147.چرا فکر میکنی هرکی باهوشه ادم موفقیه و پول هم داره؟ من مثال نقضشو توی جامعه کم ندیدم. کم نیستن آدم های باهوشی که موفق نیستن یا وضع مالی مطلوبی ندارن. مثلا در بین معتادان، اتفاقا آدم های باهوش کم نیستن. البته هوش هم انواع مختلفی داره.
148.تا حالا شده نسبت به زنی، احساسات جنسی پیدا کنی؟ اگر پاسخت مثبته، آیا گام های عملی برای پاسخ بهش برداشتی؟ صرف نظر از مسائل اخلاقی و اعتقادی میخوام جواب بدی. ممکنه تو به لحاظ اصول اخلاقی و اعتقادی که برای خودت داری، این کارو مجاز ندونی اما ته دلت از زنی خوشت اومده باشه و ...
149.یکی از اون سوالایی که گفتی اگر بچه ها ازت بپرسن ازش میترسی رو از خودت بپرس و جواب بده.ترجیحا ترسناک ترینش باشه 150.به دنیای بعد از مرگ اعتقاد داری؟فکر میکنی دنیای آرومی در انتظارته یا نه؟ 151.اگر یکی از بچه ها بخواد ازدواج کنه و از شما راهنمایی بخواد چه نصیحت هایی بهش میکنی؟
152 . تا حالا شده جرمي رو مرتكب بشي كه اگه گير مي افتادي حكم زندوني داشته باشه و اگه مرتكب شدي چه جرمي يا جرم هايي بوده . همراه با شرح كامل 153 . دوست داشتي شوهر آينده ات از بچه هاي سايت بود ؟ 154 . تا حالا شده به ناحق به كسي تهمت زده باشي بعدا بفهمي اشتباه كردي ؟ اگه بوده بعدش چكار كردي كه جبران كني
155. درسته که واسه متارکه ات دلایلی اوردی ولی اونقدری که تبلیغ منفی از ازدواج کردی، فکر نمیکنی واسه افراد مجرد یک علامت سوال بزرگ و حتی پشیمانی و تفکر منفی راجع به ازدواج پیش اومده باشه؟
156. مامانتون حاضر هستن بیان پیش شما؟ اگر جواب خیرهست، چرا؟
157. اینکه میگن کانادا واسه مهاجرین تور پهن کرده چقدر درسته؟
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: ماهی
شعری که از اسپانیولی ترجمه شده باشه بوسیله کسی که زبان فرانسه ش به هر حال کامل نیست و منم دوباره اونو ترجمه کردم شاید زیاد گویا نباشه.
اگر مشکلی توی هر دو سه تا زبان داشتی میتونی از کاربر گرامی pAshMak بپرسی
اصل چهارم : مناجات با خدا رو دوست دارم. در هر لحظه از زمان که خیلی خوشحال میشم بهش نیگم که ازش خیلی ممنونم و وقتی ناراحت میشم ازش می خوام کمکم کنه. بماند که یه وقتایی
دین یعنی ؛راه و روش مشخص؛ که توسط گروه و جامعه ای بصورت یکسان اجرا میشه مثلا مسلمانان باید نماز بخوانند و روزه بگیرندو..... و مسیحیان هم باید طبق روش خود ازدواج کنندو غسل تعمید بدهند و ...... حالا اگه شخصی بگه من دوست ندارم نماز بخونم و یا نصف اعمال رو قبول دارم و باقی رو نمیتونم قبول کنم دیگه اسمش رو نمیشه مسلمان گذاشت (فرق هست بین کسی که نماز رو(و یا هر یک از دستورات ) قبول داره ولی حوصله خوندنش رو نداره با کسی که کلا این عمل رو قبول نداره )
158-اگه من بخوام از شما بپرسم شما چه دینی رو دارید جواب شما چی میتونه باشه ؟ اگه پک اسلام رو بصورت کامل قبول دارید (حالا هر مذهبی که بنظرتون بهتر میاد) و یا ادیان و مرام های دیگه رو عنوان کنید
من مشکلی ندارم بپرسه. وقتی تصمیم گرفتم روی صندلی داغ بشینم احتمال همه چی رو دادم.
159-هر انسانی نیاز داره که شهوتش رو یک جورایی رفع کنه _ تا قبل از ازدواج چون مزه شهوت چشیده نشده شاید بشه یک جورایی مشکل رو سر پوش گذاشت ولی معمولا بعد از یک رابطه جنسی میان مدت (البته اگه موفق باشه و انسان به اوج لذت رسیده باشه) معمولا مشکلات زیادی رو بعد جدایی برای انسان درست میکنه سوال من اگر احساس کردید خط قرمز شما نقض شد ، لطف کنید جواب ندید شما با این نیاز ،به چه صورتی برخورد میکنید ؟
147. چرا فکر میکنی هرکی باهوشه ادم موفقیه و پول هم داره؟ من مثال نقضشو توی جامعه کم ندیدم. کم نیستن آدم های باهوشی که موفق نیستن یا وضع مالی مطلوبی ندارن. مثلا در بین معتادان، اتفاقا آدم های باهوش کم نیستن. البته هوش هم انواع مختلفی داره.
خب من باهوشای موفقو می پسندم هوش ، درایت و دقت سه اصل مهم برای موفقیت هستند باهوشایی که موفق نیستند آدمهای بادرایتی نیستند.
نقل قول: ژنرال
148. تا حالا شده نسبت به زنی، احساسات جنسی پیدا کنی؟ اگر پاسخت مثبته، آیا گام های عملی برای پاسخ بهش برداشتی؟ صرف نظر از مسائل اخلاقی و اعتقادی میخوام جواب بدی. ممکنه تو به لحاظ اصول اخلاقی و اعتقادی که برای خودت داری، این کارو مجاز ندونی اما ته دلت از زنی خوشت اومده باشه و ...
در حد نگاه کردن آره..ولی اینکه تصور کنم تماس جنسی داشته باشم نه.همین چند وقت پیش یه دختر خیلی خوشگل اینجا دیدم خیلی نگاش کردم
149.یکی از اون سوالایی که گفتی اگر بچه ها ازت بپرسن ازش میترسی رو از خودت بپرس و جواب بده.ترجیحا ترسناک ترینش باشه
سخت ترینش سوال عمو بوده تا الان.اعتراف به کار زشتی که انجام دادی دیگه بقه ش زیاد سخت نیست
نقل قول: تنها
150.به دنیای بعد از مرگ اعتقاد داری؟فکر میکنی دنیای آرومی در انتظارته یا نه؟
نه به این شکلی که برامون تعریف کردندواینکه آهن مذاب می ریزن توی حلقمون یا چه می دونم از مو آویزونمونمی کنن..ولی معتقدم که تموم نمی شه..شاید بریم توی یه بعد دیگه از هستی ..نه با این فیزیک و این مشخصه هاووشاید به یه شکل دیگه که الان هیچ تعریفی نم یتونیم ازش بکنیم. آره فکر نمی کنم آرامش نداشته باشم.چون عذاب وجدان ندارم
151.اگر یکی از بچه ها بخواد ازدواج کنه و از شما راهنمایی بخواد چه نصیحت هایی بهش میکنی؟
خب زود ازدواج نکن.تا اونجا که ممکنه به خودت زمان بده تا اون آدمو بشناسی ولی باز هم بدون که فقط می تونی 30 درصد تا 60 درصد اونو بشناسی.یه کمی باید روی شانست هم حساب کنی
155. درسته که واسه متارکه ات دلایلی اوردی ولی اونقدری که تبلیغ منفی از ازدواج کردی، فکر نمیکنی واسه افراد مجرد یک علامت سوال بزرگ و حتی پشیمانی و تفکر منفی راجع به ازدواج پیش اومده باشه؟
هی وای من..بد آموزی داشتم؟ خب من نگفتم ازدواج نکنید.گفتم من دوس ندارم ازدواج کنم.به دیگران میگم زود ازدواج نکنید.تازه بارها گفتم بالاخره کاریه که باید اول و آخر انجام شه. خود دانید..گردن مال خودتونه می خواین طناب دار بندازید دورش به من چه
نقل قول: Kishe Mehr
آره..ایشالا براش اقدام می کنم.هر چند مطمئنم سرمای اینجا رو نمی تونه تحمل کنه.ولی خب یه کم دیگه جا بیفتم توی برنامم هست که براش اقدام کنم
ینی چی تور پهن کرده؟ نه بابا تور کجا بود؟ خیلی ها رو سراغ دارم که نتونستند دوام بیارند و دارن بر می گردند.مخصوصا اگر مشکل زبان داشته باشن
پسند شما مستدام ولی در مورد اینکه چی رو میپسندی سوالی نکردم
هوش ، درایت و دقت سه اصل مهم برای موفقیت هستند
اما من معتقدم در موفقیت یک فرد، هوشِ بالا نقش کلیدی نداره و فاکتورهای خیلی مهمتری وجود داره. هوشِ بالا البته یک مزیت نسبی محسوب میشه.
160. تقریبا برای هر آدم نرمالی پیش میاد که گاهی میل جنسیش طغیان میکنه و فشار زیادی رو وارد میکنه. البته در مورد خانومها نمیتونم نظر قطعی بدم که دچار این مسئله میشن یا نه چون جای یک زن نیستم. در همچین مواقعی برای کنترل این میل، چکار میکنی؟
161.سه تا از زشت ترین کارهایی رو که تا حالا انجام دادی رو برامون تعریف کن.
ماهی جون هم خسته نباشی و هم ممنون از جوابت امسال رو صبر میکنم تا مبینا کنکور بده اما اگه قبول نشه احتمال خیلی زیاد اقدام میکنیم برای مهاجرت و ممنون میشم اگر که اونوقت راهنماییم کنی
باشه عزیزم.
نقل قول: محسن صائب
حالا اگه شخصی بگه من دوست ندارم نماز بخونم و یا نصف اعمال رو قبول دارم و باقی رو نمیتونم قبول کنم دیگه اسمش رو نمیشه مسلمان گذاشت
اگر دروغ بگه چی؟ اگر مال مردم رو بخوره چی؟ در اون صورت میشه بهش گفت مسلمان؟ شما که نماز می خونی روزه می گیر حرم امام رضا میری دعا می کنی و .. آیا مسلمانی؟ یعنی هیچ یک از قوانین رو تا حالا نقض نکردی؟ به نظرت چند تا آدم توی دنیا پک اسلام رو قبول دارند و همه شو اجرا می کنند؟ به عبارتی چند تامسلمون با تعریف شما می تونیم پیدا کنیم؟
نقل قول: محسن صائب
158-اگه من بخوام از شما بپرسم شما چه دینی رو دارید جواب شما چی میتونه باشه ؟ اگه پک اسلام رو بصورت کامل قبول دارید (حالا هر مذهبی که بنظرتون بهتر میاد) و یا ادیان و مرام های دیگه رو عنوان کنید
با تعریف شما من مسلمان نیستم و نمی خوام هم که باشم. پک اسلام را بطور کامل قبول ندارم.با خیلی از قسمتهاش مشکل دارم. فکر خودم رو زیاد مشغول این قضیه نمی کنم که چه دینی بهتره و یکی رو انتخاب کنم و بگم مثلا من مسیحیم یا زردشنی م یا مسلمان. فقط اینو می دونم که همیشه سعی کردم مسیر درست رو انتخاب کنم.من اگر حجاب ندارم ولی گوشت خوک نمی خورم.در حالیکه دیدم افراد روزه داری که با غذایی افطار می کنند که گوشت خوک داره. البته زیاد هم سفت برخورد نمی کنم.اگر گزینه دیگه ای نداشته باشم می خورم.ولی خودم نمی رم از فروشگاه گوشت خوک بخرم بخورم.
144-اگه همكلاسى رو ببينى چيچى بهش ميگى به عنوان اولين جمله؟
میگم سلااااااااااااااااااااااااااااااام هم مدرسه ای جونم! مطمئنم خجالت هم می کشم..شایدم بگم..سلام امین آقا چون که فکر نکنم رو در رو روم بشه جلف بازی دربیارم
163.از اینکه بعد از متارکه پسرت از داشتن نعمت پدر محروم شده ناراحت نیستی؟ 164.اگر به جای شما من روی صندلی داغ نشسته بودم چه سوالی ازم میپرسیدی؟ 165.حاضری کسی که قلب ماهی رو شکونده ببخشی؟با ذکر دلیل
اما من معتقدم در موفقیت یک فرد، هوشِ بالا نقش کلیدی نداره و فاکتورهای خیلی مهمتری وجود داره. هوشِ بالا البته یک مزیت نسبی محسوب میشه.
تا مفهوم موفقیت چی باشه؟ یه دست فروش کنار خیابون ممکنه یه زندگی خیلی معمولی داشته باشه مشکلی هم نداشته باشه خانواده هم داشته باشه و اصلا ضریب هوشی پایینی هم داشته باشه.این یه آدم موفقه.ولی من منظورم از موفقیت کسایی هست که موقعیت اجتماعی بالا دارند.زندگیشون از سطح معمولی خیلی بالاتره
160. تقریبا برای هر آدم نرمالی پیش میاد که گاهی میل جنسیش طغیان میکنه و فشار زیادی رو وارد میکنه. البته در مورد خانومها نمیتونم نظر قطعی بدم که دچار این مسئله میشن یا نه چون جای یک زن نیستم. در همچین مواقعی برای کنترل این میل، چکار میکنی؟
برای من این مسئله ارتباط مستقیم با ذهن و قلبم داره.و با ذهنم کاملا می تونم کنترلش کنم.شاید براتون عجیب باشه با اینکه یک مادر مجرد بودم ولی بارها شده بود که توی شرایطش قرار گرفته بودم .نه تنها فریب نخوردم بلکه حتی تصورش هم آزام میداد.چون از طرف مقابل خوشم نمی اومد.بنابراین با کنترل ذهن و احساس میشه بر میل جنسی غلبه کرد
161. سه تا از زشت ترین کارهایی رو که تا حالا انجام دادی رو برامون تعریف کن.
باید فکر کنم..هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه که اونقدر زشت و جدی باشه این سوال تکراری هم هست.دو تا شو توی سوال 134 جواب دادم و سومیش: الن یادم افتاد ماه رمضون بود با مامانم رفتیم شاه چراغ.مامانم می خواست نذرشو ادا کنه.مامانم داشت نماز می خوند.یه خانومی خیلی چاقالو و بانمک با یه پسر 7 ، 8 ساله اومد پهلومون نشست.به محض اینکه نشست شروع کرد به باز کردن رانی و کیک و خوردن اونا توی ماه رمضون توی حرم شاه چراغ تا اینجاش خنده دار نبود فقط توی دلم خندیدم که این چه کاریه؟تا اینکه سر رانی با بچه ش دعواش شد با هم درگیر بودند که رانی ریخت و داشت می اومد زیر پای خواهرم که کیاشا رو داشت شیر میداد توی بغلش. به سختی جلوی خنده ی خودمو گرفتم اومدم به خواهرم بگم پاشو که رانی نره زیر پات یهو پخ زدم زیر خنده..حالا خواهرم خودشو کشید کنار مگه خنده ی من بند می اومد.این خانومه وقتی دید دارم می خندم هی با مشت می کوبید توی کمر بجه ش که خدا ذلیلت کنه دیدی چیکار کردی؟ آقا ! بیشتر خنده م گرفت..از سکوت خواهرم هم که جدی نشسته بود بیشتر خنده م میگرفت..این خانومه توی دید من بود خواهر حرکاتشو نمی دید..خلاصه اینکه خانومه دلش شکست و گفت: ایشالا اگر داری به من می خندی شاه چراغ بزنه توی کمرت هی اون می گفت هی من می خندیم.اشکام جاری شده بود هر کاری می کردم خودمو کنترل کنم نم یتونستم.الانم که بهش فکر می کنم خنده می گیره.بعدش مامانم نمازش تموم شد.مامانم خیلی معتقده که دل آدمها اگر بشکنه و نفرین کنند حتما می گیره حالا از نفرین این خانومه ترسیده بود یواش داشت بهش می گفت: خانوم ناراحت نشو تو رو خدا..این بچه یه کار خرابی کرده(ینی کیاشا ) این خنده ش گرفته.. شما به بزرگواری خودتون ببخشی..تو رو خدا نفرین نکنین ماه رمضونی حرفای مامانم مزید علت شده بود..به عمرم اینقدر نخندیدم که اون روز خندیدم..ولی خب کارم خداییش خیلی زشت بود.اون فکر کرد دارم مسخره ش می کنم.ولی به خدا حرکاتش خیلی خنده دار بود
162. سه تا از بزرگترین اشتباهات زندگیت رو بگو.
1- دانشگاه قبول شدم 2- زود ازدواج کردم 3-مشکلاتم رو با مادرم در میون نگذاشتم و خیلی خودمو در معرض آسیب قرار دادم
163.از اینکه بعد از متارکه پسرت از داشتن نعمت پدر محروم شده ناراحت نیستی؟
خب خیلی وقتا مخصوصا قبلا عذاب وجدان داشتم.ولی من واقعا نم یتونستم اون شرایط رو تحمل کنم.البته مسئله اینقدر هام که ما فکر می کنیم و رسانه ها و روانشناسا بزرگش می کنند بزرگ نیست.پدر های زیادی رو می بینم که با بچه هاشون مشکل دارند.آیا خانواده های دیگه هیچ نقصی توی زندگیشون ندارند؟ همه چیز اوکی هست؟ وقتی به زندگی های دیگران نگاه می کنم می بینم که اونها هم خیلی نقایص دارند.و این رو به پسرم یاد دادم.که داشته های خودش رو در مقایسه با دیگران ببینه.نه نداشته هاشو. منی که این تجربه رو کردم به این نتیجه رسیدم که روانشناسا بی خودی از طلاق یک غول گنده ی ترسناک درست کردند.همکلاسی پسرم دقیقا روبروی آپارتمان من زندگی می کردند.یک خانواده ی به ظاهر خوشبخت ] پدر ومادر تحصیل کرده و .. اما این پسر به طرز عجیبی به بچه های دیگه حمله می کرد و آسیب می رسوند بهشون.همیشه با خودم فکر می کردم اگر به جای اون بچه من این کارا رو می کرد چقدر براش میز گرد درست می کردن و تحلیلش می کردند و علت رو در فقدان پدر جستجو می کردند.در حالیکه توی مدرسه به صرف اینکه پدر ایشون پزشک بودند مدیر مدرسه تمام خرابکاری های ایشون رو لاپوشونی می کرد..بنابراین این جمله محرومیت از نعمت پدر یه جمله ی اغراق آمیزه و اینقدر ها هم مسئله بغرنجی نیست که بخواد دچار مشکل جدیش کنه.
164.اگر به جای شما من روی صندلی داغ نشسته بودم چه سوالی ازم میپرسیدی؟
چرا تنها؟ چقدر تنها؟
165.حاضری کسی که قلب ماهی رو شکونده ببخشی؟با ذکر دلیل
خیلی وقتا از خودم این سوالو می پرسم.می دونی چه جوابی به خودم می دم؟ چه فرقی می کنه که ببخشمش یا نبخشمش؟ اگر نبخشمش روزهای سختی که بی خودی به من تحمیل شد در حالیکه توی عنفوان جوانی و زیباترین سن زندگی من بود به من بر می گرده؟ اگر نبخشمش چی میشه؟ اصلا گیریم که دادگاه عدل هم برقرار بشه و براش بزرگترین مجازات هم در نظر بگیرند؟ نه خوشحال می شم از مجازاتش و نه چیزی عوض میشه..بنا براین می گم..ولش کن..بهش فکر نکن
170. چه جوری با بوف بوفی آشنا شدی و از نزدیکانت چه کسی میدونه اینجا عضوی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
166. نظرت درباره این بیت چیه ؟ از دشمنان شکایت برند به دوستان.....چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم
چیزی که توی ذهنم تداعی شد کشورم ایران بود.که همه چه دوست چه دشمن ، دشمنشند.اون از دستگاه حکومتیمون که واقعا معتقدم دشمن ایرانه و خودمون حتی. اینجا یکی از چیزهایی که برام خیلی عجیبه حماقت بعضی ایرانی ها هست که چقدر کشور خودشونو با کاراشون و حرفاشون خراب می کنند. بیت قشنگی بود
نقل قول: garfild
167. اگه یه نیروی خارق العاده داشتی دوست داشتی چی باشه؟
زیبایی منو برگردونه به 20 سالگیم و نگهش داره
نقل قول: garfild
168. آخرین باری که دروغ گفتید کی بوده و چرا دروغ گفتید؟
خب توی کلاس زبانمون یه سمینار برگزار شد ، در مورد حقوق زن در کانادا .اون خانومی که صحبت می کرد از همه می پرسید در مورد حقوق زن در کشورشون.به ایران که رسید از یکی از بچه های ایرانی پرسید در ایران حق زن موقع طلاق چی میشه.اون خیلی سر بسته جواب داد و گفت که معمولا با هم کنار میان.خانوم گفت ولی تا اونجا که من می دونم حق فرزند با مرده و مادر هیچ حقی نسبت به فرزند نداره.توی کلاس از همه ی ملیتها بودند.یکی دو تا مولداو هم بودند که خیلی ادعا داشتند و در طول کلاس همه ش بقیه ملیتها رو بی ادبانه با شوخی تحقیر می کردند.یکی دوبار جواب دندان شکن بهشون داده بودم و یادآوری کرده بودم که جایی که تو اومدی ازش دو روره شده کشور و یک زمانی یک روستای کوچیک از ایران بوده..بگذریم..خلاصه داشت بعهم بر می خورد.پرسید شما خانوم ایران یهستی؟ موافقی با ایشون؟ گفتم من خودم متارکه کردم و یک بچه داشتم والان پسرم با منه.گفت چطور این کارو کردی؟ گفتم به راحتی.با هم توافق کردیم.درسته که از نظر قانونی حق نگهداری فرزند با مرد هست ولی پدر نمی تونه مادر رو از دیدن فرزند محروم کنه.ضمن اینکه همه ی هزینه های زندگی با پدره.خلاصه به طرز مغرضانه ای همه چیز رو اوکی نشون دادم .و گفتم به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران و مسائل سیاسی و اهمیتی که این کشور توی خاورمیانه داره تبلیغات منفی خیلی زیاد میشه و واقعیتها یک جور دیگه نشون داده میشه این صحبت ها رو فقط از روی تعصب کردم .دروغ مطلق نبود ولی یه کمی از واقیعت دور بود
نقل قول: بچه مثبت
راضی شدی؟
دیگه فایده نداره.وقتی به درخواست من ذوق کنی راضی کننده نمیشه
من منظورم از موفقیت کسایی هست که موقعیت اجتماعی بالا دارند.زندگیشون از سطح معمولی خیلی بالاتره
حتی اگر این تعریف رو برای موفقیت بپذیریم (که البته من تعریفم از موفقیت این نیست) باز هم معتقدم، هوشِ بالا فقط یه مزیت نسبیه و فاکتورهای مهمتر و تعیین کننده تری برای موفق بودن افراد وجود داره. مشاهدات و تجربیات من اینو میگه.
باید فکر کنم..هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه که اونقدر زشت و جدی باشه
خوب نسبیه دیگه؛ ممکنه کارهای زشتی که در زندگی مرتکب شدی در مقایسه با فرد دیگه ای خیلی کوچک و پیش پا افتاده باشه یا برعکس؛ به هر حال سه تاشو بگو. نمیخوای بگی که خیلی مثبتی؟
نقل قول: بچه مثبت
کاملا منطقی منو مجاب کن که متاهل بشم (دائم منظورمه)
تقریبا یه همچین سوالی تو ذهن منم بود، من دیگه شماره ای به سوالم نمیزنم چون تکراریه. فقط یه توضیح بدم: توی پاسخ ها جایی اشاره کردی که اول و اخر ازدواج باید انجام بشه. من با این "باید" مشکل دارم؛ چیزی که به شدت تو جامعه ما روی اون تاکید میشه و ازدواج شده یک ارزش مطلق و دارم میبینم این مسئله چه مسائل تلخی رو به دنبال خودش اورده.
ژنرال
148. تا حالا شده نسبت به زنی، احساسات جنسی پیدا کنی؟ اگر پاسخت مثبته، آیا گام های عملی برای پاسخ بهش برداشتی؟
صرف نظر از مسائل اخلاقی و اعتقادی میخوام جواب بدی. ممکنه تو به لحاظ اصول اخلاقی و اعتقادی که برای خودت داری، این کارو مجاز ندونی اما ته دلت از زنی خوشت اومده باشه و ...
تنها
150.به دنیای بعد از مرگ اعتقاد داری؟فکر میکنی دنیای آرومی در انتظارته یا نه؟
151.اگر یکی از بچه ها بخواد ازدواج کنه و از شما راهنمایی بخواد چه نصیحت هایی بهش میکنی؟
بندری
153 . دوست داشتي شوهر آينده ات از بچه هاي سايت بود ؟
154 . تا حالا شده به ناحق به كسي تهمت زده باشي بعدا بفهمي اشتباه كردي ؟ اگه بوده بعدش چكار كردي كه جبران كني
هر چي مي خوام سوال داغ بپرسم سوالم نمياد شايدم شرمم مياد
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
محسن صائب
دین یعنی ؛راه و روش مشخص؛ که توسط گروه و جامعه ای بصورت یکسان اجرا میشه
مثلا مسلمانان باید نماز بخوانند و روزه بگیرندو..... و مسیحیان هم باید طبق روش خود ازدواج کنندو غسل تعمید بدهند و ......
حالا اگه شخصی بگه من دوست ندارم نماز بخونم و یا نصف اعمال رو قبول دارم و باقی رو نمیتونم قبول کنم دیگه اسمش رو نمیشه مسلمان گذاشت (فرق هست بین کسی که نماز رو(و یا هر یک از دستورات ) قبول داره ولی حوصله خوندنش رو نداره با کسی که کلا این عمل رو قبول نداره )
158-اگه من بخوام از شما بپرسم شما چه دینی رو دارید جواب شما چی میتونه باشه ؟
اگه پک اسلام رو بصورت کامل قبول دارید (حالا هر مذهبی که بنظرتون بهتر میاد) و یا ادیان و مرام های دیگه رو عنوان کنید
159-هر انسانی نیاز داره که شهوتش رو یک جورایی رفع کنه _ تا قبل از ازدواج چون مزه شهوت چشیده نشده شاید بشه یک جورایی مشکل رو سر پوش گذاشت ولی معمولا بعد از یک رابطه جنسی میان مدت (البته اگه موفق باشه و انسان به اوج لذت رسیده باشه) معمولا مشکلات زیادی رو بعد جدایی برای انسان درست میکنه
سوال من
اگر احساس کردید خط قرمز شما نقض شد ، لطف کنید جواب ندید
شما با این نیاز ،به چه صورتی برخورد میکنید ؟
ماهی
خب من باهوشای موفقو می پسندم
هوش ، درایت و دقت سه اصل مهم برای موفقیت هستند باهوشایی که موفق نیستند آدمهای بادرایتی نیستند.
148. تا حالا شده نسبت به زنی، احساسات جنسی پیدا کنی؟ اگر پاسخت مثبته، آیا گام های عملی برای پاسخ بهش برداشتی؟
صرف نظر از مسائل اخلاقی و اعتقادی میخوام جواب بدی. ممکنه تو به لحاظ اصول اخلاقی و اعتقادی که برای خودت داری، این کارو مجاز ندونی اما ته دلت از زنی خوشت اومده باشه و ...
در حد نگاه کردن آره..ولی اینکه تصور کنم تماس جنسی
ماهی
سخت ترینش سوال عمو بوده تا الان.اعتراف به کار زشتی که انجام دادی
دیگه بقه ش زیاد سخت نیست
نه به این شکلی که برامون تعریف کردندواینکه آهن مذاب می ریزن توی حلقمون یا چه می دونم از مو آویزونمونمی کنن..ولی معتقدم که تموم نمی شه..شاید بریم توی یه بعد دیگه از هستی ..نه با این فیزیک و این مشخصه هاووشاید به یه شکل دیگه که الان هیچ تعریفی نم یتونیم ازش بکنیم.
آره فکر نمی کنم آرامش نداشته باشم.چون عذاب وجدان ندارم
خب زود ازدواج نکن.تا اونجا که ممکنه به خودت زمان بده تا اون آدمو بشناسی ولی باز هم بدون که فقط می تونی 30 درصد تا 60 درصد اونو بشناسی.یه کمی باید روی شانست هم حساب کنی
ماهی
نه..من کار جنایی توی عمرم انجام ندادم
ینی تا این حد به من میاد که مجرم باشم؟ خدا مرگم بده
153 . دوست داشتي شوهر آينده ات از بچه هاي سايت بود ؟
خب من بچه های سایت رو این حد نمیشناسم که دوس داشته باشم زنشون بشم
هر چي مي خوام سوال داغ بپرسم سوالم نمياد شايدم شرمم مياد
نه..هر چی فکر می کنم یادم نمیاد
بازم خدا رو شکر که شرمت میاد
ماهی
هی وای من..بد آموزی داشتم؟
آره..ایشالا براش اقدام می کنم.هر چند مطمئنم سرمای اینجا رو نمی تونه تحمل کنه.ولی خب یه کم دیگه جا بیفتم توی برنامم هست که براش اقدام کنم
ینی چی تور پهن کرده؟ نه بابا تور کجا بود؟ خیلی ها رو سراغ دارم که نتونستند دوام بیارند و دارن بر می گردند.مخصوصا اگر مشکل زبان داشته باشن
باشه حتما استفاده می کنم ازشون
ژنرال
پسند شما مستدام ولی در مورد اینکه چی رو میپسندی سوالی نکردم
160. تقریبا برای هر آدم نرمالی پیش میاد که گاهی میل جنسیش طغیان میکنه و فشار زیادی رو وارد میکنه. البته در مورد خانومها نمیتونم نظر قطعی بدم که دچار این مسئله میشن یا نه چون جای یک زن نیستم.
در همچین مواقعی برای کنترل این میل، چکار میکنی؟
161. سه تا از زشت ترین کارهایی رو که تا حالا انجام دادی رو برامون تعریف کن.
162. سه تا از بزرگترین اشتباهات زندگیت رو بگو.
ماهی
باشه عزیزم.
اگر دروغ بگه چی؟ اگر مال مردم رو بخوره چی؟ در اون صورت میشه بهش گفت مسلمان؟
شما که نماز می خونی روزه می گیر حرم امام رضا میری دعا می کنی و .. آیا مسلمانی؟ یعنی هیچ یک از قوانین رو تا حالا نقض نکردی؟
158-اگه من بخوام از شما بپرسم شما چه دینی رو دارید جواب شما چی میتونه باشه ؟
اگه پک اسلام رو بصورت کامل قبول دارید (حالا هر مذهبی که بنظرتون بهتر میاد) و یا ادیان و مرام های دیگه رو عنوان کنید
با تعریف شما من مسلمان نیستم و نمی خوام هم که باشم.
پک اسلام را بطور کامل قبول ندارم.با خیلی از قسمتهاش مشکل دارم.
فکر خودم رو زیاد مشغول این قضیه نمی کنم که چه دینی بهتره و یکی رو انتخاب کنم و بگم مثلا من مسیحیم یا زردشنی م یا مسلمان.
فقط اینو می دونم که همیشه سعی کردم مسیر درست رو انتخاب کنم.من اگر حجاب ندارم ولی گوشت خوک نمی خورم.در حالیکه دیدم افراد روزه داری که با غذایی افطار می کنند که گوشت خوک داره.
به صورت کاملا طبیعی
ماهی
144-اگه همكلاسى رو ببينى چيچى بهش ميگى به عنوان اولين جمله؟
سلااااااااااااااااااااااااااااااام هم مدرسه ای جونم!
مطمئنم خجالت هم می کشم..شایدم بگم..سلام امین آقا
تنها
164.اگر به جای شما من روی صندلی داغ نشسته بودم چه سوالی ازم میپرسیدی؟
165.حاضری کسی که قلب ماهی رو شکونده ببخشی؟با ذکر دلیل
ماهی
تا مفهوم موفقیت چی باشه؟ یه دست فروش کنار خیابون ممکنه یه زندگی خیلی معمولی داشته باشه مشکلی هم نداشته باشه خانواده هم داشته باشه و اصلا ضریب هوشی پایینی هم داشته باشه.این یه آدم موفقه.ولی من منظورم از موفقیت کسایی هست که موقعیت اجتماعی بالا دارند.زندگیشون از سطح معمولی خیلی بالاتره
در همچین مواقعی برای کنترل این میل، چکار میکنی؟
برای من این مسئله ارتباط مستقیم با ذهن و قلبم داره.و با ذهنم کاملا می تونم کنترلش کنم.شاید براتون عجیب باشه با اینکه یک مادر مجرد بودم ولی بارها شده بود که توی شرایطش قرار گرفته بودم .نه تنها فریب نخوردم بلکه حتی تصورش هم آزام میداد.چون از طرف مقابل خوشم نمی اومد.بنابراین با کنترل ذهن و احساس میشه بر میل جنسی غلبه کرد
باید فکر کنم..هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه که اونقدر زشت و جدی باشه
این سوال تکراری هم هست.دو تا شو توی سوال 134 جواب دادم و سومیش:
الن یادم افتاد
ماه رمضون بود با مامانم رفتیم شاه چراغ.مامانم می خواست نذرشو ادا کنه.مامانم داشت نماز می خوند.یه خانومی خیلی چاقالو و بانمک با یه پسر 7 ، 8 ساله اومد پهلومون نشست.به محض اینکه نشست شروع کرد به باز کردن رانی و کیک و خوردن اونا توی ماه رمضون توی حرم شاه چراغ
1- دانشگاه قبول شدم
2- زود ازدواج کردم
3-مشکلاتم رو با مادرم در میون نگذاشتم و خیلی خودمو در معرض آسیب قرار دادم
garfild
از دشمنان شکایت برند به دوستان.....چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم
167. اگه یه نیروی خارق العاده داشتی دوست داشتی چی باشه؟
168. آخرین باری که دروغ گفتید کی بوده و چرا دروغ گفتید؟
ماهی
خب خیلی وقتا مخصوصا قبلا عذاب وجدان داشتم.ولی من واقعا نم یتونستم اون شرایط رو تحمل کنم.البته مسئله اینقدر هام که ما فکر می کنیم و رسانه ها و روانشناسا بزرگش می کنند بزرگ نیست.پدر های زیادی رو می بینم که با بچه هاشون مشکل دارند.آیا خانواده های دیگه هیچ نقصی توی زندگیشون ندارند؟ همه چیز اوکی هست؟ وقتی به زندگی های دیگران نگاه می کنم می بینم که اونها هم خیلی نقایص دارند.و این رو به پسرم یاد دادم.که داشته های خودش رو در مقایسه با دیگران ببینه.نه نداشته هاشو.
منی که این تجربه رو کردم به این نتیجه رسیدم که روانشناسا بی خودی از طلاق یک غول گنده ی ترسناک درست کردند.همکلاسی پسرم دقیقا روبروی آپارتمان من زندگی می کردند.یک خانواده ی به ظاهر خوشبخت ] پدر ومادر تحصیل کرده و ..
اما این پسر به طرز عجیبی به بچه های دیگه حمله می کرد و آسیب می رسوند بهشون.همیشه با خودم فکر می کردم اگر به جای اون بچه من این کارا رو می کرد چقدر براش میز گرد درست می کردن و تحلیلش می کردند و علت رو در فقدان پدر جستجو می کردند.در حالیکه توی مدرسه به صرف اینکه پدر ایشون پزشک بودند مدیر مدرسه تمام خرابکاری های ایشون رو لاپوشونی می کرد..بنابراین این جمله محرومیت از نعمت پدر یه جمله ی اغراق آمیزه و اینقدر ها هم مسئله بغرنجی نیست که بخواد دچار مشکل جدیش کنه.
چرا تنها؟ چقدر تنها؟
خیلی وقتا از خودم این سوالو می پرسم.می دونی چه جوابی به خودم می دم؟
چه فرقی می کنه که ببخشمش یا نبخشمش؟ اگر نبخشمش روزهای سختی که بی خودی به من تحمیل شد در حالیکه توی عنفوان جوانی و زیباترین سن زندگی من بود به من بر می گرده؟ اگر نبخشمش چی میشه؟ اصلا گیریم که دادگاه عدل هم برقرار بشه و براش بزرگترین مجازات هم در نظر بگیرند؟
بچه مثبت
169. کاملا منطقی منو مجاب کن که متاهل بشم (دائم منظورمه)
170. چه جوری با بوف بوفی آشنا شدی و از نزدیکانت چه کسی میدونه اینجا عضوی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
از دشمنان شکایت برند به دوستان.....چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم
چیزی که توی ذهنم تداعی شد کشورم ایران بود.که همه چه دوست چه دشمن ، دشمنشند.اون از دستگاه حکومتیمون که واقعا معتقدم دشمن ایرانه
و خودمون حتی.
اینجا یکی از چیزهایی که برام خیلی عجیبه حماقت بعضی ایرانی ها هست که چقدر کشور خودشونو با کاراشون و حرفاشون خراب می کنند.
بیت قشنگی بود
زیبایی منو برگردونه به 20 سالگیم و نگهش داره
خب توی کلاس زبانمون یه سمینار برگزار شد ، در مورد حقوق زن در کانادا .اون خانومی که صحبت می کرد از همه می پرسید در مورد حقوق زن در کشورشون.به ایران که رسید از یکی از بچه های ایرانی پرسید در ایران حق زن موقع طلاق چی میشه.اون خیلی سر بسته جواب داد و گفت که معمولا با هم کنار میان.خانوم گفت ولی تا اونجا که من می دونم حق فرزند با مرده و مادر هیچ حقی نسبت به فرزند نداره.توی کلاس از همه ی ملیتها بودند.یکی دو تا مولداو هم بودند که خیلی ادعا داشتند و در طول کلاس همه ش بقیه ملیتها رو بی ادبانه با شوخی تحقیر می کردند.یکی دوبار جواب دندان شکن بهشون داده بودم و یادآوری کرده بودم که جایی که تو اومدی ازش دو روره شده کشور و یک زمانی یک روستای کوچیک از ایران بوده..بگذریم..خلاصه داشت بعهم بر می خورد.پرسید شما خانوم ایران یهستی؟ موافقی با ایشون؟ گفتم من خودم متارکه کردم و یک بچه داشتم والان پسرم با منه.گفت چطور این کارو کردی؟ گفتم به راحتی.با هم توافق کردیم.درسته که از نظر قانونی حق نگهداری فرزند با مرد هست ولی پدر نمی تونه مادر رو از دیدن فرزند محروم کنه.ضمن اینکه همه ی هزینه های زندگی با پدره.خلاصه به طرز مغرضانه ای همه چیز رو اوکی نشون دادم .و گفتم به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران و مسائل سیاسی و اهمیتی که این کشور توی خاورمیانه داره تبلیغات منفی خیلی زیاد میشه و واقعیتها یک جور دیگه نشون داده میشه این صحبت ها رو فقط از روی تعصب کردم .دروغ مطلق نبود ولی یه کمی از واقیعت دور بود
دیگه فایده نداره.وقتی به درخواست من ذوق کنی راضی کننده نمیشه
♥Rose♥
خیلی خسته نباشی
من سوالی نداشتم ولی با خوندن جوابها سه تا سوال پیش اومد که دوتاشو بچه ها پرسیدن و میمنونه یکی
171- جریان هم مدرسه ای شدنتون با هم مدرسه ایتون چیست ؟
پیشاپیش از پاسخت تشکر میکنم ماهی مهربون
ژنرال
حتی اگر این تعریف رو برای موفقیت بپذیریم (که البته من تعریفم از موفقیت این نیست) باز هم معتقدم، هوشِ بالا فقط یه مزیت نسبیه و فاکتورهای مهمتر و تعیین کننده تری برای موفق بودن افراد وجود داره. مشاهدات و تجربیات من اینو میگه.
خوب نسبیه دیگه؛ ممکنه کارهای زشتی که در زندگی مرتکب شدی در مقایسه با فرد دیگه ای خیلی کوچک و پیش پا افتاده باشه یا برعکس؛ به هر حال سه تاشو بگو.
نمیخوای بگی که خیلی مثبتی؟
تقریبا یه همچین سوالی تو ذهن منم بود، من دیگه شماره ای به سوالم نمیزنم چون تکراریه.
فقط یه توضیح بدم:
توی پاسخ ها جایی اشاره کردی که اول و اخر ازدواج باید انجام بشه. من با این "باید" مشکل دارم؛ چیزی که به شدت تو جامعه ما روی اون تاکید میشه و ازدواج شده یک ارزش مطلق و دارم میبینم این مسئله چه مسائل تلخی رو به دنبال خودش اورده.
172. یک انتقاد از من بکن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→