بر سَر ِ آنم که گر ز دست برآید دست به کاری زنم که غصه سر آید
صبرو ظفر, هر دو دوستان قدیمند بر اثر ِ صبر نوبت ِ ظفر آید
نمایش یا پنهان متناین متن رو برای خودم و خیلی دیگه از دوستان نوشتم؛ مطمئن باشیم پس از هر سختی آسونی است نمایش یا پنهان متنتاپیک بسیار زیبایی بود. مرسی سرکار خانم مژده
بد جوری احساسه من درک میکن بعد 3-4 ماه رژیم عموووووو
ولی شما هم کم غذاییا
امروز بعد از سالها دلم خرید میخواد مدتهاست چنین هوسی نکردم چون مبینا حسابی جیبمو خالی میکنه الان ولی دلم میخواد برم امااااااااااااااااااااااااا نمیرم باید سعی در حفظ منابع مالی کنم بلکم بشه یه مسافرت رفت اونجا هی خرید کرد فعلا که نشستم تو بوفی کلی سند نزده دارم بهتره به جای خیالبافی برم کار کنم
دیشب دیر خابم برد 3 صبح دنیز هم تا صبح نق زد دندون نیشش داره درمیاد تو خاب غر میزنه درست و حسابی نخابیدم نزدیک ساعت 7 بود درست و حسابی خابم برد داشتم خاب میدیدم تلفن زنگ خورد تو خاب و بیداری گوشی رو برداشتم خاهرم بود گفت مامان داره میاد خونه شما کادوی یلدا میاره برات . منم تو همون حال گیجی از جام بلند شدم سر درد وحشتناکی دارم که تا همین الانم خوب نشده خونه رو مرتب کردم نهار گذاشتم بعد زنگ زدم مامان گفت ما تازه از خونه در اومدیم فک کن اگه خاهرم مزاحم نشده بود یه ساعت دیگه میتونستم بخابم و تا شب سر درد نباشم
خلاصه اش اینکه سرم خعلی درد میکنههههههههههههههههههههههه
دوس داشتم همین الان که ساعت حدود یک و نیم ظهره، توی یه باغ یا جنگل در حالیکه هوای داره نم نم بارون میباره، قدم بزنم و آش رشته یا آش دوغ داغ که با علف کوهی درست شده بخورم!
ولی خوب واقعیت اینه که الان تو خونه ام، هوا هم بارونی نیس و نه تنها آش داغ که هیچ غذای دیگه ای نیس که بخورم! پس در نتیجه زکی!
دلم برای محمد تنگ شده ولی منتظرم همچنان.. فهمیدم مسئولم یه مقداری از حقوقم رو نداده بهم ازش ناراحتم..فردا میخوام یه آشی واسش بپزم که ایندفعه برای همیشه اخراجم کنن
نقل قول: ماهی
تو وداع هم که می خوای بکنی باید مسخره بازی دربیاری؟
همیشه دوستام بهم میگن شده حتی برای یک لحظه هم توی زندگیت جدی باشی ؟؟ نمایش یا پنهان متنچند روز پیش یکی از دوستام حال روحیش خیلی بد بود..دوست دخترش واسش کارت عروسیش رو فرستاده بود اونم رفته بود ببینه چه خبره؟؟داشت با ناراحتی واسم تعریف میکرد..تا رسید به اونجا که رسیده دم در تالار..ازش پرسیدم نرفتی داخل؟؟با ناراحتی گفت میرفتم داخل چیکار کنم؟؟؟ گفتم : میرفتی میرقصیدی خب بی اختیار زد زیر خنده فحشم میداد که فاز غمشو پروندم ولی حالش خوب شد بعدش خدا رو شکر.. نمایش یا پنهان متن
نقل قول: ماهی
دلم برای نمکهای تو تنگ میشه
منم همینطور اگه بری بیماری کمبود نمک (گواتر) میگیری..بخاطر همینم شده نرو
نقل قول: Kishe Mehr
آدم از شیراز میره بیرون ، ولی شیراز از آدم نمیره بیرون
gilas
mojde
تنها
ژنرال
ماهی
mz56mz
gilas
Kishe Mehr
دست به کاری زنم که غصه سر آید
صبرو ظفر, هر دو دوستان قدیمند
بر اثر ِ صبر نوبت ِ ظفر آید
نمایش یا پنهان متن
این متن رو برای خودم و خیلی دیگه از دوستان نوشتم؛ مطمئن باشیم پس از هر سختی آسونی استنمایش یا پنهان متن
تاپیک بسیار زیبایی بود. مرسی سرکار خانم مژدهmz56mz
امشب چهارشنبه ساعت ٢٠:٣٠ گرسنمههههههههههههه
mojde
بد جوری احساسه من درک میکن بعد 3-4 ماه رژیم عموووووو
ولی شما هم کم غذاییا
امروز بعد از سالها دلم خرید میخواد مدتهاست چنین هوسی نکردم چون مبینا حسابی جیبمو خالی میکنه الان ولی دلم میخواد برم امااااااااااااااااااااااااا نمیرم
mz56mz
نخبه
خلاصه اش اینکه سرم خعلی درد میکنههههههههههههههههههههههه
Kishe Mehr
جای شماها رو هم خالی میکنیم
نخبه
zrnznn
آخه اخ چه مزه ای میده هوس یه چیزی بکنی و سریع برات حاضر شه
.
.
.
مژده جون کلاً من خوشحالم....
Kishe Mehr
ماهی
ژنرال
ولی خوب واقعیت اینه که الان تو خونه ام، هوا هم بارونی نیس و نه تنها آش داغ که هیچ غذای دیگه ای نیس که بخورم! پس در نتیجه زکی!
هاچو هاچو
فهمیدم مسئولم یه مقداری از حقوقم رو نداده بهم ازش ناراحتم..فردا میخوام یه آشی واسش بپزم که ایندفعه برای همیشه اخراجم کنن
نمایش یا پنهان متن
چند روز پیش یکی از دوستام حال روحیش خیلی بد بود..دوست دخترش واسش کارت عروسیش رو فرستاده بود اونم رفته بود ببینه چه خبره؟؟داشت با ناراحتی واسم تعریف میکرد..تا رسید به اونجا که رسیده دم در تالار..ازش پرسیدم نرفتی داخل؟؟با ناراحتی گفت میرفتم داخل چیکار کنم؟؟؟ گفتم : میرفتی میرقصیدی خببی اختیار زد زیر خنده
نمایش یا پنهان متن
منم همینطور
کیلو چند؟
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→