ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نغمه
واههه لباشو نیگا! من چرا روسری سرم نیست اخه؟ خاک عالم
من قارچ سوخاری رو با آرد سوخاری و ادویه فراوان و زرده تخم مرغ و شیر درست کردم خوب شد فقط نکته اش این بود که باید کاملا قارچها تو روغن شناور سرخ بشن و روغن هم داغ باشه و حرارتش کم و زیاد نشه نمونه یه عکسشو میذارم براتون
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
نغمه
ماهی
باید سر فرصت بیام تک تک بخونم ...تازه امروز رسیدم اولین فرصت که پیدا کنم بر می گردم..
ماهی
وای خیلی عالی بودن
اون کوکوی ماکارونی رو فکر کنم م.امین خیلی خوشش بیاد
امیر جان خیلی خوب آشپزی می کنیا
اون پیژامه هم نگرانش نباش..
سالاد اولیه
خیلی تزئینات جالبن. برامون بیشتر عکس بذار خانوم مهندس! ....
چقدر خوشمزه و راحت..خیلی خوب بود گیلاسی جون..ماشالا همگی کدبانو هستید
وای..خیلی حرفه ای شیرینی پزی می کنی..دستور تهیه شو دارم ولی جرات نمی کنم درستش کنم.به نظرم سخت میاد...خیلی عالی بود..حتما امتحان می کنم
گفتم که مطمئنم خوراک م. امین خواهد شد
وای خدا...توی سفر یه کیلو وزن اضافه کردم..حالا من چیکار کنم..این خامه داره ولی نمیشه امتحان نکرد
آفرین نغمه جان...خیلی خوب بود
قارچ رو همینطوری بدون هیچ چی هم که روی آتیش کباب کنی خیلی خوشمزه میشه
zrnznn
.
.
.
تشکر ماهی جون شما خیلی لطف داری
من هم اول فکر میکردم کار خیلی سختیه ولی باور کنید از همه شیرینی ها ساده تره....فقط کافیه یه بار امتحانش کنید خیلی اسونه و زمان زیادی برا اماده شدن نمیبره
ماهی
همین که می تونی اینقدر خوب درست کنی ینی حرفه ای هستی...شکسته نفسی نفرمایید خانوم مهندس
ماهی
مواد لازم :
آرد سفید نصف پیمانه سر پر
آرد سمولینا ( اختیاری )
آرد ذرت نصف پیمانه سر خالی ( هر چی آرد ذرت بیشتر باشه سوخاری خشک تر میشه )
انواع ادویه : زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر زیره ، پودر زنجبیل ،دارچین و کمی پودر سیر ( می تونید طبق سلیقه و ذائقه تون این ادویه ها رو کم یا زیاد یا حذف کنید)
آب و یخ یک کاسه
ران مرغ
نمک و روغن به میزان لازم
یک عدد هم زودپز
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه :
ابتدا همه ی مواد خشک رو با هم در یک کیسه فریزر مخلوط می کنیم
بعد رانها رو یکی یکی در کیسه گذاشته و در کیسه رو گرفته و حسابی رون رو تکون میدیم
وقتی رون با آرد حسابی آغشته شد ، اونو از کیسه در آورده در حد دو سه ثانیه در ظرف آب و یخ فرو می بریم بعد دوباره اون رو در کیسه فریزر گذاشته و دوباره کیسه رو تکون می دیم.به این روش رون ها رو آغشته به آرد می کنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد در زودپز به مقدار لازم و کافی روغن میریزم اگر بشه که روغن سطح رون رو بپوشونه که چه بهتر.اگر هم خواستید روغن کمتر مصرف کنید اشکالی نداره .فقط باید بعد از سرخ شدن یک طرف در زودپز رو باز کنید و رون رو بچرخونید و دوباره در زود پز رو ببندید..
خب حالا درب زودپز رو بسته و برای مدت 8 دقیقه می گذاریم تا مرغ همزمان هم پخته و هم سوخاری بشه..
نتیجه کار بسیار متفاوت و عالی خواهد شد.من امتحان کردم
این روش رو ازبرنامه به خانه بر می گردیم شبکه تهران دیدم.اولش خیلی می ترسیدم که زودپز منفجر شه.چون تا حالا روغن تنها توی زودپز نگذاشته بودم..ولی مشکلی پیش نیومد و مرغ حسابی خوشمزه شده بود
در این روش مواد کاملا به مرغ می چسبن و حسابی خشک میشه..
در مورد آرد سمولینا هم اجباری نیست.من از خودم اضافه کردم برای اینکه آرد سمولینا دانه های درشت تری داره و یه مقداری شبیه آرد سوخاری هست .به نظرم اومد مناسب این کار باشه.
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
خانوم اجازه
ما زود پز نداریم
Kishe Mehr
ما زود پز نداریم
خانوم اجازه
منم یه جوک یادم اومد
نمایش یا پنهان متن
زن و شوهری میرن پیش دکتر میگن اقای دوکتور ما بچه دار نمیشیم اونم کلی ازمایش و... مینویسه و می بینه اینا مشکلی ندارن. میگه شما چه مدته ازدواج کردین؟ اونم میگه دو هفته است. میگه عزیزم زودپز که نیست ، باید صبر کنیKishe Mehr
میگم غذا یه چیزی کم داشت اگه گفتید؟
نمایش یا پنهان متن
باید پیژامه ی م.امین رو میذاشتید تا برنامه کامل بشهنمایش یا پنهان متن
میگم فلسفه ی اب یخ چی بود؟بچه مثبت
من امتحان نکردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
من امتحان نکردم
نمایش یا پنهان متن
چه آقایون کم اشتهایی پیدا میشنماهی
خب بدون زودپز نمیشه..تولدت نزدیکه؟ آرش خان زحمتشو بکشن لطفا
والا از لحاظ علمی، دقیق نمی تونم تحلیل کنم.ولی فکر کنم آب سرد باعث انقباض مواد و چسبندگی بیشتر اون به گوشت مرغ میشه.آخه در روشهای دیگه معمولا آردی که استفاده میشه مقداریش به روغن بر می گرده و اینطوری به گوشت نمی چسبه.
هم مدرسه ای جونم! سینه معمولا در پیش غذا ازش استفاده میشه نه در غذای اصلی
نمایش یا پنهان متن
گوشت سینه برای سوخاری مناسب نیست..معمولا سفته خب..یه ماشالا هم به هم مدرسه ای ما بگو فاطمه جون
♥Rose♥
به روی چشم ، ماشاءالله هزار ماشاءالله به هم مدرسه ای عزیز شما و بوفیلند
نمایش یا پنهان متن
ولی من جسارت نکردم ، منظورم یه چیز دیگه بیدنخبه
چون از زود پز میترسم اصلا درون لیست جهیزیه تهیه نفرمودم .. فکر نمیکنم تا اخر عمر هم بخرم
ماهی
شما اختیار دارید فاطمه جان...
مخصوصا این روش یه کمی هم ترسناکه.وقتی می خواستم درست کنم این غذا رو در اتاق م.امینو بستم..بهشم گفتم تا یه ربع دیگه بیرون نیا..باورت نمیشه یه پتو مسافرتی هم آوردم نزدیک خودم گذاشتم که اگه منفجر شد بتونم از خودم محافظت کنم
ولی واقعا اتفاق خاصی نیفتاد...و همه چی به خیر گذشت
حالا یه سوال: حبوبات و گوشت رو چطوری می پزی بدون زودپز؟؟
نخبه
حبوبات رو یه روز جلوتر میخیسونم و بعد میپزم گوشت هم اگه بخام بپزم اگه واسه شب باشه از ساعت دو ظهر بار میزارم اروم اروم میپزه و جا میافته غذا ...و اگه برا ظهر بخام بپزم گوشت شتر مرغ میخرم که زودتر میپزه
نخبه
به اتش نشانی هم زنگ میزدی
از دوتا چیز تو زندگیم میترسم زودپز و رعد و برق وحشت دارم
نغمه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→