124- دیدی گاهی داری توی شهر قدم میزنی یه آقایی یهویی زیر گوشت آروم میگه : فیلم س..ر هم داریم؟ حست چیه در اون لحظه؟ 125-آیا از این فیلم های بد بد تا حالا خریدی؟ اصلا شده از روی کنجکاوی ببینی؟ اگه یه دونه اشو توی کمد پسرت ببینی نیگاه می کنی؟
123-نظرت در مورد ده نمکی چیه؟ ایا با رویکردش موافقی؟ فکز می کنی چقدر فیلم هاش بازتاب دهنده شخصیت واقعیش باشه
ده نمکی یکی از بچه های جنگ هست . ادم ساده ای هم هست یادمه 5سال قبل روبرو خونه خدا در حالی که داشت نماز میخوند دیدمش . ادم ساده ای بنظر میرسه غیر از معراجی هاش باقی کارهاش رو من پسند میکنم . در معراجی ها مخصوصا سریالش بسیار غلو شده با موضوع(جنگ ) برخورد شده بود
124- دیدی گاهی داری توی شهر قدم میزنی یه آقایی یهویی زیر گوشت آروم میگه : فیلم س..ر هم داریم؟ حست چیه در اون لحظه؟
یک زمانهایی زیاد به گوشم میخورد (فیلم پاسور وووو)الان کمتر به مکانهای خاص در گوشی میرم (مسیر کاریم جوری بود که هر روز از مسیر اونا پیاده رد میشدم ) حس خاصی ، یادم نمیاد . کنجکاو هم نشدم
نقل قول: jaj
125-آیا از این فیلم های بد بد تا حالا خریدی؟ اصلا شده از روی کنجکاوی ببینی؟ اگه یه دونه اشو توی کمد پسرت ببینی نیگاه می کنی؟
یادمه 18 سالم بود اون زمانها ویدئو مد بود و این وسیله غیر مجاز هم بود . یادم نیست از کی ولی توسط یک نفر یک فیلم گرفتم (الان 25 سال از اون تاریخ گذشته )دقیقا یادمه گفت این نوار سه ساعته اولش فیلم ایرانی مو سرخه هست و اخرش هم یک فیلم بقول شما بدبد با ترس و لرز ساعت 12 تلویزیون رو روشن کردم و فیلم ایرانی رو دیدم با دیدن فیلم بدی فکر میکردی به دنیای دیگه وارد شدم . اون زمانها مثل حالا نبود که به راحتی بشه به اطلات جنسی دسترسی داشت . تاثیر عمیق و بدی روی من گذاشت الان به هیچ عنوان از فیلم های پرنو خوشم نمیاد در مورد پسرم با وجود امکانات جدید در موبایل ها اصلا قابل کنترل نیست به راحتی رد وبدل میشه فکر نکنم بشه کنترلش کرد
نقل قول: pAshMak
ازاول سوالات معمولا جوابهات اقناع کننده نبوده ..درحقیقت سعی کردی باکلی گویی درحاشیه سوال از جواب اصلی که موردنظر دوستان هست به طرزخیلی ماهرانه فرارکنی
نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنی ولی باور کن اصلا قصدم اینی که شما نوشتی نیست
یک سوال بود اما چون میدونستم جامع توضیح نمیدید گفتم ریزش کنم
نقل قول: محسن صائب
چند روز قبل مدرسه
حاج محسن عزیز در مدرسه هم از بین اولیا، اعضایی انتخاب میشن که به همراه کادر مدرسه، مشکلات رو رفع و رجوع میکنن. اینجوری نیست که یکی دو نفر به تنهایی بخوان مدرسه رو بچرخونن. اینجا از بین کسانی که انتقاد دارن کی آستین بالا زده تا به سایت کمک کنه؟ مدیران اینجا فرق چندانی با شمای کاربرپیشرفته ندارن. مدیریت کردن در اینجا هم هیچ منفعتی برای شخص مدیر نداره. وقتی شمای نوعی که تاپیک میذاری حوصله نمیکنی 4 خط جمع بندی و راهکار موردی بدی چه جوری انتظار داری مدیران بیان تک تک نظر همه کاربران رو بپرسن.
126. به عنوان یکی از کاربران با سابقه سایت، چند بار برای مدیر کل سایت پیغام فرستادی و ایده دادی برای جذاب تر شدن سایت؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
127. اگه بخواهید منو نصیحت کنید بهم چی می گید (با توجه به سوالات قبلی که پرسیدم) 128. سه تا جوک +18 بگو 129. چرا با خوانندگان زن مخالفی؟ فقط به دلیل اینکه زن هستند؟ خیلی از آهنگ های هایده بسیار سنگین و مجلسی هستند
در فینال کبدی بازی های آسیایی اینچئون، یکی از بانوان ایرانی مقنعهش در حین بازی از سرش جدا میشه. در این هنگام داور بازی، کتش رو در میاره و میندازه روی سر دختر ایرانی. بعد بازیکن هندی میاد و کمک میکنه که بازیکن ایران مقعنهاش رو سرش کنه.
و آما بعد 130. به نظرت چند درصد از ما ایرانیها، که ادعامون گوش فلک رو کر کرده، به عقاید دیگران (که به ظاهر برامون مسخره هست) احترام میذاریم؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
126. به عنوان یکی از کاربران با سابقه سایت، چند بار برای مدیر کل سایت پیغام فرستادی و ایده دادی برای جذاب تر شدن سایت؟
اوایل چندین بار فرستادم و نظرات خودم رو عنوان کردم البته از حق نگذریم علیرضا خان با احترام و متانت با من برخورد کردند . ولی نتیجه ای بابت نظراتم نگرفتم
127. اگه بخواهید منو نصیحت کنید بهم چی می گید (با توجه به سوالات قبلی که پرسیدم)
فکر میکنم تو هم مثل جوونهای امروزی پر شور و پر ارزو هستی که البته این خیلی خوبه نصیحت من همیشه به هم سن و سالهای تو اینکه عشق و حالتون رو بکنید . دختر بازیتون رو بکنید ولی بازی ندید دور چند چیز رو خط بکشید دود و دم و مشروب از اون جمله هست بدونید که دنیا جوری طراحی شده که مطابق قانون دوم نیوتن هر کاری بکنی دیر یا زود به خودتون بر میگرده حرف زیاده خدا انشاا.... خوشبختتون کنه
129. چرا با خوانندگان زن مخالفی؟ فقط به دلیل اینکه زن هستند؟ خیلی از آهنگ های هایده بسیار سنگین و مجلسی هستند
دریچه نگاه من از زوایه اسلام و شرع هست .(شنیدن اهنگ با صدای زن تحت هر عنوانی برای یک شیعه غیر مجاز هست )
نقل قول: بچه مثبت
130. به نظرت چند درصد از ما ایرانیها، که ادعامون گوش فلک رو کر کرده، به عقاید دیگران (که به ظاهر برامون مسخره هست) احترام میذاریم؟
نمیشه گفت این مشکل فقط در ایران وجود داره . تقریبا در تمام کشورهای در حال توسعه موضوع به این صورت هست حالا هر چی اون کشور سنتی تر باشه این مشکل حاد تر میشه . بنظر من بدترین عیب برای یک انسان و یک جامعه همین موضوع میتونه باشه
اوایل چندین بار فرستادم و نظرات خودم رو عنوان کردم البته از حق نگذریم علیرضا خان با احترام و متانت با من برخورد کردند . ولی نتیجه ای بابت نظراتم نگرفتم
127. اگه بخواهید منو نصیحت کنید بهم چی می گید (با توجه به سوالات قبلی که پرسیدم)
فکر میکنم تو هم مثل جوونهای امروزی پر شور و پر ارزو هستی که البته این خیلی خوبه نصیحت من همیشه به هم سن و سالهای تو اینکه عشق و حالتون رو بکنید . دختر بازیتون رو بکنید ولی بازی ندید دور چند چیز رو خط بکشید دود و دم و مشروب از اون جمله هست بدونید که دنیا جوری طراحی شده که مطابق قانون دوم نیوتن هر کاری بکنی دیر یا زود به خودتون بر میگرده حرف زیاده خدا انشاا.... خوشبختتون کنه
129. چرا با خوانندگان زن مخالفی؟ فقط به دلیل اینکه زن هستند؟ خیلی از آهنگ های هایده بسیار سنگین و مجلسی هستند
دریچه نگاه من از زوایه اسلام و شرع هست .(شنیدن اهنگ با صدای زن تحت هر عنوانی برای یک شیعه غیر مجاز هست )
130. به نظرت چند درصد از ما ایرانیها، که ادعامون گوش فلک رو کر کرده، به عقاید دیگران (که به ظاهر برامون مسخره هست) احترام میذاریم؟
نمیشه گفت این مشکل فقط در ایران وجود داره . تقریبا در تمام کشورهای در حال توسعه موضوع به این صورت هست حالا هر چی اون کشور سنتی تر باشه این مشکل حاد تر میشه . بنظر من بدترین عیب برای یک انسان و یک جامعه همین موضوع میتونه باشه
128. سه تا جوک +18 بگو
من علاقه ای به این نوع جوک ها ندارم و اصلا نشده برای کسی ارسال کنم بعضی ها فرستادند ولی وقتی با کم محلی من روبرو شدند از خیر اینکار گذشتند البته مخالف گفتند این جوک ها نیستم ولی یک موضوع باید رعایت بشه شان و مرتبه مجلس مثلا در مجلسی که دختر و پسر مجرد وجود دارند به هیچ عنوان جایز نیست اگه مثلا چند نفر رفیق هم سن و سال کنار هم نشستند عیبی نداره یکی دوتایی گفته بشه البته بازهم زیاده روی نشه و محیط به هجو و بیهودگی کشیده نشه
با درود و سلام خدمت همه 134- بنظر خودت تا چه حد تونستی خدا رو از رفتار هات قانع کنی و بنظرت چطور بنده ای هستی 135- نظرت در مورد زن و نگاه ابزاری مرد ها بهشون چیه 136-دوست داری به کجا برسی حالا می تونی مادی معنوی هر چیزی باشه یه سوال کلی هست
امکانش رو ندارم چون نرم افزاری که عکس رو کوچیک میکنه رو ندارم
خوب با گوشی تون عکس بگیرین . من با گوشی قبلیم که کیفیتش خیلی بد بود هم تو مسابقه شرکت کردم
ممنون ای بد نبود این دفعه جواب هاتون .
137-خوب طی شناختی که این مدت از شما دارم متوجه شدم که شما اغلب اوقات خانم ها رو مقصر می دونین حالا تو هر مسئله و مشکلی .علتش چیه؟ شده تا حالا وقتی میخواین قضاوتی کنین خودتون رو جای خانم ها قرار بدین بعد مقصرشون کنین ؟ از انصاف به دور نیست؟ اینم یه نمونه ش
نقل قول: محسن صائب
ببخشید ولی این دوره بنظر من مشکل اصلی از طرف دختر خانمهاست
138بهترین نحوه برخورد و رفتار دختران امروزی تو اجتماع با آقایون از نظر شما بهتره چطور باشه؟
131.از دو گزینه زیر کدوم یکی رو انتخاب می کنی که بهت به عنوان هدیه تعلق بگیره
عجب سوالی هیچکدومش ماشین اسپرت و زن لاغر دوست ندارم
132.آیا تا به حال شده که خانمت چیزی رو ازت مخفی کنه و بعد از مدت ها بفهمی؟
اره شده
133. فکر می کنی مدینه فاضله کجاست؟ ایا ما رو هم داخلش راه میدن
این سوال رو بهتره با شعر جواب بدم امیدوارم کافی باشه سالها دل طلب جام جم از ما میکرد *** انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
نقل قول: KuRoSh
134- بنظر خودت تا چه حد تونستی خدا رو از رفتار هات قانع کنی و بنظرت چطور بنده ای هستی
ترسم که روز حشر عنان به عنان رود ** تسبیح شیخ و خرقه رند شراب خوار اگه بخوام بر اساس عدل خدا نگاه کنم واقعا وضعم خرابه ولی امیدم به فضل و کرم خداوند هست
نقل قول: KuRoSh
135- نظرت در مورد زن و نگاه ابزاری مرد ها بهشون چیه
چه عده ای قبول کنند و چه نکنند این نگاه در طول تاریخ وجود داشته ولی اگه منظورتون معایب و مزایاش هست بفرمایید تا عرض کنم
142- آیا فرزند صالحی برای پدر و مادرت بودی 143.اگر کسی بخواد بهت هدیه بده دوست داری چی باشه؟ 144.اگر بخوای به هوش و استعداد خودت یه نمره بدی از 20 چند میدی؟
145. فرض کن دوست دختر آقا مجتبی (اسم پسر بزرگت مجتبی بود دیگه) حامله بشه. شما چه کار میکنی؟
146. حاضری در صورت صادر شدن حکم جهاد، سلاح به دست بگیری و بری نبرد حق علیه باطل؟ چرا؟ (مثلاً جنگ با داعش)
147. دلال به کی میگن و نظرت در مورد شغل شریف دلالی چیه؟
136-دوست داری به کجا برسی حالا می تونی مادی معنوی هر چیزی باشه یه سوال کلی هست
سوال خوبیه اصلا دوست ندارم از متوسط بالا تر باشه در زمینه مادی که دوست ندارم و در زمینه معنوی هم در خودم توانش رو نمی بینم
نقل قول: baron jon
137-خوب طی شناختی که این مدت از شما دارم متوجه شدم که شما اغلب اوقات خانم ها رو مقصر می دونین حالا تو هر مسئله و مشکلی .علتش چیه؟
به هیچ عنوان اینطوری نیست در خیلی از زمینه ها مردها مقصر هستند مثل اعتیاد و یا هوس رانی که مقصر اصلی مردها هستند ولی یک موضوع اساسی این وسط هست تو و خیلی از زنها این دوره نگاه منصفانه ای به مردها ندارید خودتون رو تا حدود زیادی اگه نگم بالاتر ولی مساوی مردها میدونید و با این دید گاه با مردها اونهم در جامعه نسبتا سنتی ایران برخورد میکنید اینجاست که مشکل اساسی برای خودتون و نوع نگاهتون پدیدار میشه باید بپذیرید هنوز از نظر شرع و قوانین ایران مردها از نظر مرتبه بالاتر از خانمها هستند
ببخشید ولی این دوره بنظر من مشکل اصلی از طرف دختر خانمهاست
تو خودت دختر هستی چقدر عملکرد دختر خانمهای این دوره زمونه رو قبول داری ( نوع رفتار و برخورد و حجاب)
138بهترین نحوه برخورد و رفتار دختران امروزی تو اجتماع با آقایون از نظر شما بهتره چطور باشه؟
بزار باز در لفافه بگم من اگه بخوام برای پسرم همسر انتخاب کنم این اولویت ها رو براش گوشزد میکنم پسر سعی کن خانمت تحصیلاتش حداکثر لیسانس باشه . خانه دار باشه اگر هم قصد داره کار کنه حداکثر معلم اموزش و پروش باشه به هیچ عنوان با دختری که در شرکت های خصوصی و یا در محیط های مردانه کار میکنه موافق نیستم و به هیچ عنوان رضایت ندارم پسرم باهاشون ازدواج کنه بنظرم فرقی نمیکنه همسرش چادری باشه یا مانتوی مهم اینکه جلف نباشه دختری که اندیشه های فمنیسم داشته باشه به هیچ عنوان بدرد زندگی با یک مرد نمیخوره دختر که خودش رو همه مرتبه و هم پله مرد بدونه بدرد زندگی مشترک با مرد ایرانی نمیخوره
نقل قول: carlos
سلام بر آقا محسن عزیز. خسته نباشی.
سلام همشهری . حال و احوال
139_بیشترین ولخرجی که کردی برای چه کاری بوده ؟
معمولا ولخرجی نمیکنم تقریبا حساب و کتاب هر کاری و دقیق دارم زندگیم روی حساب و کتابه خرج خونه پول تو جیبی خانم و بچه ها خرج مسافرت خرج ماشین قیمت همه چیز رو میدونم و در خریدهام دقیق محاسبه میکنم مثلا میدونم کره 50 گرمی میهن چقدره و خرم جقدر اگه مثلا این مغازه یک کره رو 50 تومن هم گرون تر بده ازش خرید نمیکنم و به مغازه بعدی میرم
140 . حاضری در اداره ای یا هر جای دیگه ای رشوه بدی تا کارتو زودتر راه بندازن؟
معمولا پیش نیموده اما معمولا در اکثر ادارات یکجورایی اشنا دارم یا پیدا میکنم و کارم رو راه می اندازم
141_درآمد ماهانه ت چقدره آقا محسن؟
اگه اجازه بدی اینو جواب ندم
نقل قول: zrnznn
مسئولین اگر ممکنه بزرگواری کنن و یه آماری بدن ببینم من جای سوال اضافه رو دارم یا نه؟؟؟
اینو باید از پدر و مادرم پرسید ولی وقتی نگاهی به جونهای این دوره و زمونه میکنم . امیدوار به خودم میشم
143.اگر کسی بخواد بهت هدیه بده دوست داری چی باشه؟
بستگی داره از طرف کی باشه مثلا مهدیار هفته ای پیش یک هدیه بهم داد یک شکولات رو توی کاغد پیچونده بود. خیلی بهم حال داد شبش بهم گفت بابا تو نمیخوای هدیه بدی گفتم چی میخوای نفس.... گفت منو ببری سرزمین بازی ها این همون با هر دستی بدی، میگیری هست
144.اگر بخوای به هوش و استعداد خودت یه نمره بدی از 20 چند میدی؟
15نمره خوبیه
145. فرض کن دوست دختر آقا مجتبی (اسم پسر بزرگت مجتبی بود دیگه) حامله بشه. شما چه کار میکنی؟
خیلی خوشحال میشم که نوه دار شدم
146. حاضری در صورت صادر شدن حکم جهاد، سلاح به دست بگیری و بری نبرد حق علیه باطل؟ چرا؟ (مثلاً جنگ با داعش)
به این موضوع قبلا خیلی فکر کردم بستگی داره شرایط چطورباشه. کی حکم جهاد رو صادر کنه دوست ندارم استفاده ابزاری ازم بشه من جنگ کنم و دیگران استفاده این جنگ رو ببرند
دلال یعنی واسطه بنظرم شغل بدی نیست . و لازم هست . البته نه هر نوع دلالی
jaj
125-آیا از این فیلم های بد بد تا حالا خریدی؟ اصلا شده از روی کنجکاوی ببینی؟ اگه یه دونه اشو توی کمد پسرت ببینی نیگاه می کنی؟
محسن صائب
ده نمکی یکی از بچه های جنگ هست . ادم ساده ای هم هست یادمه 5سال قبل روبرو خونه خدا در حالی که داشت نماز میخوند دیدمش . ادم ساده ای بنظر میرسه
غیر از معراجی هاش باقی کارهاش رو من پسند میکنم . در معراجی ها مخصوصا سریالش بسیار غلو شده با موضوع(جنگ ) برخورد شده بود
pAshMak
ازاول سوالات معمولا جوابهات اقناع کننده نبوده ..درحقیقت سعی کردی باکلی گویی درحاشیه سوال
از جواب اصلی که موردنظر دوستان هست به طرزخیلی ماهرانه فرارکنی
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
یک زمانهایی زیاد به گوشم میخورد (فیلم پاسور وووو)الان کمتر به مکانهای خاص در گوشی میرم (مسیر کاریم جوری بود که هر روز از مسیر اونا پیاده رد میشدم )
حس خاصی ، یادم نمیاد . کنجکاو هم نشدم
یادمه 18 سالم بود اون زمانها ویدئو مد بود و این وسیله غیر مجاز هم بود . یادم نیست از کی ولی توسط یک نفر یک فیلم گرفتم (الان 25 سال از اون تاریخ گذشته )دقیقا یادمه گفت این نوار سه ساعته اولش فیلم ایرانی مو سرخه هست و اخرش هم یک فیلم بقول شما بدبد با ترس و لرز ساعت 12 تلویزیون رو روشن کردم و فیلم ایرانی رو دیدم
با دیدن فیلم بدی فکر میکردی به دنیای دیگه وارد شدم . اون زمانها مثل حالا نبود که به راحتی بشه به اطلات جنسی دسترسی داشت . تاثیر عمیق و بدی روی من گذاشت
الان به هیچ عنوان از فیلم های پرنو خوشم نمیاد
در مورد پسرم
با وجود امکانات جدید در موبایل ها اصلا قابل کنترل نیست به راحتی رد وبدل میشه
فکر نکنم بشه کنترلش کرد
از جواب اصلی که موردنظر دوستان هست به طرزخیلی ماهرانه فرارکنی
نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنی
ولی باور کن اصلا قصدم اینی که شما نوشتی نیست
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
128. سه تا جوک +18 بگو
بچه مثبت
و آما بعد
محسن صائب
فکر میکنم تو هم مثل جوونهای امروزی پر شور و پر ارزو هستی که البته این خیلی خوبه
نصیحت من همیشه به هم سن و سالهای تو اینکه
عشق و حالتون رو بکنید . دختر بازیتون رو بکنید ولی بازی ندید
دور چند چیز رو خط بکشید دود و دم و مشروب از اون جمله هست
بدونید که دنیا جوری طراحی شده که مطابق قانون دوم نیوتن هر کاری بکنی دیر یا زود به خودتون بر میگرده
حرف زیاده
خدا انشاا.... خوشبختتون کنه
نمیشه گفت این مشکل فقط در ایران وجود داره . تقریبا در تمام کشورهای در حال توسعه موضوع به این صورت هست حالا هر چی اون کشور سنتی تر باشه این مشکل حاد تر میشه .
بنظر من بدترین عیب برای یک انسان و یک جامعه همین موضوع میتونه باشه
محسن صائب
فکر میکنم تو هم مثل جوونهای امروزی پر شور و پر ارزو هستی که البته این خیلی خوبه
نصیحت من همیشه به هم سن و سالهای تو اینکه
عشق و حالتون رو بکنید . دختر بازیتون رو بکنید ولی بازی ندید
دور چند چیز رو خط بکشید دود و دم و مشروب از اون جمله هست
بدونید که دنیا جوری طراحی شده که مطابق قانون دوم نیوتن هر کاری بکنی دیر یا زود به خودتون بر میگرده
حرف زیاده
خدا انشاا.... خوشبختتون کنه
نمیشه گفت این مشکل فقط در ایران وجود داره . تقریبا در تمام کشورهای در حال توسعه موضوع به این صورت هست حالا هر چی اون کشور سنتی تر باشه این مشکل حاد تر میشه .
بنظر من بدترین عیب برای یک انسان و یک جامعه همین موضوع میتونه باشه
من علاقه ای به این نوع جوک ها ندارم و اصلا نشده برای کسی ارسال کنم بعضی ها فرستادند ولی وقتی با کم محلی من روبرو شدند از خیر اینکار گذشتند
البته مخالف گفتند این جوک ها نیستم
ولی یک موضوع باید رعایت بشه
شان و مرتبه مجلس
مثلا در مجلسی که دختر و پسر مجرد وجود دارند به هیچ عنوان جایز نیست
اگه مثلا چند نفر رفیق هم سن و سال کنار هم نشستند عیبی نداره یکی دوتایی گفته بشه
البته بازهم زیاده روی نشه و محیط به هجو و بیهودگی کشیده نشه
jaj
نمایش یا پنهان متن
132.آیا تا به حال شده که خانمت چیزی رو ازت مخفی کنه و بعد از مدت ها بفهمی؟
133. فکر می کنی مدینه فاضله کجاست؟ ایا ما رو هم داخلش راه میدن
KuRoSh
134- بنظر خودت تا چه حد تونستی خدا رو از رفتار هات قانع کنی و بنظرت چطور بنده ای هستی
135- نظرت در مورد زن و نگاه ابزاری مرد ها بهشون چیه
136-دوست داری به کجا برسی حالا می تونی مادی معنوی هر چیزی باشه یه سوال کلی هست
baron jon
خوب با گوشی تون عکس بگیرین . من با گوشی قبلیم که کیفیتش خیلی بد بود هم تو مسابقه شرکت کردم
ممنون ای بد نبود این دفعه جواب هاتون .
137-خوب طی شناختی که این مدت از شما دارم متوجه شدم که شما اغلب اوقات خانم ها رو مقصر می دونین حالا تو هر مسئله و مشکلی .علتش چیه؟ شده تا حالا وقتی میخواین قضاوتی کنین خودتون رو جای خانم ها قرار بدین بعد مقصرشون کنین ؟ از انصاف به دور نیست؟
اینم یه نمونه ش
carlos
139_بیشترین ولخرجی که کردی برای چه کاری بوده ؟
140 . حاضری در اداره ای یا هر جای دیگه ای رشوه بدی تا کارتو زودتر راه بندازن؟
141_درآمد ماهانه ت چقدره آقا محسن؟
zrnznn
محسن صائب
عجب سوالی
هیچکدومش
ماشین اسپرت و زن لاغر دوست ندارم
اره شده
این سوال رو بهتره با شعر جواب بدم
امیدوارم کافی باشه
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد *** انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
ترسم که روز حشر عنان به عنان رود ** تسبیح شیخ و خرقه رند شراب خوار
اگه بخوام بر اساس عدل خدا نگاه کنم واقعا وضعم خرابه
ولی امیدم به فضل و کرم خداوند هست
چه عده ای قبول کنند و چه نکنند این نگاه در طول تاریخ وجود داشته
ولی اگه منظورتون معایب و مزایاش هست بفرمایید تا عرض کنم
jaj
143.اگر کسی بخواد بهت هدیه بده دوست داری چی باشه؟
144.اگر بخوای به هوش و استعداد خودت یه نمره بدی از 20 چند میدی؟
بچه مثبت
محسن صائب
سوال خوبیه
اصلا دوست ندارم از متوسط بالا تر باشه در زمینه مادی که دوست ندارم و در زمینه معنوی هم در خودم توانش رو نمی بینم
به هیچ عنوان اینطوری نیست
در خیلی از زمینه ها مردها مقصر هستند مثل اعتیاد و یا هوس رانی که مقصر اصلی مردها هستند ولی یک موضوع اساسی این وسط هست
تو و خیلی از زنها این دوره نگاه منصفانه ای به مردها ندارید خودتون رو تا حدود زیادی اگه نگم بالاتر ولی مساوی مردها میدونید و با این دید گاه با مردها اونهم در جامعه نسبتا سنتی ایران برخورد میکنید
اینجاست که مشکل اساسی برای خودتون و نوع نگاهتون پدیدار میشه
باید بپذیرید هنوز از نظر شرع و قوانین ایران مردها از نظر مرتبه بالاتر از خانمها هستند
تو خودت دختر هستی
چقدر عملکرد دختر خانمهای این دوره زمونه رو قبول داری ( نوع رفتار و برخورد و حجاب)
بزار باز در لفافه بگم
من اگه بخوام برای پسرم همسر انتخاب کنم
این اولویت ها رو براش گوشزد میکنم
پسر سعی کن خانمت تحصیلاتش حداکثر لیسانس باشه . خانه دار باشه اگر هم قصد داره کار کنه حداکثر معلم اموزش و پروش باشه به هیچ عنوان با دختری که در شرکت های خصوصی و یا در محیط های مردانه کار میکنه موافق نیستم و به هیچ عنوان رضایت ندارم پسرم باهاشون ازدواج کنه
بنظرم فرقی نمیکنه همسرش چادری باشه یا مانتوی مهم اینکه جلف نباشه
دختری که اندیشه های فمنیسم داشته باشه به هیچ عنوان بدرد زندگی با یک مرد نمیخوره
دختر که خودش رو همه مرتبه و هم پله مرد بدونه بدرد زندگی مشترک با مرد ایرانی نمیخوره
سلام همشهری . حال و احوال
معمولا ولخرجی نمیکنم
تقریبا حساب و کتاب هر کاری و دقیق دارم
زندگیم روی حساب و کتابه
خرج خونه
پول تو جیبی خانم و بچه ها
خرج مسافرت
خرج ماشین
قیمت همه چیز رو میدونم و در خریدهام دقیق محاسبه میکنم مثلا میدونم کره 50 گرمی میهن چقدره و خرم جقدر
اگه مثلا این مغازه یک کره رو 50 تومن هم گرون تر بده ازش خرید نمیکنم و به مغازه بعدی میرم
معمولا پیش نیموده
اما معمولا در اکثر ادارات یکجورایی اشنا دارم یا پیدا میکنم و کارم رو راه می اندازم
اگه اجازه بدی اینو جواب ندم
تو بپرس بگو از حساب من کم کنند
Kishe Mehr
محسن صائب
اینو باید از پدر و مادرم پرسید
ولی وقتی نگاهی به جونهای این دوره و زمونه میکنم . امیدوار به خودم میشم
بستگی داره از طرف کی باشه
مثلا مهدیار هفته ای پیش یک هدیه بهم داد
یک شکولات رو توی کاغد پیچونده بود. خیلی بهم حال داد
شبش بهم گفت بابا تو نمیخوای هدیه بدی گفتم چی میخوای نفس.... گفت منو ببری سرزمین بازی ها
این همون با هر دستی بدی، میگیری هست
15نمره خوبیه
خیلی خوشحال میشم که نوه دار شدم
به این موضوع قبلا خیلی فکر کردم
بستگی داره شرایط چطورباشه. کی حکم جهاد رو صادر کنه
دوست ندارم استفاده ابزاری ازم بشه
من جنگ کنم و دیگران استفاده این جنگ رو ببرند
دلال یعنی واسطه
بنظرم شغل بدی نیست . و لازم هست . البته نه هر نوع دلالی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→