آخیش دلم خنک شده ....هی یادت بیاد تاپیک فال که اسم منو در نمیاری....
نقل قول: بچه مثبت
با حلوا مطمئنی خوشمزه میشه؟
والا تو دزفول دیدم تو تهران هم شنیدم ...این خانواده با کلاس ها تو مراسم های روضه ...یا دور از جون فاتحه خونی هاشون از اینها اماده میخرن از قنادی....توشون حلواه.......
. . . بی زحمت دیگه اعلام عمومی میکنم با من اگر میحرفید از این شکلک بسیار محترم ( ) استفاده نکنید.
راستی یه چیزی.....من امروز غذای امیر رو (کوکو ماکارانی)درست کردم.........وحشتناک خوشمزه بود.....شکل و قیافه اش هم عالی شد....ولی ترسیدم عکسشو بزنم ماهی جون و بقیه بچه ها بیان سمت غذا من و به امیر محل نزارن....برا همین دلم سوخت گفتم فقط بیام بگم که خیلی خوشمزه بود و یه طعمی بین پیتزا و ته دیگه ماکارنی رو میداد و واقعان عالی بود.......... دیگه فقط به خاطر دل خودم که امیر ناراحت نشه عکشو نمیزام...تا کل امتیازش بره واسه خودش
امروز در خدمت خانمها و آقایون بوفیلند هستیم با آموزش چیکن استروگانف ( با ادای این مربی های آشپزی بخونید)
نمایش یا پنهان متناکثر قریب به اتفاق بیف استروگانف و چیکن استروگانف رو خوردید یا اسمشو شنیدید حالا یک عده هم مثل شخص شخیص خودم اسم و طرز تهیه اش رو میدونستید ولی تا بحال نکوکیدینش (پختن) اما من دیشب کمربند طبی همت را بستم و براتون درستیدم و اینقده خوشمزه بود که الان هیچ کدام از اعضای خانواده جز خودم انگشت ندارند
نمایش یا پنهان متناین غذا باید مال روسیه یا شوروی سابق باشه به خاطر اسمش که تهش یه *اوف* داره من فرصت گشتن تاریخچه اش رو ندارم میتونید از ویکی پدیا استفاده کنید
چیکن استروگانف
سینه مرغ دو عدد (یا فیله مرغ که قطعا باید بیشتر باشه)
قارچ 10 تا 14 عدد
فلفل دلمه کمی (دلبخواه )
پیاز متوسط 1 عدد
خامه 1 استکان
کره 50 گرم
سیب زمینی خلالی هر چی عشقتون کشید
نمک فلفل سیاه به میزان لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا باید بریم سراغ تهیه اش : اول باید تمام مواد لازم رو اعم از پیاز و فلفل دلمه و قارچ و مرغ رو خورد کنید مرغ باید برشهای تقریبا یک اندازه داشته بااشه و کمی هم نازک باشه که با سرخ شدن مغز پخت بشه حالا،کره رو با کمی روغن مایع در تابه آب کنید و قارچ و فلفل دلمه رو داخلش با حرارت زیاد سرخ کنید نه کاملا کمی که نرم بشه
بعد که قارچ و فلفل سرخ شد تابه رو خالی کنید و حالا در باقی مانده کره و روغن پیاز و مرغ رو سرخ کنید به این معنی که گوشت مرغ سفید بشه و پخته بشه نه لزوما برشته حالا همه مواد رو باهم مخلوط کنید ▧ تصویر در دسترس نیست
ادویه و خامه رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن و حالا شعله رو خاموش کنید چون خامه نباید زیاد حرارت ببینه و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید با سیب زمینی خلالی تزیینش کنید عااااااااااااااالی میشه البته بستگی به ذائقه خودتون داره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn, نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنآخیــــــــــــــــــــــــــــــــــش نغمه, از این بیف استروگانف نمیشهههههههههههههههههه گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
عالی بود نغمه جون..... نغمه من از غذاهاییی که توشون شیرو خامه و ایناست....شانس ندارم....زیاد جالب نمیشن...یکی دوبار غذاهاییی درست کردم که توشون شیر بود ....زیاد جالب نشدن الان تو این غذا خامه چی ریختی؟ از همین خامه های اماده واسه صبحانه؟؟؟؟ اگر از ایناست که فردا درست میکنم بببینم چجوریاس.....همه چیشو داریم
نجمه جونم خیالت راااااحت بله این خامه صبحانه ساده بود درست کن هیچیش نمیشه فقط تاکید کردم که همه موادتو که مخلوط کردی خامه رو اضافه کن هم بزن تا کاملا آغشته بشه و خاموش کن و نوش جان کن
نغمه, اوکی فردا درست میکنم..مرسی از راهنمایییت...... کتاب آشپزیم پیشم نیست وگرنه بهت میگفتم چی درست کردم....یه آشی بود با اسفناج و شیر.....حالم ازش بهم خورد..... همش حس میکنم نوع شیرش فرق داره......نمیدونم از این پاکتیای پاستوریزه باشه؟ یا از این کیلویی های فله ای که میفروشن ...ما تو دز شیر گاومیش هم داریم.....همیشه میگم علت بد در اومدن اون غذا مال نوع شیرش یا خامه اش بوده که من نمیدونستم دقیقان چیه؟ ولی دوست دارم از اون سوپ ها که خامه و شیر دارن درست کنم ولی بلد نیستم..... از اینها که میریم رستوران میخوریم و واقعان خوشمزه ان
برای اینکه من گوجه بیشتر دوست دارم شاهزاده پیاز برای همین سالادا سفارشی درست میشه
نقل قول: zrnznn
دست گیلاسی درد نکنه ...غذاش چه رنگ و روییی داری...ادم همین الان دلش ساندویچ مرغ بندی خواستتتتتت
درست کردنش آسونه حتما امتحانش کن
نقل قول: ژنرال
بَـرَکَـلا!
سپاس
نقل قول: نغمه
گیلاسیییییی من گشنه ام شده صبحونه نخوردم ولی امشب اینو میدرستم حتما همه موادشو هم دارم خیییییییییییییییییلی خوشمزه به نظر میاد
اوهوم حتما امتحان کن
میگم عروس خانم وسایل نو نو ه و جهیزیه هم رنگارنگ هر روز یه مدل میاری حالشو میبری یادش بخیر 5 سال پیش ما هم همین جوری بودیم البته الان هم همینطوری هستیم اما تازه به تازه یه مزه دیگه ای داره
اینقده خوبه مخصوصا سر استفاده از لیوان
نقل قول: ژنرال
الان اگر ماهی بود، اینجوری پست میذاشت
کوفته قل قلی با سس بادمجون
آفرین آفرین
2بار گفتی آفرین یعنی خیلی خوبه
بعضی وقتا که مرغ ناهار اضافه میاد، مامان یه چیزی تو همین مایه ها درست میکنه برای شام! البته مرغ رو ریش ریش میکنه
بچه ها یکی از بچه مثبت پرسه.....اون قارچ هاش سوخواری شدن؟! 351 بپرسید بببینید آیا سالمه؟!!! 453 دقیقاً بببینید تلفات چقدر دادن اخه تا از نتیجه باخبر نشم نمیتونم خودمو نشون بدم
امشب قارچ سوخاری کردیم. مایش زیاد اومد سیب زمینی هم سوخاری کردیم. خوب شده بود. اما نشد عکس بگیرم
من قارچ سوخاری درست کردم آما دستور پختش از داداشم گرفتم
شما هم بی زحمت دستورش رو بنویس. این دستور خانم مهندس خوب بود شاید برای شما بهتر باشه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
یک مقاله مینویسن و با یک تغییر کوچک یک مقاله دیگر از توش در میارن ¿¿¿
منظورت رو نفهمیدم
zrnznn
آخیش دلم خنک شده
والا تو دزفول دیدم تو تهران هم شنیدم ...این خانواده با کلاس ها تو مراسم های روضه ...یا دور از جون فاتحه خونی هاشون از اینها اماده میخرن از قنادی....توشون حلواه.......
.
.
.
بی زحمت دیگه اعلام عمومی میکنم با من اگر میحرفید از این شکلک بسیار محترم (
نغمه
نمایش یا پنهان متن
مهندس نجمه روضه
امیر جان همه چی عالی کوکو هم باید خوشمزه باشه میگم به مامانت بگو یک پسر به این کدبانویی که هر روز در میاری یک غذایی چن تا لایک داره چن تااااا؟
zrnznn
خودم متوجه شدم .....یکم امون بده....بعد بیا
zrnznn
دیگه فقط به خاطر دل خودم که امیر ناراحت نشه عکشو نمیزام...تا کل امتیازش بره واسه خودش
نمایش یا پنهان متن
امیر جونم خوردی؟serpent
واااااااای خیجالت کشیدم
serpent
وااااای مرسی مامانی از تعریفت
اهااااای کمککککککککک ، دارم تو مهر مادری غرق میشممممم ، کمککککککککککککک
اره مامانی خوردم ، خیلی خوشمزه بود هسته ش رو هم شکوندم تا بچه ها بخورن
نغمه
امروز در خدمت خانمها و آقایون بوفیلند هستیم با آموزش چیکن استروگانف
نمایش یا پنهان متن
اکثر قریب به اتفاق بیف استروگانف و چیکن استروگانف رو خوردید یا اسمشو شنیدید حالا یک عده هم مثل شخص شخیص خودمنمایش یا پنهان متن
این غذا باید مال روسیه یا شوروی سابق باشه به خاطر اسمش که تهش یه *اوف*چیکن استروگانف
سینه مرغ دو عدد (یا فیله مرغ که قطعا باید بیشتر باشه)
قارچ 10 تا 14 عدد
فلفل دلمه کمی (دلبخواه )
پیاز متوسط 1 عدد
خامه 1 استکان
کره 50 گرم
سیب زمینی خلالی هر چی عشقتون کشید
نمک فلفل سیاه به میزان لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا باید بریم سراغ تهیه اش : اول باید تمام مواد لازم رو اعم از پیاز و فلفل دلمه و قارچ و مرغ رو خورد کنید مرغ باید برشهای تقریبا یک اندازه داشته بااشه و کمی هم نازک باشه که با سرخ شدن مغز پخت بشه حالا،کره رو با کمی روغن مایع در تابه آب کنید و قارچ و فلفل دلمه رو داخلش با حرارت زیاد سرخ کنید نه کاملا کمی که نرم بشه
بعد که قارچ و فلفل سرخ شد تابه رو خالی کنید و حالا در باقی مانده کره و روغن پیاز و مرغ رو سرخ کنید به این معنی که گوشت مرغ سفید بشه و پخته بشه نه لزوما برشته حالا همه مواد رو باهم مخلوط کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
ادویه و خامه رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن و حالا شعله رو خاموش کنید چون خامه نباید زیاد حرارت ببینه و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید با سیب زمینی خلالی تزیینش کنید عااااااااااااااالی میشه البته بستگی به ذائقه خودتون داره
▧ تصویر در دسترس نیست
نوش جان
serpent
من میتونم اینو با دست بخورم ¿¿¿¿¿¿¿
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
آخیــــــــــــــــــــــــــــــــــشنغمه,
از این بیف استروگانف نمیشهههههههههههههههههه گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
نغمه
چیکن ، چیکن با نومزدنگ تشریف بیارید برای پا گشا ازینا براتون درست کنم
بچه مثبت,
اعصاب مصاب نداریاااا
امین خان شما که غذا جلوته دیگه چی میخوای قاشق ؟ چنگال؟ نوشابه؟ آب شنگولی؟ ههههه
zrnznn
نغمه من از غذاهاییی که توشون شیرو خامه و ایناست....شانس ندارم....زیاد جالب نمیشن...یکی دوبار غذاهاییی درست کردم که توشون شیر بود ....زیاد جالب نشدن
الان تو این غذا خامه چی ریختی؟ از همین خامه های اماده واسه صبحانه؟؟؟؟
اگر از ایناست که فردا درست میکنم بببینم چجوریاس.....همه چیشو داریم
نغمه
نجمه جونم خیالت راااااحت بله این خامه صبحانه ساده بود درست کن هیچیش نمیشه فقط تاکید کردم که همه موادتو که مخلوط کردی خامه رو اضافه کن هم بزن تا کاملا آغشته بشه و خاموش کن و نوش جان کن
Kishe Mehr
اخه بیف توی ذهنم بید واسه همین نوشتم بیف
zrnznn
اوکی فردا درست میکنم..مرسی از راهنمایییت......
کتاب آشپزیم پیشم نیست وگرنه بهت میگفتم چی درست کردم....یه آشی بود با اسفناج و شیر.....حالم ازش بهم خورد..... همش حس میکنم نوع شیرش فرق داره......نمیدونم از این پاکتیای پاستوریزه باشه؟ یا از این کیلویی های فله ای که میفروشن ...ما تو دز شیر گاومیش هم داریم.....همیشه میگم علت بد در اومدن اون غذا مال نوع شیرش یا خامه اش بوده که من نمیدونستم دقیقان چیه؟
ولی دوست دارم از اون سوپ ها که خامه و شیر دارن درست کنم ولی بلد نیستم.....
gilas
برای اینکه من گوجه بیشتر دوست دارم شاهزاده پیاز برای همین سالادا سفارشی درست میشه
درست کردنش آسونه حتما امتحانش کن
سپاس
اوهوم
حتما امتحان کن
اینقده خوبه
مخصوصا سر استفاده از لیوان
کوفته قل قلی با سس بادمجون
2بار گفتی آفرین یعنی خیلی خوبه
دست مامان خانم شما هم درد نکنه
آخ جون شام امشب هم مشخص شد
نغمه
[b][b]آخ آخ آخ آخ تو هم که همینطوری