شانس آوردی خانه داری..وگرنه بدون زودپز کارت نمیشد...
اوهوم .. البته وقتی یه مهمون دیر اطلاع بده که میخاد بیاد خونمون هم غذای با گوشت درست نمیکنم یا اگر هم درست کنم همون گوشت شتر مرغ استفاده میکنم که اونم عین گوشت قرمزه ولی زود میپزه
خوب با سلام و ادب و کلی چیزای خوب خوب دیگه در خدمتتون هستیم با خوراک میگو نمیدونم بگم پفکی نمیدونم بگم طلایی فقط همینو بگم که از اینکه میگو هست اطمینان کامل دارم خوب مواد و موارد لازم: میگو هر چی دلت بخواد،نمک و دارچین و آرد گندم و تخم مرغ و زعفران و ماست و پیاز و... ابتدا میگو رو تمیز شستشو میکنیم ▧ تصویر در دسترس نیست با یاداوری بدهکاریهاتون پیاز رو آماده میکنیم و آماده رنده کردن بر روی میگو میشیم و مثل بارون بهار اشک میریزیم ▧ تصویر در دسترس نیست
در این میان صدای زنگ در به صدا درامد و بنده با مشاهده خانومی در حال آشپزی لو رفتم باورتون نمیشه چقدر خوشحال شده بود فاطمه یادم به موقعی افتاد که واسش برای تولدش یه سرویس طلا خریده بودم آخرین باری که به این شدت خوشحال شده بود همون موقع بود
بعد از کلی ناز و فیلم بازی کردن برای خانومی باقی کارها رو ایشون به عهده گرفت و حتی قول داد ظرفهای امروز رو خودش بشوره
اینم آخرین کاری که به ذهنم رسید نمیدونستم باید باقی مایع رو چکارش کنم خرامان ریختمش توی تابه اینطوری شد ▧ تصویر در دسترس نیست خلاصه اینم میگو البته به خاطر رعایت قانون کپی رایت باید اعتراف کنم که از دستور آبجی نغمه استفاده کردم درسته اونطوری نشد به اون خوبی و کلی هم چیزای دیگه همینطوری اضافه کردم ولی آخر کار فهمیدم بکینگ پودر رو فراموش کردم بریزم
باید اعتراف کنم که از دستور آبجی نغمه استفاده کردم درسته اونطوری نشد به اون خوبی و کلی هم چیزای دیگه همینطوری اضافه کردم ولی آخر کار فهمیدم بکینگ پودر رو فراموش کردم بریزم
دستت درد نکنه ..و همینطور نغمه ی عزیز که فعلا دو نفر استفاده کردن از آموزشش.. هم کارت عالی بود هم ادبیات آموزشیت حرف نداشت و در نوع خود بی نظیر بود
hadi04, بابا ایوللللللللللللللللللل.....باریکلاااااااااااااااااااااااا دست فاطمه خانم درد نکنه نمایش یا پنهان متنشوخیدم.....آفرین ....عالی بود . . . ماهی جون من امروز داخل طالبی رو خالی کردم و توش ژله ریختم دعا کنیدایشال بببنده و خوب بشه که آبروم نره
gilas, عروس! عروس!؟ تو میدونی من عاشق نخود فرنگی و ذرتم.... خوب یه قاشق میزاشتیییییییییییییییییییییییییییییی چرا تمومش کردی؟! . . . از ظاهرش معلومه که دیشب خیلی بهوتن خوش گذشته! .......... مالشعیره چه طعمی بود؟
جاتون خالی رفتیم دَیِر میگو خریدیم اندازه گودزیلا خعلی خوب بود تشریف بیارید خونه یه کمی هم به جای شمال گردی جنوب گردی کنید واسه جا هم که خونه ما هست به هر حال کلبه فقرا رو قابل بدونید میگو هم درخدمتتون باشیم قول میدم من غذا درست نکنم فاطمه خودش درست کنه انگشتهاتون رو هم با غذا میخورید
وای چه خوشگل و خوشمزه دلم نخود فرنگی و ذرت خواست الان به به عالی بود گیلاسی خانوم...حسابی خوش به حال شازده شده بااین غذای خوشمزه
نقل قول: hadi04
جاتون خالی رفتیم دَیِر میگو خریدیم اندازه گودزیلا
وای دلم می خواد
شریف بیارید خونه یه کمی هم به جای شمال گردی جنوب گردی کنید واسه جا هم که خونه ما هست به هر حال کلبه فقرا رو قابل بدونید میگو هم درخدمتتون باشیم
نفرمایید! .منزلتون دولت سراست قابل باشیم خدمت می رسیم داداش گلم نمایش یا پنهان متنالان همه میگن ماهی چی داره میگه.. احتمالا تو ی اولین فرصت زمستون بیایم بوشهر.من بوشهرو خیلی دوس دارم..جنوب هم صفای خاص خودشو داره..البته الان فصل میگوی تازه ست..
قول میدم من غذا درست نکنم فاطمه خودش درست کنه انگشتهاتون رو هم با غذا میخورید
نه دیگه ..انگشتای فاطمه خانوم باشه برای خودت دستت درد نکنه داداش گلم..
اور کن حالی که داشتم دقیقا مانند دزدی بود که به دام میفته
آخی...خیلی قشنگه
با تشکر از همه ی شرکت کنندگان و بازدید کنندگان به زودی امتیازات محاسبه و واریز میشه...فدای همگی بشم
وای چه خوشگل و خوشمزه دلم نخود فرنگی و ذرت خواست الان به به عالی بود گیلاسی خانوم...حسابی خوش به حال شازده شده بااین غذای خوشمزه
جاتون خالی رفتیم دَیِر میگو خریدیم اندازه گودزیلا
وای دلم می خواد
شریف بیارید خونه یه کمی هم به جای شمال گردی جنوب گردی کنید واسه جا هم که خونه ما هست به هر حال کلبه فقرا رو قابل بدونید میگو هم درخدمتتون باشیم
نفرمایید! .منزلتون دولت سراست قابل باشیم خدمت می رسیم داداش گلم نمایش یا پنهان متنالان همه میگن ماهی چی داره میگه.. احتمالا تو ی اولین فرصت زمستون بیایم بوشهر.من بوشهرو خیلی دوس دارم..جنوب هم صفای خاص خودشو داره..البته الان فصل میگوی تازه ست..
نه دیگه ..انگشتای فاطمه خانوم باشه برای خودت دستت درد نکنه داداش گلم..
اور کن حالی که داشتم دقیقا مانند دزدی بود که به دام میفته
آخی...خیلی قشنگه
با تشکر از همه ی شرکت کنندگان و بازدید کنندگان به زودی امتیازات محاسبه و واریز میشه...فدای همگی بشم
راستی ماهی جون فراموش کردم بگم که بسته شد ژله هههه.....خیلیم خوشمزه شده بود با اینکه ژله توت فرنگی گذاشته بودم ولی کلی طعم طالبی گرفته بود و از نظر من خیلی خوشمزه شده بود............دوربین شارژ نداشت مجبوری عکساشو با گوشی زن داداشم گرفتیم اگر تونستم ازش میگیرم میزارم بببینید
ماهی
شانس آوردی خانه داری..وگرنه بدون زودپز کارت نمیشد...
خوش اومدی نغمه خانوم..
نخبه
اوهوم .. البته وقتی یه مهمون دیر اطلاع بده که میخاد بیاد خونمون هم غذای با گوشت درست نمیکنم یا اگر هم درست کنم همون گوشت شتر مرغ استفاده میکنم که اونم عین گوشت قرمزه ولی زود میپزه
hadi04
خوب مواد و موارد لازم:
میگو هر چی دلت بخواد،نمک و دارچین و آرد گندم و تخم مرغ و زعفران و ماست و پیاز و...
ابتدا میگو رو تمیز شستشو میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
با یاداوری بدهکاریهاتون پیاز رو آماده میکنیم و آماده رنده کردن بر روی میگو میشیم و مثل بارون بهار اشک میریزیم
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب اینم پیاز
▧ تصویر در دسترس نیست
یه ذره دارچین می پاشیم
▧ تصویر در دسترس نیست
آرد و دارچین و نمک رو آماده میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم از تخم مرغی که من حاضرم قسم بخورم مرغه اصلا متوجه نشده که تخم گذاشته
▧ تصویر در دسترس نیست
تخم مرغ رو میشکنیم روی آرد و دوستان
▧ تصویر در دسترس نیست
زعفران رو آماده میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
ویییییییییییییییییییییییییژ میریزیم روی آرد و دوستان و میهمان گرامی
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد ماست رو میریزیم
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب حالا با تمام قدرت به هم میزنیم تا بدین شکل درآد
▧ تصویر در دسترس نیست
میگو رو که الان یک ساعتی میشه توی پیاز در حال استراحت هست داخل این مایع میریزیم
▧ تصویر در دسترس نیست
کاملا غوطه ور بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب شروع به سرخیدن میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
اوج فاجعه رو میتونید توی این تصویر مشاهده کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
در این میان صدای زنگ در به صدا درامد و بنده با مشاهده خانومی در حال آشپزی لو رفتم باورتون نمیشه چقدر خوشحال شده بود فاطمه یادم به موقعی افتاد که واسش برای تولدش یه سرویس طلا خریده بودم آخرین باری که به این شدت خوشحال شده بود همون موقع بود
خوب خدا رو شکر تموم شد
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از کلی ناز و فیلم بازی کردن برای خانومی باقی کارها رو ایشون به عهده گرفت و حتی قول داد ظرفهای امروز رو خودش بشوره
اینم آخرین کاری که به ذهنم رسید نمیدونستم باید باقی مایع رو چکارش کنم خرامان ریختمش توی تابه اینطوری شد
▧ تصویر در دسترس نیست
خلاصه اینم میگو البته به خاطر رعایت قانون کپی رایت باید اعتراف کنم که از دستور آبجی نغمه استفاده کردم درسته اونطوری نشد به اون خوبی و کلی هم چیزای دیگه همینطوری اضافه کردم ولی آخر کار فهمیدم بکینگ پودر رو فراموش کردم بریزم
gilas
نصفشو صبح حاضر کردم
ماهی
من همین الان صبحانه میگو می خوام
آخی ..چه رمانتیک
دستت درد نکنه ..و همینطور نغمه ی عزیز که فعلا دو نفر استفاده کردن از آموزشش..
هم کارت عالی بود هم ادبیات آموزشیت حرف نداشت و در نوع خود بی نظیر بود
ماهی
کو؟ ببینم؟!!
zrnznn
بابا ایوللللللللللللللللللل.....باریکلاااااااااااااااااااااااا دست فاطمه خانم درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
شوخیدم.....آفرین ....عالی بود.
.
.
ماهی جون من امروز داخل طالبی رو خالی کردم و توش ژله ریختم دعا کنیدایشال بببنده و خوب بشه که آبروم نره
gilas
آخه دلتون می خواد
ماهی
مطمئنم خوب در میاد عزیز دلم
دلم که می خواد...
gilas
دارم میتایپم
gilas
میگو هر چندتا که دوست دارین
نمک ، فلفل ، پودر پاپربکا ، روغن زیتون ، آبلیمو و زعفران و سس تند
قارچ دکمه ای
سیب زمینی
ذرت
نخود فرنگی
میگو رو با ادویه جات و روغن زیتون آبلیمو و سس تند مخلوط میکنیم و یه چند ساعت میزاریم تو یخچال
بعد هر 3تا یا 2تا میگو رو تو یک سیخ چوبی میزنیم
سیخارو تو ماهی تابه میزاریم و یه کم از مواد که میگو هارو توش خوابونده بودیم و یه ذره روغن زیتون میریزم تو ماهی تابه تا میگو ها سرخ بشن
تا میگو ها آماده بشن سیب زمینی رو خلال میکنیم و سرخ میکنیم ( وقتی یه کم سیب زمینی ها نرم شد بهش نمک اضافه کنید )
قارچ های دکمه ای رو با کره و آب لیمو و نمک و فلفل تفت میدیم
ذرت و نخود فرنگی رو هم می پزیم
همین
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجاتون خالی با سالاد کلم عااالی شد
zrnznn
عروس!؟
خوب یه قاشق میزاشتیییییییییییییییییییییییییییییی
.
.
.
از ظاهرش معلومه که دیشب خیلی بهوتن خوش گذشته!
مالشعیره چه طعمی بود؟
hadi04
جاتون خالی رفتیم دَیِر میگو خریدیم اندازه گودزیلا خعلی خوب بود تشریف بیارید خونه یه کمی هم به جای شمال گردی جنوب گردی کنید واسه جا هم که خونه ما هست به هر حال کلبه فقرا رو قابل بدونید میگو هم درخدمتتون باشیم
باور کن حالی که داشتم دقیقا مانند دزدی بود که به دام میفته
هم کارت عالی بود هم ادبیات آموزشیت حرف نداشت و در نوع خود بی نظیر بود
خواهش میکنم
به هر حال قول داده بودم شرکت کنم خواستم بد قول نشده باشم من هم از آبجی نغمه سپاسگزارم
دست فاطمه درد نمیکنه دست من سوخته خانوم خانوما
من با کسی شوخی ندارم
نمایش یا پنهان متن
ولی با تو که دارمنخبه
نغمه
ماهی
وای چه خوشگل و خوشمزه
دلم نخود فرنگی و ذرت خواست الان
به به عالی بود گیلاسی خانوم...حسابی خوش به حال شازده شده بااین غذای خوشمزه
وای دلم می خواد
نفرمایید! .منزلتون دولت سراست
نمایش یا پنهان متن
الان همه میگن ماهی چی داره میگه..احتمالا تو ی اولین فرصت زمستون بیایم بوشهر.من بوشهرو خیلی دوس دارم..جنوب هم صفای خاص خودشو داره..البته الان فصل میگوی تازه ست..
نه دیگه ..انگشتای فاطمه خانوم باشه برای خودت
دستت درد نکنه داداش گلم..
آخی...خیلی قشنگه
ماهی
وای چه خوشگل و خوشمزه
دلم نخود فرنگی و ذرت خواست الان
به به عالی بود گیلاسی خانوم...حسابی خوش به حال شازده شده بااین غذای خوشمزه
وای دلم می خواد
نفرمایید! .منزلتون دولت سراست
نمایش یا پنهان متن
الان همه میگن ماهی چی داره میگه..احتمالا تو ی اولین فرصت زمستون بیایم بوشهر.من بوشهرو خیلی دوس دارم..جنوب هم صفای خاص خودشو داره..البته الان فصل میگوی تازه ست..
نه دیگه ..انگشتای فاطمه خانوم باشه برای خودت
دستت درد نکنه داداش گلم..
آخی...خیلی قشنگه
gilas
نه
گذاشتم خوب
شام ویژه 5 ماهگردمون بود خوب همراه کادو خوشمل
جوجو با طعم لیمو
اِفا فهمیدی
اجالت کشیدم
منم دلم خواست
خواهشات داریم
البته چه بنده چه شاهزاده از اینکه همدیگرو داریم بیشتر خوشبحالمونه
ماهی
خدا رو شکر و همیشه خوشبخت باشید