دو تا کوروش هست نه؟ من با شما صحبت کردمم قبل ها؟؟ یا نه؟
فکر کنم با هر دومون صحبت کرده باشی هر دو مون هم از قدیمی های سایت هستیم ولی من قدیمی تر ولی خوب اسمم رو تا حالا چند بار عوض کردم (کوروش فسقلی_همین کوروش ) اینا بوده
نقل قول: Ahora Quien
سال اولی که اومده بودیم فنلاند .. همه ای مارو بردن تا با اطراف آشنا بشیم .. آقا ما رو بردن داخل کتابخونه و کمی توضیح دادن و آشنا کردن .. ما رو بردن تو یه اتاق تا با کامپیوتر ها کار کنیم....... یه دختری که چند سالی میشد اونجا زندگی میکرد یه آهنگی از افشین برام گذاشت همون آهای بی وفا دیگه دوستم نداری ..هدفون رو گذاشت رو گوشم صدای این به قدری زیاد بود که واییییییییی مغزم رو ترکوند .. منم با همون بلندی صدای آهنگ صدای خودم رو بلند کردم و گفتم کمش کن !!!!!!!!!!!!! ... یعنی فکر کن من چه جوری از اون اتاق رفتم بیرون
152- اگر روزی متوجه بشی که هر آنچه که فکر می کردی دروغ بوده چیکار می کنی 153- اهل شعر هستی اسم شاعر مورد علاقه ات 154. اگر اهل شعر هستی و اونم پارسی شاعر مورد علاقه ات و قسمتی از شعرش
151- من دقیقأ حرف شما رو می فهمم و دیدم که افرادی به خاطر ملیت یا نژاد مسخره می شند، حرف من اینه که آیا شما با داشتن قابلیت چهره متفاوت اصالت خودتون رو مخفی می کردید؟
نه اصلا .. حتی اگه از پشت کوه هم میبودم با افتخار میگفتم من از پشت کوه اومدم .. الان هم میگم .. من متولد افغانستان .. کابل هستم .. دختر مرادخانی (اسم محله) ..
فکر کنم با هر دومون صحبت کرده باشی هر دو مون هم از قدیمی های سایت هستیم ولی من قدیمی تر ولی خوب اسمم رو تا حالا چند بار عوض کردم (کوروش فسقلی_همین کوروش ) اینا بوده
فسقل تویییی؟؟
نقل قول: KuRoSh
151- اگر روزی متوجه بشی که هر آنچه که فکر می کردی دروغ بوده چیکار می کنی
سعی در فهمیدن راست بودنش هم نمیکردم .. بدتر میشد اونوقت
152- اهل شعر هستی اسم شاعر مورد علاقه ات
شعر های فروغ فرخزاد رو دوست دارم ..
153. اگر اهل شعر هستی و اونم پارسی شاعر مورد علاقه ات و قسمتی از شعرش
یک شاعر افغان هست .. وقتی این شعر رو میخونم واقعا قلبم پر از غم میشه .. و درد ملت و وطنم رو با تمام وجود احساس میکنم
نمایش یا پنهان متنیوسف کهزاد
کی فراموش شود، کابل ویرانک ما جــــاده وشهرنو وآن پل لرزانک ما
با رفیقان شــــــب مهتاب زیادم نرود تــا وبــالا شــدن تپـــۀ پغــــمانک ما
دلم از بیوطنی، پشت خودم می سوزد که چه بازیچه شده، خاک غریبانک ما
حرص دنیا چقدر خاطره ها داد به باد جشن آزادی وشب های چراغانک ما
خوش هوا بود به آن شاعرحماسه سرا تخت رستم به سر کوه سمنگانـــک ما
ما به این مردم دنیای گرسنه چه کنیم دسـت هر دزد فتاده، به گریبانک ما
با یکی کاسۀ شوربا ودوسه نان فطیر هرچـه میشد بخدا؛ عزت مهمانک ما
.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟ یا هر چیز دیگه؟! اگر آره آیا بخشیدیشون؟
من نشون نمیدم افغان باشم ... من اونقدر مغرور نشون میدم خودم رو که کسی اجازه نداشته باشه مسخره ام کنه.
158-اجازه دارم قانع نشم؟ شما در جواب این سوال که آیا تا به حال به خاطر اصلیتت مسخره شدی، گفتی من نشون نمی دم افغانم، یعنی در ذهن من این متبادر شد این قابلیت چهرت که شبیه افغانها نیست یک امتیازه برای تو که مسخره نشی، در صورتی که می تونستی با توضیح در مورد تمدن افغانها که بخش عمده ایش تمدن مشترک ماست و حتی پیشرفتهای حال حاضر افغانستان، نشون بدی که تو خودت رو از اصالتت جدا نمی دونی و بگی افغان شاید از اسب افتاده ولی از اصل نیفتاده.
نهفکر کنم به اندازه کافی توضیح دادم .. اونجای که از من در مورد هزاره ها پرسیده شد میتونستم بگم من خوشم نمیاد ازشون برید خودتون سرچ کنید و بفهمید هزاره یعنی چه ! ولی نه من به همه ای مردم کشورم احترام میذارم .. هزاره .. پشتون .. هراتی .. مزاری .. پنچشیری .. قندهاری .. و غیره ! من اگه زیباترین انسان هم میبودم بازم میگفتم افغان هستم .. دیدم کسانی رو که اگه چشم و ابروی خوشگلی داشته باشند واسه طرفدار پیدا کردن که شده اصلیت خودشون رو پنهان میکنند که سرافکنده نشند ! ولی من اینطوری نیستم .. من فقط سوال رو جواب دادم
از اسمت خوشم میاد .. بعضی وقتا میزنی تو فاز رمانتیک بعضی وقتا هم تو فاز غم .. آدم خوبی نشون میدی .. نظر دیگه ای ندارم.
یعنی تا چقدر
کمی از مرد ها متنفرم میکنه !
خود فروغ هم نمیشه بگی از همه ولی از خیلی مرد ها متنفر بود که این رو میشه در شعرهاش دید و خودش هم میگه
162.یلدا چقدر تلاش کرده تا به آرزوهاش برسه وایا رسیده 163.یه نصیحت به عنوان دوست برای من بگو 164.اهل شعر گفتن هم هستی -چه شعری گفتی تا حالا برای دل خودت
162.یلدا چقدر تلاش کرده تا به آرزوهاش برسه وایا رسیده
سعی کرده برسه .. ولی آره .. همین رشته ای که انتخاب کردم .. و وقتی رانندگی قبول شدم .. همش به خاطر بابام بود چون درست نمیتونه راه بره دوست داشتم هر پنجشنبه ببرمش مسجد
163.یه نصیحت به عنوان دوست برای من بگو
بغض هایت را برای خودت نگه دار. گاهی سبک نشوی ، سنگین تری ...
164.اهل شعر گفتن هم هستی -چه شعری گفتی تا حالا برای دل خودت
سعی کرده برسه .. ولی آره .. همین رشته ای که انتخاب کردم .. و وقتی رانندگی قبول شدم .. همش به خاطر بابام بود چون درست نمیتونه راه بره دوست داشتم هر پنجشنبه ببرمش مسجد
امید وارم که هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن
همیشه این یکی از دعاهایی هست که درخواست می کنم از خالق هستی هیچ وقت هیچ کس محتاج کسی نباشه و هیچ وقت هم زمین گیر نشه وقتی که پیر مرد یا پیر زنی رو می ببینم که دارن با زحمت راه میرن خدا رو شکر می کنم که محتاج نشدن هنوز از کسی کمک بگیرن حتا بچشون
قشنگ بود
165-اهل کتاب داستان هم هستی - بهترین کتابی که خوندی چی بوده 166-اگر یکی مثل من بخواد داستان نویس بشه چه پیشنهادی می کنی بهش -اون چیزی که تو فکرته می تونه مفید باشه 167-چه موقعی گریه می کنی وبیشتر سر چه مسائلی اشک از چشمانت سرازیر میشه
همیشه این یکی از دعاهایی هست که درخواست می کنم از خالق هستی هیچ وقت هیچ کس محتاج کسی نباشه و هیچ وقت هم زمین گیر نشه وقتی که پیر مرد یا پیر زنی رو می ببینم که دارن با زحمت راه میرن خدا رو شکر می کنم که محتاج نشدن هنوز از کسی کمک بگیرن حتا بچشون
آمین آمین
قشنگ بود
قابل نداشت
165-اهل کتاب داستان هم هستی - بهترین کتابی که خوندی چی بوده
آره .. کتاب کهن دیارا
166-اگر یکی مثل من بخواد داستان نویس بشه چه پیشنهادی می کنی بهش -اون چیزی که تو فکرته می تونه مفید باشه
اینکه ... چرا انسان ها راست نمیگن؟ چه دلیلی اونارو وادار به دروغ میکنه؟
167-چه موقعی گریه می کنی وبیشتر سر چه مسائلی اشک از چشمانت سرازیر میشه
بیشتر ماه محرم گریه میکنم ... از زود قضاوت کردن گریه ام میگیره البته بعضی اوقات
168- چه تصوری از خدا داری؟ یعنی وقتی داری با خدا صحبت میکنی یا عبادتش میکنی، چه تصویر و شمایلی از خدا توی ذهنت میاد؟
169- بزرگترین فرق بین زن و مرد رو در چی میدونی؟ یعنی وجه تمایز اصلی بین زن و مرد از نظر تو چیه؟ (دقت داشته باش که منظورم بحث برتری یکی بر دیگری نیست ها!)
170- توی دیدگاه شرقی و همچنین دیدگاه اسلامی، در مورد رابطه زن و مرد یک اصل وجود داره و اون اینکه، مرد مظهر نیاز و زن مظهر ناز تلقی میشه. و گفته میشه به همین در طول تاریخ این مرد بوده که به خواستگاری زن میرفته و ... البته برای این اصل، استنادات روانشناسانه هم اورده شده که واردش نمیشم. این اصل رو البته من قبول دارم.
بعضی ها این رو دلیل بر برتری زن بر مرد یا دست کم یک امتیاز بزرگ برای زن در مقابل مرد میدونن و میگن این مَرده که باید دنبال زن به اصطلاح بدوئه... این مَرده که به زن نیاز داره و ... البته شاید خیلی ها صراحتاً به زبون نیارن این مسئله رو ولی کم و بیش این اعتقاد رو دارن.
من حتی نمونه هایی از این نوع استدلال، از دانشمندان طراز اول اسلامی در این زمینه سراغ دارم؛ اما چون نمیخوام سوال جنبه صرفاً مذهبی به خودش بگیره، اونهارو مطرح نمیکنم. تو این مسئله رو قبول داری؟ نظرت چیه در این مورد؟ من معتقدم خود ناز هم از جنس نیازه و فقط نوع تجلی این نیاز در زن متفاوته و به شکل ناز خودشو نشون میده؛ بنابر این نمیتونه دلیل بر برتری زن باشه.
Ahora Quien
جوابی که به مریم جان رو دادم رو میتونید بخونید.
Ahora Quien
راستش وجدان مغرور رو تا حالا حسس نکردم
ممنونم از شما حورا جان
دیااکو
KuRoSh
قصد فقط شوخی بود همین
فکر کنم با هر دومون صحبت کرده باشی هر دو مون هم از قدیمی های سایت هستیم ولی من قدیمی تر
152- اگر روزی متوجه بشی که هر آنچه که فکر می کردی دروغ بوده چیکار می کنی
153- اهل شعر هستی اسم شاعر مورد علاقه ات
154. اگر اهل شعر هستی و اونم پارسی شاعر مورد علاقه ات و قسمتی از شعرش
Ahora Quien
نه اصلا .. حتی اگه از پشت کوه هم میبودم با افتخار میگفتم من از پشت کوه اومدم ..
الان هم میگم .. من متولد افغانستان .. کابل هستم .. دختر مرادخانی (اسم محله) ..
هاچو هاچو
155 . دوست داری کی بمیری ؟
156 . میتونی معاد رو ثابت کنی؟
157 . چه خبری بشنوی خیلی شاد میشی ؟
Ahora Quien
فسقل تویییی؟؟
سعی در فهمیدن راست بودنش هم نمیکردم .. بدتر میشد اونوقت
شعر های فروغ فرخزاد رو دوست دارم ..
یک شاعر افغان هست .. وقتی این شعر رو میخونم واقعا قلبم پر از غم میشه .. و درد ملت و وطنم رو با تمام وجود احساس میکنم
نمایش یا پنهان متن
یوسف کهزادکی فراموش شود، کابل ویرانک ما
جــــاده وشهرنو وآن پل لرزانک ما
با رفیقان شــــــب مهتاب زیادم نرود
تــا وبــالا شــدن تپـــۀ پغــــمانک ما
دلم از بیوطنی، پشت خودم می سوزد
که چه بازیچه شده، خاک غریبانک ما
حرص دنیا چقدر خاطره ها داد به باد
جشن آزادی وشب های چراغانک ما
خوش هوا بود به آن شاعرحماسه سرا
تخت رستم به سر کوه سمنگانـــک ما
ما به این مردم دنیای گرسنه چه کنیم
دسـت هر دزد فتاده، به گریبانک ما
با یکی کاسۀ شوربا ودوسه نان فطیر
هرچـه میشد بخدا؛ عزت مهمانک ما
یــاد لاندی پلو وقصه وافسانـــه بخیر
پتــــۀ صندلی وکیــــف زمستانک ما
نمک خوان وطن، دیدۀ شان کور کند
چــــه بگویم که شکستند نمکدانک ما
فارغ از کینه واز عقده واز درد و الم
چقدر لطف وصفابود، به دورانک ما
هـــردم از کوه خرابات صدا بود بلند
ازهـــمه نغمه سرایان غزلخوانک ما
دشمنان خاک مرا زیر وزبر کرد،ولی
یک دل دوسـت نیــامد به پرسانک ما
میـــله هــــای گل نارنج، زیــادم نرود
ســاز وآواز، بـــَــهَر گوشۀ لغمانک ما
موتر وبایسکیل واسپ وکراچی همه سو
چه جمع وجوش ، به بازار خیابانک ما
فـــرش از لاله وگل بود ، زخیرات بهار
کــوه گک ودره گک ودشت وبیابانک ما
میله هابودبه هرباغ وبه هرعید وبرات
قـــــــرغه وبابر واستالف وپروانک ما
من ندانم که در آن آتش بیداد چه سوخت
خـــانه وکــــوچه وپسکوچه ودالانک ما
سخن از خـــــــامۀ کهزاد به افسانه کشید
غزلش غوره بـــدل ماند، به دیوانک ما
دیااکو
من نشون نمیدم افغان باشم ... من اونقدر مغرور نشون میدم خودم رو که کسی اجازه نداشته باشه مسخره ام کنه.
158-اجازه دارم قانع نشم؟
شما در جواب این سوال که آیا تا به حال به خاطر اصلیتت مسخره شدی، گفتی من نشون نمی دم افغانم، یعنی در ذهن من این متبادر شد این قابلیت چهرت که شبیه افغانها نیست یک امتیازه برای تو که مسخره نشی، در صورتی که می تونستی با توضیح در مورد تمدن افغانها که بخش عمده ایش تمدن مشترک ماست و حتی پیشرفتهای حال حاضر افغانستان، نشون بدی که تو خودت رو از اصالتت جدا نمی دونی و بگی افغان شاید از اسب افتاده ولی از اصل نیفتاده.
Ahora Quien
هر وقتی زمانش برسه
چیزی که وجود داره نیازی به ثابت کردنش نیست ! ..
خبری خوشحال کننده از وطنم
KuRoSh
بیشتر به چینی ها می خورند تا ژاپنی ها
Ahora Quien
نه
Ahora Quien
همونی که شما میگین .. ولی انسان هستند !
KuRoSh
یلدا جان یکمی به اعصاب خودت کنترل داشته باش
نه اون پسر همسایمونه
جواب سوالم رو ندادی ها نظرت در مورد من چیه
159- کدوم شعرش رو دوست داری آیا شعر حلقه زر رو خوندی نظرت چیه در موردش
شعر قشنگی سروده آفرین باید گفت فکر کنم ایشون به شعر های فردوسی علاقه خاصی داشته باشند
160- می خوام یه چیزی رو تصور کنی به نظرت اگر افعانستان هنوز مال ایران بود وضعیتش چطروی بود (بدون این که در نظر بگیری چه اتفاقی تو ایران افتاده )
161- به قوه تخیلت از ده چند میدی و تا حالا شده که تخیلی فکر کنی ولی بعد بفهمی واقعیت پیدا کرده
KuRoSh
در این شکی نیست منم نخواستم مسخره کنم فقط شباهت چهره ای رو گفتم
Ahora Quien
اوج نگرفتمااا فقط گفتم
از اسمت خوشم میاد .. بعضی وقتا میزنی تو فاز رمانتیک بعضی وقتا هم تو فاز غم .. آدم خوبی نشون میدی .. نظر دیگه ای ندارم.
شعر پرواز را به خاطر بسپار ... آره خوندمش .. کمی از مرد ها متنفرم میکنه !
نمیشه الان رو در نظر نگرفت .. شاید ندا آقا سلطان یک افغان میبود .. اوهه سخت بود کمی این سوال
7 میدم .. نه فعلا که اینطوری نشده !
KuRoSh
نگرانیم هم این بود که اگر اوج می گرفتی چی می شد
یعنی تا چقدر
خود فروغ هم نمیشه بگی از همه ولی از خیلی مرد ها متنفر بود که این رو میشه در شعرهاش دید و خودش هم میگه
162.یلدا چقدر تلاش کرده تا به آرزوهاش برسه وایا رسیده
163.یه نصیحت به عنوان دوست برای من بگو
164.اهل شعر گفتن هم هستی -چه شعری گفتی تا حالا برای دل خودت
Ahora Quien
خدا میدونه
50 50
نه راستش تا حالا شعر نگفتم
KuRoSh
امید وارم که هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن
همیشه این یکی از دعاهایی هست که درخواست می کنم از خالق هستی
هیچ وقت هیچ کس محتاج کسی نباشه و هیچ وقت هم زمین گیر نشه
وقتی که پیر مرد یا پیر زنی رو می ببینم که دارن با زحمت راه میرن خدا رو شکر می کنم که محتاج نشدن هنوز از کسی کمک بگیرن حتا بچشون
قشنگ بود
165-اهل کتاب داستان هم هستی - بهترین کتابی که خوندی چی بوده
166-اگر یکی مثل من بخواد داستان نویس بشه چه پیشنهادی می کنی بهش -اون چیزی که تو فکرته می تونه مفید باشه
167-چه موقعی گریه می کنی وبیشتر سر چه مسائلی اشک از چشمانت سرازیر میشه
Ahora Quien
ممنونم کوروش جان
هیچ وقت هیچ کس محتاج کسی نباشه و هیچ وقت هم زمین گیر نشه
وقتی که پیر مرد یا پیر زنی رو می ببینم که دارن با زحمت راه میرن خدا رو شکر می کنم که محتاج نشدن هنوز از کسی کمک بگیرن حتا بچشون
آمین آمین
قابل نداشت
آره .. کتاب کهن دیارا
اینکه ... چرا انسان ها راست نمیگن؟ چه دلیلی اونارو وادار به دروغ میکنه؟
بیشتر ماه محرم گریه میکنم ... از زود قضاوت کردن گریه ام میگیره البته بعضی اوقات
ژنرال
168- چه تصوری از خدا داری؟ یعنی وقتی داری با خدا صحبت میکنی یا عبادتش میکنی، چه تصویر و شمایلی از خدا توی ذهنت میاد؟
169- بزرگترین فرق بین زن و مرد رو در چی میدونی؟ یعنی وجه تمایز اصلی بین زن و مرد از نظر تو چیه؟ (دقت داشته باش که منظورم بحث برتری یکی بر دیگری نیست ها!)
170- توی دیدگاه شرقی و همچنین دیدگاه اسلامی، در مورد رابطه زن و مرد یک اصل وجود داره و اون اینکه، مرد مظهر نیاز و زن مظهر ناز تلقی میشه.
و گفته میشه به همین در طول تاریخ این مرد بوده که به خواستگاری زن میرفته و ... البته برای این اصل، استنادات روانشناسانه هم اورده شده که واردش نمیشم.
این اصل رو البته من قبول دارم.
بعضی ها این رو دلیل بر برتری زن بر مرد یا دست کم یک امتیاز بزرگ برای زن در مقابل مرد میدونن و میگن این مَرده که باید دنبال زن به اصطلاح بدوئه... این مَرده که به زن نیاز داره و ...
البته شاید خیلی ها صراحتاً به زبون نیارن این مسئله رو ولی کم و بیش این اعتقاد رو دارن.
من حتی نمونه هایی از این نوع استدلال، از دانشمندان طراز اول اسلامی در این زمینه سراغ دارم؛ اما چون نمیخوام سوال جنبه صرفاً مذهبی به خودش بگیره، اونهارو مطرح نمیکنم.
تو این مسئله رو قبول داری؟ نظرت چیه در این مورد؟ من معتقدم خود ناز هم از جنس نیازه و فقط نوع تجلی این نیاز در زن متفاوته و به شکل ناز خودشو نشون میده؛ بنابر این نمیتونه دلیل بر برتری زن باشه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→