₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 3 4 ... 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• gilas

تصویر در دسترس نیست قوانین صندلی داغ

1. در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری مدیران انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.

2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.

4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
    هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.

6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
    - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.

7. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

تبصره 1 : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    تبصره 2 : شرکت کننده می تواند یه 1 سوال نسبتا شخصی پاشخ ندهد.

8. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

9. در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و مهم ترین را از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.

10. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .

مهم : میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

تاریخ شروع صندلی داغ خرداد 1392 :

شنبه 18 خرداد تا شنبه 25 خرداد

مهمان این ماه صندلی داغ

hadi04

تصویر در دسترس نیست

گروه: مدیران قبلی

نام واقعی: آرسام

تاریخ تولد: روز تولدم دیگه

وضعیت تاهل: هوووووووووووووه زن دارم بچه دارم والا...

سوالات سایت از hadi04

مهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد .

1. اسم
    2. محل زندگی / محل تولد
    3. سن
    4. رشته و میزان تحصیلات
    5. رنگ مورد علاقه
    6. غذای مورد علاقه
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
    8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
    11. حیوان مورد علاقه
    12. میوه مورد علاقه
    13. قد و وزن
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
    15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
    17. علت موندن در بوف بوفی
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
    19. چرا hadi04 ؟
    20. در یک سطر hadi04 را توصیف کنید.

کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوالات تکراری خودداری کنید و شماره سوالات را از 21 شروع کنید .

مدیران بخش صندلی داغ

gilas
    هاچو هاچو

18 سپاس: ژنرال، دلشاد، بچه مثبت، خرزوخان، Kishe Mehr، مگس، hadi04، mz56mz، garfild، levrone، ♥Rose♥، هاچو هاچو، بندری، تنها، KuRoSh، Ahora Quien، علیرضا، carlos

• zrnznn

سلام آقا هادی صفر چهار :84:
    21. خوبید؟
    22. یاسی جون :8: خوبه؟
    23. از اونجاییی که شروع صندلی داغ شما بر خورد کرده با رهاییی بنده از زنجیر درس و کتاب و مصادف با آخرین امتحانم بوده :16: شما فکر میکنید من امتحان امروز رو چند بگیرم؟

نمایش یا پنهان متن :4:

16 سپاس: Kishe Mehr، gilas، مگس، دلشاد، hadi04، mz56mz، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، هاچو هاچو، بندری، KuRoSh، Ahora Quien، علیرضا، نغمه

• Kishe Mehr

هاااااااااااااا کاکو هادی گلووووووووو :78: یک حمومی سیت بسازوم ، نه یعنی یک صندلی داغی سیت بسازوم ، تا ده سال هی بوسوزی :80:

24. اولین باری که منو دیدی چه حسی داشتی؟ :4: یعنی واقعا اصلا در پوست خودت نمی گنجیدی؟ :79: اصلا چی شد که اونقدر به من علاقمند شدی؟ :5: یعنی چی شد که حس کردی از برادرت بهت نزدیکترم؟ :51:

25. چرا فکر میکنی من از مهدی یره خیلی بهتر هستم؟ :65:

26. نظرت راجع به این شکلک 1247 چیه؟ :4: به نظر شما وجه تسمیه ی شما با این شکلک در پایان صندلی داغ چی می تونه باشه؟ :bahone:

15 سپاس: مگس، دلشاد، hadi04، mz56mz، zrnznn، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، gilas، هاچو هاچو، بندری، KuRoSh، Ahora Quien، علیرضا

• خرزوخان

27-رشته تحصيليت و شغلت چيه ؟
    28-راي ميدي ؟
    29-چرا من هر وقت ميخام بيام اينجا فعاليت كنم گرفتار ميشم ميرم 6ماه ديگه ميام ؟

14 سپاس: hadi04، zrnznn، mz56mz، دلشاد، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، gilas، هاچو هاچو، بندری، KuRoSh، Ahora Quien، علیرضا

• mz56mz

نمایش یا پنهان متنبا اجازه مديران محترم بخش شماره سوالات مرتب شد

هاااااا كاكو گلم دلم نمى ياد داغت كنم :8:

30- تا حالا به فكر خيانت به همسر بودى كاكو؟
    31- در زمان جواناى چند تا دوست دختر داشتى؟
    32- دوست داشتى الان مجرد بودى؟

13 سپاس: zrnznn، دلشاد، garfild، بچه مثبت، hadi04، ♥Rose♥، ژنرال، gilas، هاچو هاچو، بندری، Ahora Quien، علیرضا، نغمه

• levrone

33. تو انتخابات شرکت میکنی؟ اگه میکنی نظرت در مورد ایجاد و آزادسازی ظرفیت ها(!)چیه؟
    11 سپاس: ♥Rose♥، mz56mz، ژنرال، hadi04، gilas، هاچو هاچو، دلشاد، بندری، garfild، Ahora Quien، علیرضا

• hadi04

نقل قول: gilas

1. اسم:آرسام
    2. محل زندگی / محل تولد:شیراز
    3. سن:متولد 63
    4. رشته و میزان تحصیلات:لیسانس مهندسی شیمی
    5. رنگ مورد علاقه:سبز و آبی
    6. غذای مورد علاقه:فقط خانومی درست کرده باشه کوفت هم باشه میخورم (فسنجون :4: )
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی:مورد علاقه بوگاتی،پژو 206 SD
    8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه:حبیب ،مرگ قو
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه:شطرنج ،آتوسا پورکاشیان :83:
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ):زیاد اهل فیلم دیدن نیستم خودم فیلمم
    11. حیوان مورد علاقه:اسب
    12. میوه مورد علاقه:پرتقال و باقی میوه ها
    13. قد و وزن:قد 178 و وزن 65
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده: 2خواهر و 3 برادر
    15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال:متاهل فکر کنم سه سال :4:
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی:کمبود نیرو و کلا علاقه به گرما و شرجی :23:
    17. علت موندن در بوف بوفی:بخشی از زندگیم شده و البته بیشتر به خاطر دوستانی که اینجا دارم
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی:همه چی آرومه
    19. چرا hadi04 ؟:هادی نام من هست و 04 هم قسمتی از شماره گواهینامه که روز عضو شدنم همینطوری به ذهنم رسید همین
    20. در یک سطر hadi04 را توصیف کنید.
    هادی04 اینجا هادی 04 اونجا هادی 04 همه جا

16 سپاس: mz56mz، zrnznn، ماهی، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، KuRoSh، garfild، ♥Rose♥، Ahora Quien، علیرضا، همساده، نغمه

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    21. خوبید؟:ممنونم خدا را شکر بله
    22. یاسی جون خوبه؟:خدا را شکر ایشون هم خوبن
    23. از اونجاییی که شروع صندلی داغ شما بر خورد کرده با رهاییی بنده از زنجیر درس و کتاب و مصادف با آخرین امتحانم بوده شما فکر میکنید من امتحان امروز رو چند بگیرم؟:هفده کافیه؟ :83:

13 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، garfild، Ahora Quien، علیرضا

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    24. اولین باری که منو دیدی چه حسی داشتی؟ یعنی واقعا اصلا در پوست خودت نمی گنجیدی؟ اصلا چی شد که اونقدر به من علاقمند شدی؟ یعنی چی شد که حس کردی از برادرت بهت نزدیکترم؟:بیشتر حس کنجکاوی بود که بحمدالله بر طرف شد :4:

25. چرا فکر میکنی من از مهدی یره خیلی بهتر هستم؟: گاهی اوقات سر گیجه میگیرم اینطوری میشه :4:

26. نظرت راجع به این شکلک چیه؟ به نظر شما وجه تسمیه ی شما با این شکلک در پایان صندلی داغ چی می تونه باشه؟: امیدوارم در پایان این مناظره بخشی از اینم باقی مانده باشه :23:

13 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، mz56mz، zrnznn، ژنرال، ماهی، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، garfild، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: خرزوخان
    27-رشته تحصيليت و شغلت چيه ؟مهندسی شیمی ،کارمند شرکت ملی نفت ایران
    28-راي ميدي ؟:هنوز به نتیجه نرسیدم
    29-چرا من هر وقت ميخام بيام اينجا فعاليت كنم گرفتار ميشم ميرم 6ماه ديگه ميام ؟:احتمالا زمانبندی خوبی نداری مثل من

14 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، mz56mz، خرزوخان، zrnznn، ژنرال، ماهی، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، garfild، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: mz56mz
    30- تا حالا به فكر خيانت به همسر بودى كاكو؟:اهل شعار دادن نیستم ولی همسرم با من چنین کاری نکرده که من بکنم
    31- در زمان جواناى چند تا دوست دختر داشتى؟:خدایی هیچی اصلا وقت نداشتم تو زندگیم واسه این کارا ولی خوب گاهی با دوستان گریزی به بلوار چمران میزدم یادش بخیر :83:
    32- دوست داشتى الان مجرد بودى؟:حقیقت رو نمیشه پنهان کرد زندگی بدی ندارم راضیم ولی حاضرم همه چی به عقب برگرده و مجرد باشم فقط به خاطر آزادی که داشتم هم از نظر جسمی هم روحی و فکری

13 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، mz56mz، zrnznn، ژنرال، ماهی، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، garfild، Ahora Quien

• ♥Rose♥

34- بهترین خاطرۀ زندگیتون / بهترین روز عمرتون
    35- بدترین خاطرۀ زندگیتون / بدترین روز عمرتون
    36- از کدامیک از شخصیت های بوفیلند بیشتر خوشتون میاد؟

11 سپاس: ژنرال، hadi04، بچه مثبت، gilas، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، garfild، Ahora Quien

• خرزوخان

37- من كلي زحمت كشيدم و يه تاپيك گذاشتم كلا 6 نفر تشكر كردند اما اينجا يه پست گذاشتم 7 نفر اومدن تشكر كردند . به نظرت چرا اينجوريه ؟

نقل قول: hadi04
    29-چرا من هر وقت ميخام بيام اينجا فعاليت كنم گرفتار ميشم ميرم 6ماه ديگه ميام ؟:احتمالا زمانبندی خوبی نداری مثل من

البته يكي از دلايل مهمش همين بي توجهي به كاربر جديده . پارسالم كه ميومدم همينجوري بود . بچه ها بيشتر به اسم كسي كه تاپيك ميذاره توجه مي كنن تا خود تاپيك . بگذريم .

38- چرا كشورهاي منطقه خاورميانه اينقدر بدبختند؟

11 سپاس: ژنرال، hadi04، بچه مثبت، gilas، mz56mz، هاچو هاچو، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• ژنرال

hadi04,
    سوخته نباشی 507

39- اولین بار در چه سنی توجهت به اسلام جلب شد؟ مطالعه ای هم داشتی؟ چه مورد یا مواردی بیشتر جذبت کرد که به جرگه مسلمین پیوستی؟

40- از بین نامزدهای ریاست جمهوری، دو نفری که کمتر بد هستن، کیا هستن به نظرت؟ خوب که نداریم! :88:

41- اگر زن بودی، دوس داشتی شوهرت چه خصوصیاتی داشته باشه؟ چقدر مهریه در نظر میگرفتی واسه خودت؟ 266 :4:

11 سپاس: hadi04، بچه مثبت، gilas، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: levrone
    33. تو انتخابات شرکت میکنی؟ اگه میکنی نظرت در مورد ایجاد و آزادسازی ظرفیت ها(!)چیه؟:والا هنوز تصمیمی نگرفتم چند تا دلیل داره یکیش اینه که کاندیدا ها هیچکدوم شش دانگ نیستن به نظرم میانه رو بودن امروز بیشتر به درد مملکت میخوره حالا باید دید میانه رو ترینشون کیه البته شرکت در انتخابات حق تک تک ما هست نه وظیفه (حق ماست همینطور که باید از رای ما هم محافظت بشه و بهش خیانت نشه)در مورد ایجاد و آزاد سازی ظرفیتها هم باید بگم که شعار دهان پرکن قشنگیه که سالهاست بر سر زبان کسانی که دنبال قدرت هستن میچرخه و تنها توسط اونهاست که بهش عمل نمیشه

نقل قول: ♥Rose♥
    34- بهترین خاطرۀ زندگیتون / بهترین روز عمرتون:بهترین خاطره عمرم که خوب بر میگرده به روزی که مسلمان شدم رسما و بهترین روز زندگیم هم خوب روز ازدواجم بود البته روز بهبود بیماریم هم روز خوبی برای من بود همچنین روز تولد یاس که بین این روزها روز تولد یاس برام شیرینترین بود
    35- بدترین خاطرۀ زندگیتون / بدترین روز عمرتون:بدترین خاطره زندگیم مدتی که پدرم با من قهر بود و ازم دلخور بود و همچنین درگیریم با پدر خانومم و بدترین روز زندگیم روزی که خبر بیماریم رو شنیدم و همچنین روز درگذشت پدر بزرگ و مادر بزرگم که خوب هر دوتا روز برام تلخ بودن
    36- از کدامیک از شخصیت های بوفیلند بیشتر خوشتون میاد؟:انحصاری نمیتونم شخص خاصی رو نام ببرم ولی خوب همه دوستان نقاط قوتی دارن که بشه ازشون خوشم بیاد بیشتر دوستان قدیمی و کسانی که بیرون از سایت دیدمشون باهاشون راحتتر هستم

نقل قول: zrnznn
    آقااااااااااااااااااااااااااااااااااا هادیییییییییییییییییییییییییییییییییی...یعنی من رو ندیدییییییییییییی؟؟؟؟

با عرض سلام بنده بیجا میکنم که شما رو ندیده باشم خدایی دیشب سرکار بودم پاسخ سوالتون رو دادم بارها ولی نمیدونم چرا رد نمیشد آخر سر هم که قرو قاطی شد تا الان داشتم سوالات و پاسخها رو مرتب میکردم به هر حال پوزش میخوام

37- من كلي زحمت كشيدم و يه تاپيك گذاشتم كلا 6 نفر تشكر كردند اما اينجا يه پست گذاشتم 7 نفر اومدن تشكر كردند . به نظرت چرا اينجوريه ؟ :خوب دلایل زیادی داره یکیش علاقه دوستان به موضوع برخی تاپیکهاست یکیش ماندگاری تاپیک در تاپ صفحست و یکیش هم میتونه زمان تاپیک زدن شما باشه منظورم اینه که چه وقت از هفته و چه ساعت از روز تاپیک بزنید که ترافیک سایت خوب باشه و بازدید از تاپیکتون بالا بره

البته يكي از دلايل مهمش همين بي توجهي به كاربر جديده . پارسالم كه ميومدم همينجوري بود . بچه ها بيشتر به اسم كسي كه تاپيك ميذاره توجه مي كنن تا خود تاپيك . بگذريم . ::::البته ممکنه این هم یکی از دلایل باشه ولی دوستان جدیدی هم هستن که الان در پای قدیمی ها و با همون قدرت و محبوبیت در حال فعالیت هستن به نظر من فعالتر باشی همه چی حل میشه

38- چرا كشورهاي منطقه خاورميانه اينقدر بدبختند؟:به دلیل باز نبودن سطح فکر و فهمشونه و درگیریشون در خرافات بی مورد و از همه مهمتر نژادپرستی بیشتر کشورها و مسابقشون در اینکه ما از دیگری بهتریم به جای اینکه دنبال اتحاد و همدلی باشن بیشتر سعی در کوبیدن یکدیگر دارن

14 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، ماهی، gilas، خرزوخان، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: ژنرال
    سوخته نباشی :این تا الانشه 1247

نقل قول: ژنرال
    39- اولین بار در چه سنی توجهت به اسلام جلب شد؟ مطالعه ای هم داشتی؟ چه مورد یا مواردی بیشتر جذبت کرد که به جرگه مسلمین پیوستی؟ :سوالت خیلی پاسخ طولانی داره سعی میکنم خلاصه پاسخ بدم اولین بار در سن فکر کنم 13 یا 14 سالگی در خوزستان بود که در جمع عزاداران حسینی میرفتم و حتی همونجا شروع به نوحه خوانی کردم بعد از اینکه در مورد مراسم سوال کردم بیشتر مشتاق فهمیدن شدم این پروسه سالها طول کشید نزدیک به 10 یا 12 سال تا بالاخره در سن 26 سالگی رسما پذیرفتم موردی که بیشتر جذبم کرد اینکه اسلام در همه زمینه ها پاسخ محکمی داره و اینکه اگر مسلمان واقعی باشیم و از دین و کتابمون آگاه به راحتی در احکام و اصول دین اسلام نمیشه نفوذ کرد و از بین بردش همینطور که داریم میبینیم وهابیت اسلام رو در کشورهای همسایه به طور کلی نابود کرده ولی همه این رو میدونن و اونها رو به عنوان مسلمان قبول ندارن

40- از بین نامزدهای ریاست جمهوری، دو نفری که کمتر بد هستن، کیا هستن به نظرت؟ خوب که نداریم! : :83: یادمه صندلی داغ قبلی هم همچین زمانی بود من همه سوالام در مورد ریاست جمهوری بود سعی میکنم دفعه دیگه اصلا خودم کاندیدا بشم :4: والا از بین این هشت نفر به نظر من جنابان رضایی و عارف بیشتر به درد ریاست جمهوری میخورن البته گفتم هیچکدوم شش دانگ نیستن ولی بین بد و بدتر اینا بهترن

41- اگر زن بودی، دوس داشتی شوهرت چه خصوصیاتی داشته باشه؟ چقدر مهریه در نظر میگرفتی واسه خودت؟ :والا فعلا که متاسفانه مرد هستیم باید خصوصیات داشته باشیم ولی اگر زن بودم شوهری انتخاب میکردم که دقیقا مثل خودم باشه چون سعی دارم همیشه چیزی باشم که خانومم میخواد مثلا خانواده دوست فکر آینده زن و بچه باشه اهل ولخرجی نباشه بد اخلاقی نکنه و خانواده در کنارش احساس آرامش کنن و همچنین منطقی باشه و قدرت عذرخواهی از اشتباهات داشته باشه در مورد مهریه هم معتقد هستم سنگ بزرگ نشانه نزدنه و مهریه حق زنه و باید بهش پرداخت بشه و اگر رقمی نجومی باشه حتما زن نمیتونه به حقش برسه پس بهتره عادلانه باشه تا هر دو طرف در این مورد برنده میدان باشن

13 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، ماهی، gilas، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• ماهی

hadi04,
    خسته نباشی آرسام :5:
    42- آرسام قبل از مسلمان بودن چه کارهایی انجام میداد که الان نمی ده ..سه تا شو نام ببر!

43- از چه سنی فکر مسلمان شدن به ذهن آرسام رسید؟

44- چه عاملی اولین تلنگر مسلمان شدن رو به ذهن آرسام زد؟
    تصویر در دسترس نیست

مرسی از جوابت :24:

12 سپاس: hadi04، gilas، ژنرال، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• hadi04

نقل قول: ماهی
    خسته نباشی آرسام

ممنونم :1:
    42- آرسام قبل از مسلمان بودن چه کارهایی انجام میداد که الان نمی ده ..سه تا شو نام ببر!
    ::والا 1- نماز نمیخوندم و کلا به هیچ دینی پایبند نبودم2-هیچگاه لب به مخدرات و مشروبات نمیزدم و الان هم خوشحالم که اینطوری بودم و ادامه میدم به این روند3-تا همین چند وقت پیش هم نمیدونستم تماس بین زن و مرد در اسلام جایز نیست و به همین خاطر با جنس مخالفم در هنگام دید و بازدید دست میدادم که الان دیگه دست نمیدم و....
    43- از چه سنی فکر مسلمان شدن به ذهن آرسام رسید؟
    بالا برای محسن گفتم در کل آشناییم با اسلام در سن 13 و 14 سالگی بود و البته در اون موقع زیاد به این فکر نبودم تا تقریبا سن بیست و دو سالگی که دیگه به تحقیقاتم قوت و سرعت بخشیدم
    44- چه عاملی اولین تلنگر مسلمان شدن رو به ذهن آرسام زد؟
    سوالات زیادی از آیین زرتشت در ذهنم بود که از پدر و مادر و خیلی از نزدیکان و کسانی که اینکاره بودن میپرسیدم و اونها برای خودشون منطق و دلایلی می گفتن ولی من قانع نمیشدم در اسلام روش پاسخگویی علمیتره و قانع کننده تره البته به نظر من از خانومم هم خیلی ممنونم که قبل از ازدواج خیلی به من کمک کرد

12 سپاس: ماهی، gilas، ژنرال، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• ماهی

ممنون از جوابت.. :5:
    نماز نمیخوندم

و به همین خاطر با جنس مخالفم در هنگام دید و بازدید دست میدادم

45- نماز نخوندن و دست دادن به نامحرم چه مشکلات حادی برات به وجود آورده بود که فکر می کنی با مسلمون شدن اون مشکلات رو دیگه نداری؟
    آرسام جان ! من واقعا دوس دارم دلیل مسلمون شدن تو رو بدونم.اگر سوالام ناراحتت می کنه بگو ادامه ندم..می تونی بگی دوس داشتم مسلمون شم و تمام..
    ولی من دوس دارم بدونم. :5:
    سوالات زیادی از آیین زرتشت در ذهنم بود که از پدر و مادر و خیلی از نزدیکان و کسانی که اینکاره بودن میپرسیدم و اونها برای خودشون منطق و دلایلی می گفتن ولی من قانع نمیشدم در اسلام روش پاسخگویی علمیتره و قانع کننده تره

46- یکی دو تا از سوالات مهم رو و جوابی که زرتشت می ده و جواب اسلام رو اگر می تونی برام بگو..

نمایش یا پنهان متنمی خوام ببینم می تونم برگردونمت به دین زرتشت یا نه؟ :83:

11 سپاس: hadi04، gilas، ژنرال، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، garfild، Ahora Quien

• hadi04

45- نماز نخوندن و دست دادن به نامحرم چه مشکلات حادی برات به وجود آورده بود که فکر می کنی با مسلمون شدن اون مشکلات رو دیگه نداری؟
    آرسام جان ! من واقعا دوس دارم دلیل مسلمون شدن تو رو بدونم.اگر سوالام ناراحتت می کنه بگو ادامه ندم..می تونی بگی دوس داشتم مسلمون شم و تمام..
    ولی من دوس دارم بدونم.
    :نه چرا باید ناراحت بشم؟جواب میدم هر چی دوست داری بپرس :10: نماز نخوندن و دست ندادن مشکل خاصی برام پیش نمی آورد ولی خوب سوالت یه جوری بود من نمیدونستم چه کاری نمیکردم و الان میکنم و برعکس اینطوری جواب دادم دیگه ولی در کل بذار اینطوری برات بگم من اصلا به هیچ دینی پایبند نبودم و گاهی اوقات پیش دوستان ادعای لاییکی و بی دینی هم میکردم ولی فقط زبونی چون در دلم همیشه سوالاتی برام بود مثل اینکه اصلا من از کجا اومدم و چرا اومدم دلیل زندگی و این دنیا چیه اگر خدا نیست پس این همه کار کیه و از این قبیل سوالات و خدایی گاهی وقتها به پوچی کامل میرسیدم در موازاتش در مورد دین کلا حالا چه اسلام چه باقی دینها سوالای زیادی کردم از دوستان و اشخاص مختلف وقت زیادی رو هم صرف کردم من اعتقاد داشتم پدر و مادرم اسیر خرافات هستن به خاطر همین به ایین زرتشت اصلا دل نبسته بودم و پایبند نبودم ولی در کل بهش احترام میذارم و هر چی در اسلام فرو میرم بیشتر دین زرتشت رو درک میکنم و میفهمم اسلام مثل یه کاتالوگ کامل هست که هر چی بخوای اگر دنبالش باشی پاسخش رو داره اینطوری نیست که هر سوالی بخوای به همون عنوان جواب داده باشه ولی اگر دنبالش باشی و تحقیق کنی به پاسخ میرسی خلاصه اینطوری بگم اسلام پاسخ منو دادالبته هنوز خیلی چیزهاست که نمیدونم و دائم برام چیزهای جدیدی پیش میاد که هم جالبه و هم لذت بخش

46- یکی دو تا از سوالات مهم رو و جوابی که زرتشت می ده و جواب اسلام رو اگر می تونی برام بگو..
    :مهمترین سوالم این بود این همه مراسم برای چیه ؟ در پایان به چه چیزی میرسیم ؟ پاسخ این بود اشو زرتشت گفته فلان و فلان خلاصه همه روایت بود دلیل میخواستم که نبود اصلا شما اوستا رو بخون همش روایت و داستانه قرآن هم گاهی داستان نقل کرده ولی دستورات محکمی درونشه که داستان نیست بلکه یه راهکاره قرآن خیلی جمع و جورتره دین زرتشت قدمت زیادی داره نزدیک به 7000 یا 5000 سال که روایت ها زیاده و همینطور که میبینیم ادیان زیادی بعد از اون اومدن و مسائل زیادی در طول تاریخ رخ داده که بر اعتقاد زرتشتی ها تاثیر مستقیم گذاشته دین یهود خیلی تاثیر گذار بوده دین مسیحیت هم همینطور در موقعی که پادشاهان ایران با روم درگیر مسائل مذهبی بودن خیلی فتواها میتونسته وارد دین بشه و در کل به نظر من قالبی بیشتر از این دین نمونده یا شاید پاسخگوی سوالات من نبود مثلا پرا باید سیبیل بذاریم اون هم اینقدر بلند در صورتی که اسلام شدیدا نفی میکنه و میگه اصلا از نظر بهداشتی مشکلداره ولی زرتشت اون رو رسم میدونه دلیل قانع کننده ای نداشتن یا شاید نمیدونستن علوم تغذیه میگن انسان در طول روز باید انواع مواد غذایی مورد نیاز بدن رو استفاده کنه روزه چهل روزه گوشت چرا باید گرفته بشه در اسلام یکماه روزه گرفته میشه ولی منع غذایی نداره غیر از حرامها که مسئلش فرق میکنه ووو

می خوام ببینم می تونم برگردونمت به دین زرتشت یا نه؟
    : :83: تلاشتو بکن ولی اینو بگم من وقتی میرم خونه بابا اینا کلا میشم مثل اونا البته اونا موجود عجیبی نیستنا آخه بعضی ها اینطور فکر میکنن منظور من اینه که سعی میکنم فرزند یه زرتشتی باشم تا اونا هم فشار بهشون نیاد هر چی باشه همه زندگیمو از پدر و مادرم دارم و به همه اعتقادهاشون احترام میذارم

14 سپاس: ماهی، ژنرال، mz56mz، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، KuRoSh، mojde، garfild، Ahora Quien
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: