₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    115- ارسام جان انشالله صد سال زنده باشی ونوهات ببینی .اما سوال اگه یاسی به سنی که همون سن که شما مسلمان شدی .او هم دین زردشت انتخاب کنه واز دین اسلام خارج بشه وبا یک زردشتی ازدواج کنه .عکس العمل شما چه خواهد بود ؟؟.ایا اعتقاد داری که تقاص شکستن دل پدر ومادر یک روز فرزند پس خواهد دا د ؟؟

ممنون مامان مریم گل
    والا من در مورد دین و آیین هیچگاه دخالت نمیکنم هر کسی میخواد باشه همسرم و یا دخترم چون معتقدم دین باید در دل جا بگیره و بهزور نمیشه به کسی قبولوندش و وقتی کسی به این نتیجه میرسه که فلان راه و فلان دین درسته بهتره بره و تجربش کنه چون نمیشه به زور نگهش داشت(در پاسخ شما و ماهی عزیز)قبلا به این فکر کرده بودم آخه یاس پسر عموهاش زرتشتی هستن پسر عمه هاش هم همینطور شاید روزی برسه که به هم علاقه مند بشن ولی فاطمه خیلی به دین مقید هست بعید میدونم همچین چیزی براش پیش بیاد :10: این هم که کار پدر و مادر رو شاید یه روز فرزند پاسخ بده بهشون جزء اعتقادات راسخ منه بله بهش معتقد هستم
    116- رابطه خانم با خانواده ات چطوره؟؟ مفصل برامون تعریف کن

:83: مفصل؟چشم
    خانوم اوایل که مشکلاتی داشتیم با خانوادش خوب نمیتونست درست با خانواده من ارتباط برقرار کنه به خاطر جو حاکم ولی خدا رو شکر با گذشت زمان هم ایشون و هم خانواده من همدیگه رو قبول کردن و در نهایت دوستی و احترام با هم رفتار میکنن ولی خوب باز هم احساس میکنم که یک جو خاص بینشون حاکمه مثل یه رسمیت سنگین
    117- ارسام جان چرا اینقدر لاغری شوخی کردم در مسائل خصو صی ومشکلات زندگی خانواده همسرت چه نقشی دارند ؟؟ یعنی تا چه حد در زندگی شما دخالت میکنند؟؟؟ ؟؟

مامان مریضم دیگه :10: قبلا اینطوری نبودم رو فرم بودم روزگار برام اینطوری خواسته
    خدا رو شکر مدتیه اصلا توجهی بهمون ندارن و کاری به زندگی ما ندارن البته از ابتدا من میخمو محکم کوبیدم و راه خودم رو میرفتم شاید یکی از دلایلش این باشه دخالت زیادی نمیکنن گاهی مشاوره هم میدم البته اونها از لج من انجامش نمیدن :83:

11 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، maryamlondon1، ژنرال، ماهی، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: mojde
    به به چه داغ کنونیه اینجا

جای شما خالی بود که به حمد الله حاصل شد :83:
    118.آرسام تا حالا حتی تو نو جوونیت و وقتی کوچیک بودی چیزی از جایی کش رفتی؟

زیاد نه ولی یه بار دفتر مشق دختر همسایمون رو ازش دزدیدم چه آشوبی شد میخواستیم با بچه ها موشک درست کنیم کاغذ میخواستیم اون نامرد هم حاضر نبود از دفترش کاغذ بکنه تو حیاط خونشون بودیم منم دفترشو کش رفتم وقتی حواسش نبود کاغذ رو که کندم یه دفعه مامانش اومد نتونستم بذارم سر جاش بردمش خونمون بعد چند روز بعد مامانش اومده بود خونمون دفتره رو دیده بود من لو رفتم :4: خلاصه آبرو ریزی بود
    119.تو اوج بیماریت احساست به خدا و اسلام چی بود؟

بیشتر تو فکر کارهام بودم و احساس شرمندگی میکردم هنوز هم همینطورم خدا منو ببخشه
    120. هیچ وقت ناامیدی با عث شده به خود کشی فکر کنی؟ اگه بوده کی و چرا؟

به هیچ وجه نا امید نمیشم

12 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، maryamlondon1، ژنرال، ماهی، بندری، mojde، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    121 . با این کلمات یه جمله بساز : شیپورچی،شورت،رییس جمهور،عسلویه،مجی قورمه سبزی،زایمان،بوف بوفی،بارون،الاغ،مندیلف،مشروب،فشار اسمزی

وقت زایمان رییس جمهور تو عسلویه بود فشار اسمزی زده بود بالا شیپورچی تو شورتش قرمه سبزی ریخت مجی هم با الاغ مندلیف در حالی که مشروب بار زده بود توی بارون اومدن عیادت
    :23:

122 . یه کاری که تو جوونیت خیلی دوست داشتی انجام بدی ولی آخرشم نتونستی چی بود؟

فراگیری سنتور
    123 . دوست داشتی یه داداش دوقلو داشته باشی؟

آره خیلی

12 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، ژنرال، ماهی، بندری، mojde، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت

• hadi04

نقل قول: بندری
    124 . سر پيري پدر مادرت حاضري ازشون نگهداري كني يا ميبريشون خونه سالمندان ؟ خانومت نظرش چيه ؟

نظر خانومم رو نپرسیدم تا الان ولی از رفتارم خودش برداشت کرده که من حاضرم چشمامو بذارم کف پای هر دوتاییشون چه برسه به اینکه ازشون مراقبت کنم
    125 . موقع صحبت كردن با خانوما لحن صدات تغيير مي كنه يا همونطور قاطع هستي ؟

من نحوه صحبت کردنم تا اونجا که میدونم با همه یه جوره نه تغییر نمیکنه البته نحوه حرف زدن با خانومم بیشتر با شوخ طبعیه کلی هم اذیت میکنم تو خونه :4:
    126. حرف آخر توي خونه رو كي ميزنه ؟

قطعا من
    همیشه حرف آخرم اینه چشم :4: :23:

12 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، ژنرال، ماهی، بندری، mojde، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت

• kasragtr

127. میگم عمو ارسام به نظرت اگه نرخ دستمزد بره بالا منحنی عرضه ی نیروی کار چه شکلی میشه؟؟؟؟ :7:
    128. راستی عمو آرسام به نظرت الان لباس من چه رنگیه؟؟؟ :86:
    129. عمو آرسام به نظرت منحنی هزینه ی متغیر متوسط یه بنگاه انجصاری چه شکلیه ؟؟؟ :4:

11 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، ژنرال، hadi04، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    خوب برای مدیریت انجمن حضور هر روزه در سایت و اطلاع از قوانین انجمن و همچنین برخورد مثبت و منطقی نیازه که من در شما دیدم البته دوستان دیگری هم هستن که این خصوصیات رو دارن که اونموقع شما توی ذهنم اومدی

از لطفتون تشکر میکنم و در کل ممنون از پاسخ های خوب و قشنگتون :46:
    خب یکی از سوالات که مدنظرم بود آقا مجتبی پرسیدن، میریم سراغ سوالات بعدی

130- به نظر خودتون چه رنگی هستین ؟
    131- خودشناسی، رسیدن به ناشناخته های وجودتون براتون مهمه؟ تا اکنون برای رسیدنش چه کارایی انجام دادین؟
    132- اگر خدا همین الان بفرسته دنبالتون دست ِ پُر هستین یا خالی؟ ( عمرتون طولانی و با عزت ان شاءالله :48: )

9 سپاس: ژنرال، hadi04، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت

• maryamlondon1

خسته نباشی .متشکرم از اینکه با مهربونی و بادقت وحوصله جواب سوالهارا دادی :6:

133- شما همیشه در حال ماموریت هستی فاطمه خانم از ماموریتهای طولانی شما نراحت نمیشه ؟ :1:
    134-شما در ماه چقدر حقوق دریافت میکنی ؟؟؟؟؟ :49: به خانواده ات کمک میکنی ؟؟

135- .هر دو شما حقوق بگیر هستید . کی بیشتر برا مایحتاج خونه کیسه اشو شل میکنه .. :4: اگه هردوی شما ماشین دارید کی اخر برج به دیگری پول بنزین قرض میده :heehee:

10 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال، hadi04، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت

• hadi04

نقل قول: kasragtr
    127. میگم عمو ارسام به نظرت اگه نرخ دستمزد بره بالا منحنی عرضه ی نیروی کار چه شکلی میشه؟؟؟؟

خدا خفت نکنه اول صبحی
    خوب منحنیش مقعر میشه :23:
    128. راستی عمو آرسام به نظرت الان لباس من چه رنگیه؟؟؟

سفید مایل به تیره :86:
    129. عمو آرسام به نظرت منحنی هزینه ی متغیر متوسط یه بنگاه انجصاری چه شکلیه ؟؟؟

شکل یه مار که دور خودش پیچیده " src="http://www.boooofi.com/engine/data/emoticons/doshvari.gif" /><!--/smile-->

11 سپاس: ماهی، ♥Rose♥، kasragtr، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

♥Rose♥,
    بزرگوارید ممنونم
    نقل قول: ♥Rose♥
    130- به نظر خودتون چه رنگی هستین ؟

سبز
    131- خودشناسی، رسیدن به ناشناخته های وجودتون براتون مهمه؟ تا اکنون برای رسیدنش چه کارایی انجام دادین؟

بسیار مهمه خوب برای این که خودمو بشناسم کارهای زیادی کردم البته بیشتر مطالعه ولی ابعاد زندگی یک انسان گسترده تر از اینه که با مطالعه تنها بشه بهش رسید امیدوارم در طول زندگیم بتونیم لااقل بخشی از وجود خودم رو بشناسم
    132- اگر خدا همین الان بفرسته دنبالتون دست ِ پُر هستین یا خالی؟ ( عمرتون طولانی و با عزت ان شاءالله )

پُرپُر البته از گناه

9 سپاس: ♥Rose♥، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

maryamlondon1,
    فدات شم مامان مریم گل
    131- شما همیشه در حال ماموریت هستی فاطمه خانم از ماموریتهای طولانی شما نراحت نمیشه ؟

خوب مگه میشه یه زن از اینکه شوهرش پیشش نیست ناراحت نشه؟ ولی خدا رو شکر همکار هستن بیشتر درک میکنن وضعیت کاری رو
    132-شما در ماه چقدر حقوق دریافت میکنی ؟؟؟؟؟ به خانواده ات کمک میکنی ؟؟

والا از قدیم میگفتن از یه شرکت نفتی هر چی میپرسی بپرس حقوقششو نپرس :83: البته به اندازه تحمل در برابر تورم حقوق میگیرم و بله که به خانوادم کمک میکنم برادر و خواهر و پدر و مادر و گاهی هم دوستانم اگر بتونم دریغ نمیکنم
    133- .هر دو شما حقوق بگیر هستید . کی بیشتر برا مایحتاج خونه کیسه اشو شل میکنه .. اگه هردوی شما ماشین دارید کی اخر برج به دیگری پول بنزین قرض میده

خوب حقوق فاطمه واسه خرج خونه و گشت و گذار و بنزین مصرف میشه :4: و بیشتر حقوق من هم میره واسه اقساط خونه و وام و ماشین و .... (صافکاری ماشین خانوم و ... :4: )اگر چیزی اضافه بمونه پس انداز هم میکنیم!!!!!!! :23:
    واژه پس انداز خیلی خنده داره تو این وضعیت خدایی :4:

11 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، بندری، ماهی، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• ♥Rose♥

بزرگوارید ممنونم

ممنونم از لطفتون :46:

136- یک جملۀ تکاندهنده ؟
    137- یکی از خنده دارترین خاطرۀ زندگیتون ؟
    138- انجام چه كاری بيش از هر كار ديگری در زندگي براتون لذت بخش هست؟

نمایش یا پنهان متنلطفاً شماره سوالهای مامان مریم اصلاح شود :24:

9 سپاس: hadi04، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• kasragtr

خوب منحنیش مقعر میشه

دیدی اشتباهه عمو :4:

بریم سر سوالای بعدی

139. گوجه الان کیلوئی چنده؟؟؟؟
    140.ماهی چند لیتر بنزین مصرف می کنی/؟؟؟
    141.روستای پرشیا تو کدوم ایالت امریکا قرار داره؟؟؟

10 سپاس: hadi04، بندری، ♥Rose♥، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• maryamlondon1

و بله که به خانوادم کمک میکنم برادر و خواهر و پدر و مادر و گاهی هم دوستانم اگر بتونم دریغ نمیکنم

پس شما الان دو صفت داری .یکی ایت الله ویکی حاتم الطائی :15:
    فدات شم مامان مریم گ

خدا نکنه خدا حفظت کنه :6: دیدم خلوته امدم مزاحم بشم :4: 1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 1 کاربر: maryamlondon1

142- اگه یک روز یاسی عاشق یک پسر عرب شد ومیخواست با او ازدواج کنه .شما
    راضی میشی؟؟ .همنطور که مسلمان شدنت به خانواده ات تحمیل کردی یاسی هم یک پسر عرب به شما تحمیل کنه :bahone:

143- معمولا خارج شدن از دین مجازات داره . همکیشان شما چه عکس العملی با خارج شدن شما از دین زردشت انجام دادند ؟؟؟....امیدوارم نوشتهای در هم برهم من بفهمی شرمنده بهتر از این نمیتونم بنویسم :9:

10 سپاس: hadi04، بندری، ♥Rose♥، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

136- یک جملۀ تکاندهنده ؟

هــر چقــدر کــه آدمهــا رو بیشتــر میشنــاســی تنهــــاییــت دلچســب تـر میشــه
    137- یکی از خنده دارترین خاطرۀ زندگیتون ؟

خاطرات خنده دار زیاد دارم ولی خوب بذار فکر کنم یه کم......یکی از همکارها بنده خدا اهل اصفهان بود چند سال پیش سرکار ،رفته بود دستشویی قبل از اینکه بره داخل من از دستشویی بغلی اومدم بیرون دیدم با سامسونت رفت تو دستشویی :86: خیلی سریع همه همکارها رو خبر کردم گوشیمو هم گذاشتم روی ضبط ویدئو و گذاشتم پشت درب ورودی طوری تنظیمش کردم که همه توی کادرش پیدا بودن و در خروجی دستشویی که اون بنده خدا داخلش بود هم پیدا بود خلاصه وقتی بنده خدا با سامسونت از دستشویی تیریپ این مهندسها اومد بیرون همه همکارها به صورت کاملا هماهنگ زدیم زیر خنده تا مدتها بهترین کلیپ عسلویه بود :23:
    138- انجام چه كاری بيش از هر كار ديگری در زندگي براتون لذت بخش هست؟

در کل نوازندگی رو خیلی دوست دارم بیشتر سه تار چون مسلط تر هستم ویولن هم بد نیست ولی خسته میشم وقتی میزنم زیاد هم مسلط نیستم سه تار یه چیز دیگست

12 سپاس: ♥Rose♥، KuRoSh، ماهی، mz56mz، gilas، مگس، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بندری، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

دیدی اشتباهه عمو

عمو جان ما از این شاگرد تنبلای ته کلاسیم مثل شما بچه درسخون نیستیم که :10:
    139. گوجه الان کیلوئی چنده؟؟؟؟

همین ده دقیقه پیش 2500 تومان خریدم البته پل حسین آباد قیمتش این بود جاهای دیگه رو نمیدونم
    140.ماهی چند لیتر بنزین مصرف می کنی/؟؟؟

500 لیتر تقریبا
    141.روستای پرشیا تو کدوم ایالت امریکا قرار داره؟؟؟

در ایالت Iowa

10 سپاس: ♥Rose♥، kasragtr، mz56mz، gilas، مگس، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

پس شما الان دو صفت داری .یکی ایت الله ویکی حاتم الطائی

:83:
    دیدم خلوته امدم مزاحم بشم

اختیار داری مامان مریم مراحمید
    142- اگه یک روز یاسی عاشق یک پسر عرب شد ومیخواست با او ازدواج کنه .شما
    راضی میشی؟؟ .همنطور که مسلمان شدنت به خانواده ات تحمیل کردی یاسی هم یک پسر عرب به شما تحمیل کنه

در کل با اینکه نژاد پارس رو دوست دارم ولی نژاد پرست نیستم و همه رو با هم یکی میدونم وقتی دخترم کسی رو دوست داشته باشه اگر شخص مورد نظرش از نظر اجنماعی و خانوادگی و مسائل شغل و درآمد و خلاصه هر چیزی که باعث استقلال زندگیشون باشه و خصوصا اخلاق و منشش مشکلی نداشته باشه نژادش اصلا مهم نیست عرب باشه کرد باشه ترک باشه لر باشه و ... فرقی نداره
    143- معمولا خارج شدن از دین مجازات داره . همکیشان شما چه عکس العملی با خارج شدن شما از دین زردشت انجام دادند ؟؟؟....امیدوارم نوشتهای در هم برهم من بفهمی شرمنده بهتر از این نمیتونم بنویسم

درسته ظاهرا در اسلام قتله ولی در دین زرتشت برخوردی با من نشد البته به این شکلی که در اسلام هست چون اگر میشد قطعا الان در خدمتتون نبودم این مطلبی بود که من ازش اطلاعی نداشتم از ماهی عزیز ممنونم و باید در موردش تحقیق کنم به نظر من ممکنه از خارج وارد دین اسلام شده باشه و شاید دلیل محکمی پشتش باشه نظری در موردش نمیدم

12 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، KuRoSh، ماهی، mz56mz، gilas، مگس، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• kasragtr

500 لیتر تقریبا

اووووووووووووووف جنگه مگه؟؟؟؟؟
    144. عمو مگه با ماشینت چیکا میکنی که اینهمه بنزین مسرف میکنی؟؟؟
    145.میگم عمو الان مزنه خونه تو یه جای خوب شیراز متری چنده؟؟؟
    146.سه تا خزنده نام ببر :4:

11 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، KuRoSh، mz56mz، gilas، مگس، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• hadi04

اووووووووووووووف جنگه مگه؟؟؟؟؟

144. عمو مگه با ماشینت چیکا میکنی که اینهمه بنزین مسرف میکنی؟؟؟

بیشتر ماموریتهای مناطق اطراف رو ترجیح میدم با ماشین شخصیم برم ماشین شرکت زیاد حال نمیده آزادی عمل نداره مخصوصا وقتی وقت استراحت میشه بخوام برم گشت و گذار با ماشین شرکت درست نیست
    از روی مصرف هم 15 بار بنویس با ولیت بیار ببینم :4:
    145.میگم عمو الان مزنه خونه تو یه جای خوب شیراز متری چنده؟؟؟

جای خوب شیراز که خیلی گرونه آپارتمان که حدودا 3000000 تومان خونه هم از 4 به بالا ولی خوب با متری یه تومان هم میتونی تو شیراز خونه بخری ولی نه جای خوبش
    146.سه تا خزنده نام ببر

:23: مار
    مارمولک سرباز در حال فرار از زیر سیم خاردار پادگان :23: یادش بخیر :4:

10 سپاس: ♥Rose♥، kasragtr، ماهی، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• ♥Rose♥

درسته ظاهرا در اسلام قتله

نمایش یا پنهان متنحکم اعدام به شرط تحقق جرم فرد: در صورتی اجرا میشود که اگر شخص با این عمل بخواهد به مقابله با اسلام بر خیزد و در برابر دین و اعتقادات موضع گیری نموده و درصدد تخریب آنها باشد یا باعث تزلزل ارکان اجتماعی، افکار عمومی و ایمان مردم باشد صورت میگیرد در غیر اینصورت به او کاری نداشته و عقیده اش نزد خودش محترم است

ممنون از خاطرۀ جالبتون :46:
    بفرمایین این نوشیدنی رو میل کنید تا کمی خنک بشین، تو این گرما واقعاً میچسبه
    :bahone:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

147- اگر از سمت خدا به شما خبر بدن که عمرتون به اندازۀ عمر حضرت نوح خواهد بود چه واکنشی نشان میدهید ؟
    148- اگر به شما اجازه بدهند که یک نفر رو برای همیشه از روی زمین محو کنید ترجیح میدهید چه کسی رو محو کنید ؟
    149- جلوی خصوصیات زیر اسم یکی از بچه های سایت بوفیلند رو بنویسید. ( تکراری هم شد اشکال نداره)

با حال:
    با جنبه:
    ساکت:
    شیطون:
    خفن:
    دوست داشتنی:
    مهربون:
    عاشق:
    دیوونه:
    خوشگل:
    غایب:
    با ادب:
    باهوش:
    خوشتیپ:
    با نمك:
    پررو:
    حسود:
    بی جنبه:
    شاد:
    تاثیر گذار:
    بی خیال:
    سمج:
    مثبت:
    زشت:
    جدی:
    بامرام:
    مغرور:
    مشکوک:
    خاکی:
    مذهبی:
    با شخصیت:
    متین:
    خسیس:
    رک:
    زیرک:
    دلسوز:
    غمگین:
    شوخ:

8 سپاس: hadi04، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال

• ماهی

بیشتر حقوق من هم میره واسه اقساط خونه و وام و ماشین و .... (صافکاری ماشین خانوم و ..

اتفاقا این مسئله باعث اختلاف توی خیلی از خانواده ها میشه.دوستی داشتم که مشکلش با شوهرش همین بود.می گفت پول من میشه برج زندگی و از بین میره.و خونه و ماشین میشه مال شوهرم.
    147-چطور اموال مشترکتون رو به صورت قانونی ثبت کردید؟چه چیزایی به اسم تو هست و چه چیزایی به اسم فاطمه خانوم؟

148- اگر همه چی به اسم خودته چرا به فاطمه خانوم ظلم می کنی؟ :4:
    اگر هم با تو توی اموال شریک هست ، آیا عدالت رو رعایت می کنی؟ زور کدومتون بیشتر می چربه؟

149- اگر زور فاطمه جون می چربه هیچ می دونی خواهرات چقدر حرص می خورن؟ :62: و تو در مقابل سلامت روحی اونها مسئولی :23:

خیلی گرونه آپارتمان که حدودا 3000000

داداش جونم چند وقته نیومدی شیراز؟ :bahone: آپارتمان نو ساز در جای متوسط رو به خوب متری 6 میلیون تومن هست :34:

10 سپاس: ♥Rose♥، mz56mz، hadi04، gilas، مگس، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: