میشه جای اشپزی و غذا از رخت چرکامون عکس بزاریم امتیاز بدین
اگر امیر امتیاز گرفت، حتما میشه دیگه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امیر جان اسپاگتی خیلی خوب بود هر چی بود تا الان شوخی بود احساس میکنم ناراحت شدی؟ توی این لیست غذاها که اول نوشته با خمیر پیتزایی که ماهی جون دستورشو گذاشته پیراشکی گوشت درست کن بخور اینقده خوشمزهههه است که نگو و نپرس من فنلاند این و درست کردم خیلی باحال بود هنوز در حسرتشم الان با وجود هدیه سادات نمیرسم غذای معمولی خودمون رو درست کنم چه برسه به اینا
افرین امیر اشپز .. اقایون معمولا نیمرو کباب بلدن بپزن خوبه خیلی چیزا بلدی بپزی .. ما هم هر چی میگیم شوخی میکنیم..خدائی من یکی دوبار اینجا عکس غذا گذاشتم خیلی سخته هی از کارات عکس بگیری مخصوصا اشپزخونه ات هم کوچیک باشه واویلاس پس تحسین میکنم هر کی اینجا حتی عکس نیمرو هم بزاره اشپزی یه هنره که هر کسی نداره مثل این (بچه مثبت) به خودت افتخار کن
هنرِ چندمه؟ یک درصد فرض کن هنر آشپزی ندارم عوضش ظرفیت بالایی دارم
نقل قول: serpent
هیچوقت ناراحت نمیشم
نه تو الان ناراحتی! بدنت داغه، متوجه نیستی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من قارچ سوخاری درست کردم آما دستور پختش از داداشم گرفتم آخه سری داره تو کافی شاپ و فست فود البته من باراول بود درست کردم باید مدام امتحان کنم تا نتایج بهترتری بده
خوب این نکته خیلی ظریفی بود که بهش اشاره کردی اخه منم کلی تجربه دارم . . . پس اگر گفت تلفات داده خودت دلداریش بده و بگو باید هی امتحان کنه تا نتیجه بده و لِمش دستش بیاد . . .
نقل قول: بچه مثبت
آفرین آفرین
دستتت کو؟؟؟ همیشه افرین میگفتی یه کفی ، دستی هم میزدی.....ولی الان نزدی . . . امیر من منتظر غذاییی بعدی هستم.....
اگر خدا فرصت داد و وقت شد یک کباب برگی براتون درست بکنم که مانیتور رو لیس بزنید البته کباب کوبیده هم بلتم ولی بگیر نگیر داره.. یه دفه میگیره یه دفه درست نمیگیره...
نقل قول: نخبه
میشه جای اشپزی و غذا از رخت چرکامون عکس بزاریم امتیاز بدین
من پیشنهاد میکنم یک بخش جدیدی درست بکنیم که از لباس چرکها عکس بذاریم مثلا بگیم لباس چرک بیارید بوفی ببرید
نقل قول: بچه مثبت
اگر امیر امتیاز گرفت، حتما میشه دیگه! 351
آقا قبول نیست، اگر قرار بر گرفتن امتیاز باشه باید امتیاز لباس چرکا رو کم بکنید
نغمه
کی بود کی بود من نبودم
serpent
ای توجهت از پهنا تو حلقم
شوما ب بزرگی خودتون ببچخید
اخی ، یاد یلدا افتادم
نغمه,
حالا صبر کنید
نخبه
نمایش یا پنهان متن
میشه جای اشپزی و غذا از رخت چرکامون عکس بزاریم امتیاز بدینبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
مهم طعم غذاس ک عاااالی بود
ی ضرب المثل هست ک سازنده ش کلا برای این مواقع ساخته :
گر تو بهتر میزنی بستان بزن
نغمه
بده
serpent
افرین ، از سمفونی هفتم بتهوون هم بهتر بود ولی غذا چی ¿¿¿
نغمه
امیر جان اسپاگتی خیلی خوب بود هر چی بود تا الان شوخی بود احساس میکنم ناراحت شدی؟
توی این لیست غذاها که اول نوشته با خمیر پیتزایی که ماهی جون دستورشو گذاشته پیراشکی گوشت درست کن بخور اینقده خوشمزهههه است که نگو و نپرس من فنلاند این و درست کردم خیلی باحال بود هنوز در حسرتشم الان با وجود هدیه سادات نمیرسم غذای معمولی خودمون رو درست کنم چه برسه به اینا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستserpent
ناراحت ¿¿¿¿¿¿¿ خیالتون تختتتتتتت ، هیچوقت ناراحت نمیشم ، اگر هم بشم خیلیییییییییییییییییییییییییی سخت ناراحت میشم
تازه ، از دست شما ک امکان نداره ناراحت شم
خیلییییی عالیه
والا من دوبار پیراشکی درس کردم ولی وقتی گذاشتم تو روغن همه شون وا رفتن
نخبه
پس تحسین میکنم هر کی اینجا حتی عکس نیمرو هم بزاره
اشپزی یه هنره که هر کسی نداره مثل این (بچه مثبت)
بچه مثبت
هنرِ چندمه؟
یک درصد فرض کن هنر آشپزی ندارم عوضش ظرفیت بالایی دارم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
همین دیگه من اینو گذاشتم تو فر
خوب خدا رو شکر دوست با ظرفیت من
نخبه
هنر هفتم تازشم تو تی وی هم نشون میدن
من تو روغن سرخ میکنم هیچیش نمیشه
نغمه
اختیار داری ما که به کدبانویی شما نیستیم اما این خمیرش بدرد سرخ کردن نمیخورد چون خمیر پیتزای ماهی جونه
zrnznn
بپرسید بببینید آیا سالمه؟!!!
اخه تا از نتیجه باخبر نشم نمیتونم خودمو نشون بدم
نغمه
zrnznn
خوب این نکته خیلی ظریفی بود که بهش اشاره کردی
.
.
.
پس اگر گفت تلفات داده خودت دلداریش بده و بگو باید هی امتحان کنه تا نتیجه بده و لِمش دستش بیاد
.
.
.
دستتت کو؟؟؟
.
.
.
امیر من منتظر غذاییی بعدی هستم.....
serpent
منم منتظرم
Kishe Mehr
اگر خدا فرصت داد و وقت شد یک کباب برگی براتون درست بکنم که مانیتور رو لیس بزنید