حقیقتش خیلی جاخوردم 96- برام سوال پیش اومد دلیل انتخابتون رو بدونم ؟
خوب برای مدیریت انجمن حضور هر روزه در سایت و اطلاع از قوانین انجمن و همچنین برخورد مثبت و منطقی نیازه که من در شما دیدم البته دوستان دیگری هم هستن که این خصوصیات رو دارن که اونموقع شما توی ذهنم اومدی
نقل قول: ♥Rose♥
97- چه چیزی شما رو بیشتر از هر چیزی در زندگیتون رنج میدهد؟
گذر زمان
نقل قول: ♥Rose♥
98- در صورت تمایل: چگونگی آشنایی با همسرتون ؟
ایشون همکار بنده در مجتمع هستن و سالها با هم کار کردیم و آشنا بودیم و خلاصه مراحل طی شد و به هم رسیدیم تقریبا همه میدونن یه مراسم هم تو سایت گرفتیم یادش بخیر
ارسام جان خسته نباشی بابت جوابهای که به ماهی جون دادی بهت تبریک میگم وباید تورا به سمت ایت اللهی منصوب کنیم
عقیده دارم همه آیت الله هستن یعنی نشانه ای از وجود خداوند
نقل قول: maryamlondon1
100- فاطمه خانم عضو بوف بوفی هستند ؟؟؟ اگه نیست ایا از وجود این سایت اطلاع داره وپستهای وتاپیکهای شمارا میخوانه ؟؟؟
خوب نه تا اونجایی که میدونم اوایل ازدواجمون کلا مخالف اومدنم به سایت هم بود ولی خوب عادت کرد دیگه از خوندن تاپیکهام اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم کلا استفادش از اینترنت با من متفاوته
101--خانم شما با چه کسی از اعضای این سایت تماس داره ؟؟
شاید شما فکر نمیکنم رابطه ای داشته باشه
102- یک سوال خصوصی اگه دوست نداری جواب نده چرا با پدرتون درگیر بودی .ایا به خاطر اینکه مسلمان شدی با او درگیر بودی ؟؟؟
صد در صد البته خوب تصور کنید یکی که پدرش مسلمان باشه بخواد به یه دین دیگه هم در بیاد قطعا با مخالفت اطرافیانش مواجه میشه منم حالا برعکس این قضیه برام اتفاق افتاد دیگه
با اجازه عمو جون شرمنده ام در مورد سوال 103 منظورمه 103.چرا زنده اید؟ 104.نظرتون در مورد امریکا چیه؟ به زبون ساده بهم بگید اگر رئیس جمهور بودید همین ارتباطی که الان با امریکا داریم رو ادامه میدادید؟ چطور رفتار میکیردید؟با تحریم ها؟ با گفتگوها..؟با زور گوییهاش؟ 105.چقدر هیجان زده شدم ماجرای اشنایی شما و خانم محترم(فاطمه جون) رو شنیدم...حتماً ماجراهایی عشقولانه در زمان خواستگاری زیاد داشتید نه؟ خواهش یکی رو تعریففف کنیدددددددددددددددددددد
تو همین قرار که گفتم یهو ببینی تو بشقاب غذای ماهی یه موی بلند هستش ازون خوشمزه ها
ایشالله امروز توی ناهارت یه موی دراز....نه ...یه موی کوتاه مشکی فر خورده ببینی... آخه این چه پیش بینی زشتی هست برای من کردی؟ hadi04, سوالای زیادی داشتم آرسام ولی قوانین سایت اجازه نمی ده ادامه بدم. داشتم به یه جاهایی می رسیدما ..نذاشتن خب دور از شوخی...سوالای من به معنی زیر سوال بردن دین خودم یا حقانیت زردشت نبود...فکر می کنم فلسفه صندلی داغ اینه که سوالاتی از آدم پرسیده بشه که شاید خودمون از خودمون کمتر می پرسیم تا با جواب دادن به اونا خودمونو بهتر بشناسیم. بگذریــــــــــــــــــــم... 106-بدون فکر کردن یه جمله به ماهی خانوم بگو ...اولین چیزی که به ذهنت میرسه..
خوب برای مدیریت انجمن حضور هر روزه در سایت و اطلاع از قوانین انجمن و همچنین برخورد مثبت و منطقی نیازه که من در شما دیدم البته دوستان دیگری هم هستن که این خصوصیات رو دارن که اونموقع شما توی ذهنم اومدی
107. در صورت امکان نام ببر که چه کسانی برای مدیریت مدنظرت هستند 108. تا حالا سهواً یا عمداً قانون رو زیر پا گذاشتی؟ قانون رو دور زدی؟ 109. ذهن کنجکاو با ذهن فضول چه تفاوتی با هم دارن؟ جزای فضولی چیه؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با درود و سلام خدمت همه گل های سایت خدا قوت کاکوووو سوال اول بنده و سوال 110-خوب کاکو در جواب هایی که به سوال ماهی دادی گفتی که نماز نمی خوندی زمانی که زرتشتی بودی ولی الان می خونی به نظرت مشکل از دینت بوده یا از خودت 111-اما سوال بعدی من گفتی که خودت رو بی دین می دونستی وقتی که زرتشتی بودی ولی الان نه میشه یه دلیل قانع کننده بیاری برام که چرا الان خودت رو بی دین نمی دونی ؟ولی اون موقع بی دین می دونستی در بیشتر موارد 112-چقدر با فلسفه آشنا هستی ؟
بستگی به وضعیت اون شخص داره فنی باشه یا بازاریاب و یا ... اگر فنی باشه به نظر من شروع کردن با یه تولیدی کوچیک
فرض کن کسی که تجربه و تخصص ِ کار ِ خاصی رو نداره ولی انگیزه و سرمایه ی لازم رو داره و بعدأ متخصص مربوطه اش رو هم بدست میاره لطف کن موردی بگو نه کلی
113. نظرت رو راجع به کاربران زیر بگو :
نمایش یا پنهان متنکاکو از اونجائیکه خیلیییییی میخوامت و چون میدونم شیرازی هستی گفتم بیام کمک کاکام تا یه مقدار از این بار سنگین صندلی داغ به بنده هم بچسبه و راحت تر باشی فقط کافیه اینو کپی پیست بکنی و زیر بنویسی ، یعنی حال میکنی چقده دوستت میدارم؟
115- ارسام جان انشالله صد سال زنده باشی ونوهات ببینی .اما سوال اگه یاسی به سنی که همون سن که شما مسلمان شدی .او هم دین زردشت انتخاب کنه واز دین اسلام خارج بشه وبا یک زردشتی ازدواج کنه .عکس العمل شما چه خواهد بود ؟؟.ایا اعتقاد داری که تقاص شکستن دل پدر ومادر یک روز فرزند پس خواهد دا د ؟؟
116- رابطه خانم با خانواده ات چطوره؟؟ مفصل برامون تعریف کن
117- ارسام جان چرا اینقدر لاغری شوخی کردم در مسائل خصو صی ومشکلات زندگی خانواده همسرت چه نقشی دارند ؟؟ یعنی تا چه حد در زندگی شما دخالت میکنند؟؟؟ ؟؟
118.آرسام تا حالا حتی تو نو جوونیت و وقتی کوچیک بودی چیزی از جایی کش رفتی؟ 119.تو اوج بیماریت احساست به خدا و اسلام چی بود؟ 120. هیچ وقت ناامیدی با عث شده به خود کشی فکر کنی؟ اگه بوده کی و چرا؟ نمایش یا پنهان متنشماره سوالات اصلاح شد
121 . با این کلمات یه جمله بساز : شیپورچی،شورت،رییس جمهور،عسلویه،مجی قورمه سبزی،زایمان،بوف بوفی،بارون،الاغ،مندیلف،مشروب،فشار اسمزی 122 . یه کاری که تو جوونیت خیلی دوست داشتی انجام بدی ولی آخرشم نتونستی چی بود؟ 123 . دوست داشتی یه داداش دوقلو داشته باشی؟
124 . سر پيري پدر مادرت حاضري ازشون نگهداري كني يا ميبريشون خونه سالمندان ؟ خانومت نظرش چيه ؟ 125 . موقع صحبت كردن با خانوما لحن صدات تغيير مي كنه يا همونطور قاطع هستي ؟ 126. حرف آخر توي خونه رو كي ميزنه ؟
104.نظرتون در مورد امریکا چیه؟ به زبون ساده بهم بگید اگر رئیس جمهور بودید همین ارتباطی که الان با امریکا داریم رو ادامه میدادید؟ چطور رفتار میکیردید؟با تحریم ها؟ با گفتگوها..؟با زور گوییهاش؟
آمریکا یه کشوره مثل باقی کشورها با این تفاوت که روزی که ما در سنتها غرق بودیم اونها در حال جذب نخبه ها و پیشرفت بودند بحث زیاده ولی همیشه تعامل نجات دهنده هست اگر قرار باشه رابطه ای باشه باید دو طرفه باشه پس مطمئن باش که امریکا با اینهمه قدرت و مسائل دیگه در برابر ما کوتاه نمیاد مگر با تعامل آرامش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
نقل قول: zrnznn
105.چقدر هیجان زده شدم ماجرای اشنایی شما و خانم محترم(فاطمه جون) رو شنیدم...حتماً ماجراهایی عشقولانه در زمان خواستگاری زیاد داشتید نه؟ خواهش یکی رو تعریففف کنیدددددددددددددددددددد
خاستگاریمون کاملا فنی مهندسی بود ایشون به من پیشنهاد دادن و من تا چند روز هنگ بودم یادش بخیر
106-بدون فکر کردن یه جمله به ماهی خانوم بگو ...اولین چیزی که به ذهنت میرسه..
دختر شیرازی چه خوب و نازی همیشه بهونه میگیری با من نسازی منم یه قایق رو موج دریا بیا به ساحل که یارت نمونه تنها با آهنگ بخونش گفتی اولین جمله منم این تو ذهنم بود نوشتم
107. در صورت امکان نام ببر که چه کسانی برای مدیریت مدنظرت هستند
مثلا یلدا کوروش Accصد و خورده ای نجمه کسری جدیدا زیاد میاد
نقل قول: بچه مثبت
108. تا حالا سهواً یا عمداً قانون رو زیر پا گذاشتی؟ قانون رو دور زدی؟
کلا قانون مدار هستم ولی زیاد اتفاق افتاده بیشتر در رانندگی وقتی حواسم پرت میشه تا الان بیشتر از یک میلیون جریمه شدم کلا شوت گاز هستم دور زدن قانون نه تا حالا نکردم
نقل قول: بچه مثبت
109. ذهن کنجکاو با ذهن فضول چه تفاوتی با هم دارن؟ جزای فضولی چیه؟
خوب کنجکاوی گاهی به کسی که دنبال کشف یه موضوع علمی و حقیقت باشه گفته میشه فضولی بیشتر تعریفش اینه که کسی در امور دیگران دخالت کنه به نظر من و یا تحقیق و تفحصش منجر به دخالت در زندگی دیگران بشه والا چی بگم جزاش یا سزاش حوالشو میدم به حضرت عباس به قول دوستان شخص فضول باید یه بار برجکش توی جمع زده بشه تا اموراتشو قلاف کنه
110-خوب کاکو در جواب هایی که به سوال ماهی دادی گفتی که نماز نمی خوندی زمانی که زرتشتی بودی ولی الان می خونی به نظرت مشکل از دینت بوده یا از خودت
سلام داش جلال گل خوب حتما از خودم بوده
نقل قول: KuRoSh
111-اما سوال بعدی من گفتی که خودت رو بی دین می دونستی وقتی که زرتشتی بودی ولی الان نه میشه یه دلیل قانع کننده بیاری برام که چرا الان خودت رو بی دین نمی دونی ؟ولی اون موقع بی دین می دونستی در بیشتر موارد
خوب در حال حاضر من دین دارم اونم اسلامه ولی در گذشته به دلیل اینکه هنوز اعتمادی به اسلام نداشتم و اصلا به صورت جدی در مورد دین اسلام تحقیق نکرده بودم و همچنین دین زرتشت منو قانع نمیکرد کلا گاهی اوقات بی خیال دین میشدم و در جمع دوستان بیشتر ادعام این بود که دین ندارم
hadi04
قدر لحظه هامون رو بدونیم همین
مراقب تصمیم گیریها توی زندگیت باش
hadi04
چاکر خواتم گلووو
انتقالی به عسلویه
رنج و غم مردم کشورم رو
بستگی به وضعیت اون شخص داره فنی باشه یا بازاریاب و یا ... اگر فنی باشه به نظر من شروع کردن با یه تولیدی کوچیک
hadi04
خدا خیرت بده جوون ببین با من چه کردن
0.7 متر
خیلی مثلا50 تا
هنگ می فرماییم بعد از یه شبکاری طولانی سکتمون نده تو رو خدا هیچی سرمایه دار دهنش صاف میشه
hadi04
96- برام سوال پیش اومد دلیل انتخابتون رو بدونم ؟
گذر زمان
ایشون همکار بنده در مجتمع هستن و سالها با هم کار کردیم و آشنا بودیم و خلاصه مراحل طی شد و به هم رسیدیم تقریبا همه میدونن یه مراسم هم تو سایت گرفتیم یادش بخیر
hadi04
اصلا من قصد ادامه تحصیل دارم
همین دیشب به رییس واحد تولیدی گفتم همه چی آرومه ولی نبود
hadi04
عقیده دارم همه آیت الله هستن یعنی نشانه ای از وجود خداوند
خوب نه تا اونجایی که میدونم اوایل ازدواجمون کلا مخالف اومدنم به سایت هم بود ولی خوب عادت کرد دیگه از خوندن تاپیکهام اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم کلا استفادش از اینترنت با من متفاوته
شاید شما
صد در صد البته خوب تصور کنید یکی که پدرش مسلمان باشه بخواد به یه دین دیگه هم در بیاد قطعا با مخالفت اطرافیانش مواجه میشه منم حالا برعکس این قضیه برام اتفاق افتاد دیگه
zrnznn
103.چرا زنده اید؟
104.نظرتون در مورد امریکا چیه؟ به زبون ساده بهم بگید اگر رئیس جمهور بودید همین ارتباطی که الان با امریکا داریم رو ادامه میدادید؟ چطور رفتار میکیردید؟با تحریم ها؟ با گفتگوها..؟با زور گوییهاش؟
105.چقدر هیجان زده شدم ماجرای اشنایی شما و خانم محترم(فاطمه جون) رو شنیدم...حتماً ماجراهایی عشقولانه در زمان خواستگاری زیاد داشتید نه؟ خواهش یکی رو تعریففف کنیدددددددددددددددددددد
ماهی
ایشالله امروز توی ناهارت یه موی دراز....نه ...یه موی کوتاه مشکی فر خورده
آخه این چه پیش بینی زشتی هست برای من کردی؟
hadi04,
سوالای زیادی داشتم آرسام ولی قوانین سایت اجازه نمی ده ادامه بدم.
داشتم به یه جاهایی می رسیدما ..نذاشتن
خب دور از شوخی...سوالای من به معنی زیر سوال بردن دین خودم یا حقانیت زردشت نبود...فکر می کنم فلسفه صندلی داغ اینه که سوالاتی از آدم پرسیده بشه که شاید خودمون از خودمون کمتر می پرسیم تا با جواب دادن به اونا خودمونو بهتر بشناسیم.
بگذریــــــــــــــــــــم...
106-بدون فکر کردن یه جمله به ماهی خانوم بگو ...اولین چیزی که به ذهنت میرسه..
بچه مثبت
107. در صورت امکان نام ببر که چه کسانی برای مدیریت مدنظرت هستند
108. تا حالا سهواً یا عمداً قانون رو زیر پا گذاشتی؟ قانون رو دور زدی؟
109. ذهن کنجکاو با ذهن فضول چه تفاوتی با هم دارن؟ جزای فضولی چیه؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
خدا قوت کاکوووو
سوال اول بنده و سوال
110-خوب کاکو در جواب هایی که به سوال ماهی دادی گفتی که نماز نمی خوندی زمانی که زرتشتی بودی ولی الان می خونی به نظرت مشکل از دینت بوده یا از خودت
111-اما سوال بعدی من گفتی که خودت رو بی دین می دونستی وقتی که زرتشتی بودی ولی الان نه میشه یه دلیل قانع کننده بیاری برام که چرا الان خودت رو بی دین نمی دونی ؟ولی اون موقع بی دین می دونستی در بیشتر موارد
112-چقدر با فلسفه آشنا هستی ؟
Kishe Mehr
از زندگی خودت چی رو پاک میکنی؟
فرض کن کسی که تجربه و تخصص ِ کار ِ خاصی رو نداره ولی انگیزه و سرمایه ی لازم رو داره و بعدأ متخصص مربوطه اش رو هم بدست میاره
113. نظرت رو راجع به کاربران زیر بگو :
نمایش یا پنهان متن
کاکو از اونجائیکه خیلیییییی میخوامت و چون میدونم شیرازی هستی گفتم بیام کمک کاکام تا یه مقدار از این بار سنگین صندلی داغ به بنده هم بچسبه و راحت تر باشیعلیرضا
آرسام
آرش 52
فاطمه رُزی
بچه مثبت
مهدی یره
مامان مریمی
بهروز دلشادی
سیب
گیلاس
امین ِ گیلاس اینا
کاکو محمودو
عمه زری
شیرین مامان
خانوم مهندس نجمه
سهیلا
انیوار
یلدا
میرزا ژنرال محسن
علی کارلوس
علیییییییی
بهروز مشدی
کمال سپندار313
شیدا
صنم
شاپلی
نازنین آرامشی
مازیار
کوروش aac198000
کسری
خرزوخان
مسعود خان
مرتضی گارفیلد
مگس
بهونه وحیدی
محبوب گلو
کوروش کبیر
مجید آرت
دکی رضا
ماهی
مژده
حورا
دیااکو
حاج جاج جان
سامی تاج
کوروش جلالی
خسرو بندری
کیش مهر ( ارواحنا فداش
فعلا همینا به ذهنم رسید
114. هادی با hadi04 چه فرقی دارن؟
maryamlondon1
116- رابطه خانم با خانواده ات چطوره؟؟ مفصل برامون تعریف کن
117- ارسام جان چرا اینقدر لاغری
mojde
118.آرسام تا حالا حتی تو نو جوونیت و وقتی کوچیک بودی چیزی از جایی کش رفتی؟
119.تو اوج بیماریت احساست به خدا و اسلام چی بود؟
120. هیچ وقت ناامیدی با عث شده به خود کشی فکر کنی؟ اگه بوده کی و چرا؟
نمایش یا پنهان متن
شماره سوالات اصلاح شدهاچو هاچو
122 . یه کاری که تو جوونیت خیلی دوست داشتی انجام بدی ولی آخرشم نتونستی چی بود؟
123 . دوست داشتی یه داداش دوقلو داشته باشی؟
بندری
125 . موقع صحبت كردن با خانوما لحن صدات تغيير مي كنه يا همونطور قاطع هستي ؟
126. حرف آخر توي خونه رو كي ميزنه ؟
hadi04
فقط به عشق دختر و همسرم
آمریکا یه کشوره مثل باقی کشورها با این تفاوت که روزی که ما در سنتها غرق بودیم اونها در حال جذب نخبه ها و پیشرفت بودند بحث زیاده ولی همیشه تعامل نجات دهنده هست اگر قرار باشه رابطه ای باشه باید دو طرفه باشه پس مطمئن باش که امریکا با اینهمه قدرت و مسائل دیگه در برابر ما کوتاه نمیاد مگر با تعامل آرامش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
خاستگاریمون کاملا فنی مهندسی بود
hadi04
دختر شیرازی چه خوب و نازی همیشه بهونه میگیری با من نسازی منم یه قایق رو موج دریا بیا به ساحل که یارت نمونه تنها
گفتی اولین جمله منم این تو ذهنم بود نوشتم
hadi04
مثلا یلدا
کوروش Accصد و خورده ای
نجمه
کسری جدیدا زیاد میاد
کلا قانون مدار هستم ولی زیاد اتفاق افتاده بیشتر در رانندگی وقتی حواسم پرت میشه تا الان بیشتر از یک میلیون جریمه شدم کلا شوت گاز هستم
دور زدن قانون نه تا حالا نکردم
خوب کنجکاوی گاهی به کسی که دنبال کشف یه موضوع علمی و حقیقت باشه گفته میشه فضولی بیشتر تعریفش اینه که کسی در امور دیگران دخالت کنه به نظر من و یا تحقیق و تفحصش منجر به دخالت در زندگی دیگران بشه والا چی بگم جزاش یا سزاش حوالشو میدم به حضرت عباس به قول دوستان
hadi04
سلام داش جلال گل
خوب حتما از خودم بوده
خوب در حال حاضر من دین دارم اونم اسلامه ولی در گذشته به دلیل اینکه هنوز اعتمادی به اسلام نداشتم و اصلا به صورت جدی در مورد دین اسلام تحقیق نکرده بودم و همچنین دین زرتشت منو قانع نمیکرد کلا گاهی اوقات بی خیال دین میشدم و در جمع دوستان بیشتر ادعام این بود که دین ندارم
زیاد آشنا نیستم منظورم به صورت تخصصیه
hadi04
بیماریمو
خوب باز هم باید دید که چقدر پول داره
ولی مثلا یه تعمیرگاه خودرو میزنم با تمام خدماتی که میشه به یک خودرو داد متخصص هم که خوب میگی گیر میاریم دیگه
مدیر زحمتکش و بانی مجلس
به قول عارف نظری ندارم
شاعر بلند آوازه
خانوم اجتماعی و مورد احترام
نابغه
نمیدونم چرا تا اینو میبینم یادم به شبدر میفته
نور چشم بنده
داداش با مرام و با وفا که هیچوقت منو فراموش نمیکنه
هنرمند بزرگ سایت بذار اعتراف کنم که خدایی بهش افتخار میکنم
دخملک عزیز بابا گیلاس جای ویژه ای توی قلب من داره
داماد گل بابا مهدی بسیار پسر خوبیه و هر وقت در کنارش بودم احساس رفاقت عمیقی باهاش داشتم وثل اینکه سالهاست میشناسمش
نفس کاکاش با عنایت به شغل کاکو محمود ایشون طلای سایت هستن
دلمون براش تنگ شده چشم و چراغ خونه کاکو محمود اینا
سمبل حجاب و دختر موفق در زندگی
یک همسر مهربان برای آقاشون من واقعا از نظراتش لذت میبرم
؟
سمبل اعصاب خراب
یلدا دختر آریایی
یک روشنفکر و یک اقتصاد دان اگر کاندید میشد بهش رای میدادم
رفیق فابریک خودمه شباهت زیادی به من داره خصوصا در تعریف جوک
علییییییی خیلی وقته نیستش والا بیشتر وقتی پیتزا میبینم یادم به علیییییی می افته
پهلوون جمشیییییییییید
با توجه به سنش پسر جالبیه روشنه
خانوم مهربان و تنها
دلتنگ و دیدار تو درمان من است
بیرنگ رخت زمانه زندان من است
شلاق
تلفیقی از هنر و سلیقه و مهربانی
اطلاعات جامع داداش دیکشنری
پشتکار در تمام امور شوخ طبع
جنگولک باز حرفه ای
دوست قدیمی و جدیدم امیدوارم در کنارمون بمونه و دیگه نره
سایه اش سنگین شده پیداش نیست دلمون تنگه
دختر شیرازی لژیونر
خیلی دوست دارم یه روز سوال پیچش کنم
هنرمند
سرور ما
ماهی شخصیت خاصی داره توی هیچکدوم از دوستان ندیدم ولی در کل من به عنوان یه کدبانو ازش یاد میکنم
یه زن واقعی
یه دختر مسلمان و مومن
رک پوست کنده تر و تازه 100 تومان
خنده رو و بزله گو و گاهی معترض
عزیز دایی
دنبال حقیقت
آواتارش
داداش گل و مهربونم
با معرفت خوش قول کمک راننده اووووووووووووووف کباب ترکی و .... مد ضله العالی
یه 04 از اونیکی کمتر داره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→