₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 3 4 5 6 ... 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• hadi04

نقل قول: دلشاد
    69- نظرت در مورد من چیه راست و پوستکنده بهروز رو معنی کن
    بهروز به نظر من یک نابغه مهربون و وفادار به دوستان بدون تعارف

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، Kishe Mehr، zrnznn، بندری، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، gilas، Ahora Quien، garfild

• Kishe Mehr

73. اگر مشکل بسیار حادی داشته باشی و کاملا لنگ پول باشی ( مثلا دویست میلیون ) و بهت پیشنهاد میدن که به میهنت خیانت کن تا این پول رو بهت بدیم چی کار میکنی؟ :86: شعار ندیا :4:

نمایش یا پنهان متنبا اجازه مدیران گرام ، کاکو ، واسه اینکه پاسخها بهتر نمایش داده بشن و بهتر خونده بشن ، بهتر اینه که سوالات یکی یکی نقل قول بشن و زیرش پاسخ داده بشه :24: اینطوری دیگه متنها رو رنگ هم نکردی خب نکردی :4: بازم بپچخید خوووو :9:

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، hadi04، zrnznn، بندری، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، gilas، Ahora Quien، garfild

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    70.آیا اگر همسرتون زبونم لال همچین کاری کنه شما در تلافی همین کارو میکنید؟دلیلتون برا خیانت نکردن به همسرتون همینه!!!!!(این سوال برام خیلی مهمه.....باید کامل روشنم کنید!)
    به هیچ عنوان منظورم این نبود منظورمو بد رسوندم
    منظورمن از این حرف این بود که انسان باید طوری رفتار کنه و فکر کنه که دوست داره طرف مقابلش اونطوری باشه
    71.با شنیدن کلمه پیکان و آهنگ جواتی چه حسی بهتون دست میده؟

بر میگردم به قدیما حس سادگی و صداقت
    72.چند بار تا به حال احساستون رو به همسرتون گفتید؟ مثلاً اگر در لحظه ای از بودن باهاش خوشحال بودید و.... آیا اینو به زبون آوردید؟؟؟ بهش گفتید از بودنش تو زندگیتون خوشحالید؟(تو اون لحظه ای که از در کنارش بودنتون خوشحال بودید رو میگم)
    بسیار زیاد میگم به حدی که خودش خسته میشه بارها توی جمع هم بهش گفتم که اگر نبود من هم نبودم

12 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، ماهی، gilas، Ahora Quien، garfild

• zrnznn

74. آقا هادی چرا سوالهای بچه مثبت رو دوبار جواب دادید؟ :4: هدفتون از تکرارش چی بود؟:4:
    75.فکر میکنید کاربری به اسم ZRNZNN تو بوف بوفی چه کم داره تو اخلاق و رفتارش؟ (فرض کنید....دلش میخواد کاملتر بشه نیاز به راهنماییی داره)
    76. یاسی رو چند تا دوست دارید؟

13 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، بچه مثبت، بندری، mz56mz، دلشاد، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، ماهی، gilas، Ahora Quien، garfild

• hadi04

74. آقا هادی چرا سوالهای بچه مثبت رو دوبار جواب دادید؟ هدفتون از تکرارش چی بود؟

به خدا تو شرکتم کامپیوتر اینجا مشکل داره ده بار Send میکنم تا بفرسته اینطوری میشه
    75.فکر میکنید کاربری به اسم ZRNZNN تو بوف بوفی چه کم داره تو اخلاق و رفتارش؟ (فرض کنید....دلش میخواد کاملتر بشه نیاز به راهنماییی داره)

والا از نظر من یکی از خانومترین دوستانیه که میشناسم بدون تعارف مشکل خاصی درونت نمیبینم
    76. یاسی رو چند تا دوست دارید؟

بی شمار

13 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr، بچه مثبت، بندری، mz56mz، دلشاد، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، ماهی، gilas، Ahora Quien، garfild

• zrnznn

77.آقا هادی می تونم فضولی کنم و در مورد دین و مذهب همسرتون بپرسم؟ اگر دوست دارید جواب بدید....... :3:
    13 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، دلشاد، hadi04، هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، ♥Rose♥، ماهی، gilas، Ahora Quien، garfild

• بندری

سلام :46: و خسته نباشي

78 .دست به خير هم داري يا نه ؟
    79 . نظرت راجع به ماهيگيري چيه ؟
    80 . نظرت راجع به اين شعر چيه ( بزن مطرب دهل امشو تو امشو شادموني كن جهون امشو جوون بودن تو هم ياد جووني كن ) ؟

11 سپاس: zrnznn، hadi04، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، gilas، Ahora Quien، garfild

• hadi04

77.آقا هادی می تونم فضولی کنم و در مورد دین و مذهب همسرتون بپرسم؟ اگر دوست دارید جواب بدید....... :3:

بله چرا که نه خانومم مسلمان و شیعه هستن

11 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، gilas، بندری، Ahora Quien، garfild

• hadi04

نقل قول: بندری
    78 .دست به خير هم داري يا نه ؟

سلام داش خسرو
    اگر منظورت کمک به نیازمندانه خیلی خوشحال میشم بتونم و انجام بدم
    79 . نظرت راجع به ماهيگيري چيه ؟

عاشق ماهیگیری هستم خیلی لذتبخشه هم با تور هم با قلاب
    80 . نظرت راجع به اين شعر چيه ( بزن مطرب دهل امشو تو امشو شادموني كن جهون امشو جوون بودن تو هم ياد جووني كن ) ؟

شعر زیباییه بالهجه شیرین بندری
    چه بی همتا گلی هوندن به باغ نوبهار امشو
    به سیلش قدسیون دامن کشون و بی قرار امشو
    زمین مستن زمون مستن ستاره بی شمار امشو
    به اهنگ خوشی مطرب بچم وا ساز و تار امشو

11 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، gilas، بندری، Ahora Quien، garfild

• هاچو هاچو

81 . آلدهید ها الکترون دوست تر هستند یا کتون ها؟
    82 . تا حالا شده تو یک جمعی نششسته باشی بعد متوجه بشی خشتکت به اندازه دهانه تونل کندوان پاره است؟ :4: اگه نه چیکار کردی اون موقع؟
    83 . آخرین باری که از بابات کتک خوردی کی بوده و علتش چی بود؟

11 سپاس: ژنرال، hadi04، zrnznn، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، Kishe Mehr، gilas، بندری، Ahora Quien، garfild

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    73. اگر مشکل بسیار حادی داشته باشی و کاملا لنگ پول باشی ( مثلا دویست میلیون ) و بهت پیشنهاد میدن که به میهنت خیانت کن تا این پول رو بهت بدیم چی کار میکنی؟ شعار ندیا

ببخشید اینو فراموش کردم
    توی این مملکت اکثر مردم لنگ پول هستن من هم به نوبه خودم اینطوریم چند وقت پیش سونامی ایمیلهای شرکت نفت و گاز قطر برای همکارها از جمله من شروع شده بود خیل ها رفتن حقوق خوبی هم میدادن ولی اینو به دور از شعار میگم حاضر نیستم خاکستر سوخته میهنم رو با کاخ شیشه و طلای این عربهای حاشیه خلیج فارس عوض کنم همین

12 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، zrnznn، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، Kishe Mehr، KuRoSh، gilas، بندری، Ahora Quien

• ژنرال

نقل قول: ژنرال
    دوس داشتی زن بودی و همسرِ جورج کلونی میشدی؟

نقل قول: hadi04
    به هیچ وجه من شوهر خارجی نمیخوام ایرانی مگه چشه؟ :4:

نظرت روی گلزاره؟ :4:

84 - تا حالا شده (حتی یکبار) مواد مخدر (سنتی یا مدرن!) استفاده کنی؟

85 - تا حالا پیش اومده که دلت بخواد دور از چشمِ همسرت، با زن دیگه ای باشی؟ ولو موقت.

86 - تا حالا شده دعوا بکنی کتک بخوری؟ تعریف کن.

11 سپاس: zrnznn، hadi04، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    81 . آلدهید ها الکترون دوست تر هستند یا کتون ها؟

:23:
    خوب ببین بستگی داره شاخه R که به کربن چسبیده در کتونها از هیدروژن آلدهیدها الکترونگاتیوتر باشه یا نه
    82 . تا حالا شده تو یک جمعی نششسته باشی بعد متوجه بشی خشتکت به اندازه دهانه تونل کندوان پاره است؟ اگه نه چیکار کردی اون موقع؟

خدای را سپاس خیر هنوز همچین چیزی اتفاق نیفتاده :23:
    83 . آخرین باری که از بابات کتک خوردی کی بوده و علتش چی بود؟

یادم نمیاد ولی بابام زیاد دست بزن هم نداره یادمه یه بار بچگیا با پای برهنه رفته بودم فوتبال که یه کشیده خوردم چون بدش میاد اینطوری بریم تو کوچه

12 سپاس: zrnznn، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، ماهی، Kishe Mehr، KuRoSh، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• hadi04

نظرت روی گلزاره؟

اه بابا :30:
    84 - تا حالا شده (حتی یکبار) مواد مخدر (سنتی یا مدرن!) استفاده کنی؟

به هیچ وجه کلا با دخانیات و مخدرات مخالفم
    85 - تا حالا پیش اومده که دلت بخواد دور از چشمِ همسرت، با زن دیگه ای باشی؟ ولو موقت.

اگر منظورت از با یه زن دیگه بودن مسائل زتناشوییه نه ولی خوب دوستان زیادی هستن که باهاشون در ارتباط دوستی هستم البته فقط دوستی حرف دیگه ای خارج از دوستی رد و بدل نمیشه سعی میکنم به اخلاق زندگی مشترک پایبند باشم
    86 - تا حالا شده دعوا بکنی کتک بخوری؟ تعریف کن.

دوران نوجوانی خیلی زیاد وقتی رزمی کار میکردم خود به خود تنم میخارید یه بار بعد از باشگاه یه عده ریختم روی سرم و تا میخوردم زدنم منم با نانچاکو زدم دست و پای چند تاشون رو ناکار کردم و فرار کردم

11 سپاس: zrnznn، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• mz56mz

87 - اگه یکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟

88 - مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه پدر محترم بهتون كرده چی بوده؟

89 - دوست داشتی چه سوالی ازت پرسده بشه که نشده؟

11 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، hadi04، zrnznn، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• Kishe Mehr

حاضر نیستم خاکستر سوخته میهنم رو با کاخ شیشه و طلای این عربهای حاشیه خلیج فارس عوض کنم همین

کاکو بهت افتخار میکنم :39: :8:

۹۰. بزرگترین اشتباه زندگیت چی بوده؟
    ۹۱. اگه پاک کن داشتی چه چیزی رو از زندگیت/دنیا پاک میکردی؟
    ۹۲. چه راهکار جدید و ابتکاری و مفید در زمینه ی اقتصادی برای کسی که میخواد کار جدیدی شروع کنه پیشنهاد میدی؟

11 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، mz56mz، ژنرال، hadi04، zrnznn، ماهی، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• kasragtr

عمو ارسام من با سری جدید سوالات یخم اومدم بت حال بدم :4:

93. سوال اول: یه نون چند متره؟؟؟
    94. یه هواپیمای بوئینگ 747 چندتا پنجره داره؟؟؟
    سوال سوم هم یخ نیس، سوال درسیمه :4:
    95. اگر نرخ بهره اسمی بالا بره چه اتفاقی سرمایه گذاری میفته؟

12 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، mz56mz، ژنرال، hadi04، zrnznn، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• ♥Rose♥

اگر منظورتون مدیر جدید هست برای جایگزینی دوستان خانوم رز رو

حقیقتش خیلی جاخوردم
    96- برام سوال پیش اومد دلیل انتخابتون رو بدونم ؟
    97- چه چیزی شما رو بیشتر از هر چیزی در زندگیتون رنج میدهد؟
    98- در صورت تمایل: چگونگی آشنایی با همسرتون ؟

11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، hadi04، zrnznn، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien

• ژنرال

یه بار بعد از باشگاه یه عده ریختم روی سرم و تا میخوردم زدنم منم با نانچاکو زدم دست و پای چند تاشون رو ناکار کردم و فرار کردم

خشم اژدها :bahone:

نظرت روی گلزاره؟

اه بابا

بهرام رادان؟ :4:

99 - آخرین دورغی که گفتی چی بوده و به کی گفتی و کِی گفتی؟

12 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، hadi04، zrnznn، ماهی، Kishe Mehr، KuRoSh، gilas، هاچو هاچو، بندری، mz56mz، Ahora Quien

• maryamlondon1

ارسام جان خسته نباشی :6: بابت جوابهای که به ماهی جون دادی بهت تبریک میگم وباید تورا به سمت ایت اللهی منصوب کنیم :83:

100- فاطمه خانم عضو بوف بوفی هستند ؟؟؟ اگه نیست ایا از وجود این سایت اطلاع داره وپستهای وتاپیکهای شمارا میخوانه ؟؟؟

101--خانم شما با چه کسی از اعضای این سایت تماس داره ؟؟

102- یک سوال خصوصی اگه دوست نداری جواب نده :9: چرا با پدرتون درگیر بودی .ایا به خاطر اینکه مسلمان شدی با او درگیر بودی ؟؟؟

13 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، ♥Rose♥، hadi04، zrnznn، ماهی، Kishe Mehr، KuRoSh، gilas، هاچو هاچو، بندری، mz56mz، Ahora Quien
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: