i will guide my soul to paradise bye pure thoughts and with the knowledge of the reward which the almighty has specified for good deeds i will endeavour as long as long as l have the strength to tech the people that they must choose righteousness and truth.
ترجمه به پارسی
در پرتو اندیشه پاک روانم را به سوی فردوس رهبری خواهم کرد و با اگاهی از پاداشی که خدای هستی بخش دانا برای کارهای نیک مقرر فرموده است کوشش خواهم کرد تا انجا که مرا تاب و توان است مردم را بیاموزم که به راستی گرایند و درستی پیشه سازند
بادکنک ها همیشه با باد مخالف اوج میگیرند The kites always rise with adverse winds.
برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران Live for ourselves not for showing that to others..
سفری به طول هزارفرسنگ با یک گام آغاز می شود A distant tour begins with one step…
بازنده ها در هر جواب مشکلی را می بینند، ولی برنده در هر مشکلی جوابی را می بیند The losers find problem in every answer but the winners find an answer in every problem.
به جای موفقیت در چیزی که از آن نفرت دارم، ترجیح می دهم در چیزی شکست بخورم که از آن لذت می برم(هینزسیندی) Instead of success in a base I hate, I prefer to loose in a base I enjoy.
Hello, wherever you are, هر جا که هستی سلام Are you dancing on the dance floor, داری توی زمین رقص میرقصی؟ Or drinking by the bar? یا توی بار نوشیدنی میخوری؟ Tonight we do it big, امشب ما میترکونیم And shine like stars, و مثل ستاره ها میدرخشیم We don't give a f*k, به هیچی اهمیت نمیدیم 'Cause that's just who we are. چون ما فقط همین جوری هستیم
And we are, we are, و ما هستیم ، ما هستیم We are, we are, we are, ما هستیم The crazy kids, them crazy, بچه های دیوونه ای هستیم، اون دیوونه ها Them crazy kids. از اون دیوونه ها And we are, we are, و ما هستیم We are, we are, we are, و ما هستیم، ما هستیم The crazy kids, we are the, بچه های دیوونه ای هستیم We are the crazy people. ما ادم های دیوونه ای هستیم
I see ya in the club, من شماهارو توی کلاب دیدم Showin' Ke$ha love, think, که به کشا ابراز علاقه میکردین Trippin' on them b*hes, به اونایی که ازم متنفرن That be hatin' catch a dub. پشت پا نمیزنم حالشونو ناجور جا میارم
Chuckin' deuces, ادم های حال به هم زن Ya'll hatin's useless, تنفر شما بی فایده است It's such a nuisance. مثل یه دردسر میمونه Ya'll chickens, همتون جوجه این!!! Keep your two cents. برین دو سنتی هاتون نگه دارین! And keep your dollars, دلاراتونو نگه دارین Keep your loot. چپاولتونو حفظ کنین
I'm fresher than that Gucci, من از اون گوچی پوش ها رو مد ترم! Them boys, they want my c*ie, اون پسرایی که منو میخوان I say nope, I'm no h*chie, بهشون جواب رد میدم،من بی بندو بار نیستم Your homegirl hatin', هم خونه ات از این کار متنفره I say who she? من میگم: اون کیه؟ Ke$ha don't give two f*ks, کشا اصلا اهمیت نمیده I came to start the ruckus, من اومدم که جنجال به پا کنم And ya wanna party with us, و تو میخوای با چشن بگیری 'Cause we’re crazy چون ما دیوونه ایم
Hello, wherever you are, هر جا که هستی سلام Are you dancing on the dance floor, داری توی زمین رقص میرقصی؟ Or drinking by the bar? یا توی بار نوشیدنی میخوری؟ Tonight we do it big, امشب ما میترکونیم And shine like stars, و مثل ستاره ها میدرخشیم We don't give a f*k, به هیچی اهمیت نمیدیم 'Cause that's just who we are. چون ما فقط همین جوری هستیم.
And we are, we are, و ما هستیم ، ما هستیم We are, we are, we are, ما هستیم The crazy kids, them crazy, بچه های دیوونه ای هستیم، اون دیوونه ها Them crazy kids. از اون دیوونه ها And we are, we are, و ما هستیم We are, we are, we are, و ما هستیم، ما هستیم The crazy kids, we are the, بچه های دیوونه ای هستیم We are the crazy people. ما ادم های دیوونه ای هستیم
This is all we got, این تنها چیزیه که ما داریم And then it's gone, بعدش از بین میره You call us the crazy ones. شما مارو دیوونه صدا میزین But we gon' keep on, Dancin' till' the dawn اما ما به رقصیدن تا طلوع خورشید ادامه میدیم . 'Cause you know, چون تو میدونی The party never ends, که جشن هیچ وقت تمومی نداره And tomorrow we, و ما فردا میخوایم Gonna do it again. دوباره انجامش بدیم We the ones that play hard, ما کسایی هستیم که سخت بازی میکنیم We live hard, we love hard, سخت زندگی میکنیم، سخت دل میبنیم We light up the dark! ما تاریکی رو روشن میکنیم Hello, wherever you are هر جا که هستی سلام Are you dancing on the dance floor, داری توی زمین رقص میرقصی؟ Or drinking by the bar? یا توی بار نوشیدنی میخوری؟ Tonight we do it big, امشب ما میترکونیم And shine like stars, و مثل ستاره ها میدرخشیم We don't give a f*k, به هیچی اهمیت نمیدیم 'Cause that's just who we are. چون ما فقط همین جوری هستیم
And we are, we are, و ما هستیم ، ما هستیم We are, we are, we are, ما هستیم The crazy kids, them crazy, بچه های دیوونه ای هستیم، اون دیوونه ها Them crazy kids. از اون دیوونه ها And we are, we are, و ما هستیم We are, we are, we are, و ما هستیم، ما هستیم The crazy kids, we are the,
We are the crazy people. ما ادم های دیوونه ای هستیم
I would be an American A first grade teacher explains to her class that she is an American. She asks her students to raise their hands if they were American too. Not really knowing why but wanting to be like their teacher, their hands explode into the air like flashy fireworks. There is, however, one exception. A girl named Kristen has not gone along with the crowd. The teacher asks her why she has decided to be different. "Because I am not an American." "Then", asks the teacher, "What are you?" "I'm a proud Canadian," boasts the little girl. The teacher is a little perturbed now, her face slightly red. She asks Kristen why she is a Canadian. "Well, my mom and dad are Canadians, so I'm a Canadian too." The teacher is now angry. "That's no reason," she says loudly. "What if your mom was a moron, and your dad was a moron. What would you be then?" A pause, and a smile. "Then," says Kristen, "I'd be an American."
معلم کلاس اول به بچه ها توضیح می داد که او یک آمریکاییه.بعد از بچه ها خواست که اگر آمریکایی هستند دستشون را بیارن بالا بچه ها با این که آمریکایی نبودند برای اینکه معلمشون اونارا دوست داشته باشه دست خود را مثل فشفشه آوردند بالا به جز یه دختر اسم دختره کریستین بود و دستش را بالا نیاورد.معلم از او پرسید چرا او می خواهد متفاوت باشه دختر:آخه من آمریکایی نیستم معلم:پس چی هستی دختر:یک کانادای مغرور معلم یه کم گیج شد ویه کم قرمزبعد پرسید چرا او یک کاناداییه دختر:خب بابا و مامان کانادایی هستند پس من هم کانادایی ام معلم عصبانی شد و با صدای بلند گفت:این که دلیل نمیشه اگه بابات کودن باشه مامانت هم کودن باشه اون وقت تو چی میشه دختره مکثی کرد و یک لبخندزدبعد جواب داد:اون وقت یه آمریکایی
When Dave Perkins was young, he played a lot of games, and he was thin and strong, but when he was forty-five, he began to get fat and slow. He was not able to breathe as well as before, and when he walked rather fast, his heart beat painfully. He did not do anything about this for a long time, but finally he became anxious and went to see a doctor, and the doctor sent him to hospital. Another young doctor examined him there and said, 'I don't want to mislead you, Mr Perkins. You're very ill, and I believe that you are unlikely to live much longer. Would you like me to arrange for anybody to come and see you before you die?' Dave thought for a few seconds and then he answered, 'I'd like another doctor to come and see me.'
هنگامي كه ديو پركينس جوان بود، او خيلي ورزش ميكرد، و لاغر و قوي بود، اما هنگامي كه چهل و پنج ساله شد، شروع به چاق شدن و تنبل شدن كرد. او قادر به نفس كشيدن مانند قبل نبود، و هنگامي كه مقداري تندتر حركت ميكرد، ضربان قلبش به سختي ميزد. او براي مدت طولاني در اين باره كاري نكرد، اما در آخر نگران شد و به ديدن يك دكتر رفت، و دكتر او را به يك بيمارستان فرستاد. دكتر جوان ديگري او را در آنجا معاينه كرد و گفت: آقاي پركينس من نميخواهم شما را فريب دهم. شما بسيار بيمار هستيد، و من معتقدم كه بعيد است شما مدت زمان زيادي زنده بمانيد. آيا مايل هستيد ترتيبي بدهم قبل از اينكه شما بميريد كسي به ملاقات شما بيايد؟ ديو براي چند ثانيه فكر كرد و سپس پاسخ داد، مايلم تا يك دكتر ديگر بيايد و مرا ببيند.
The Peacock and the Tortoise ONCE upon a time a peacock and a tortoise became great friends. The peacock lived on a tree by the banks of the stream in which the tortoise had his home. Everyday, after he had a drink of water, the peacock will dance near the stream to the amusement of his tortoise friend. One unfortunate day, a bird-catcher caught the peacock and was about to take him away to the market. The unhappy bird begged his captor to allow him to bid his friend, the tortoise good-bye. The bird-catcher allowed him his request and took him to the tortoise. The tortoise was greatly disturbed to see his friend a captive. The tortoise asked the bird-catcher to let the peacock go in return for an expensive present. The bird-catcher agreed. The tortoise then, dived into the water and in a few seconds came up with a handsome pearl, to the great astonishment of the bird-catcher. As this was beyond his exceptions, he let the peacock go immediately. A short time after, the greedy man came back and told the tortoise that he had not paid enough for the release of his friend, and threatened to catch the peacock again unless an exact match of the pearl is given to him. The tortoise, who had already advised his friend, the peacock, to leave the place to a distant jungle upon being set free, was greatly enraged at the greed of this man. “Well,” said the tortoise, “if you insist on having another pearl like it, give it to me and I will fish you out an exact match for it.” Due to his greed, the bird-catcher gave the pearl to the tortoise, who swam away with it saying, “I am no fool to take one and give two!” The tortoise then disappeared into the water, leaving the bird-catcher without a single pearl.
طاووس و لاک پشت روزی روزگاری،طاووس و لاک پشتی بودن که دوستای خوبی برای هم بودن.طاووس نزدیک درخت کنار رودی که لاک پشت زندگی می کرد، خونه داشت.. هر روز پس از اینکه طاووس نزدیک رودخانه آبی می خورد ، برای سرگرم کردن دوستش می رقصید. یک روز بدشانس، یک شکارچی پرنده، طاووس را به دام انداخت و خواست که اونو به بازار ببره. پرنده غمگین، از شکارچی اش خواهش کرد که بهش اجازه بده از لاک پشت خداحافظی کنه. شکارچی خواهش طاووس رو قبول کرد و اونو پیش لاک پشت برد. لاک پشت از این که میدید دوستش اسیر شده خیلی ناراحت شد.اون از شکارچی خواهش کرد که طاووس رو در عوض دادن هدیه ای باارزش رها کنه. شکارچی قبول کرد.بعد، لاکپشت داخل آب شیرجه زد و بعد از لحظه ای با مرواریدی زیبا بیرون اومد. شکارچی که از دیدن این کار لاک پشت متحیر شده بود فوری اجازه داد که طاووس بره. مدت کوتاهی بعد از این ماجرا، مرد حریص برگشت و به لاک پشت گفت که برای آزادی پرنده ، چیز کمی گرفته و تهدید کرد که دوباره طاووس رو اسیر میکنه مگه اینکه مروارید دیگه ای شبیه مروارید قبلی بگیره. لاک پشت که قبلا به دوستش نصیحت کرده بود برای آزاد بودن ، به جنگل دوردستی بره ،خیلی از دست مرد حریص، عصبانی شد. لاک پشت گفت:بسیار خوب، اگه اصرار داری مروارید دیگه ای شبیه قبلی داشته باشی، مروارید رو به من بده تا عین اونو برات پیدا کنم. شکارچی به خاطر طمعش ،مروارید رو به لاک پشت داد. لاک پشت درحالیکه با شنا کردن از مرد دور می شد گفت: من نادان نیستم که یکی بگیرم و دوتا بدم. بعد بدون اینکه حتی یه مروارید به شکارجی بده، در آب ناپدید شد.
اَنعام/اِنعام: اَنعام:(به فتح اوّل) جمع«نَعَم» و به معنای«چارپایان» است. اِنعام: (به کسر اوّل) به معنای«بخشش» است.
اُولی/ اولی: اُولی: (بر وزن گُویا)، مؤنث اوّل به معنای«نخست» و «نخستین» است و در تركیب«فلسفه اُولی» ی عنی«بخشی از فلسفه که به مسائل نخستین و معرفت امور ک لّی احوال موجودات میپردازد». اولی:بر وزن سَودا) صفت تفضیلی و به معنا ی«سزاوارتر» یا «صوابتر» است.
انتساب/ انتصاب: انتساب:سبت داشتن و مرتبط بودن . انتصاب:گماشتن و نصب کردن.
بَدْوی/ بَدَوي بدوی:(به فتح اوّل و سکون دوم)منسوب به«بَدْء» به معنای آغازی و ابتدایی است و بیشتر در دادگستری به کار میرود. بدوی:(به فتح اّول و دوم) منسوب به«بَدْوْ» به معنای«بیابانی، بیابانگرد، صحرانشین» است.
برائت/براعت: برائت: به معنای«بیگناهی و پا کدامنی» و مجازاً به معنای«دوری و بی زاری» است. براعت: به معنای«کمال فضل و ادب» و«برتری بر دیگران به علم» است.
بُلوک / بـِلوک: بُلوک : (به ضم اوّل) ناحیهای مشتمل بر چند قریه است. بـِلوک : (به کسر اوّل)کشورهایی که در شیوة حکومتی کم و بیش یکساناند؛ مثل: بلوک شرق، بلوک غرب.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ضمن تشکر و قدردانی از تمامی دوستانی که به هر نحوی در کانون زبان بوف بوفـﮯ چه با گذاشتن کامنت، چه تشویق، چه مشاهده و یادگیری، چه انتقاد و چه پیشنهاد و... ، شرکت داشتند ، کاربران ِ اکتیو ِ سری اول به شرح زیر می باشد :
دو کاربر SePaNDaR313 و serpent که از همه بیشتر در این امر فعالیت داشتند که به پاس زحمات ایشان به کمال عزیز یک ▧ تصویر در دسترس نیست و به امیر عزیز یک ▧ تصویر در دسترس نیست اهداء می شود
همچنین طبق آمار، تعداد کامنتهایی که کاربران عزیز گذاشته اند بدین شرح است : SePaNDaR313 عزیز ، با 33 پست serpent عزیز ، با 10 پست تنها عزیز ، با 4 پست hadi04 عزیز ، با 3 پست Ahora Quien عزیز ، با 3 پست jaj عزیز ، با 2 پست mz56mz عزیز ، با 2 پست ♥Rose♥ عزیز ، با 2 پست دیااکو عزیز ، با 1 پست بچه مثبت عزیز ، با 1 پست Mahboob عزیز ، با 1 پست نغمه عزیز ، با 1 پست ماهی عزیز ، با 1 پست zrnznn عزیز ، با 1 پست MaziЯaM عزیز ، با 1 پست بندری عزیز ، با 1 پست SaMaN TaJ عزیز ، با 1 پست ژنرال عزیز ، با 1 پست
چند روزه میخوام بیام این تاپیک، یه پست بذارم یادم میره.
ممنونم محسن جان...
نقل قول: ژنرال
با اجازه فرهنگستان کیش مهر: من فکر میکنم بهتره دوستان مطالب طولانی توی پست ها نذارن. بهتره نکات خاص گرامری، لغات، اصطلاحات، ضرب المثل ها و چیزهایی از این قبیل گذاشته بشه که نکته ای یاد بگیریم.
خواهش میکنم صاحب اجازه اید. راستش در پست اول تاکید منم به اصطلاحات و نکات کلیدی بود ولی خب من دست دوستان رو باز گذاشتم. چون ممکن بود برخی از دوستان از مطالب طولانی تری خوششون بیاد که گفتم هر کسی هر کدام از مطالب رو که بیشتر دوست داشته باشه میخونه. بازم مرسی از نظرت.
سه تا کلمه ساده که گاهی اشتباه ترجمه میشه:
خودمم اشتباه میکردم اینا رو!
در پست بعدی، قاعده کلی some رو توضیح میدم؛ در موارد بسیاری اشتباه ترجمه میشه.
Kishe Mehr
ﺭﺩ ﺑﻮﻝ: ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻗﺮﻣﺰ
ﺑﻮﻟﯿﻨﮓ: ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﺩﺭﺍﺭ !!
ﭘﯿﺖ ﺑﻮﻝ: ﺳﻄﻞ ﺍﺩﺭﺍﺭ
ﺑﻮﻝ ﺩﺍﮒ: ﺍﺩﺭﺍﺭ ﺳﮓ
ﺑﻮﻟﻬﻮﺱ: ﺍﺩﺭﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻫﻮﺱ ﺑﺎﺷﺪ، ﺷﺎﺵ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻌﻬﺪ
ﺑﻮﻟﺘﻦ: ﺍﺩﺭﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺪﻥ ﺁﺩﻡ ﺑﺰﻧﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﺑُﻠﯿﺰ: ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻟﻐﺰﻧﺪﻩ
ﺑﻮﻟﺒﺮﯾﻨﮓ: ﺑﺎ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﮐﺮﺩﻥ
ﺑُﻞ ﺷﯿﺖ: ﺍﺩﺭﺍﺭ ِ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﺎ ﻣﺪﻓﻮﻉ
ﺑﻠﺒﻠﯽ: ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺖ ﻭ ﺑﯽ ﻭﻗﺖ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﺑﻠﻮﺍﺭ: ﺟﻨﮓ ﺑﯿﻦ ﭼﻨﺪ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﯼ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ
ﺑﻠﻐﺎﺭ: ﺳﻮﺭﺍﺧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺁﻥ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
ﺑﻮﺍﻟﻌﺠﺐ: ﻭﻗﺘﯽ ﻃﻮﻝ ﭘﺮﺗﺎﭘﯽ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﺍﺯ 1 ﻣﺘﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑُﻠﻌﺠﺐ
ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ
Love is just history that they may prove
عشق فقط یه چیزه قدیمیه که ممکنه اثبات بشه
And when you’re gone I’ll tell them my religion’s you
و وقتی که تو میری من به اونها خواهم گفت که دین من و همه ی خواسته ام بودی
When Pontius comes to kill the king upon his throne
وقتی که پونتیوس برای برکنار کردن پادشاه و کشتن میاد (پونتیوس پیلاطس کسی بود که به علت محاکمه عیسی بود که در نتیجه به حکم تصلیب وی انجامید)
I’m ready for their stones
من برای اون سختی ها اماده هستم.
I’ll dance, dance, dance
من خواهم رقصید رقصید رقصید
With my hands, hands, hands
با دستام دستام دستام,
Above my head, head, head
دستام بالاتر از سرم سرم سرم,
Like Jesus said
همونطور که مسیح میگه.
I’m gonna dance, dance, dance
,من خواهم رقصید رقصید رقصید
با دستام دستام دستام,,
Above my head
دستام بالاتر از سرم,
Hands together, Forgive him before
دستای جفتمون.قبل از این که اون بمیره
He’s dead because
اون رو ببخش چون:
I won’t cry for you
من نمیخوام برات گریه کنم
I won’t crucify the things you do
نمیخوام واسه کارایی که کردی خودتو شکنجه کنی
I won’t cry for you, see
من نمیخوام برات گریه کنم ببین
When you’re gone I’ll still be bloody Mary
وقتی که تو رفتی من هنوز یک عشق اتشین بهت دارم
We are not just art for Michelangelo to carve
ما فقط یک مشت مدل برای ای که میکل انز حکاکی مون کنه نیستیم,
He can’t rewrite the agro of my furied heart
اون نمیتونه ما رو از اول طبق میل خودش بازسازی کنه.
I’ll wait on mountain tops in Paris cold
من در بلند ترین نقطه ی کوه در سرمای پاریس منتظر خواهم ماند
Je ne veux pas mourire tout seule
یکی نیست که بکه من حاضر نیستم هر چیزی رو قبول کنم:
I’ll dance, dance, dance
من خواهم رقصید رقصید رقصید
با دستام دستام دستام,
Above my head, head, head
دستام بالاتر از سرم سرم سرم,
Like Jesus said
همونطور که مسیح میگه.
I’m gonna dance, dance, dance
,من خواهم رقصید رقصید رقصید
با دستام دستام دستام,,
Above my head
دستام بالاتر از سرم,
Hands together, Forgive him before
دستای جفتمون.قبل از این که اون بمیره
He’s dead because
اون رو ببخش چون:
I won’t cry for you
من نمیخوام برات گریه کنم
I won’t cry for you, see
I won’t cry for you
من نمیخوام برات گریه کنم
I won’t cry for you, see
Liberaté, mi amor
عشقمو رها کن.
Turn my back, to the door
من رو به -سمت – در برگردون
Feel so much better now
احساس از الان خیلی بهتره
Dont even try, anymore
دوباره تلاش نکن،بیشتر
Nothing left to lose
چیزی باری از دست دادن نیست
Theirs a voice thats in the air,
صدای ماست که تو آسمونه
saying dont look back no where (no way?)
بگو که هیچ جا به عقب نگاه نمیکنی
Theirs a voice thats always there…
صدای ماست که همیشه اینجاست
And I’ll never be, quite the same, as I was before this
و من هرگز نخاهم موند،کاملا همین طوره،قبل از این هم بودم
Part of you, still remains, though its out of focus
بخشی از تو ،تا برگرده،؛هرچند دور از دسترسه
Your just somewhere that I’ve been,
تو فقط جاهایی که من هستم هستی
And I wont go back again
و دوباره به عقب برنمیگردم
Your just somewhere that I’ve been…..
تو فقط جاهایی که من هستم هستی
هم خوانی:
Im breathing in, breathing out
نفس میکشم،نفسم در میاد
Aint that what, its all about?
میخوامش،همه اش همینه؟
Livin life, crazy loud
زندگی کن،بلند فریاد بزن
Like I have the right to
مثل اینکه درستی رو دارم
Know my words, in my mouth
کلماتم رو بشناس،توی دهنمه!
Nothing left to figure out
چیزی برای نمایش دادن-فیگور گرفتن- نیست
But I dont think I’ll ever break through
اما فکر نکنم بتونم بشکنم
The ghost of you…
روح تو رو !
بخش 2:
And I’ll, never be, like I was
مثل الان دیگه نخواهم بود
The day I met you
روزی که دیدمت
Too naive, yes I was
ساده بودم،آره بودم!
Boy, thats why I let you in
پسر! چرا اجازه دادی بشم!
Wear your memory like a stain,
حافظه ات رو مثل لکه تنت کن!
Cant erase none of the pain (???)
نمیتونی پاکش کنی اون زخم-لکه- رو!
Here to stay with me forever…
اینجا با من واسه همیشه
نفس میکشم،نفسم در میاد
میخوامش،همه اش همینه؟
Livin life, crazy loud
زندگی کن،بلند فریاد بزن
Like I have the right to
مثل اینکه درستی رو دارم
اما فکر نکنم بتونم بشکنم
The ghost of you…
روح تو رو !
One of these days I’ll wake up from this,
یه روزی از این روزا از خواب بیدار میشم
Bad dream im dreaming
کابوس بدیه تو رویاهام!
One of these days I’ll pray that I’ll be
یه روزی از این روزا من اونی که باید باشم میشم
Over, over, over you
دور!درو! دور از تو
One of these days I’ll realize that,
یه روزی از این روزا من درستش میکنم
Im so tired of feeling confuse
از احساس گیج بودن خسته شده ام
But for now, theres a reason that your still here
In my heart…
اما برای الان،این دلیلشه که تو قلبم بمونی
نفس میکشم،نفسم در میاد
میخوامش،همه اش همینه؟
Livin life, crazy loud
زندگی کن،بلند فریاد بزن
Like I have the right to
مثل اینکه درستی رو دارم
اما فکر نکنم بتونم بشکنم
The ghost of you…
روح تو رو !
نفس میکشم،نفسم در میاد
میخوامش،همه اش همینه؟
Livin life, crazy loud
زندگی کن،بلند فریاد بزن
Like I have the right to
مثل اینکه درستی رو دارم
اما فکر نکنم بتونم بشکنم
The ghost of you…
روح تو رو !
از : سروده های اسمانی زرتشت سپنتمان
Oh I just wanna take you anywhere that you like
اوه من فقط میخوام تو رو هر جایی که دوست داری ببرم
We could go out any day any night
ما میتونستیم هرروز و هرشب بریم بیرون
Baby I’ll take you there , take you there
عزیزم من تورو اونجا میبرم ، اونجا میبرم
Baby I’ll take you there, Yeah
عزیزم من تورو اونجا میبرم ، آره
Oh tell me tell me tell me how to turn your love on
اوه بهم بگو بهم بگو بهم بگو که چطور عشقت رو روشن کنم
You can get get anything that you want
تو میتونی هرچیزی که میخوای داشته باشی
Baby just shout it out , shout it out
عزیزم فقط {چیزی که میخوای رو} داد بزن ، داد بزن
Baby just shout it out , Yeah
عزیزم فقط {چیزی که میخوای رو} داد بزن ، آره
And if yooooou
و اگه تو
You want me tooooo
تو هم منو میخوای
Let’s make a mooove
بیا یه حرکتی بکنیم
Yeah , So tell me girl if every time we
آره ، پس بهم بگو دختر اگه هروقت که ما
Tou-ou-ouch
همدیگه رو لم-م-مس میکنیم
You get this kinda ru-u-ush
تو یه نوع اشتی-ی-یاق رو حس میکنی
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah Yeah
آره آره آره
If you don’t wanna take it slow
اگه تو نمیخوای که آروم پیش بری
And you just wanna take me home
و تو فقط میخوای که منو ببری خونه!
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah
آره آره
And let me kiss you
و بزار ببوسمت
Oh baby , baby don’t you know you got what I need
اوه عزیزم ، عزیزم نمیدونی که تو چیزی که من بهش احتیاج دارم رو داری
Looking so good from your head to your feet
از سر تا پات قشنگه
Come a come over here , over here
یالا بیا این جا ، این جا
Come a come over here yeah
یالا بیا این جا
Oh I just wanna show you off to all of my friends
اوه من فقط میخوام که با نشون دادنت به دوستام پز بدم
Makin’ them drool down their chinny chin chins
یه کاری کنم که آب از لب و لوچه هاشون سرازیر بشه!
Baby be mine tonight , mine tonight
عزیزم امشب مال من باش ، مال من
Baby be mine tonight , yeah
عزیزم امشب مال من باش
And if yooooou
و اگه تو
You want me tooooo
تو هم منو میخوای
Lets make a mooove
بیا یه حرکتی بکنیم
Yeah , So tell me girl if every time we
Tou-ou-ouch
همدیگه رو لم-م-مس میکنیم
You get this kinda ru-u-ush.
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah Yeah
آره آره آره
If you don’t wanna take it slow (C’mon)
اگه تو نمیخوای که آروم پیش بری (یالا)
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah
آره آره
And let me kiss you
و بزار ببوسمت
Let me kiss you
بزار ببوسمت
Let me kiss you
بزار ببوسمت
Let me kiss you
بزار ببوسمت
Let me kiss you
بزار ببوسمت
(C’mon)
(یالا)
Na na na na na na na na
نا نا نا نا نا نا نا نا
Na na na na na na na na
نا نا نا نا نا نا نا نا
Na na na na na na na na
نا نا نا نا نا نا نا نا
(Louis)
Yeah , so tell me girl if every time we
Tou-ou-ouch
همدیگه رو لم-م-مس میکنیم
You get this kinda ru-u-ush
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah Yeah
آره آره آره
If you don’t wanna take it slow
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah Yeah
آره آره آره
Every time we Tou-ou-ouch
هروقت که ما همدیگه رو لم-م-مس می کنیم
You get this kinda rush
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah Yeah
آره آره آره
If you don’t wanna take It slow
Baby Say Yeah Yeah Yeah
عزیزم بگو آره آره آره
Yeah Yeah
آره آره
And Let Me Kiss You
و بزار ببوسمت
ای کاش می توانستم نشان دهم
i wish i could make you
که تا کجا دوستت دارم
derstand how i love you
همیشه در جستجو هستم
i'm ahvays seeking but
اما نمی توانم راهی بیابم
can't find a way
به آن انی که در تو عاشقم
i love in you a some thing
که تنها خود کاشف آنم
that only have descovered
انی فرا تر ازتویی که دنیا میشناسد
the you which is beyond the
و تحسین می کند
you of the world that is
انی که تنها و تنها از ان من است
admired and known by others
انی که هرگز رنگ نمی بازد
a you which is eapecially mine
و انی که هرگز نمی توانم عشق از او بر گیرم
which can't ever
The kites always rise with adverse winds.
برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران
Live for ourselves not for showing that to others..
سفری به طول هزارفرسنگ با یک گام آغاز می شود
A distant tour begins with one step…
بازنده ها در هر جواب مشکلی را می بینند، ولی برنده در هر مشکلی جوابی را می بیند
The losers find problem in every answer but the winners find an answer in every problem.
به جای موفقیت در چیزی که از آن نفرت دارم، ترجیح می دهم در چیزی شکست بخورم که از آن لذت می برم(هینزسیندی)
Instead of success in a base I hate, I prefer to loose in a base I enjoy.
As you please=هر طور راحتی
At any cost=به هر قیمتی که شده
دانلود
آهنگ
Crazy Kids Ft Will.I.Am
از
Ke$ha
Hello, wherever you are,
هر جا که هستی سلام
Are you dancing on the dance floor,
داری توی زمین رقص میرقصی؟
Or drinking by the bar?
یا توی بار نوشیدنی میخوری؟
Tonight we do it big,
امشب ما میترکونیم
And shine like stars,
و مثل ستاره ها میدرخشیم
We don't give a f*k,
به هیچی اهمیت نمیدیم
'Cause that's just who we are.
چون ما فقط همین جوری هستیم
And we are, we are,
و ما هستیم ، ما هستیم
We are, we are, we are,
ما هستیم
The crazy kids, them crazy,
بچه های دیوونه ای هستیم، اون دیوونه ها
Them crazy kids.
از اون دیوونه ها
And we are, we are,
و ما هستیم
We are, we are, we are,
و ما هستیم، ما هستیم
The crazy kids, we are the,
بچه های دیوونه ای هستیم
We are the crazy people.
ما ادم های دیوونه ای هستیم
I see ya in the club,
من شماهارو توی کلاب دیدم
Showin' Ke$ha love, think,
که به کشا ابراز علاقه میکردین
Trippin' on them b*hes,
به اونایی که ازم متنفرن
That be hatin' catch a dub.
پشت پا نمیزنم حالشونو ناجور جا میارم
Chuckin' deuces,
ادم های حال به هم زن
Ya'll hatin's useless,
تنفر شما بی فایده است
It's such a nuisance.
مثل یه دردسر میمونه
Ya'll chickens,
همتون جوجه این!!!
Keep your two cents.
برین دو سنتی هاتون نگه دارین!
And keep your dollars,
دلاراتونو نگه دارین
Keep your loot.
چپاولتونو حفظ کنین
I'm fresher than that Gucci,
من از اون گوچی پوش ها رو مد ترم!
Them boys, they want my c*ie,
اون پسرایی که منو میخوان
I say nope, I'm no h*chie,
بهشون جواب رد میدم،من بی بندو بار نیستم
Your homegirl hatin',
هم خونه ات از این کار متنفره
I say who she?
من میگم: اون کیه؟
Ke$ha don't give two f*ks,
کشا اصلا اهمیت نمیده
I came to start the ruckus,
من اومدم که جنجال به پا کنم
And ya wanna party with us,
و تو میخوای با چشن بگیری
'Cause we’re crazy
چون ما دیوونه ایم
Hello, wherever you are,
هر جا که هستی سلام
Or drinking by the bar?
Tonight we do it big,
امشب ما میترکونیم
And shine like stars,
و مثل ستاره ها میدرخشیم
We don't give a f*k,
به هیچی اهمیت نمیدیم
چون ما فقط همین جوری هستیم.
And we are, we are,
و ما هستیم ، ما هستیم
We are, we are, we are,
ما هستیم
Them crazy kids.
از اون دیوونه ها
And we are, we are,
و ما هستیم
We are, we are, we are,
و ما هستیم، ما هستیم
بچه های دیوونه ای هستیم
We are the crazy people.
This is all we got,
این تنها چیزیه که ما داریم
And then it's gone,
بعدش از بین میره
You call us the crazy ones.
شما مارو دیوونه صدا میزین
But we gon' keep on, Dancin' till' the dawn
اما ما به رقصیدن تا طلوع خورشید ادامه میدیم
.
'Cause you know,
چون تو میدونی
The party never ends,
که جشن هیچ وقت تمومی نداره
And tomorrow we,
و ما فردا میخوایم
Gonna do it again.
دوباره انجامش بدیم
We the ones that play hard,
ما کسایی هستیم که سخت بازی میکنیم
We live hard, we love hard,
سخت زندگی میکنیم، سخت دل میبنیم
We light up the dark!
ما تاریکی رو روشن میکنیم
Hello, wherever you are
هر جا که هستی سلام
Or drinking by the bar?
Tonight we do it big,
امشب ما میترکونیم
And shine like stars,
و مثل ستاره ها میدرخشیم
We don't give a f*k,
به هیچی اهمیت نمیدیم
چون ما فقط همین جوری هستیم
And we are, we are,
و ما هستیم ، ما هستیم
We are, we are, we are,
ما هستیم
Them crazy kids.
از اون دیوونه ها
And we are, we are,
و ما هستیم
We are, we are, we are,
و ما هستیم، ما هستیم
We are the crazy people.
Kishe Mehr
I would be an American
A first grade teacher explains to her class that she is an American. She asks her students to raise their hands if they were American too. Not really knowing why but wanting to be like their teacher, their hands explode into the air like flashy fireworks.
There is, however, one exception. A girl named Kristen has not gone along with the crowd. The teacher asks her why she has decided to be different.
"Because I am not an American."
"Then", asks the teacher, "What are you?"
"I'm a proud Canadian," boasts the little girl.
The teacher is a little perturbed now, her face slightly red. She asks Kristen why she is a Canadian.
"Well, my mom and dad are Canadians, so I'm a Canadian too."
The teacher is now angry. "That's no reason," she says loudly. "What if your mom was a moron, and your dad was a moron. What would you be then?"
A pause, and a smile. "Then," says Kristen, "I'd be an American."
معلم کلاس اول به بچه ها توضیح می داد که او یک آمریکاییه.بعد از بچه ها خواست که اگر آمریکایی هستند دستشون را بیارن بالا
بچه ها با این که آمریکایی نبودند برای اینکه معلمشون اونارا دوست داشته باشه دست خود را مثل فشفشه آوردند بالا به جز یه دختر
اسم دختره کریستین بود و دستش را بالا نیاورد.معلم از او پرسید چرا او می خواهد متفاوت باشه
دختر:آخه من آمریکایی نیستم
معلم:پس چی هستی
دختر:یک کانادای مغرور
معلم یه کم گیج شد ویه کم قرمزبعد پرسید چرا او یک کاناداییه
دختر:خب بابا و مامان کانادایی هستند پس من هم کانادایی ام
معلم عصبانی شد و با صدای بلند گفت:این که دلیل نمیشه اگه بابات کودن باشه مامانت هم کودن باشه اون وقت تو چی میشه
دختره مکثی کرد و یک لبخندزدبعد جواب داد:اون وقت یه آمریکایی
One song can spark a moment
یک آهنگ می تواند لحظه ای جدید را بسازد
One flower can wake the dream
یك گل میتواند بهار را بیاورد
One tree can start a forest
یك درخت می تواند آغاز یك جنگل باشد
One bird can herald spring
یك پرنده می تواند نوید بخش بهار باشد
One smile begins a friendship
یك لبخند میتواند سرآغاز یك دوستی باشد
One handclasp lifts a soul
یك دست دادن روح انسان را بزرگ میكند
One star can guide a ship at sea
یك ستاره میتواند كشتی را در دریا راهنمایی كند
One word can frame the goal
یك سخن می تواند چارچوب هدف را مشخص كند
One vote can change a nation
یك رای میتواند سرنوشت یك ملت را عوض كنند
One sunbeam lights a room
یك پرتو كوچك آفتاب میتواند اتاقی را روشن كند
One candle wipes out darkness
یك شمع میتواند تاریكی را از میان ببرد
One laugh will conquer gloom
یك خنده میتواند افسردگی را محو كند
One hope will raise our spirits
یك امید روحیه را بالا می برد
One touch can show you care
یك دست دادن نگرانی شما را مشخص میكند
One voice can speak with wisdom
یك سخن میتواند دانش شما را افزایش دهد
One heart can know what's true
یك قلب میتواند حقیقت را تشخیص دهد
One life can make a difference
یك زندگی میتواند متفاوت باشد
You see, it's up to you
شما می بینید پس تصمیم با شماست
کنارو = توالت {تلفظ: Kenarow}
کاور = گوسفند {تلفظ: kawer}
گمال = سگ ولگرد {تلفظ: gamal}
آهنگ Love Will Remember از Selena Gomez
Hey babe it’s me, i just wanted to call to tell you that i love you so so so so much
سلام عزیزم منم، فقط خواستم زنگ بزنم تا بهت بگم که خیلی خیلی خیلی خیلی دوستت دارم
Just wanted to let you know that you are my princess, you are worthy of all of the love in the world,
فقط میخواستم بدونی که تو پرنسس منی، تو با ارزش ترین عشق توی دنیایی.
You are the love of my life
تو عشق زندگی من هستی!
Now’s all we got and time can’t be bought.
” حالا ” همه چیزیه که ما داریم و زمانی هم نمی تونیم بخریم.
I know it inside my heart forever will forever be ours.
من توی قلبم می دونم که ” همیشه ” برای همیشه مال ماست. ( یعنی ما همیشه باهم می مونیم )
Even if we try to forget, love will remember.
حتی اگه تلاش کنیم که فراموش کنیم، ” عشق ” از یادش نمیره.
You said you love me,
تو گفتی من رو دوست داری،
I said I loved you back what happened to that,
من هم در جواب گفتم دوستت دارم چی به سر اون اومد؟
What happened to that
چی به سر اونا اومد
All your promises,
همه ی قول هات،
And all them plans we had,
و همه ی نقشه هایی که ما داشتیم،
What happened to that, what happened to that
چی به سر اونا اومد، چه اتفاقی براشون افتاد
Boom gone, yeah we move on,
همش محو شد، آره ما تغییر کردیم،
Even if we try to forget
حتی اگه تلاش کنیم که فراموش کنیم،
Love will remember you,
عشق تو رو یادش میمونه،
Love will remember me I know it inside of my heart,
عشق من رو یادش می مونه من اینو از توی قلبم می فهمم،
Forever will forever be ours,
” همیشه ” برای همیشه مالِ ماست،
Even if we try to forget,
Love will remember, love will remember
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره،
Love will remember, love will remember, love will remember
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره،
The trips we dreamed of taking the tacks left on the map,
سفر هایی که رویاپردازی کرده بودیم و پونز کرده بودیم به سمت چپ نقشه،
What happened to that, what happened to that
چی به سر اونا اومد، چی به سر اونا اومد،
When all you had was nothing, and all we did was laugh
وقتی که تو هیچی نداشتی، و کار ما شده بود خندیدن
What happened to that, what happened, what happened to that
چی به سر اونا اومد، چی به سر اونا اومد، چی به سر اونا اومد،
Boom gone, yeah we move on, even if we try to forget
همش محو شد، آره ما تغییر کردیم، حتی اگه تلاش کنیم که فراموش کنیم،
Love will remember you,
عشق تو رو یادش میمونه،
عشق من رو یادش می مونه من اینو از توی قلبم می فهمم،
همیشه ” برای همیشه مال ماست،
حتی اگه تلاش کنیم که فراموش کنیم
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره
Love will remember, love will remember, love will remember x2
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره
Break down the walls let heaven in,
دیوار ها رو خراب کن بزار بهشت بیاد تو،
Somewhere and forever we’ll dance again,
یه جایی که ما دوباره بتونیم تا همیشه برقصیم،
We used to be inseparable,
ما جدا نشدنی بودیم،
I used to think that I was irreplaceable
من فکر می کردم من غیر قابل تعویضم،
We lit the whole world up, before we blew it up,
ما دنیا رو روشن کردیم، قبل از این که از بینش ببریم،
I still just don’t know, how we screwed it up
من هنوز نمی دونم، ما چطوری خرابش کردیم
Forever, forever, forever
برای همیشه، همیشه، همیشه
Love will remember you,
عشق تو رو یادش میمونه،
عشق من رو یادش می مونه من اینو از توی قلبم می فهمم
” همیشه ” برای همیشه مال ماست
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره
Love will remember, love will remember, love will remember
عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره، عشق از یادش نمیره
Love will remember, love will remember,
Baby you got me sick
عزیزم تو منو بیمار کردی
I don’t know what I did
من نمیدونم چیکار کردم
Need to take a break and figure it out
نیاز دارم که استراحت کنم و اونو بفهممش
Yeah.
Got your voice in my head
صدات توی سرمه
Sayin’ “let’s just be friends”
میگی فقط بذار دوست باشیم
Can’t believe the words came out of your mouth
نمیشه کلماتی که از دهنت بیرون میاد رو باور کنم
Yeah
I’m try-n’ be okay
من سعی میکنم خوب باشم
I’m try-n’ be alright
من سعی میکنم که خیلی خوب باشم
But seeing you with him
ولی دیدن تو با اون پسر
Just don’t feel right
نمیتونه درست باشه
And I’m like
ومن مثل
OW!
Never thought it’d hurt so bad
فکر نمیکردم که انقد صدمه بزنه
Getting over you-hoou
من بر تو غلبه میکنم
and OW!
You’re giving me a heart attack
تو به حمله ی قلبی میدی!
looking like you dou-hoou
مثل کارایی که انجام میدی
‘Cause you’re all I ever wanted,
چون تو تمام چیزی هستی که من میخوام
Thought you would be the one and…
فکر میکردم تو یکی هستی
OW!
Giving me a heart attack
به من حمله ی قلبی میدی
Getting over you-hoou-houu-hoou-hoou
من بر تو غلبه میکنم
Yeah.
Baby now that you’re gone
عزیزم الان که رفتی
I can’t stand dumb love songs
من این آواز عاشقانه بی مفهوم رو نمیتونم تحمل کنم
Missing you is all I’m thinking about Yeah.
از دست دادن تو تمام چیزیه که من بهش فکر میکنم
Everyone’s telling me I’m just too blind to see
همه به من میگن من برای دیدن خیلی کورم
How you messed me up, I’m better off now
چه طور منو بهم ریخته کردی،اگر چه من الان توی موقعیت بهتریم
I’m tryin’ be okay
من سعی میکنم که خوب باشم
I’m tryin’ be alright
من سعی میکنم که خیلی خوب باشم
But seeing you with him
اما دیدن تو با اون پسر
Just don’t feel right
فقط درست به نظر نمیرسه
And I’m like
ومن مثل
OW!
هرگز فکر نمیکردم که انقد بد صدمه بزنه
Getting over you-hoou
من بر تو غلبه میکنم
and OW!
تو به من حمله ی قلبی دست میدی
looking like you dou-hoou
مثل کارایی که انجام میدی
چون تو همه چیزی هستی که من میخوام
فکر میکردم که تو یکی هستی
OW!
Giving me a heart attack
به من حمله ی قلبی میدی
Getting over you-hoou-houu-hoou-hoou
من بر تو غلبه میکنم
Ooooh ohoh hooooo
Ow!
Yeah every time you look like that
آره تو همیشه این طور به نظر میرسی
Ooooh ohoh hooooo
You’re givin’ me a heart attack.
تو به من حمله ی قلبی میدی
Seeing you with him
فقط دیدن تو با اون پسر
Just don’t feel right
نمیتونه درست باشه
And I’m like
و من مثل
Ow!
هرگز فکر نمیکردم که انقد بد صدمه بزنه
Getting over you-hoou
بر تو غلبه میکنم
And ow!
Looking like you dou-hoou
مثل کارایی که انجام میدی
چون تمام چیزی هستی من میخوام
فکر میکردم تو یکی هستی
Ow!
Giving me a heart attack
Getting over you-hoou-houu
بر تو غلبه میکنم
Yoooooooooooou-ooou ouuu
you’re all I ever wanted.
Ow!
Yeeeeah
Everytime you look like that
همیشه تو مثل اونی
Ow!
C’mon
You’re all I ever wanted
Ow!
When Dave Perkins was young, he played a lot of games, and he was thin and strong, but when he was forty-five, he began to get fat and slow. He was not able to breathe as well as before, and when he walked rather fast, his heart beat painfully.
He did not do anything about this for a long time, but finally he became anxious and went to see a doctor, and the doctor sent him to hospital. Another young doctor examined him there and said, 'I don't want to mislead you, Mr Perkins. You're very ill, and I believe that you are unlikely to live much longer. Would you like me to arrange for anybody to come and see you before you die?'
Dave thought for a few seconds and then he answered, 'I'd like another doctor to come and see me.'
هنگامي كه ديو پركينس جوان بود، او خيلي ورزش ميكرد، و لاغر و قوي بود، اما هنگامي كه چهل و پنج ساله شد، شروع به چاق شدن و تنبل شدن كرد. او قادر به نفس كشيدن مانند قبل نبود، و هنگامي كه مقداري تندتر حركت ميكرد، ضربان قلبش به سختي ميزد.
او براي مدت طولاني در اين باره كاري نكرد، اما در آخر نگران شد و به ديدن يك دكتر رفت، و دكتر او را به يك بيمارستان فرستاد. دكتر جوان ديگري او را در آنجا معاينه كرد و گفت: آقاي پركينس من نميخواهم شما را فريب دهم. شما بسيار بيمار هستيد، و من معتقدم كه بعيد است شما مدت زمان زيادي زنده بمانيد. آيا مايل هستيد ترتيبي بدهم قبل از اينكه شما بميريد كسي به ملاقات شما بيايد؟
ديو براي چند ثانيه فكر كرد و سپس پاسخ داد، مايلم تا يك دكتر ديگر بيايد و مرا ببيند.
ONCE upon a time a peacock and a tortoise became great friends. The peacock lived on a tree by the banks of the stream in which the tortoise had his home. Everyday, after he had a drink of water, the peacock will dance near the stream to the amusement of his tortoise friend.
One unfortunate day, a bird-catcher caught the peacock and was about to take him away to the market. The unhappy bird begged his captor to allow him to bid his friend, the tortoise good-bye.
The bird-catcher allowed him his request and took him to the tortoise. The tortoise was greatly disturbed to see his friend a captive.
The tortoise asked the bird-catcher to let the peacock go in return for an expensive present. The bird-catcher agreed. The tortoise then, dived into the water and in a few seconds came up with a handsome pearl, to the great astonishment of the bird-catcher. As this was beyond his exceptions, he let the peacock go immediately.
A short time after, the greedy man came back and told the tortoise that he had not paid enough for the release of his friend, and threatened to catch the peacock again unless an exact match of the pearl is given to him. The tortoise, who had already advised his friend, the peacock, to leave the place to a distant jungle upon being set free, was greatly enraged at the greed of this man.
“Well,” said the tortoise, “if you insist on having another pearl like it, give it to me and I will fish you out an exact match for it.” Due to his greed, the bird-catcher gave the pearl to the tortoise, who swam away with it saying, “I am no fool to take one and give two!” The tortoise then disappeared into the water, leaving the bird-catcher without a single pearl.
طاووس و لاک پشت
روزی روزگاری،طاووس و لاک پشتی بودن که دوستای خوبی برای هم بودن.طاووس نزدیک درخت کنار رودی که لاک پشت زندگی می کرد، خونه داشت.. هر روز پس از اینکه طاووس نزدیک رودخانه آبی می خورد ، برای سرگرم کردن دوستش می رقصید.
یک روز بدشانس، یک شکارچی پرنده، طاووس را به دام انداخت و خواست که اونو به بازار ببره. پرنده غمگین، از شکارچی اش خواهش کرد که بهش اجازه بده از لاک پشت خداحافظی کنه.
شکارچی خواهش طاووس رو قبول کرد و اونو پیش لاک پشت برد. لاک پشت از این که میدید دوستش اسیر شده خیلی ناراحت شد.اون از شکارچی خواهش کرد که طاووس رو در عوض دادن هدیه ای باارزش رها کنه. شکارچی قبول کرد.بعد، لاکپشت داخل آب شیرجه زد و بعد از لحظه ای با مرواریدی زیبا بیرون اومد. شکارچی که از دیدن این کار لاک پشت متحیر شده بود فوری اجازه داد که طاووس بره. مدت کوتاهی بعد از این ماجرا، مرد حریص برگشت و به لاک پشت گفت که برای آزادی پرنده ، چیز کمی گرفته و تهدید کرد که دوباره طاووس رو اسیر میکنه مگه اینکه مروارید دیگه ای شبیه مروارید قبلی بگیره. لاک پشت که قبلا به دوستش نصیحت کرده بود برای آزاد بودن ، به جنگل دوردستی بره ،خیلی از دست مرد حریص، عصبانی شد.
لاک پشت گفت:بسیار خوب، اگه اصرار داری مروارید دیگه ای شبیه قبلی داشته باشی، مروارید رو به من بده تا عین اونو برات پیدا کنم. شکارچی به خاطر طمعش ،مروارید رو به لاک پشت داد. لاک پشت درحالیکه با شنا کردن از مرد دور می شد گفت: من نادان نیستم که یکی بگیرم و دوتا بدم. بعد بدون اینکه حتی یه مروارید به شکارجی بده، در آب ناپدید شد.
اَنعام: (به فتح اوّل) جمع«نَعَم» و به معنای«چارپایان» است.
اِنعام: (به کسر اوّل) به معنای«بخشش» است.
اُولی: (بر وزن گُویا)، مؤنث اوّل به معنای«نخست» و «نخستین» است و در تركیب«فلسفه اُولی» ی عنی«بخشی از فلسفه که به مسائل نخستین و معرفت امور ک لّی احوال موجودات میپردازد».
اولی: بر وزن سَودا) صفت تفضیلی و به معنا ی«سزاوارتر» یا «صوابتر» است.
انتساب: سبت داشتن و مرتبط بودن .
انتصاب: گماشتن و نصب کردن.
بدوی: (به فتح اوّل و سکون دوم)منسوب به«بَدْء» به معنای آغازی و ابتدایی است و بیشتر در دادگستری به کار میرود.
بدوی: (به فتح اّول و دوم) منسوب به«بَدْوْ» به معنای«بیابانی، بیابانگرد، صحرانشین» است.
برائت: به معنای«بیگناهی و پا کدامنی» و مجازاً به معنای«دوری و بی زاری» است.
براعت: به معنای«کمال فضل و ادب» و«برتری بر دیگران به علم» است.
بُلوک : (به ضم اوّل) ناحیهای مشتمل بر چند قریه است.
بـِلوک : (به کسر اوّل)کشورهایی که در شیوة حکومتی کم و بیش یکساناند؛ مثل: بلوک شرق، بلوک غرب.
sometime -------> زمانی - وقتی
sometimes ------> بعضی وقتها - بعضی اوقات - برخی اوقات
some time ------> مقداری وقت - (در اصطلاح عامیانه ----> یه مقداری وقت)
بچه مثبت
his/her days are numbered
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
salut!!
سلام به زبان فرانسه میشه سَلو!!!
بر می گردم برای احوالپرسی
Kishe Mehr
SePaNDaR313 عزیز ، با 33 پست
serpent عزیز ، با 10 پست
تنها عزیز ، با 4 پست
hadi04 عزیز ، با 3 پست
Ahora Quien عزیز ، با 3 پست
jaj عزیز ، با 2 پست
mz56mz عزیز ، با 2 پست
♥Rose♥ عزیز ، با 2 پست
دیااکو عزیز ، با 1 پست
بچه مثبت عزیز ، با 1 پست
Mahboob عزیز ، با 1 پست
نغمه عزیز ، با 1 پست
ماهی عزیز ، با 1 پست
zrnznn عزیز ، با 1 پست
MaziЯaM عزیز ، با 1 پست
بندری عزیز ، با 1 پست
SaMaN TaJ عزیز ، با 1 پست
ژنرال عزیز ، با 1 پست
Kishe Mehr
ممنونم محسن جان...
بهتره نکات خاص گرامری، لغات، اصطلاحات، ضرب المثل ها و چیزهایی از این قبیل گذاشته بشه که نکته ای یاد بگیریم.
خواهش میکنم صاحب اجازه اید. راستش در پست اول تاکید منم به اصطلاحات و نکات کلیدی بود ولی خب من دست دوستان رو باز گذاشتم. چون ممکن بود برخی از دوستان از مطالب طولانی تری خوششون بیاد که گفتم هر کسی هر کدام از مطالب رو که بیشتر دوست داشته باشه میخونه. بازم مرسی از نظرت.
منتظر هستیم
serpent
مرسی داش مجتبی ، شوما خودت بوفی برنزی
از این ب بعد میخوام جملات پرکاربرد زبان انگلیسی رو بزارم
You know me well
شما منو خوب مي شناسين
Be rational Reza
عاقل باش رضا
For the last time
براي آخرين بار
May God preserve you
خدا حفظت کنه
Don't blame me
سرزنشم نکن
Why don't you get it
چرا نمي فهمي؟
I didn't do anything
من کاري نکردم
We won't see each other again
ديگه همديگرو نميبينيم
serpent
مثل اَجَل مُعلق :
A bolt from the blue
خانه ی ویلایی :
A bungalow
یه دوست صمیمی :
A close friend
دو سال :
A couple of years
یه آپارتمان :
A flat
یه زندگی پر مشغله :
A hectic life
ویلای اجاره ای :
A holiday cottage
آدم سبک خواب :
A light sleeper
یه شغل پول ساز :
A money making job
اشتباه شنیداری :
A slip of the ear
اشتباه چاپی :
A slip of the pen
اشتباه لُپی :
A slip of the tongue
serpent
یه روز پر مشغله :
A very hectic day
یه شغل پر درآمد :
A well-piad job
خجالت داره، تو بزرگ شدی:
Act your age
عاقبت - سرانجام :
After all
بعد از صرف ناهار :
After having lunch
بعد از دعوا با همسرش :
After quarreling with his wife
بعد از ده سال ازدواج :
After ten years of marriage
بعد از این مصاحبه :
after this interview
روی هم رفته :
All and all put together
تمام شب :
All night
ناگهان :
All of a sudden
بسیار خوب - باشد :
All right
همه با هم :
All together
تقریبا همیشه :
Almost always
ژنرال
1) some + اسم قابل شمارش مفرد -----> اسم + "ی" نکره
مثال) some book -----> کتابــی
2) some + اسم غیر قابل شمارش -----> مقداری (از) + اسم
مثال) some water -----> مقداری آب
توضیح: "از" داخل پرانتز اومده به این دلیل که بعضی مواقع اگر با "از" ترجمه بشه بهتره
*در پست بعدی، نحوه ترجمه some با اسم قابل شمارش جمع که 3 حالت داره توضیح میدم.
serpent
آیا می توانم منظورم را به شما برسانم یا نه؟
?Am I making myself understood or not
درست میگم؟
?Am I right
اشباه می کنم؟
?Am I wrong
چشم در برابر چشم
An eye for an eye
آیا شخص دیگری هست؟
?Anybody else
آیا چیز دیگری هست؟
?Anything else
آیا چیزی برای نوشیدن هست؟
?Anything to drink
چیزی می نوشی؟(به شخصی تعارف میکنیم)
?Anything to drink
آیا حالت خوب است؟
?Are you all right
آیا از دستم عصبانی هستی؟
?Are you angry with me
آیا خجالت می کشی؟
?Are you bashful
آیا این روزها گرفتار هستی؟
?Are you busy these days
مگه دیوانه هستی؟
?Are you crazy
serpent
امروز ماشین داری؟
?Are you driving today
حالت خوب است؟
?Are you feeling okay
آیا به شعر و شاعری علاقه داری؟
?Are you fond of poetry
آیا امروز کاری نداری؟
?Are you free today
مگه عقلت را از دست دادی؟
?Are you out of mind
آیا آماده ای؟
?Are you ready
آیا خجالت می کشی؟
?Are you shy
مطمئنی؟
?Are you sure
آیا این روزها خیلی گرفتاری؟
?Are you tied up nowadays
آیا خسته ای؟
?Are you tired
آیا شما معمولا به موقع می رسید؟
?Are you usually on time
به عنوان یک مدیر
?As a manager
serpent
در حقیقت
As a matter of fact
به عنوان یک توریست
As a tourist
تا آنجا که من می دانم
As far as I know
همان طور که بهت گفتم
As I told you
طبق معمول
As usual
همان طور که می دانی
As you know
هر طور راحت تری
As you please
به هر قیمتی که شده
At any cost
در نگاه اول
At first appearance
بالاخره پدرش راضی شد
At last her dad went along with that
در سن نه سالگی
At the age of nine
در حال حاضر ، اکنون ، حالا
At the moment
بزن به چاک ، برو پی کارت
Away with you
مراقب باش ، مواظب باش
Be careful
راحت باش (باشید) ، آسوده باش
Be comfortable
serpent
خونسرد باش :
Bee cool
صبور باش :
Be patient
مودب باش :
Be polite
ساکت باش :
Be quiet
مختصر ، توضیح بدهید :
Be short in your remarks
ساکت باش :
Be silent
مُفید باش :
Be useful
آب از آسیاب افتادن :
Become free of danger
چه باور کنی چه نکنی :
Believe it or not
اگر در پارک یکدیگر را ببینیم بهتر است :
Better if we meet in the park
بهتر است که دیر بشه تا اصلا نشه :
Better late than never
بهتر است (مشاجره را ) تمومش کنیم :
Better to cut it
مَرد که گریه نمی کنه :
Big boys don't cry
زبانت را گاز بگیر :
Bite your tongue
هر دوتا تون ، هر دو ی شما :
Both of you
serpent
پراکنده شوید :
Break up
حساب حسابِ کاکا برادر :
Business is business
ولی از آن گذشته :
But that aside
اما از طرفی هم زیاد بی ربط نمی گویید :
But, then again you are not too far
کَره از شیر ساخته می شود :
Butter is made from milk
دیگه حرف نزن :
Button your lip
هوایی ، از طریق هوا :
By air
بر حسب اتفاق :
By any chance
شانسی ، اتفاقی :
By chance
از روی علاقه ، قبلا :
By heart
زمینی
By land
serpent
اشتباها :
By mistake
ابدا ، به هیچ وجه ، به هیچ طریق (وسیله) :
By no means
دریایی ، از طریق دریا :
By sea
به لطف خدا :
By the grace of God
راستی :
By the way
به من زنگ بزن :
Call me back
لغو کردن ، کنسل کردن :
Call of
می تونم روت حساب کنم؟
? Can I count on you
می تونم برسونمت ؟ (با ماشین) :
?Can I give you a lift
می تونم برسونمت؟ ( با موتور یا دوچرخه) :
?Can I give you a ride
می تونم پیغام بگذارم؟
?Can I leave a message
serpent
مسئله ، مشکل :
problem
هیچ چیز :
anything
اشتباه ، مسئله ، مشکل :
wrong
فقط ، درست :
just
تعطیلی ، تفریح :
vacation
جستجو کردن :
to look for
همین الان :
right now
عکس گرفتن :
to take a picture
مسیر - جهت :
direction
اجاره کردن :
to rent
رزرو :
reservation
سوال :
question
تب ، درجه حرارت :
temperature
بچه :
kid
برادر :
brother
serpent
نوشیدن :
to drink
کوکا کولا :
coke
آلبالو (یی) :
cherry
فهمیدن ، متوجه شدن :
to get
دارو خوردن :
to take medicine
دارو :
medication
نان :
bread
قرص نان :
loaf of bread
مرغ :
chicken
کَره :
butter
نگاه کردن به :
to look at
بیرون رفتن :
to go out
یه وقتی ، روزی :
sometime
سَر زدن (دیدن) :
come by
آدرس :
address
شماره :
number
serpent
شماره تلفن :
phone number
به نظر رسیدن :
to seem
مشکل ، مسئله :
trouble
چند ساله :
how old
چه مدت :
how long
اقامت کردن :
to stay
در نظر داشتن :
to plan
چند تا ، چه تعداد :
how many
چه مقدار ، چقدر :
how much
چه کسی :
who
کدام :
which
اتاق خواب :
bedroom
استفاده کردن :
to use
تماس گرفتن :
to contact
چه موقع ، چه زمانی ، کِی :
when
آمدن :
to come
ghand
هر چي ميشه anything
وقتي ازت ميپرسن چته و جواب بدي anything يعني همه چيت هست!!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→