بفرمایین این نوشیدنی رو میل کنید تا کمی خنک بشین، تو این گرما واقعاً میچسبه
اوفففففففففففففی عرق نَنُ
نقل قول: ♥Rose♥
147- اگر از سمت خدا به شما خبر بدن که عمرتون به اندازۀ عمر حضرت نوح خواهد بود چه واکنشی نشان میدهید ؟
البته خداوند صاحب مال و جان همست ولی خوشحال نخواهم شد فقط در صورتی که دنیا را هم اصلاح کنه اونوقت خوشحال میشم
148- اگر به شما اجازه بدهند که یک نفر رو برای همیشه از روی زمین محو کنید ترجیح میدهید چه کسی رو محو کنید ؟
اشخاص زیادی هستن بعضی هاشون رو نمیتونم نام ببرم ولی باور کنید اگر این قدرت رو داشتم دریغ نمیکردم
149- جلوی خصوصیات زیر اسم یکی از بچه های سایت بوفیلند رو بنویسید. ( تکراری هم شد اشکال نداره)
با حال:علی کارلوس با جنبه:مهدی هاچو ساکت:بارون جون شیطون:نخبه خفن:کمال دوست داشتنی:گیلاس مهربون:خوب همه ولی بنا به احترام بزرگتر مامان مریم عاشق:رز دیوونه:س.ج البته عضو سایت نیست کاندیداست خوشگل:خودم غایب:شاپرک با ادب:یادی از بچه مثبت کنیم باهوش:مازیار خوشتیپ:محمود کاکو با نمك:نجمه پررو:همه میشناسنش شیرین رو اصلا ببخشید خودم ول کن دنبال دردسر نیستم حسود:نداریم بی جنبه:نداریم شاد:همونی که دائم در حال رقص و آوازه خودمو میگم تاثیر گذار:علیرضا بی خیال:سامان سمج:مجی مثبت:ماهی (امین خدایی فقط اسمش اینه قبول کنید دیگه ) زشت:خودم جدی:علی اتریش بامرام:همه مغرور:نداریم مشکوک:داریم ولی رفته خیلی وقت پیشا نخبه میشناسدش خاکی:همه مذهبی:حورا با شخصیت:ساناز متین:جلال خسیس:نداریم شایدم داریم من نشناسم رک:خودم زیرک:امین دلسوز:بهروز دلشاد غمگین:ایشالا هیچکس نباشه شوخ:تا دلت بخواد بخوام نام ببرم خیلی میشه
153-بهترین هدیه ای که گرفتین و از طرف چه کسی بوده ؟ 154- قشنگترین و به یاد ماندنی ترین خاطره بین شما و همسرتون ؟ 155- اهل ِ قهر كردن هستين ؟ چقدر طولش ميدين ؟
نمایش یا پنهان متنبا عرض شرمندگی، اصلاح شماره سوالات ماهی جون در پست شماره 100
سپاس کاکو جان بخاطر جواب ها چندتا سوال داشتم که فراموش کردم ولی اینا رو می پرسم شاید یادم اومد 156.انسانیت به نظرت در چه چیزی خلاصه میشه برداشت خودت 157.بهترین هدیه ای که می تونی به من بدی چیه حالا اون کتاب و شعر نوشته و.... هر چیزی که دوست داری 158.چرا ما انسان ها یا بهتره بگم بیشتر انسان ها حریص هستند و دوست دارن خودشون رو بالا تر بدونن نسبت به بقیه
اتفاقا این مسئله باعث اختلاف توی خیلی از خانواده ها میشه.دوستی داشتم که مشکلش با شوهرش همین بود.می گفت پول من میشه برج زندگی و از بین میره.و خونه و ماشین میشه مال شوهرم.
من فکر این رو هم کرده بودم آبجی به خاطر همین سه دانگ از خونه رو به نام فاطمه زدم و یک دستگاه 206 هم خریدم براش به نام خودش منم بیشتر از اون ندارم تازه کمتر هم دارم به خدا ولی بگذریم به نظر من زندگی مشترک این حرفها زیاد توش قشنگ نیست
نقل قول: ماهی
147-چطور اموال مشترکتون رو به صورت قانونی ثبت کردید؟چه چیزایی به اسم تو هست و چه چیزایی به اسم فاطمه خانوم؟
ای بابا پرسیده بودی؟ من عجله کردم بالا پاسخ دادم
148- اگر همه چی به اسم خودته چرا به فاطمه خانوم ظلم می کنی؟ اگر هم با تو توی اموال شریک هست ، آیا عدالت رو رعایت می کنی؟ زور کدومتون بیشتر می چربه؟
خوب در موردش توضیح دادم که چطور تقسیمش کردیم ولی خودم خدا شاهده اصلا برام مال و اموال مهم نیست و تنها هدفم تامین بودم زن و دخترمه دنیاست دیگه شاید یه اتفاق افتاد و ما رفتیم باید خیالم از بابت تامین مالیشون راحت باشه همین چیزایی هم که یعنی به نام منه خوب برای یاس و مامانشه در واقع
149- اگر زور فاطمه جون می چربه هیچ می دونی خواهرات چقدر حرص می خورن؟ و تو در مقابل سلامت روحی اونها مسئولی
خواهرام هر دوشون گوش شوهرشون رو بریدن قبلا خیالشون از همه بابت راحته
داداش جونم چند وقته نیومدی شیراز؟ آپارتمان نو ساز در جای متوسط رو به خوب متری 6 میلیون تومن هست
نهههههههههههههههههه والا شیراز که زود به زود میام اصلا همین دیروز اومدم الان هم در شیراز درخدمتتون هستم ولی خوب توی بنگاه معاملاتی خیلی وقته نرفتم دو سال پیش که خونه خریدم آخرین بار بود بیشتر از اطرافیا قیمت رو جویا میشدم یعنی الان میتونم خونمون رو بفروشیم بریم خارج باهاش؟
جملات عاشقانه و عارفانتون روی دیوار انجمن حکایتها دارد
153- بهترین هدیه ای که گرفتین و از طرف چه کسی بوده ؟
یه گوسفند بود از یه بچه روستایی گرفتم توی آغاجری خیلی وقت پیشهیچوقت نمیتونم فراموشش کنم البته هدیه زیاد گرفتم ولی اون خیلی برام ماندگار بود
154- قشنگترین و به یاد ماندنی ترین خاطره بین شما و همسرتون ؟
اولین دفعه که رفتیم خونشون بعد از آشنایی پدرش زیاد با من خوب رفتار نکرد چون از گذشته من فهمیده بود ولی خانومم بعد از اینکه مقداری بی احترامی بهم شده بود و ناراحت بودم بهم گفت تا قله قاف هم بری باهاتم اونم روی دلم نقش بسته
155- اهل ِ قهر كردن هستين ؟ چقدر طولش ميدين ؟
قهر طولانی نه ولی وقتی با یکی جر و بحث میکنیم و کار به جای باریک میکشه تا وقتی عصبانیم با هیچکس صحبت نمیکنم کلا گوشه گیری میکنم وقتی مسلط شدم به خودم بعد دوباره با همه میگم و میخندم حتی اون شخصی که باهاش درگیر بودم
156.انسانیت به نظرت در چه چیزی خلاصه میشه برداشت خودت
اگر خیلی خلاصشو بخوای در نوع دوستی و اگر منظورت از نظر دینی و مذهبیه به نظر من دین باعث پیشرفت و تعالی انسان میشه ولی یه موضوع کاملا شخصیه و به انسانیت کسی که دین نداره نمیشه ایراد گرفت و باید کردارش رو در ترازو گذاشت
نقل قول: KuRoSh
157.بهترین هدیه ای که می تونی به من بدی چیه حالا اون کتاب و شعر نوشته و.... هر چیزی که دوست داری
ای ناقلا والا هدیه ای که قابلت رو داشته باشه ندارم ولی یه تندیس از تخت جمشید و یا مقبره کوروش بزرگ
نقل قول: KuRoSh
158.چرا ما انسان ها یا بهتره بگم بیشتر انسان ها حریص هستند و دوست دارن خودشون رو بالا تر بدونن نسبت به بقیه
انسان در هر بخشی نیاز به خود نمایی در خودش احساس میکنه حتی در موارد روحانی و عرفانی و به نظر من دلیلش میتونه بی نهایت بودن انسان باشه ولی بهتره این خصلت رو در راستای انسان بودن بیشتر مورد استفاده قرار بدیم تا کسی از این خصلتمون ناراحت نشه مثلا من بتونم بهترین بخشنده و از خطا گذرنده باشم سخاوتمند ترین ،مهربانترین ،خوش اخلاق و خوش برخوردترین باشم
مثبت:ماهی (امین خدایی فقط اسمش اینه قبول کنید دیگه
این دفعه ی اول نیست که حق من توی زندگی خورده میشه عادت کردم به این وضع نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنمرسی آرسام ! چشات مثبت میبینه
نقل قول: hadi04
یعنی الان میتونم خونمون رو بفروشیم بریم خارج باهاش؟
داداشم ! پس در جریان قیمت دلار هم نیستی...هیچ فرقی نکرده چون باید دلا 3 ، چار تومنی بخری
خواهرام هر دوشون گوش شوهرشون رو بریدن قبلا خیالشون از همه بابت راحته
اصلا هیچ ربطی نداره...هر چقدر هم استثمارگر باشی ،خیلی سخته که داداشت رو تحت استثمار ببینی نمایش یا پنهان متنشوخی می کنم بخندیم
159-فرض کن مدت طولانی یه جا محبوس بودی..به شدت گرسنه ای ...به آب هم دست رسی نداشتی..حالا این چیزا رو در اختیارت قرار می دن.مجازی یکی رو انتخاب کنی..یک ربع هم بیشتر وقت نداری.دو باره باید برگردی توی سلول انفرادی ..کدومو انتخاب می کنی؟ راس بگو با صداقت لطفا 1- یک لیوان آب 2-یک پرس غذا 3-یک سجاده 4-یک خانوم بسیار زیبا و آراسته
جملات عاشقانه و عارفانتون روی دیوار انجمن حکایتها دارد
ای بابا ! نمایش یا پنهان متنخب جملات قشنگین و باقی دوستان هم میزارن حکایتم کجا بود
تا قله قاف هم بری باهاتم اونم روی دلم نقش بسته
160-بهترین و بدترین ویژگی دنیای مجازی چیه ؟و چه چیزی باعث میشه آدمها اونو دوست داشته باشند؟ 161- اگر بخواهند یکدفعه تبعیدتون کنند به یه جایی به اختیار خودتون باشه کجا دوست دارید بروید و چرا ؟ 162- تا حالا شده گول بخوری؟! اگه بله، توسط چه کسی، چه موقع و كجا؟
داداشم ! پس در جریان قیمت دلار هم نیستی...هیچ فرقی نکرده چون باید دلا 3 ، چار تومنی بخری
اصلا هیچ ربطی نداره...هر چقدر هم استثمارگر باشی ،خیلی سخته که داداشت رو تحت استثمار ببینی
البته درسته ولی از خیلی از این چیزهایی که گفتم اطلاعی ندارن اینم بگم خلاصه دیگه
159-فرض کن مدت طولانی یه جا محبوس بودی..به شدت گرسنه ای ...به آب هم دست رسی نداشتی..حالا این چیزا رو در اختیارت قرار می دن.مجازی یکی رو انتخاب کنی..یک ربع هم بیشتر وقت نداری.دو باره باید برگردی توی سلول انفرادی ..کدومو انتخاب می کنی؟ راس بگو با صداقت لطفا
شماره نخست
خب جملات قشنگین و باقی دوستان هم میزارن حکایتم کجا بود
به هر حال تنها درگاه آشنا شدن من با شخصیت شما همیناست دیگه
160- بهترین و بدترین ویژگی دنیای مجازی چیه ؟و چه چیزی باعث میشه آدمها اونو دوست داشته باشند؟
بهترینش ارتباط راحت و دسترسی نسبتا آسانشه و بدترینش فریب دادن دیگران توسط یه عده و دلیل اینکه خیلی ها دوستش دارن اینه که خوب میتونن توی جایی فعالیت کنن که مزاحمت کمتری براشون ایجاد میشه
161- اگر بخواهند یکدفعه تبعیدتون کنند به یه جایی به اختیار خودتون باشه کجا دوست دارید بروید و چرا ؟
جزیره کیش آخه خونه بیشتر خویشاوندانمون اونجاست
162- تا حالا شده گول بخوری؟! اگه بله، توسط چه کسی، چه موقع و كجا؟
زیاد ولی خوب یادم نیست الان کدومشو بگم ؟ خوب یکی از دوستان یه چک داشت که پول پیش خونه قبلیش بود پاس نشده بود یارو قبلیه هم گفته بود یه هفته دیگه پاسش میکنه اونم باید پول رو میداد برای پیش پرداخت خونه ای که اجاره کرده بود چک رو داد به من و گفت تو برو پاسش کن و اگر داری مبلغش رو به من بده چک که پاس شد برای خودت بردار منم پول رو دادم و چون اون بانک توی محل کارم شعبه نداشت و من هم یه هفته دیگه شیراز نبودم چک رو ازش نگرفتم و گفتم پاسش که کردی بریز به حسابم الان 4 سال از اون روز میگذره و اون چک پاس شده و پول هم به حساب من ریخته نشده و اون یارو هم که ازم بدهکار بود چند بار درخواست قرض مجدد داشته که به در بسته خورده نه به خاطر اینکه پول رو به حسابم نریخت چون هنوز بهش احتیاج پیدا نکردم بلکه به خاطر بد قولی که کرد ازش ناراحتم و دیگه حاضر به کمک مالی بهش نیستم
نقل قول: mz56mz
163- كاكو اگر قرار باشه از بين من و مجتبى و ماهى فقط يك نفر رو نجات بدى كدوم رو انتخاب ميكنى؟
هیچکدوم خودمو میکشم چون بدون هیچکدومتون نمیتونم زنده باشم
164-میشه بیشتر توضیح بدین و اینکه شخصیت بنده در دید شما چگونه است؟ (در دو سه سطر توضیح بدین) و من رو چه رنگی میبینید؟ 165- تا حالا دل كسی رو شكستین ؟ اگر بله بعدش چه اقدامی براي جبرانش كردین؟ 166- خشن ترين رفتاری كه تا حالا از شما سر زده چی بوده ؟
167. عمو یه سوال از خودت بپرس و جواب بده 168. اینکه میگن ار هر ده نفر 3 نفر از فلان بیماری رنج میبرن ینی اینکه اون 8 نفر دیگه ازین بیماری لذت میبرن آیا؟؟
169. حالا از کجا فهمیدی من سمجم؟ دلیلت چی می تونه باشه! البته اگر منظورت سماجت در رسیدن به اهداف باشه خب کاملا درسته ولی اینکه از کجا اینو فهمیدی برام جای تعجب داره؟
170. اگر امام زمان (عج) بخواد گوشیت رو چک بکنه خجالت نمیکشی؟
171. اگر بخوای مدتی حالا چه بالاجبار و چه دلبخواهی یک سال در یک جزیره دور افتاده و یا حتی در یک کشور شرقی/غربی پیشرفته با فرد یا افرادی زندگی کنی اون شخص/اشخاص کی می تونه باشه؟ ( بجز فاطمه خانم ) و ویژگی این افراد چیه که جذبت کردن؟
جدی خانمتون خاستگارییییییییییی کرد؟؟؟؟؟؟؟ یعنی الان بی نهایت کنجکاوووووووووووو شدممممممم نمیدونم چرا کسی کنجکاو نیست...یکم برا همین خجالت میکشم در این مورد بپرسم و میترسم خودتون نخواید با جزئیات بگید ..پس اول اجازه میگیرم میتونم بپرسم چی شد که این توری شد؟؟؟(در مورد فاطمه جون منظورمه ) خوب تا موقعی که تشریف بیارید و اجازه بدید من ما بقی سوالامو میپرسم
172.آقا هادی شما اگر جای یه پسر جون بودید که میخواد ازدواج کنه (با توجه به این که شما تجربه ازدواج رو دارید....)میخوام بدونم دوست دارید همسر آینده اتون:
1.شاغل باشه؟ 2.زیبا باشه؟(خیلی،متوسط،زشت) 3.تحصیلات عالیه داشته باشه؟(اگر بیشتر از شما باشه چی؟) 5.پولدار باشه؟ 6.مذهبی باشه؟ (یا به قول مامانم خیلی مُدی باشه یا اینکه در حد متعادل ...؟) 7.چقدر باهاتون اختلاف سنی داشته باشه؟(اگر همه گزینه های مورد نظرتون رو داشته باشه ولی یکی دو سال بزرگتر باشه چی؟) 8.تعداد فرزندان اون خانواده که میخواستید باهاش وصلت کنید براتون مهمه؟(مثل این داداش اخری بنده که میگفت خانواده کم جمعیت میخواد و در صورت امکان یه دختر باشه و ... (دیگه بقیشو روم نمیشه بگم ))
173.فرض کنید همسرتون رو پیدا کردید و در همین موقعیت زمانی الان میخواید باهاش ازدواج کنید...مهریه براش چقدر در نظر میگیرد(البته اگر حق تعیین مهریه با شما باشه )آیا شرط طلاق رو به درخواست همسر و خانواده همسرتون جزو شروط عقد قرار میدید؟(حق طلاق رو به خانمتون میدید؟)(البته زبونم لال....زبونم لال دارم میگم فرض کنید)
174.فرض کنید یاسی بزرگ شده و شما میخواد تو همین موقعیت الان شوهرش بدید ...(حق تعیین مهریه با شما باشه)چقدر مهریه برا دخترتون تعیین میکنید؟(آیا به عنوان پدر عروس از دما در خواست میکنید حق طلاق رو به درخترون بده؟)(البته زبونم لال....زبونم لال دارم میگم فرض کنید)
(آقا هادیییییییییی خواهش میکنم اول خودتون رو توی این موقعیت هایییی که گفتم قرار بدید و بعد جوابتون رو بدید )
175. نظرتون راجب به اینکه من یک افغان هستم چیه؟ چطور آدمی منو میبینید؟ 176. چرا بیشتر آدم ها خود کش و بیگانه پرست هستند؟ 177. آرسام وقتی عصبانی هست چطور خودش رو آروم میکنه؟
178- چه جوابی هست که علم نمی تونه به شما بده ولی دین می تونه؟ مثلأ پیدایش انسان و جانداران؟ برا شما ساده تره که بپذیرید که انسان رو با گل درست کردند یا جواب خودتون رو تو علم و مثلأ نظریه فرگشت دنبال کنید؟ 179- از اینکه می بینید کسایی می گند چرا ما باید به کوروش و داریوش افتخار کنیم در صورتی که ما بزرگانی همچون مالک اشتر و ابوذر داشتیم احساس نمی کنی اونا وطن فروشند؟ حتمأ شما هم قبلأ یک اسم اصیل ایرانی داشتی، چرا باید اون رو با یک اسم عربی عوض کنی؟ کدوم کشوری داشته های خودش رو اینطوری در معرض حراج می گذاره که ما می ذاریم؟ خیانت به کشور که کیش مهر هم در موردش پرسیده بود رو فکر نمی کنی یکی از مصادیقش این باشه؟ چرا ما خودمون رو برا خلیج عربی نامیدن خلیج فارس پاره می کنیم ولی خودمون اسمهای عربی داریم؟ چرا زرتشت رو به عنوان نماد ایرانی می کوبیم و افتخار به داشتن دینی می کنیم که برا ارتباط با خدا هم زبان فارسی رو لایق نمی دونه؟
من نه با اسلام مخالفتی دارم و نه زرتشت رو کاملترین پیامبر و دین می دونم ولی این رو می دونم که همه جا از نمادهاشون با احترام یاد می کنند و تاریخ خودشون رو محترم می دونند ولی ما ... و جالبه این رو به هیچ وجه وطن فروشی نمی دونیم. سلام منو به پدر و مادرت برسون و بگو حداقل من یک نفر در ایران وقتی یک زرتشتی می بینم حس می کنم یک اصالت قابل احترام ، یک تاریخ پر افتخار رو می بینم. همیشه زرتشتیها به عنوان نماد و اصالت ایرانی برای من مقدس بودند.
180-آرسام می خوام بدونم این واژه ها یا لغت ها در زندگیت چه جایگاهی داره؟ خشم عشق حسادت حوس ظلم خیانت دروغ درست کاری دزدی فریب کاری پشت کار هدف دشمن آمریکا ایران اسرائیل دریای پارس پاسارگاد
164- میشه بیشتر توضیح بدین و اینکه شخصیت بنده در دید شما چگونه است؟ (در دو سه سطر توضیح بدین) و من رو چه رنگی میبینید؟
خوب شما در ذهن من یک خانوم خوش برخورد هستید که حفظ حریم براتون جایگاه ویژه ای داره ولی خوب باز هم میگم بنده خارح از سایت هیچگونه ارتباطی با شخصیت شما نداشتم و تنها چیزی که میتونم بهش استناد کنم همین پیستهاتون بوده و تاپیکهاتون من شما رو صورتی میبینم
165- تا حالا دل كسی رو شكستین ؟ اگر بله بعدش چه اقدامی براي جبرانش كردین؟
کلا سعی داشتم اینطوری نباشم ولی خوب بله پدرم و برای جبرانش کاری نتونستم بکنم
166- خشن ترين رفتاری كه تا حالا از شما سر زده چی بوده ؟
اوایل استخدامم با یه بنده خدایی درگیر شدم البته لفظی ولی کار بالا گرفت و باعث شد من ماشین حساب روی میزم رو پرت کنم توی صورتش بعدش هم منجر به عذرخواهی ایشون شد و 4 روز مرخصی گرفتن من که هر 4 روز رو من توی فکر بودم که این چه کاری بود که کردم البته ایشون به خویشان من توهین کرد و اونها رو آتش پرست خوند که باعث خشمگین شدن من شد
zrnznn, سلام ممنونم نجمه عزیز بله خوب دلیل اینکه فقط شما در این مورد کنجکاو هستید فکر کنم این باشه که باقی دوستان میدونن موضوع چیه من قبلا گفتم شما هر چی دوست داری بپرسی بپرس ایرادی نداره
نقل قول: zrnznn
172.آقا هادی شما اگر جای یه پسر جون بودید که میخواد ازدواج کنه (با توجه به این که شما تجربه ازدواج رو دارید....)میخوام بدونم دوست دارید همسر آینده اتون:
1.شاغل باشه؟ 2.زیبا باشه؟(خیلی،متوسط،زشت) 3.تحصیلات عالیه داشته باشه؟(اگر بیشتر از شما باشه چی؟) 5.پولدار باشه؟ 6.مذهبی باشه؟ (یا به قول مامانم خیلی مُدی باشه یا اینکه در حد متعادل ...؟) 7.چقدر باهاتون اختلاف سنی داشته باشه؟(اگر همه گزینه های مورد نظرتون رو داشته باشه ولی یکی دو سال بزرگتر باشه چی؟) 8.تعداد فرزندان اون خانواده که میخواستید باهاش وصلت کنید براتون مهمه؟(مثل این داداش اخری بنده که میگفت خانواده کم جمعیت میخواد و در صورت امکان یه دختر باشه و ... (دیگه بقیشو روم نمیشه بگم ))
خوب شاعل بودن بد نیست همونطور که زیاد هم خوب نیست مشکلاتی رو در زندگی ایجاد میکنه ولی من شخصا مخالف این نیستم که زنم شاغل باشه زیبایی یک آیتم نسبتا مهمه ولی کسی که سیندرلا هم گیرش بیاد و تنها دلیلش برای ازدواج فقط همین زیبایی باشه بالاخره یه روزی زده میشه پس آیتم خیلی تعیین کننده ای هم نیست به نظر من تحصیلات هیچ ربطی به فهم و شعور یک شخص نداره پس ایشون خوبه که تحصیلات داشته باشه حالا از من بیشتر یا کمتر نمیتونه در زندگی زیاد تاثیری داشته باشه ولی خوب برخی هم نظرشون اینه که خانومها اگر تحصیلاتشون بیشتر از مرد باشه در زندگی توقع دارن که مرد هیچکاره باشه که من با این مخالفم شماره چهار ندارید اگر باشه بد نیست و اگر نباشه هم برای من مهم نیست چون آیتمهای مهمتر از پول هم در زندگی هست البته این برای خانومها فرق داره چون یه مرد باید تمکن مالی داشته باشه تا در زندگیش موفق باشه هر چیزی در حد تعادل خوبه مذهبی باشه ولی دیگه شورشو در نیاره مثلا اینایی که چادر میپوشن فقط بینیشون چیداست تا اونجایی که من میدونم این رو اسلام نگفته و پیدا بودن قرص صورت یک زن جایز هست ولی خوب بعضی ها از اونور بوم میفتن دیگه اختلاف سنی به نظر من مثبت و منفیه 3 خوبه چون تقریبا از یه نسل هستن ولی بیشتر جالب نیست تعداد فرزندها هم برای من اصلا مهم نیست یه خانواده شلوغه یه خانواده هم خلوت این نمیتونه به نظر من تاثیری داشته باشه
173.فرض کنید همسرتون رو پیدا کردید و در همین موقعیت زمانی الان میخواید باهاش ازدواج کنید...مهریه براش چقدر در نظر میگیرد(البته اگر حق تعیین مهریه با شما باشه )آیا شرط طلاق رو به درخواست همسر و خانواده همسرتون جزو شروط عقد قرار میدید؟(حق طلاق رو به خانمتون میدید؟)(البته زبونم لال....زبونم لال دارم میگم فرض کنید)
در مورد مهریه قبلا فکر کنم نظر داده بودم ولی ببین نجمه جان مهریه سنگین خوب نیست نه به خاطر فشار بر داماد به خاطر اینکه مرد در ابتدای زندگی احساس میکنه بهش اعتماد ندارن و همچنین زن هم میدونه که این تعداد نجومی مثلا سکه ها و یا مبالغ هیچوقت گیرش نمیاد چون کسی نداره که بده و اینطور زندگی دست به عصا و با احتیاط شروع میشه طوری که نه زن میتونه خودش باشه و نه مرد همینطور حق طلاق که وحشتناکتر از مهریه سنگینه اصلا معنی نداره که زن بخواد حق طلاق رو از مرد بگیره خوب اگر داری به اون روز فکر میکنی که باید از این مرد جدا شی اصلا چرا باهاش ازدواج میکنی؟
174.فرض کنید یاسی بزرگ شده و شما میخواد تو همین موقعیت الان شوهرش بدید ...(حق تعیین مهریه با شما باشه)چقدر مهریه برا دخترتون تعیین میکنید؟(آیا به عنوان پدر عروس از دما در خواست میکنید حق طلاق رو به درخترون بده؟)(البته زبونم لال....زبونم لال دارم میگم فرض کنید)
خوب همونطور که توضیح دادم در مورد حق طلاق نظرم همون قبلیه حق طلاق با مرد هست من بهتره در مورد دخترم بیشتر دقت کنم تا اسیر شخصی نشه که بخواد طلاق بگیره و اما مهریه خوب با خود یاس صحبت میکنم نظرش هر چی بود همون میشه و البته در خصوص مهریه همین توضیحات رو هم بهش میدم حالا خود داند مهریه حق اونه خودش هم در موردش تصمیم میگیره البته دور از چشم خانواده داماد
hadi04
ممنون از توضیح خوبتون
اوفففففففففففففی عرق نَنُ
البته خداوند صاحب مال و جان همست ولی خوشحال نخواهم شد فقط در صورتی که دنیا را هم اصلاح کنه اونوقت خوشحال میشم
اشخاص زیادی هستن بعضی هاشون رو نمیتونم نام ببرم ولی باور کنید اگر این قدرت رو داشتم دریغ نمیکردم
با حال:علی کارلوس
با جنبه:مهدی هاچو
ساکت:بارون جون
شیطون:نخبه
خفن:کمال
دوست داشتنی:گیلاس
مهربون:خوب همه ولی بنا به احترام بزرگتر مامان مریم
عاشق:رز
دیوونه:س.ج البته عضو سایت نیست کاندیداست
خوشگل:خودم
غایب:شاپرک
با ادب:یادی از بچه مثبت کنیم
باهوش:مازیار
خوشتیپ:محمود کاکو
با نمك:نجمه
پررو:همه میشناسنش شیرین رو
حسود:نداریم
بی جنبه:نداریم
شاد:همونی که دائم در حال رقص و آوازه خودمو میگم
تاثیر گذار:علیرضا
بی خیال:سامان
سمج:مجی
مثبت:ماهی (امین خدایی فقط اسمش اینه قبول کنید دیگه
زشت:خودم
جدی:علی اتریش
بامرام:همه
مغرور:نداریم
مشکوک:داریم ولی رفته خیلی وقت پیشا نخبه میشناسدش
خاکی:همه
مذهبی:حورا
با شخصیت:ساناز
متین:جلال
خسیس:نداریم شایدم داریم من نشناسم
رک:خودم
زیرک:امین
دلسوز:بهروز دلشاد
غمگین:ایشالا هیچکس نباشه
شوخ:تا دلت بخواد بخوام نام ببرم خیلی میشه
♥Rose♥
خواهش میکنم
شربتش بود
آقا آرسام! چرا ؟
153- بهترین هدیه ای که گرفتین و از طرف چه کسی بوده ؟
154- قشنگترین و به یاد ماندنی ترین خاطره بین شما و همسرتون ؟
155- اهل ِ قهر كردن هستين ؟ چقدر طولش ميدين ؟
نمایش یا پنهان متن
با عرض شرمندگی، اصلاح شماره سوالات ماهی جون در پست شماره 100KuRoSh
چندتا سوال داشتم که فراموش کردم ولی اینا رو می پرسم شاید یادم اومد
156.انسانیت به نظرت در چه چیزی خلاصه میشه برداشت خودت
157.بهترین هدیه ای که می تونی به من بدی چیه حالا اون کتاب و شعر نوشته و.... هر چیزی که دوست داری
158.چرا ما انسان ها یا بهتره بگم بیشتر انسان ها حریص هستند و دوست دارن خودشون رو بالا تر بدونن نسبت به بقیه
hadi04
من فکر این رو هم کرده بودم آبجی به خاطر همین سه دانگ از خونه رو به نام فاطمه زدم و یک دستگاه 206 هم خریدم براش به نام خودش منم بیشتر از اون ندارم تازه کمتر هم دارم به خدا
ای بابا پرسیده بودی؟
اگر هم با تو توی اموال شریک هست ، آیا عدالت رو رعایت می کنی؟ زور کدومتون بیشتر می چربه؟
خوب در موردش توضیح دادم که چطور تقسیمش کردیم ولی خودم خدا شاهده اصلا برام مال و اموال مهم نیست و تنها هدفم تامین بودم زن و دخترمه دنیاست دیگه شاید یه اتفاق افتاد و ما رفتیم باید خیالم از بابت تامین مالیشون راحت باشه همین چیزایی هم که یعنی به نام منه خوب برای یاس و مامانشه در واقع
نهههههههههههههههههه
یعنی الان میتونم خونمون رو بفروشیم بریم خارج باهاش؟
hadi04
یه گوسفند بود از یه بچه روستایی گرفتم توی آغاجری خیلی وقت پیشهیچوقت نمیتونم فراموشش کنم البته هدیه زیاد گرفتم ولی اون خیلی برام ماندگار بود
اولین دفعه که رفتیم خونشون بعد از آشنایی پدرش زیاد با من خوب رفتار نکرد چون از گذشته من فهمیده بود ولی خانومم بعد از اینکه مقداری بی احترامی بهم شده بود و ناراحت بودم بهم گفت تا قله قاف هم بری باهاتم اونم روی دلم نقش بسته
قهر طولانی نه ولی وقتی با یکی جر و بحث میکنیم و کار به جای باریک میکشه تا وقتی عصبانیم با هیچکس صحبت نمیکنم کلا گوشه گیری میکنم وقتی مسلط شدم به خودم بعد دوباره با همه میگم و میخندم حتی اون شخصی که باهاش درگیر بودم
hadi04
قربونت
اگر خیلی خلاصشو بخوای در نوع دوستی و اگر منظورت از نظر دینی و مذهبیه به نظر من دین باعث پیشرفت و تعالی انسان میشه ولی یه موضوع کاملا شخصیه و به انسانیت کسی که دین نداره نمیشه ایراد گرفت و باید کردارش رو در ترازو گذاشت
ای ناقلا
والا هدیه ای که قابلت رو داشته باشه ندارم ولی یه تندیس از تخت جمشید و یا مقبره کوروش بزرگ
انسان در هر بخشی نیاز به خود نمایی در خودش احساس میکنه حتی در موارد روحانی و عرفانی و به نظر من دلیلش میتونه بی نهایت بودن انسان باشه ولی بهتره این خصلت رو در راستای انسان بودن بیشتر مورد استفاده قرار بدیم تا کسی از این خصلتمون ناراحت نشه مثلا من بتونم بهترین بخشنده و از خطا گذرنده باشم سخاوتمند ترین ،مهربانترین ،خوش اخلاق و خوش برخوردترین باشم
ماهی
این دفعه ی اول نیست که حق من توی زندگی خورده میشه
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
مرسی آرسام ! چشات مثبت میبینهداداشم ! پس در جریان قیمت دلار هم نیستی...هیچ فرقی نکرده چون باید دلا 3 ، چار تومنی بخری
اصلا هیچ ربطی نداره...هر چقدر هم استثمارگر باشی ،خیلی سخته که داداشت رو تحت استثمار ببینی
نمایش یا پنهان متن
شوخی می کنم بخندیم159-فرض کن مدت طولانی یه جا محبوس بودی..به شدت گرسنه ای ...به آب هم دست رسی نداشتی..حالا این چیزا رو در اختیارت قرار می دن.مجازی یکی رو انتخاب کنی..یک ربع هم بیشتر وقت نداری.دو باره باید برگردی توی سلول انفرادی ..کدومو انتخاب می کنی؟ راس بگو با صداقت لطفا
1- یک لیوان آب
2-یک پرس غذا
3-یک سجاده
4-یک خانوم بسیار زیبا و آراسته
♥Rose♥
ای بابا !
نمایش یا پنهان متن
خب جملات قشنگین و باقی دوستان هم میزارنحکایتم کجا بود
160- بهترین و بدترین ویژگی دنیای مجازی چیه ؟و چه چیزی باعث میشه آدمها اونو دوست داشته باشند؟
161- اگر بخواهند یکدفعه تبعیدتون کنند به یه جایی به اختیار خودتون باشه کجا دوست دارید بروید و چرا ؟
162- تا حالا شده گول بخوری؟!
mz56mz
163- كاكو اگر قرار باشه از بين من و مجتبى و ماهى فقط يك نفر رو نجات بدى كدوم رو انتخاب ميكنى؟
hadi04
خواهش
البته درسته ولی از خیلی از این چیزهایی که گفتم اطلاعی ندارن اینم بگم خلاصه دیگه
شماره نخست
حکایتم کجا بود
بهترینش ارتباط راحت و دسترسی نسبتا آسانشه و بدترینش فریب دادن دیگران توسط یه عده و دلیل اینکه خیلی ها دوستش دارن اینه که خوب میتونن توی جایی فعالیت کنن که مزاحمت کمتری براشون ایجاد میشه
جزیره کیش
آخه خونه بیشتر خویشاوندانمون اونجاست
زیاد ولی خوب یادم نیست الان کدومشو بگم ؟
خوب یکی از دوستان یه چک داشت که پول پیش خونه قبلیش بود پاس نشده بود یارو قبلیه هم گفته بود یه هفته دیگه پاسش میکنه اونم باید پول رو میداد برای پیش پرداخت خونه ای که اجاره کرده بود چک رو داد به من و گفت تو برو پاسش کن و اگر داری مبلغش رو به من بده چک که پاس شد برای خودت بردار منم پول رو دادم و چون اون بانک توی محل کارم شعبه نداشت و من هم یه هفته دیگه شیراز نبودم چک رو ازش نگرفتم و گفتم پاسش که کردی بریز به حسابم الان 4 سال از اون روز میگذره و اون چک پاس شده و پول هم به حساب من ریخته نشده و اون یارو هم که ازم بدهکار بود چند بار درخواست قرض مجدد داشته که به در بسته خورده نه به خاطر اینکه پول رو به حسابم نریخت چون هنوز بهش احتیاج پیدا نکردم بلکه به خاطر بد قولی که کرد ازش ناراحتم و دیگه حاضر به کمک مالی بهش نیستم
هیچکدوم خودمو میکشم چون بدون هیچکدومتون نمیتونم زنده باشم
♥Rose♥
164- میشه بیشتر توضیح بدین و اینکه شخصیت بنده در دید شما چگونه است؟ (در دو سه سطر توضیح بدین) و من رو چه رنگی میبینید؟
165- تا حالا دل كسی رو شكستین ؟ اگر بله بعدش چه اقدامی براي جبرانش كردین؟
166- خشن ترين رفتاری كه تا حالا از شما سر زده چی بوده ؟
kasragtr
168. اینکه میگن ار هر ده نفر 3 نفر از فلان بیماری رنج میبرن ینی اینکه اون 8 نفر دیگه ازین بیماری لذت میبرن آیا؟؟
Kishe Mehr
169.
البته اگر منظورت سماجت در رسیدن به اهداف باشه خب کاملا درسته ولی اینکه از کجا اینو فهمیدی برام جای تعجب داره؟
170. اگر امام زمان (عج) بخواد گوشیت رو چک بکنه خجالت نمیکشی؟
171. اگر بخوای مدتی حالا چه بالاجبار و چه دلبخواهی یک سال در یک جزیره دور افتاده و یا حتی در یک کشور شرقی/غربی پیشرفته با فرد یا افرادی زندگی کنی اون شخص/اشخاص کی می تونه باشه؟ ( بجز فاطمه خانم ) و ویژگی این افراد چیه که جذبت کردن؟
در هیچ جای قرآن دستور به قتل افراد مرتد نداده
zrnznn
جدی خانمتون خاستگارییییییییییی کرد؟؟؟؟؟؟؟
خوب تا موقعی که تشریف بیارید و اجازه بدید من ما بقی سوالامو میپرسم
1.شاغل باشه؟
2.زیبا باشه؟(خیلی،متوسط،زشت)
3.تحصیلات عالیه داشته باشه؟(اگر بیشتر از شما باشه چی؟)
5.پولدار باشه؟
6.مذهبی باشه؟ (یا به قول مامانم خیلی مُدی باشه
7.چقدر باهاتون اختلاف سنی داشته باشه؟(اگر همه گزینه های مورد نظرتون رو داشته باشه ولی یکی دو سال بزرگتر باشه چی؟)
8.تعداد فرزندان اون خانواده که میخواستید باهاش وصلت کنید براتون مهمه؟(مثل این داداش اخری بنده که میگفت خانواده کم جمعیت میخواد و در صورت امکان یه دختر باشه و ... (دیگه بقیشو روم نمیشه بگم
173.فرض کنید همسرتون رو پیدا کردید و در همین موقعیت زمانی الان میخواید باهاش ازدواج کنید...مهریه براش چقدر در نظر میگیرد(البته اگر حق تعیین مهریه با شما باشه
(آقا هادیییییییییی خواهش میکنم اول خودتون رو توی این موقعیت هایییی که گفتم قرار بدید و بعد جوابتون رو بدید
Ahora Quien
یلدا دختر آریایی
سلام آقا آرسام .. خوبید؟ خسته نباشید ...
خانوم بچه ها خوبند؟ خودتون سلامتید ..
چطورید با خستگی های صندلی داغ .. انشالله تا آخرش طاقت بیارید ..
175. نظرتون راجب به اینکه من یک افغان هستم چیه؟ چطور آدمی منو میبینید؟
176. چرا بیشتر آدم ها خود کش و بیگانه پرست هستند؟
177. آرسام وقتی عصبانی هست چطور خودش رو آروم میکنه؟
دیااکو
179- از اینکه می بینید کسایی می گند چرا ما باید به کوروش و داریوش افتخار کنیم در صورتی که ما بزرگانی همچون مالک اشتر و ابوذر داشتیم احساس نمی کنی اونا وطن فروشند؟ حتمأ شما هم قبلأ یک اسم اصیل ایرانی داشتی، چرا باید اون رو با یک اسم عربی عوض کنی؟ کدوم کشوری داشته های خودش رو اینطوری در معرض حراج می گذاره که ما می ذاریم؟ خیانت به کشور که کیش مهر هم در موردش پرسیده بود رو فکر نمی کنی یکی از مصادیقش این باشه؟ چرا ما خودمون رو برا خلیج عربی نامیدن خلیج فارس پاره می کنیم ولی خودمون اسمهای عربی داریم؟ چرا زرتشت رو به عنوان نماد ایرانی می کوبیم و افتخار به داشتن دینی می کنیم که برا ارتباط با خدا هم زبان فارسی رو لایق نمی دونه؟
من نه با اسلام مخالفتی دارم و نه زرتشت رو کاملترین پیامبر و دین می دونم ولی این رو می دونم که همه جا از نمادهاشون با احترام یاد می کنند و تاریخ خودشون رو محترم می دونند ولی ما ...
و جالبه این رو به هیچ وجه وطن فروشی نمی دونیم.
سلام منو به پدر و مادرت برسون و بگو حداقل من یک نفر در ایران وقتی یک زرتشتی می بینم حس می کنم یک اصالت قابل احترام ، یک تاریخ پر افتخار رو می بینم. همیشه زرتشتیها به عنوان نماد و اصالت ایرانی برای من مقدس بودند.
KuRoSh
180-آرسام می خوام بدونم این واژه ها یا لغت ها در زندگیت چه جایگاهی داره؟
خشم
عشق
حسادت
حوس
ظلم
خیانت
دروغ
درست کاری
دزدی
فریب کاری
پشت کار
هدف
دشمن
آمریکا
ایران
اسرائیل
دریای پارس
پاسارگاد
درآینده تکمیل تر میشه در سوال بعدی
hadi04
خوب شما در ذهن من یک خانوم خوش برخورد هستید که حفظ حریم براتون جایگاه ویژه ای داره ولی خوب باز هم میگم بنده خارح از سایت هیچگونه ارتباطی با شخصیت شما نداشتم و تنها چیزی که میتونم بهش استناد کنم همین پیستهاتون بوده و تاپیکهاتون من شما رو صورتی میبینم
کلا سعی داشتم اینطوری نباشم ولی خوب بله پدرم و برای جبرانش کاری نتونستم بکنم
اوایل استخدامم با یه بنده خدایی درگیر شدم البته لفظی ولی کار بالا گرفت و باعث شد من ماشین حساب روی میزم رو پرت کنم توی صورتش بعدش هم منجر به عذرخواهی ایشون شد و 4 روز مرخصی گرفتن من که هر 4 روز رو من توی فکر بودم که این چه کاری بود که کردم البته ایشون به خویشان من توهین کرد و اونها رو آتش پرست خوند که باعث خشمگین شدن من شد
hadi04
شماره کفشت چنده؟
42
میگم کسری تو ریاضی رو با تکماده قبول نشدی عمو جان؟
خوب لابد صفا میکنن با اون بیماری دیگه
hadi04
سلام ممنونم نجمه عزیز
بله خوب
دلیل اینکه فقط شما در این مورد کنجکاو هستید فکر کنم این باشه که باقی دوستان میدونن موضوع چیه
من قبلا گفتم شما هر چی دوست داری بپرسی بپرس ایرادی نداره
1.شاغل باشه؟
2.زیبا باشه؟(خیلی،متوسط،زشت)
3.تحصیلات عالیه داشته باشه؟(اگر بیشتر از شما باشه چی؟)
5.پولدار باشه؟
6.مذهبی باشه؟ (یا به قول مامانم خیلی مُدی باشه یا اینکه در حد متعادل ...؟)
7.چقدر باهاتون اختلاف سنی داشته باشه؟(اگر همه گزینه های مورد نظرتون رو داشته باشه ولی یکی دو سال بزرگتر باشه چی؟)
8.تعداد فرزندان اون خانواده که میخواستید باهاش وصلت کنید براتون مهمه؟(مثل این داداش اخری بنده که میگفت خانواده کم جمعیت میخواد و در صورت امکان یه دختر باشه و ... (دیگه بقیشو روم نمیشه بگم ))
خوب شاعل بودن بد نیست همونطور که زیاد هم خوب نیست مشکلاتی رو در زندگی ایجاد میکنه ولی من شخصا مخالف این نیستم که زنم شاغل باشه
زیبایی یک آیتم نسبتا مهمه ولی کسی که سیندرلا هم گیرش بیاد و تنها دلیلش برای ازدواج فقط همین زیبایی باشه بالاخره یه روزی زده میشه پس آیتم خیلی تعیین کننده ای هم نیست
به نظر من تحصیلات هیچ ربطی به فهم و شعور یک شخص نداره پس ایشون خوبه که تحصیلات داشته باشه حالا از من بیشتر یا کمتر نمیتونه در زندگی زیاد تاثیری داشته باشه ولی خوب برخی هم نظرشون اینه که خانومها اگر تحصیلاتشون بیشتر از مرد باشه در زندگی توقع دارن که مرد هیچکاره باشه که من با این مخالفم
شماره چهار ندارید
اگر باشه بد نیست و اگر نباشه هم برای من مهم نیست چون آیتمهای مهمتر از پول هم در زندگی هست البته این برای خانومها فرق داره چون یه مرد باید تمکن مالی داشته باشه تا در زندگیش موفق باشه
هر چیزی در حد تعادل خوبه مذهبی باشه ولی دیگه شورشو در نیاره مثلا اینایی که چادر میپوشن فقط بینیشون چیداست تا اونجایی که من میدونم این رو اسلام نگفته و پیدا بودن قرص صورت یک زن جایز هست ولی خوب بعضی ها از اونور بوم میفتن دیگه
اختلاف سنی به نظر من مثبت و منفیه 3 خوبه چون تقریبا از یه نسل هستن ولی بیشتر جالب نیست
تعداد فرزندها هم برای من اصلا مهم نیست یه خانواده شلوغه یه خانواده هم خلوت این نمیتونه به نظر من تاثیری داشته باشه
در مورد مهریه قبلا فکر کنم نظر داده بودم ولی ببین نجمه جان مهریه سنگین خوب نیست نه به خاطر فشار بر داماد به خاطر اینکه مرد در ابتدای زندگی احساس میکنه بهش اعتماد ندارن و همچنین زن هم میدونه که این تعداد نجومی مثلا سکه ها و یا مبالغ هیچوقت گیرش نمیاد چون کسی نداره که بده و اینطور زندگی دست به عصا و با احتیاط شروع میشه طوری که نه زن میتونه خودش باشه و نه مرد همینطور حق طلاق که وحشتناکتر از مهریه سنگینه اصلا معنی نداره که زن بخواد حق طلاق رو از مرد بگیره خوب اگر داری به اون روز فکر میکنی که باید از این مرد جدا شی اصلا چرا باهاش ازدواج میکنی؟
خوب همونطور که توضیح دادم در مورد حق طلاق نظرم همون قبلیه حق طلاق با مرد هست من بهتره در مورد دخترم بیشتر دقت کنم تا اسیر شخصی نشه که بخواد طلاق بگیره
و اما مهریه خوب با خود یاس صحبت میکنم نظرش هر چی بود همون میشه و البته در خصوص مهریه همین توضیحات رو هم بهش میدم حالا خود داند مهریه حق اونه خودش هم در موردش تصمیم میگیره البته دور از چشم خانواده داماد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→