₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4 5 6 7

غذا بیار ! بوفی ببر!

7685 بازدید، 127 پست، نویسنده: ماهی

• serpent

بچه مثبت,

یک مقاله مینویسن و با یک تغییر کوچک یک مقاله دیگر از توش در میارن ¿¿¿ :37:

منظورت رو نفهمیدم

3 سپاس: بچه مثبت، نخبه، gilas

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    391 من از اینا میخوام:40:

آخیش دلم خنک شده :16: ....هی یادت بیاد تاپیک فال که اسم منو در نمیاری.... :4:

نقل قول: بچه مثبت
    با حلوا مطمئنی خوشمزه میشه؟

والا تو دزفول دیدم تو تهران هم شنیدم ...این خانواده با کلاس ها تو مراسم های روضه ...یا دور از جون فاتحه خونی هاشون از اینها اماده میخرن از قنادی....توشون حلواه....... :3:

.
    .
    .
    بی زحمت دیگه اعلام عمومی میکنم با من اگر میحرفید از این شکلک بسیار محترم ( :bahone: ) استفاده نکنید.

5 سپاس: serpent، بچه مثبت، Kishe Mehr، نخبه، gilas

• نغمه

نقل قول: zrnznn
    روزه
    کاره تو که عالی بود
    نمایش یا پنهان متن
    مهندس نجمه روضه

امیر جان همه چی عالی کوکو هم باید خوشمزه باشه میگم به مامانت بگو یک پسر به این کدبانویی که هر روز در میاری یک غذایی چن تا لایک داره چن تااااا؟ :5:

5 سپاس: zrnznn، serpent، Kishe Mehr، نخبه، gilas

• zrnznn

وای نغمه اومدم درستش کنممممممممممممممممممممممممممممممممم :101:
    خودم متوجه شدم .....یکم امون بده....بعد بیا :4:

4 سپاس: serpent، نغمه، Kishe Mehr، gilas

• zrnznn

راستی یه چیزی.....من امروز غذای امیر رو (کوکو ماکارانی)درست کردم.........وحشتناک خوشمزه بود.....شکل و قیافه اش هم عالی شد....ولی ترسیدم عکسشو بزنم ماهی جون و بقیه بچه ها بیان سمت غذا من و به امیر محل نزارن....برا همین دلم سوخت گفتم فقط بیام بگم که خیلی خوشمزه بود و یه طعمی بین پیتزا و ته دیگه ماکارنی رو میداد و واقعان عالی بود.......... :72:
    دیگه فقط به خاطر دل خودم که امیر ناراحت نشه عکشو نمیزام...تا کل امتیازش بره واسه خودش :4:

نمایش یا پنهان متنامیر جونم خوردی؟ :4: :15: نوش جانت:74:

4 سپاس: serpent، نغمه، Kishe Mehr، gilas

• serpent

نغمه,

واااااااای خیجالت کشیدم :9:

:4:

3 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، gilas

• serpent

zrnznn,
    وااااای مرسی مامانی از تعریفت :4:

اهااااای کمککککککککک ، دارم تو مهر مادری غرق میشممممم ، کمککککککککککککک

اره مامانی خوردم ، خیلی خوشمزه بود هسته ش رو هم شکوندم تا بچه ها بخورن :4:

3 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، gilas

• نغمه

برین کنار که خدای آشپزیتون اومد :103:
    :4:

امروز در خدمت خانمها و آقایون بوفیلند هستیم با آموزش چیکن استروگانف :85: ( با ادای این مربی های آشپزی بخونید)

نمایش یا پنهان متناکثر قریب به اتفاق بیف استروگانف و چیکن استروگانف رو خوردید یا اسمشو شنیدید حالا یک عده هم مثل شخص شخیص خودم :10: اسم و طرز تهیه اش رو میدونستید ولی تا بحال نکوکیدینش (پختن) اما من دیشب کمربند طبی همت را بستم و براتون درستیدم و اینقده خوشمزه بود که الان هیچ کدام از اعضای خانواده جز خودم انگشت ندارند :19:

نمایش یا پنهان متناین غذا باید مال روسیه یا شوروی سابق باشه به خاطر اسمش که تهش یه *اوف* :38: داره من فرصت گشتن تاریخچه اش رو ندارم میتونید از ویکی پدیا استفاده کنید :25:

چیکن استروگانف

سینه مرغ دو عدد (یا فیله مرغ که قطعا باید بیشتر باشه)

قارچ 10 تا 14 عدد

فلفل دلمه کمی (دلبخواه )

پیاز متوسط 1 عدد

خامه 1 استکان

کره 50 گرم

سیب زمینی خلالی هر چی عشقتون کشید :56:

نمک فلفل سیاه به میزان لازم

تصویر در دسترس نیست

حالا باید بریم سراغ تهیه اش : اول باید تمام مواد لازم رو اعم از پیاز و فلفل دلمه و قارچ و مرغ رو خورد کنید مرغ باید برشهای تقریبا یک اندازه داشته بااشه و کمی هم نازک باشه که با سرخ شدن مغز پخت بشه حالا،کره رو با کمی روغن مایع در تابه آب کنید و قارچ و فلفل دلمه رو داخلش با حرارت زیاد سرخ کنید نه کاملا کمی که نرم بشه

بعد که قارچ و فلفل سرخ شد تابه رو خالی کنید و حالا در باقی مانده کره و روغن پیاز و مرغ رو سرخ کنید به این معنی که گوشت مرغ سفید بشه و پخته بشه نه لزوما برشته حالا همه مواد رو باهم مخلوط کنید
    تصویر در دسترس نیست

ادویه و خامه رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن و حالا شعله رو خاموش کنید چون خامه نباید زیاد حرارت ببینه و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید با سیب زمینی خلالی تزیینش کنید عااااااااااااااالی میشه البته بستگی به ذائقه خودتون داره
    286

تصویر در دسترس نیست

نوش جان :6:

9 سپاس: serpent، بچه مثبت، Kishe Mehr، zrnznn، نخبه، gilas، ژنرال، ♥Rose♥، تنها

• serpent

واااااااااااااااااااای ، باید خیلییییییییی خوش مزه باشهههههههههه :85:

من میتونم اینو با دست بخورم ¿¿¿¿¿¿¿ 351

2 سپاس: نغمه، gilas

• بچه مثبت

نقل قول: نغمه
    چیکن استروگانف

تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: نغمه، نخبه، gilas، serpent، ژنرال، ماهی

• Kishe Mehr

zrnznn,
    :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone:
    نمایش یا پنهان متن :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone: :bahone:

نمایش یا پنهان متنآخیــــــــــــــــــــــــــــــــــش 1030

نغمه,
    از این بیف استروگانف نمیشهههههههههههههههههه گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 391

3 سپاس: نغمه، gilas، serpent

• نغمه

نقل قول: Kishe Mehr
    بیف استروگانف

چیکن ، چیکن با نومزدنگ تشریف بیارید برای پا گشا ازینا براتون درست کنم :15:

بچه مثبت,

اعصاب مصاب نداریاااا :17: خوب چی کار کنم من فقط گذااشتن عکس ازدستم بر میاد حالااگر واقعا میخوای شما هم با کیشی خان تشریف بیارین برای شما هم درست میکنم :100:

امین خان شما که غذا جلوته دیگه چی میخوای قاشق ؟ چنگال؟ نوشابه؟ آب شنگولی؟ ههههه :22:

6 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، نخبه، gilas، serpent، ژنرال

• zrnznn

عالی بود نغمه جون..... :6:
    نغمه من از غذاهاییی که توشون شیرو خامه و ایناست....شانس ندارم....زیاد جالب نمیشن...یکی دوبار غذاهاییی درست کردم که توشون شیر بود ....زیاد جالب نشدن :2:
    الان تو این غذا خامه چی ریختی؟ از همین خامه های اماده واسه صبحانه؟؟؟؟
    اگر از ایناست که فردا درست میکنم بببینم چجوریاس.....همه چیشو داریم

4 سپاس: Kishe Mehr، نخبه، gilas، serpent

• نغمه

zrnznn,

نجمه جونم خیالت راااااحت بله این خامه صبحانه ساده بود درست کن هیچیش نمیشه فقط تاکید کردم که همه موادتو که مخلوط کردی خامه رو اضافه کن هم بزن تا کاملا آغشته بشه و خاموش کن و نوش جان کن

3 سپاس: Kishe Mehr، gilas، serpent

• Kishe Mehr

چیکن ، چیکن با نومزدنگ تشریف بیارید برای پا گشا ازینا براتون درست کنم :15:

اخه بیف توی ذهنم بید واسه همین نوشتم بیف :4:ممنون ، ممنون حتما مزاحم میشیم :9: شما هم تشریف بیارید براتون از بیرون بیف استراگانوف میخرم :4:

3 سپاس: نخبه، gilas، serpent

• zrnznn

نغمه,
    اوکی فردا درست میکنم..مرسی از راهنمایییت...... :3:
    کتاب آشپزیم پیشم نیست وگرنه بهت میگفتم چی درست کردم....یه آشی بود با اسفناج و شیر.....حالم ازش بهم خورد..... همش حس میکنم نوع شیرش فرق داره......نمیدونم از این پاکتیای پاستوریزه باشه؟ یا از این کیلویی های فله ای که میفروشن ...ما تو دز شیر گاومیش هم داریم.....همیشه میگم علت بد در اومدن اون غذا مال نوع شیرش یا خامه اش بوده که من نمیدونستم دقیقان چیه؟ :7:
    ولی دوست دارم از اون سوپ ها که خامه و شیر دارن درست کنم ولی بلد نیستم..... :2: از اینها که میریم رستوران میخوریم و واقعان خوشمزه ان :85:

5 سپاس: نخبه، Kishe Mehr، gilas، نغمه، serpent

• gilas

نقل قول: serpent
    عااااااالی بود

:9:
    نقل قول: serpent
    ولی چرا یکی از سالادا گوجه ش بیشتر بود ¿¿

برای اینکه من گوجه بیشتر دوست دارم شاهزاده پیاز برای همین سالادا سفارشی درست میشه :4:

دست گیلاسی درد نکنه ...غذاش چه رنگ و روییی داری...ادم همین الان دلش ساندویچ مرغ بندی خواستتتتتت

درست کردنش آسونه حتما امتحانش کن :3:

نقل قول: ژنرال
    بَـرَکَـلا!

سپاس 826

گیلاسیییییی من گشنه ام شده صبحونه نخوردم ولی امشب اینو میدرستم حتما همه موادشو هم دارم خیییییییییییییییییلی خوشمزه به نظر میاد

اوهوم :9:
    حتما امتحان کن :1:

میگم عروس خانم وسایل نو نو ه و جهیزیه هم رنگارنگ هر روز یه مدل میاری حالشو میبری یادش بخیر 5 سال پیش ما هم همین جوری بودیم البته الان هم همینطوری هستیم اما تازه به تازه یه مزه دیگه ای داره

اینقده خوبه :93:
    مخصوصا سر استفاده از لیوان :93:

نقل قول: ژنرال
    الان اگر ماهی بود، اینجوری پست میذاشت

کوفته قل قلی با سس بادمجون :4:

آفرین آفرین

2بار گفتی آفرین یعنی خیلی خوبه :4:

بعضی وقتا که مرغ ناهار اضافه میاد، مامان یه چیزی تو همین مایه ها درست میکنه برای شام! البته مرغ رو ریش ریش میکنه

دست مامان خانم شما هم درد نکنه :5:

چیکن استروگانف

آخ جون شام امشب هم مشخص شد :93:

5 سپاس: نغمه، serpent، ژنرال، نخبه، zrnznn

• نغمه

کیشی خاااان یعنی میخوای بگی نومزدنگ بلت نیست خودش برامون بیف استراگانف درست کنه اگه بهش نگفتم یه آش برات نپختم802

نقل قول: gilas
    مخصوصا سر استفاده از لیوان

[b][b]آخ آخ آخ آخ تو هم که همینطوری :4:
    [/b]

3 سپاس: serpent، Kishe Mehr، gilas

• Kishe Mehr

کیشی خاااان یعنی میخوای بگی نومزدنگ بلت نیست خودش برامون بیف استراگانف درست کنه اگه بهش نگفتم یه آش برات نپختم

هان 403 راس میگیا.. فک کنم بلد باشه. اونم که میدونه نیست منم شکمووووووووووو باید همه ی غذاها رو بلد باشه :bahone:

3 سپاس: serpent، نغمه، نخبه

• بچه مثبت

تشریف بیارین برای شما هم درست میکنم

تصویر در دسترس نیست

بچه ها یکی از بچه مثبت پرسه.....اون قارچ هاش سوخواری شدن؟! 351
    بپرسید بببینید آیا سالمه؟!!! 453 دقیقاً بببینید تلفات چقدر دادن :50:
    اخه تا از نتیجه باخبر نشم نمیتونم خودمو نشون بدم
    امشب قارچ سوخاری کردیم. مایش زیاد اومد سیب زمینی هم سوخاری کردیم. :4: خوب شده بود. اما نشد عکس بگیرم

من قارچ سوخاری درست کردم آما دستور پختش از داداشم گرفتم
    شما هم بی زحمت دستورش رو بنویس. این دستور خانم مهندس خوب بود شاید برای شما بهتر باشه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: نخبه، serpent، ماهی، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: