هفته پیش یه غذایی درست کردم ظاهرش بد نشد اما طعمش حرف نداشت
اسمشو گذاشتم :
مرغ بندری
مرغ فیله 6 عدد سیب زمینی 3 عدد قارچ کمی پیاز داغ هر چقدر دلتون خواست نمک و فلفل و ادویه و رب و آبلیمو و سس تند به مقدار دلخواه
طرزتهیه :
اول فیله مرغ هارو خرد می کنیم و با نمک و فلفل و آبلیمو و کمی سس تند مزه دار میکنیم
بعد سیب زمینی رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم و کنار میزاریم
مرغ و قارچ رو هم همینطور
بعد مرغ و قارچ و سیب زمینی و پیاز داغ رو باهم مخلوط میکنیم و رب و سس تند اضافه میکنیم وقتی رب یه کم تفت داده شد یه نصف لیوان آب اضافه میکنیم و در ظرف رو میزاریم تا آب غذا کم بشه میتونید به ذائقه فلفل رو اضافه کنید
دست گیلاسی درد نکنه ...غذاش چه رنگ و روییی داری...ادم همین الان دلش ساندویچ مرغ بندی خواستتتتتت . . .
طرز تهییه :
نون خامه ای
مواد لازم: آرد یک پیمانه روغن یا کره یک دوم پیمانه آب 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد (درشت) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه شیرین شده برای داخل نون خامه ای(خریداری شده از قنادی)
ایتدا آب و کره (یا روغن) رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا وقتی که به جوش بیفته ولی دقت کنید که نجوشه...وقتی کره کامل حل شد ارد رو یک هوووو اضافه میکینم(دقت شود نباید به تدریج باشه)و سریع شروع به همزدن میکینم وقتی ته ظرف شروع به صدا دادن کرد (صداییی مثل تیک تیک) اون موقع قابلمه رو از روی حرارت بر میداریم.................. حدود 2 یا 3 دقیقه اجازه میدیم که حرارت اون کمتر بشه و داغیش فروکش کنه
حالا دونه به دونه تخم مرغها رو اضافه میکینم...و وانیل هم همچنین...یعنی یک تخم مرغ رو اضافه میکینم کامل هم میزنیم و بعد دومی را اضافه میکینم و سپس سومی رو (اگر کسی خواست مزه بپرونه بگه نمیشه اول سومی رو بزنیم و بعد اولی رو یا .....باید بگم نه...حتمان طبق دستور من باید پیش برید)
این کارو میتونیم با همزن انجام بدیم ...ابتدا شاید مایه به صورت دونه دونه باشه ولی وقتی به تدریج تخم مرغ سوم رو اضافه کردید به صورت یک خمیر یک دست درست میشه
حالا تو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با ماسوره خمیر رو به حالاتی که مورد نظرمون هست قرار میدیم و بعد سینی رو در فر با حرارت 220درجه سانتی گراد قرار میدیم به مدت 20 دقیقه بعد از اون دما رو به 170 درجه پایین میآریم تا موقعی که به رنگ دلخواه مون در بیاد (تو طبقه وسط قرار میدیم....وقتی روی نون ها طلاییی شد درجه رو کم میکنیم عکسشو براتون گذاشتم)
حالا نوبت اینه که با یه تیکه از کاغذ روغنی یه قیف خیلی باریک درست کنید(اگر چیزی مثل سرنگ تمیز دارید که چه بهتر با اون این کار رو انجام بدید) و خامه رو توش قرار بدید و از ته نون خامه ای اون خامه رو داخل نون بزارید ......البته میتونید جای خامه حلوا هم بزارید ...دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره......ولی واقعان ما بار اول که درست کردیم فکر نمیکیردیم اینقده آسون باشه و این طوری عین هو نون خامه ای های تو قنادی بشه........کلی اخر کار ذوق مرگیدیم
گیلاسیییییی من گشنه ام شده صبحونه نخوردم ولی امشب اینو میدرستم حتما همه موادشو هم دارم خیییییییییییییییییلی خوشمزه به نظر میاد
نمایش یا پنهان متنمیگم عروس خانم وسایل نو نو ه و جهیزیه هم رنگارنگ هر روز یه مدل میاری حالشو میبری یادش بخیر 5 سال پیش ما هم همین جوری بودیم البته الان هم همینطوری هستیم اما تازه به تازه یه مزه دیگه ای داره
zrnznn,
من اگر دستم به تو و اون نان خامه ای هااااا برسد میخوااااااااااااااااااااام
gilas, واااای عروس خانوم چه کرده خیلی خوب بود عزیزم... درست کردم ولی محمدامین طعم ربشو دوس نداشت فکر کنم به جای رب، از سس گوجه استفاده کنم بهتر بشه طعمش البته اینجوری که تو درست کردی هم خیلی خوبه گیلاس جون
zrnznn, ببین چیکار کرده خانوم مهندس ... عالیه مرسی نجمه جون حیف که تو رژیمم وگرنه حتما یه بار درست میکردم. حالا شایدم درست کردم آخر هفته شیطونه میگه داداشمینارو دعوت کنم از اینا درست کنم، حرص زنداداشم دربیاد
بازم در خدمت شما هستم با ی برنامه ی " اشپزی آسون " دیگه
غذای امروز : کوکوی ماکارونی
مواد لازم :
ژامبون مرغ : 5 برش
ماکارونی شکل دار : نصف بسته ( البته میتونید بیشتر یا کمترش کنید )
بقیه ی مواد رو هم تو عکس میبینید :
▧ تصویر در دسترس نیست
خب ، درس کردن این غذا خیلییی اسونه ، باید اول قارچ ، ژامبون و فلفل دلمه رو خرد کنیم و بریزیم تو ی ظرف ، بعدش ماکارونی رو بریزیم تو اب جوش ( البته با روغن و یکمی نمک ) بعدش ماکارونی رو ابکش کنید و بعد بریزید رو اون موادی ک خرد کردید ، بعد تخم مرغ هارو میریزیم توش ( اول بشکونید ، بعد بریزید ) بعدش زرد چوبه و نمک رو بهشون اضافه میکنید ، اینطوری :
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا خوب داغ بشه و بعدش روغن بریزید توش ، وقتی روغن خوب داغ شد اون مواد رو بریزید تو ماهی تابه ، اینجوری :
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا منتظر بمونید تا سرخ بشه ، مواظب باشید ک خیلی سرخ نشه چون سفت میشه و زیاد جالب نمیشه ، باید تا طلایی شد برش گردونید ، طلایی یعنی این شکلی :
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد بزارید طرف دیگه ش هم مثل این طرفش بشه ، بعد نوش جان کنید , ایناهاش :
▧ تصویر در دسترس نیست
خب ، اول اینکه ببخشید نوشیدنی نداره ، میتونید از اون اب شنگولی ک از اسپاگتی زیاد اوردید بخورید ، اگه هم از قبل اضافه نیوردید میتونید با بزاق دهنتون میل کنید
دوم اینکه تو این عکسا 3 تا رخت چرک من پنهان کردم ، هرکی پیدا کرد 3 تا بوفی زر پیش من داره
آفرین آفرین بعضی وقتا که مرغ ناهار اضافه میاد، مامان یه چیزی تو همین مایه ها درست میکنه برای شام! البته مرغ رو ریش ریش میکنه
نقل قول: zrnznn
نون خامه ای
آفرین آفرین با حلوا مطمئنی خوشمزه میشه؟
خانم مهندس! از امیر، گیلاس و سایر دوستان یاد بگیر نمایش یا پنهان متنحجم عکسهارو کم کن
نقل قول: serpent
کوکوی ماکارونی
آفرین آفرین منو یاد مقالههای چینیها انداختی! یک مقاله مینویسن و با یک تغییر کوچیک یک مقاله دیگه از توش در میارن
کوکوی مرغ بندری هم میشه درست کرد؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
مفاسرت
gilas
هفته پیش یه غذایی درست کردم ظاهرش بد نشد اما طعمش حرف نداشت
اسمشو گذاشتم :
مرغ فیله 6 عدد
سیب زمینی 3 عدد
قارچ کمی
پیاز داغ هر چقدر دلتون خواست
نمک و فلفل و ادویه و رب و آبلیمو و سس تند به مقدار دلخواه
طرزتهیه :
اول فیله مرغ هارو خرد می کنیم و با نمک و فلفل و آبلیمو و کمی سس تند مزه دار میکنیم
بعد سیب زمینی رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم و کنار میزاریم
مرغ و قارچ رو هم همینطور
بعد مرغ و قارچ و سیب زمینی و پیاز داغ رو باهم مخلوط میکنیم و رب و سس تند اضافه میکنیم
وقتی رب یه کم تفت داده شد یه نصف لیوان آب اضافه میکنیم و در ظرف رو میزاریم تا آب غذا کم بشه میتونید به ذائقه فلفل رو اضافه کنید
▧ تصویر در دسترس نیستمرغ بندری
این سالاد شیرازی رو هم شاهزاده زحمت کشید
▧ تصویر در دسترس نیستمرغ بندری
serpent
عااااااالی بود
ولی چرا یکی از سالادا گوجه ش بیشتر بود ¿¿
zrnznn
.
.
.
طرز تهییه :
نون خامه ای
مواد لازم:
آرد یک پیمانه
روغن یا کره یک دوم پیمانه
آب 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد (درشت)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه شیرین شده برای داخل نون خامه ای(خریداری شده از قنادی)
ایتدا آب و کره (یا روغن) رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا وقتی که به جوش بیفته ولی دقت کنید که نجوشه...وقتی کره کامل حل شد ارد رو یک هوووو اضافه میکینم(دقت شود نباید به تدریج باشه)و سریع شروع به همزدن میکینم
وقتی ته ظرف شروع به صدا دادن کرد (صداییی مثل تیک تیک) اون موقع قابلمه رو از روی حرارت بر میداریم..................
حدود 2 یا 3 دقیقه اجازه میدیم که حرارت اون کمتر بشه و داغیش فروکش کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا دونه به دونه تخم مرغها رو اضافه میکینم...و وانیل هم همچنین...یعنی یک تخم مرغ رو اضافه میکینم کامل هم میزنیم و بعد دومی را اضافه میکینم و سپس سومی رو
این کارو میتونیم با همزن انجام بدیم ...ابتدا شاید مایه به صورت دونه دونه باشه ولی وقتی به تدریج تخم مرغ سوم رو اضافه کردید به صورت یک خمیر یک دست درست میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا تو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با ماسوره خمیر رو به حالاتی که مورد نظرمون هست قرار میدیم و بعد سینی رو در فر با حرارت 220درجه سانتی گراد قرار میدیم به مدت 20 دقیقه بعد از اون دما رو به 170 درجه پایین میآریم تا موقعی که به رنگ دلخواه مون در بیاد (تو طبقه وسط قرار میدیم....وقتی روی نون ها طلاییی شد درجه رو کم میکنیم عکسشو براتون گذاشتم)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا نوبت اینه که با یه تیکه از کاغذ روغنی یه قیف خیلی باریک درست کنید(اگر چیزی مثل سرنگ تمیز دارید که چه بهتر با اون این کار رو انجام بدید) و خامه رو توش قرار بدید و از ته نون خامه ای اون خامه رو داخل نون بزارید ......البته میتونید جای خامه حلوا هم بزارید ...دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره......ولی واقعان ما بار اول که درست کردیم فکر نمیکیردیم اینقده آسون باشه و این طوری عین هو نون خامه ای های تو قنادی بشه........کلی اخر کار ذوق مرگیدیم
ژنرال
zrnznn,
بَـرَکَـلا!
نغمه
خوب خدا رو شکر
اون هم نزده گوجه اش اندازه اس
gilas,
گیلاسیییییی من گشنه ام شده صبحونه نخوردم ولی امشب اینو میدرستم حتما همه موادشو هم دارم خیییییییییییییییییلی خوشمزه به نظر میاد
نمایش یا پنهان متن
میگم عروس خانم وسایل نو نو ه و جهیزیه هم رنگارنگ هر روز یه مدل میاری حالشو میبریمن اگر دستم به تو و اون نان خامه ای هااااا برسد
ژنرال
serpent,
باریکلا امیر جان
آقایونای تنبل یاد بگیرن
gilas,
واااای عروس خانوم چه کرده
خیلی خوب بود عزیزم... درست کردم ولی محمدامین طعم ربشو دوس نداشت
فکر کنم به جای رب، از سس گوجه استفاده کنم بهتر بشه طعمش
البته اینجوری که تو درست کردی هم خیلی خوبه گیلاس جون
zrnznn,
ببین چیکار کرده خانوم مهندس ... عالیه
مرسی نجمه جون
حیف که تو رژیمم
شیطونه میگه داداشمینارو دعوت کنم از اینا درست کنم، حرص زنداداشم دربیاد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمایش یا پنهان متن
نغمه
خدا خفه ات نکنه
نمایش یا پنهان متن
serpent
داداشم نمیگفت محمد امبن ، میگفت م.امین
serpent
غذای امروز : کوکوی ماکارونی
مواد لازم :
ژامبون مرغ : 5 برش
ماکارونی شکل دار : نصف بسته ( البته میتونید بیشتر یا کمترش کنید )
بقیه ی مواد رو هم تو عکس میبینید :
خب ، درس کردن این غذا خیلییی اسونه ، باید اول قارچ ، ژامبون و فلفل دلمه رو خرد کنیم و بریزیم تو ی ظرف ، بعدش ماکارونی رو بریزیم تو اب جوش ( البته با روغن و یکمی نمک ) بعدش ماکارونی رو ابکش کنید و بعد بریزید رو اون موادی ک خرد کردید ، بعد تخم مرغ هارو میریزیم توش ( اول بشکونید ، بعد بریزید
حالا ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا خوب داغ بشه و بعدش روغن بریزید توش ، وقتی روغن خوب داغ شد اون مواد رو بریزید تو ماهی تابه ، اینجوری :
حالا منتظر بمونید تا سرخ بشه ، مواظب باشید ک خیلی سرخ نشه چون سفت میشه و زیاد جالب نمیشه ، باید تا طلایی شد برش گردونید ، طلایی یعنی این شکلی
بعد بزارید طرف دیگه ش هم مثل این طرفش بشه ، بعد نوش جان کنید , ایناهاش :
خب ، اول اینکه ببخشید نوشیدنی نداره ، میتونید از اون اب شنگولی ک از اسپاگتی زیاد اوردید بخورید ، اگه هم از قبل اضافه نیوردید میتونید با بزاق دهنتون میل کنید
دوم اینکه تو این عکسا 3 تا رخت چرک من پنهان کردم ، هرکی پیدا کرد 3 تا بوفی زر پیش من داره
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
منتظر غذا های بعدی ما باشید
♥Rose♥
serpent,
باباااااااا عجب کدبانویی هستی تو
نمایش یا پنهان متن
بنده خدا دیگه از بالا عکس گرفتهserpent
دیدم بچه ها علاقه خاصی ب رخت های چرک دارن ، گفتم علاقه شونو کور کنم
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
میگم واسه تزئین میز غذا بد نیستاserpent
میز غذام کوجا بود ، دلت خوشه ها
♥Rose♥
با تو نبودم کلاً پیشنهاد دادم
serpent
غرفه انتقادات و پیشنهادات ک اینجا نیست
Kishe Mehr
zrnznn,
serpent
میخندی ¿¿¿¿ باید...
نقطه چین را با ذهن خلاق خود پر کنید
Kishe Mehr
باید منفی بدی به امیر
بچه مثبت
آفرین آفرین
بعضی وقتا که مرغ ناهار اضافه میاد، مامان یه چیزی تو همین مایه ها درست میکنه برای شام! البته مرغ رو ریش ریش میکنه
آفرین آفرین
با حلوا مطمئنی خوشمزه میشه؟
خانم مهندس! از امیر، گیلاس و سایر دوستان یاد بگیر
نمایش یا پنهان متن
حجم عکسهارو کم کنآفرین آفرین
منو یاد مقالههای چینیها انداختی! یک مقاله مینویسن و با یک تغییر کوچیک یک مقاله دیگه از توش در میارن
کوکوی مرغ بندری هم میشه درست کرد؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→