₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 ... 6 7 8 9 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• zrnznn

223: نتیجه گیریت از صندلی داغ؟؟؟ خوب بود؟ کمکی کرد بهت؟ یا فقط واسه وقت گذرونی و با بچه های سایت کافی بود؟
    8 سپاس: بندری، بچه مثبت، دیااکو، دلشاد، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• بندری

224. اگه بجای علیرضا مدیر سایت بودی چکار می کردی برا بهتر شدن سایت ؟

225. اوج مهربونی دیااکو و اوج پستی دیااکو تو چیه ؟

226. نظرت راجع به همجنس بازا چیه ؟

8 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، دیااکو، دلشاد، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: بچه مثبت
    212. چرا همین خصوصیاتی که گفتی در مورد گیلکها اسمش میشه بی غیرتی؟!

213. فرض کن بخوای بچه مثبت و 6نفر از بچه های سایت رو به خونه‌ت دعوت کنی. اون 6نفر کیا هستند و چیا برای پذیرایی آماده میکنی؟ چرا دعوت نمیکنی؟ :4:

214. تو کارگاهت چه دستگاههایی داری؟ قبول میکنی برای درس روشهای تولید، دانشجویان بیان از کارگاهت بازدید داشته باشن و براشون از تجربیاتت بگی؟

212- من با قریب به 20 نفر از بچه های لاهیجان دوستم. یه همخونه داشتم لاهیجانی که از طریق اون با بچه های لاهیجان آشنا شدم. یه دوست دارم که اطراف رشته. آقا سید شریف می شینند. یه خونه دارند وسط باغ چای. بهشته. معمولأ شمال می ریم اونجا پلاسیم. بعضی وقتها 1 ماه مهمونشیم. من اینطور چیزی در مورد گیلکها ندیدم.
    چیزهایی که می گند در حد جوکه.
    یه بار با یکی از بچه ها که چهره سیاهی داشت و هیکل گنده از تهران می خواستیم بیایم کرمانشاه. چند روز قبل از عید بود و ماشین پیدا نمی شد. با یه ماشیم اومدیم قزوین، خروجی قزوین یه سواری بود که تا همدان می رفت. ما گفتیم که دیگه پیاده نشیم و با ماشینی بیام که یه سره بیاد. پیرمرده با ما گیر داده بود که تا همدان بیاید. دوست سیاه ما بهش گفت بابا ما اصلأ پول نداریم. راستی تا یادم نرفته بگم 5 شنبه هم بود. رانندهه برگشت و گفت: عصر 5 شنبه تو قزوین، پولم ندارید!!!
    به رانندهه گفتم اتفاقأ ما شنیده بودیم تو قزوین اینکاره زیاد پیدا میشه، برا همین موضوع اومده بودیم، فکر کنم شما اهلشید!!! اینو گفتم دوست سیاه من مگه راننده رو ول می کرد. با اون هیکل گندش و صورت سیاه راننده رو گرفته بود که تو رو خدا منو نا امید نکن بیا بریم ترتیب منو بده. راننده تقلا می کرد و می گفت ولم کن تو رو خدا. کل اون منطقه ولو شده بودند از خنده.
    خواستم بگم قزوین که می گند اینکارند ما التماسیم نتونستیم کسی رو پیدا کنیم.!!!
    213- چی بگم. فقط 6 نفر. سخته. بچه هایی رو که قبلأ دیدم اولویت می دم. مژده- مستانه- گیلاس- دلشاد- راننده ون- آرش- بچه مثبتم که خودش رو دعوت کرده.
    214- دستگاههای عمده. فرز cnc- تراش - تزریق پلاستیک- دایکست- وکیوم فرمینگ- شات بلاست-
    آره. چرا اجازه ندم. الانم خیلی میاد. این دختر دانشجوا میان خنگولانه نگاه می کنند و با هر اتفاقی کوچولویی مبهوت می شند.

10 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، jaj، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها، mojde

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    سلامن علیکم برادر دیاکو
    شرمنده وقت ندارم بخونم ولی خسته نباشی
    تشکر ممنون
    بعدا سر فرصت میام میخونم ان شال

علیکم السلام خواهر نخبه ام

شرمنده نباش وقت جور کن

8 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: garfild
    215.فیلم و کتاب و موسیقی که اشکتو درآورد؟

216.اولین و آخرین باری که تقلب کردی با نمره هایی که گرفتی؟

217.یکی از شیطونیات تو دبیرستانو بگو..!!؟

215- فیلمهای بهمن قبادی تأثیر گذار بود. زمانی برای مستی اسبها و... همشون
    کتابم کوری یه جوری بود. چند روز درگیرم کرد
    خیلی وقته حوصله موسیقی ندارم. اگه هم گوش بدم اصیل.
    216- تقلب زیاد می کردیم. راهنمایی و دبیرستان چون جنگزده بودیم و معمولأ سر کلاس نبودیم هر جوری بود قبولمون می کردند. مثلأ با چند مرحله امتحان. مثلأ تجدیدی شهریور بود ما میومیدیک کلاس بالاتر و اگه قبول نشده بودیم آبانم برامون یه امتحان می ذاشتند و هر جور بود نمره می دادند. کلاس بالاتر ولی پایه ضعیف. یه بار عربی 25% گرفتم. معلمم ده داد.
    217- زنگ ورزش ما بود. اومدیم بیرون مدرسه. با یکی از بچه ها. یه قفل پیدا کردیم که باز بود ولی کلید نداشت. رفتیم تو مدرسه و زدیمش رو در یکی از کلاسها. شانس گند ما آژیر قرمز زدند و هواپیماها نزدیک مدرسه رو بمباران کردند. کلاسی که قفل رو زده بودیم روش طبقه دوم بود. یکی از بچه ها از طبقه دوم پرید و پاش شکست. بعد از اون جریان ارگانهای نظامی ریختند. می گفتند این کار ستون پنجم بوده. آخه قبلنم یه موشک از در ورودی یه پناهگاه تو رفته بود و کشتار کرده بود. می گفتند این امکان نداره مگه اینکه ستون پنجم وسیله ای اونجا گذاشته باشه که موشک روش قفل کنه. از اون روز تا امروز سکوتمون رو حفظ کرده بودیم.

8 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    218. اون الف وسط دیا و کو خیلی مهمه؟!! (دیااکو)
    اگر آره نقشش چیه؟:4:

218- آره که نقش داره. دیاکو نیست. دیا او کوه. البته اون (و) باید رو الف بود. من نیدونم چطور باید بره بالاش.

8 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: jaj
    219- به نظرت چرا بعضی ها توی صندلی داغ ازت فقط سوالای بی حیاتی می پرسند؟ چی کار کردی که اینطوری فکر می کنند؟ آیا این نوع فکر رو در مورد خودت می پسندی

220- اگه بهت بگن میتونی همین الان گذرنامه هر کشوری رو بگیری و بری کدوم کشور رو برای زندگی انتخاب می کنی؟ با خودت کی یا چی می بری؟

221- یکی از خاطرات سربازی تو تعریف کن؟ اصلا سربازی رفتی؟

219- من سواله بی حیاتی ندیدم.
    من کاری نکردم فقط خودم بودم
    بدمم نمیاد. البته بدم میاد که آدم تک وجهی باشه. ولی اگه یک وجه از شخصیت یه نفر بی حیلتی باشه بد نیست.
    220- فکر کنم آمریکا رو ترجیح بدم. با خودم رنو و کسی که دوستش دارم رو می برم.
    221- سربازی رفتم اونم از نوع خفن. شیخ صالح بودم. رو سد دربندی خان عراق و مشرف به شهر حلبچه.
    خاطره خیلی هست ولی بهترینش شکار بود. اونجا پرنده ای بود شبیه کبک که بهش سو-سک می گفتند. دسته بودند و رگبار می گرفتیم تو دسته ها و چند تا می زدیم. با نارنجکم تو رودخونه ها ماهی می گرفتیم. وفور نعمت بود.

9 سپاس: jaj، دلشاد، بچه مثبت، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: بندری
    دیااکو جان خسته نباشی امروز عصر صندلی داغت بسته میشه سعی کن تمام سوالا رو جواب بدی

چه زود. تازه گرم شده بودیم.

8 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: دلشاد

222 . نظر فوق تخصصیتو در مورد این کلیپ بگو؟

222- بعضی وقتها کلمات الکنند. فقط بنگر . تنها سکوت می تواند توصیف کند عمق زیبایی را.

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    223: نتیجه گیریت از صندلی داغ؟؟؟ خوب بود؟ کمکی کرد بهت؟ یا فقط واسه وقت گذرونی و با بچه های سایت کافی بود؟

223- حقیقتأ اونجوری که فکرش رو می کردم داغ نبود و ادار به فکر کردنم نکرد. دوست داشتم چالشی می شد. چالش خوبه. من اینقذه چالش رو دوست دارم. اصلأ دوست دارم برم تو چالش محو شم.

• دیااکو

نقل قول: بندری
    224. اگه بجای علیرضا مدیر سایت بودی چکار می کردی برا بهتر شدن سایت ؟

225. اوج مهربونی دیااکو و اوج پستی دیااکو تو چیه ؟

226. نظرت راجع به همجنس بازا چیه ؟

224- فکر کنم هیچ کاری بیشتر از اینایی که علیرضا انجام داده نتونم انجام بدم.

225- حس می کنم بیشتر از اینکه پست باشم مهربونم. کار بد کردم و می کنم ولی پست نیستم. شجاعت، سخاوت، رفاقت برام بی معنی نیست.
    226- در مورد همجنس بازا؟ من نمی پسندم ولی اونا رو هم محکوم نمی کنم. هر کسی آزاده که در حریم خودش هر طور خواست زندگی کنه. به طور کلی گفتم به طور مطلق نه چیزی رو رد می کنم و نه قبول دارم.
    مطلق گرایی میشه طالبان و داعش، اینی که من خوبم و دیگران بد، من حق حیات دارم و دیگران نه، کارهای من خوبه و کارهای دیگران بد، تو اینطور تفکری هر کی قدرت بگیره دیگران رو له می کنه.
    من اینطوری فکر می کنم و دیگران هم حق دارند هر طور میخاند فکر کنند.
    من اینکار رو نمی پسندم ولی با دیده تحقیر و تکفیر به دیگرانی که اینکار رو انجام می دند نگاه نمی کنم.
    شما می دونید چقدر دیدگاه تمامیت خواهی تو مردم ایران وجود داره؟ مردم، کاری به دولت نداریم. یه سر برید تو سایتها و ببینید چقدر راحت در مورد هم قضاوت می کنند. یهو یه نفر رو به حد تقدس می رسونند. یک نفر رو له می کنند. به جز تفکر خودشون هیچی رو قبول ندارند و حق تنفس برا هیچ تفکری جز تفکر خودشون قائل نیستند.
    من اینجا اعلام می کنم که فقط یه جرقه کافیه که بیفته و من و شما اسلحه به دست رو به روی هم وایسیم. همه شرایطش هست. هم جغرافیایی و هم عقیدتی و تفکری. فکرش رو بکنید مردم عراق تا چند سال پیش فکر می کردند با دوست سنی یا شیعه خود تو دو جبهه متفاوت باشند. داعش کیه؟ کسی که اکثر عراق و سوریه رو گرفته و با دنیا داره مقابله می کنه می تونه یک گروه تروریستی باشه بدون پشتوانه مردمی؟ اینا مردمند. مردمی که حق حیات برا تفکری غیر تفکر خودشون قائل نیستند.

• بچه مثبت

227. یک سوال چالشی از بچه مثبت بپرس
    228. تکیه کلامت چیه؟
    229. جای کی تو سایت خالیه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: دیااکو، دلشاد، zrnznn، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

227. یک سوال چالشی از بچه مثبت بپرس
    228. تکیه کلامت چیه؟
    229. جای کی تو سایت خالیه؟

227- سوال چالشی رو که نمی شه همینطوری پرسید. باید طی مراحلی یه گوشه از حرفهای طرف رو بگیری تحت فشار قرارش بودی که مجبور بشه متناقض حرف بزنه و بعد بهش ثابت کنی که آدم عوضی ایه. پی یه پروسه داره. صندلی داغ دفعه بعد اگه عمری باشه نشون می دم چیکار باید بکنی. راستی چرا شما نمیاید؟ زیادم سخت نیست. من فکر می کردم خیلی وقت بگیره. ولی باور کن روزی 1 ساعتم نمی شه. البته شاید برا من که بدون درنگ هر چی به ذهنم میاد رو می نویسم.
    228- تکیه کلام ثابتی ندارم. عوض میشه. یه مدتی به همه می گفتم شتر.
    229- جای خیلیها خالیه. بعضی ها هم که هستند دیگه مثل سابق نیستند و بود و نبودشون فرقی نداره. من یا نیستم یا هستم سعی کردم بودنم معلوم باشه. یا نظر نمی زارم یا سعی می کنم تو نظرم در حد چرت و پرتم شده چیزی بنویسم. هیچوقت به خودم اجازه ندادم که با یه شکلک سر و ته قضیه رو هم بیارم. وقتی من یه صحبتی می کنم همین صحبت من باعث میشه یه جواب بیاد و قس علیهذا. ولی شکلک...

9 سپاس: دلشاد، zrnznn، بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها، mojde

• بچه مثبت

230. پشتت به چی گرمه؟ تا حالا از خدا کمک گرفتی؟ کی کجا؟

231. یه فرم میذارن جلوت و مجبوری پر کنی. :4:
    دین: ........... مذهب:...........

232. اگر اشتباه نکنم یه جا گفتی بیشتر احساساتی عمل میکنی تا منطقی! انسانهایی که احساساتشون بر منطقشون میچربه زیاد به گاگا برده میشن در حالی که گفتی دوست نداری به گاگا ببرنت. داستان چیه؟

7 سپاس: دیااکو، بندری، دلشاد، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

230. پشتت به چی گرمه؟ تا حالا از خدا کمک گرفتی؟ کی کجا؟

231. یه فرم میذارن جلوت و مجبوری پر کنی. :4:
    دین: ........... مذهب:...........

232. اگر اشتباه نکنم یه جا گفتی بیشتر احساساتی عمل میکنی تا منطقی! انسانهایی که احساساتشون بر منطقشون میچربه زیاد به گاگا برده میشن در حالی که گفتی دوست نداری به گاگا ببرنت. داستان چیه؟

130- به ایران رادیاتور پشتم گرمه. آره خوب یه دوره ای بود که منم اعتقاداتی داشتم. یه اعتراف کوچولو بکنم.
    کارگاه ما سر راه اصلی کربلاست. فاصله تا کربلا حدود 450 کیلومتره. این آدمهایی که پیاده می رند کربلا تأثیر روم گذاشتند. تقریبأ یه نذر کردم. با خودم گفتم اگه سال دیگه برا اربعین اون آرامشی که مد نظرمه پیدا کردم یه ایستگاه صلواتی اینجا بزنم و همه جوره به زوار خدمت کتن. یه تصمیم احساسی.
    231- دین: اسلام. مذهب: شیعه
    232- من دوست ندارم به گاگا برم ولی وقتی می برنت دیگه کاری نمی تونی بکنی. نه اینی که منطق رو بوسیده باشم و کنار گذاشته باشم. تو مسایل احساسی احساسی عمل می کنم. وگرنه تو مسایل عادی شدیدأ منطقیم.

8 سپاس: بچه مثبت، بندری، دلشاد، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها، mojde

• بچه مثبت

233. تو بالارفتن از کوه که جهالتت بهت گفت "ترسیدی، بزدل. برو فوقش مرگه." رفتی و جهالتت بر منطقت چیره شد. اما تو قضیه قفل در کلاس، مثل یک بزدل ترسیدی! اگر حقیقت رو میگفتی چیکارت میکردن؟

234. چنان هستی که می‌نمایی یا چنان می‌نمایی که هستی؟ :4:

235. با کیا میری سیزده بدر؟ صله رحم برات معنی داره؟

7 سپاس: دیااکو، دلشاد، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• بندری

236. بالاخره دیااکو کی ازدواج میکنه؟
    237. تا حالا کجا های ایران رودیدی؟
    238. تو گالری گوشی موبایلت چیا داری ؟ منظورم چه جور عکسا و فیلما؟

8 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، دلشاد، تنها، دیااکو

• دیااکو

233. تو بالارفتن از کوه که جهالتت بهت گفت "ترسیدی، بزدل. برو فوقش مرگه." رفتی و جهالتت بر منطقت چیره شد. اما تو قضیه قفل در کلاس، مثل یک بزدل ترسیدی! اگر حقیقت رو میگفتی چیکارت میکردن؟

234. چنان هستی که می‌نمایی یا چنان می‌نمایی که هستی؟ :4:

235. با کیا میری سیزده بدر؟ صله رحم برات معنی داره؟

233- چیکارم می کردند؟ چوب تو آستینم می کردند. دلیلی نداشت بگم. کاری بود که شده بود و کس دیگه ای هم به خاطر ما مواخذه نشد. می گفتیم که پای طرف خوب نمی شد. به نظر من ابلهانه بود اگه می گفتم.
    234- اولی میگه اونطوری که هستی خودت رو نشون می دی، دومی میگه: طوری که خودت رو نشون می دی هستی.
    شاید خیلی وقتها تو برخوردهای رو در رو اونجوری که هستم خودم رو نشون ندم. البته بیشتر میمیک صورت این اشتباه رو به وجود میاره. یه آشنا بعد از یه کاری که انجام شد می گفت من فکر نمی کردم شما اینطور کاری رو انجام بدید، قیافه شما گوسفندمآبانست.
    بیچاره منظورش معصومانه بود. وقتی بهش گفتم گوسفندمآبانه یعنی ساده لوحانه، احمقانه، کلی معذرت خواهی کرد.
    235- چند سال اخیر رو حتمأ با خانواده. صله رحم برام معنی داره. این چند سال اخیر که بابام مریض بود تقریبأ با اونا زندگی می کردم. با خیلی از فامیل هم ارتباط دارم. بدون زنگ زدن یا هماهنگی وقتی هوس کنم می رم خونشون.

8 سپاس: بندری، zrnznn، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، دلشاد، تنها

• دیااکو

بندری خان کرکره رو بکش پایین. ممنون از همگی
    7 سپاس: بندری، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، دلشاد، تنها

• بندری

مهلت صندلی داغ به پایان رسیده است .
    با تشکر و سپاس از همه دوستان و بخصوص دیااکو عزیز که صادقانه به همه سوالات جواب دادند اطلاعات آماری متعاقباً اعلام می گردد.

دیااکو جان سه تا سوال آخری + سوال شماره 18 رو هم لطف بفرما و جوابش رو بنویسی ممنون میشم
    1053

7 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، garfild، دلشاد، zrnznn، تنها، دیااکو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: