₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• pAshMak

نقل قول: دیااکو
    پشمک: یه غم پنهان داره

کاملااا درسته...خب وقتی با 25 سال واندی سن پدرومادرت روبه فاصله 3 سال ازدست داده باشی...

وقتی توی این دنیای پرازگرگ تنها باشی بدون خواهروبرادر ..به نظرت میشه ازته دل شادبود؟

شما تنهازندگی میکنید چون خواست خودتون بوده اما من به جبرزمانه تنهاشدم...وفرسنگها فاصله هست

بین تنهایی من وتنهایی شما....

ممنوووونم از دقت نظرتون :46:

10 سپاس: دلشاد، دیااکو، Kishe Mehr، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، jaj، garfild، ژنرال، تنها

• دیااکو

نقل قول: تنها
    195.اگر الان دختری داشتید که تو سن ازدواج بود چجور ملاکایی برای داماد آیندتون داشتید؟
    196.بهترین کادویی که تو عمرتون گرفتید چی بوده و از چه کسی؟
    197.بهترین کادویی که به کسی دادید چی بوده و به چه کسی؟

195- ملاک اصلی من این بود که خودساخته باشه. کسی باشه که اگه همه چیزش رو بگیری و ولش کنی تا یکی دو سال دوباره خودش رو جمع و جور کنه.

196- کادو؟؟؟ بهترینش رو نمی دونم. کادو زیاد گرفتم از عطریات گرفته تا ست کیف و کمربند و... همین چیزای معمولی که همه می گیرند. بهترینش رو باور کن نمی دونم.
    197- یکی از بدبختیهای من کادو خریدنه. اصلأ نمی تونم یه چیز مناسب بخرم. تا مدتها با این نیت که اگه مبلغ باشه طرف با سلیقه خودش می تونه یه چیز مناسب بخره پول یا کارت هدیه می دادم. بعدها متوجه شدم که خیلیها اینکار رو توهین می دونند و فکر می کنند طرف وقت نذاشته که بره یه کادو مناسب بگیره و سر و ته قضیه رو هم آورده.

9 سپاس: pAshMak، دلشاد، mojde، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، garfild، ژنرال، تنها

• دیااکو

نقل قول: ♥Rose♥
    من کاملاً منظورتو متوجه شدم ولی جوابمو نگرفتم، بالاخره به دین واحدی اعتقاد داری یا نه؟

اینی که یک دین رو بدون هیچ قید و شرطی قبول داشته باشم. نه ندارم.
    198. نظرت راجع به این تاپیک چیه ؟

حیوانند دیگه. من هیچوقت برا کسی نمی جنگم. اگه ببینم کسی بین من و کس دیگه ای مردده خیلی راحت کنار می کشم. چون من هیچ وقت کسی رو که با تردید کنارمه قبول ندارم.
    199. با عرض پوزش از همگی، شده تا حالا وسط س.ک.س از طرف بدت بیاد یا اون انتظاری که از اندامش داشتی برآورده نشه یا راضیت نکنه ؟

نه. یه موضوع جالب تازگیا کشف کردم. باور کنید آخرشه.
    به نظر شما مردی که خیلی زود به زود طرف عوض می کنه از لحاظ جنسی قویه یا ضعیف؟
    مطمئنأ همه می گید قوی. چون اگه قوی نبود اینقدر تمایل به گوشت تازه پیدا نمی کرد.
    ولی مطمئن باشید که ضعیف تره. چرا؟
    آدمهایی که از لحاظ جنسی ضعیفه خیلی زود از طرفش خسته میشه. دیگه تحریکش نمی کنه. دنبال چیزیه که تحریکش کنه. یه انسان جدید و یه بدن جدید.
    آدمهایی که از لحاظ جنسی قویند تا آخر عمر جرز یه دیوار تحریکشون می کنه و باهاش سر می کنند.
    200. من اگه الان 20 میلیون تومان ازت بخوام بهم میدی؟ (آره یا نه با دلیل) و اینکه در ازاش توقعی هم داری یا نه؟

200- تو فقط جون بخواه. پول نخواه که نمی دم. دلیل میخای؟ برا 20 میلیون پول دادن من به تو یه دلیل بیار. چرا باید بدم؟ دلیلش اینه که هیچ دلیلی وجود نداره که من اینکار رو انجام بده. ولی جون بخواه، دریغ ندارم جون فاطی

10 سپاس: دلشاد، pAshMak، mojde، ♥Rose♥، بندری، levrone، بچه مثبت، garfild، ژنرال، تنها

• دیااکو

نقل قول: دلشاد
    201- در اولین دیدارمون در سالروز تولد مستانه چه خاطره ای و سوپرایزی یادته؟
    202- چندبار خواستی دیگه سایت نیای با ذکر دلیل؟
    203- چرا برای استخدام بیشتر خانمها در اولویت قرار دارند مخصوصا رشته حسابداری؟

201- یه ون و تلخکی. تقریبأ همه چی یادمه. من ذهنم قویه.
    202- اینی که بخام سایت نیام و تصمیم بگیرم اینکار رو بکنم ، نه تا حالا پیش نیومده. فقط گاهی اوقات فشار کاری دورم می کنه.
    203- چون خانمها گوگولیند. و دلیل دوم خانومها خیلی بهتر کارها رو انجام می دند و مسئولیت پذیری بیشتری هم دارند.

8 سپاس: pAshMak، دلشاد، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، garfild، ژنرال، تنها

• دلشاد

دیااکو,
    هنوزم که هنوزه راننده ون احوالتو میپرسه :11:

8 سپاس: pAshMak، بندری، ♥Rose♥، بچه مثبت، garfild، ژنرال، دیااکو، تنها

• ♥Rose♥

فاطمه رز: فاطی ور بپری

453
    نگفتن که شعر بگی! گفتن شناخت یا خصوصیت
    عکس رنوتم که نذاشتی

اگه ببینم کسی بین من و کس دیگه ای مردده خیلی راحت کنار می کشم. چون من هیچ وقت کسی رو که با تردید کنارمه قبول ندارم.

اون دو شیر نر هر دوشون یکی رو انتخاب کردن و براش رقابت کردن، شیر ماده که در کنار هیچکدام نبود، منتظر نتیجه رقابت بود :4:
    و فقط جون بخواه. پول نخواه که نمی دم

خب پس آدرس بده بیام جونتو بگیرم 544
    تو جونم نمیدی مطمئنم خسیس
    :83:
    دلیلش اینه که هیچ دلیلی وجود نداره

واسه کار خیر فرض کن مثلا جهاز

204. یک سوال داغ از خودت بپرس و جواب بده؟
    205. نظرت در مور این بیت « آدم از نخست انگار میل او زمینی بود . سیب را تعارف کن ای نگار حوایی »
    206. نظرت در مورد من ؟

8 سپاس: بندری، pAshMak، دلشاد، بچه مثبت، garfild، ژنرال، دیااکو، تنها

• zrnznn

خو الان یعنی بشینم روش!!!

پ ن پ بایست روششششششش

207. اومدیم و دیاکو عاشق یه زنی شد که دقیقا رابطه ای مثل تاج سرات البته با یکی دیگه عین دیاکو داشته! نظرت چیه؟؟؟؟؟ برات مهمه؟؟؟

208. نفر بعدی کی بشینه رو صندلی داغ؟؟؟؟؟؟

9 سپاس: بندری، pAshMak، ♥Rose♥، دلشاد، بچه مثبت، garfild، ژنرال، دیااکو، تنها

• بندری

209. نصف شب از خواب بیدار میشی از تو پنجره می بینی همسایه روبرویی خونت که ممکنه حتی دوستت هم باشه با همسرشون مشغول امر خیرند میشینی یواشکی نگاه می کنی یا به حریمشون که ناخواسته تو دید شما افتاده احترام میذاری و از نگاه کردن منصرف می شی ؟

210. به عنوان یه کرد دوست داری سرزمین تون از ایران جدا بشه و کشور مستقل کرد ها تشکیل بشه یا نه سرزمین کردها به همران ایران دوست داری ؟

211. دور از جونت قراره فراره فردا بمیری چه کار انجامنشده ای داری و آیا کسی هست که ازش طلب بخشش داشته باشی ؟

8 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، دلشاد، بچه مثبت، garfild، ژنرال، دیااکو، تنها

• بچه مثبت

اتفاقأ وقتی به محیطهای کرد نشین که کمتر توسعه یافتند و تربیت حکومتی رواج نداره می رید می بینید که رابطه بین دو جنس مخالف در یک چهار چوب نه زیاد بسته تعریف شده و خیلی راحت تو عروسیها دست هم رو می گیرند و می رقصند. کردستان عراق رو برید. ببینید زنها چقدر ارج و قرب دارند. تو هر کاری اولویت دارند. سالهاست که غرب داره برا تساوی زن و مرد کلنجار می ره و قانون می نویسه. برید ببینید تو یه قانون نانوشته زنها تونستند تو هر کاری نه تنها از مردها کمتر نباشند سر هم هستند. تقریبأ میشه گفت تو مناطق کرد نشین اصیل هنوز این اصل تاریخی ایرانی، مادی که حکومت زنانه است رواج داره. کوبانی رو ببینید. مبارز زن و فرمانده مدافعان زن

212. چرا همین خصوصیاتی که گفتی در مورد گیلکها اسمش میشه بی غیرتی؟!

213. فرض کن بخوای بچه مثبت و 6نفر از بچه های سایت رو به خونه‌ت دعوت کنی. اون 6نفر کیا هستند و چیا برای پذیرایی آماده میکنی؟ چرا دعوت نمیکنی؟ :4:

214. تو کارگاهت چه دستگاههایی داری؟ قبول میکنی برای درس روشهای تولید، دانشجویان بیان از کارگاهت بازدید داشته باشن و براشون از تجربیاتت بگی؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد، pAshMak، garfild، ژنرال، بندری، دیااکو، تنها

• نخبه

سلامن علیکم برادر دیاکو
    شرمنده وقت ندارم بخونم ولی خسته نباشی
    تشکر ممنون
    بعدا سر فرصت میام میخونم ان شالله :4:

8 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد، pAshMak، garfild، بچه مثبت، ژنرال، بندری، دیااکو

• garfild

215.فیلم و کتاب و موسیقی که اشکتو درآورد؟

216.اولین و آخرین باری که تقلب کردی با نمره هایی که گرفتی؟

217.یکی از شیطونیات تو دبیرستانو بگو..!!؟

8 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، ژنرال، بندری، دلشاد، بچه مثبت، دیااکو، تنها

• zrnznn

218. اون الف وسط دیا و کو خیلی مهمه؟!! (دیااکو)
    اگر آره نقشش چیه؟:4:

8 سپاس: ژنرال، بندری، دلشاد، بچه مثبت، دیااکو، ♥Rose♥، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: دلشاد
    هنوزم که هنوزه راننده ون احوالتو میپرسه

سلام منم بهش برسون.

7 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• jaj

ممنون دیااکو جان و خسته نباشی

219- به نظرت چرا بعضی ها توی صندلی داغ ازت فقط سوالای بی حیاتی می پرسند؟ چی کار کردی که اینطوری فکر می کنند؟ آیا این نوع فکر رو در مورد خودت می پسندی

220- اگه بهت بگن میتونی همین الان گذرنامه هر کشوری رو بگیری و بری کدوم کشور رو برای زندگی انتخاب می کنی؟ با خودت کی یا چی می بری؟

221- یکی از خاطرات سربازی تو تعریف کن؟ اصلا سربازی رفتی؟

9 سپاس: بچه مثبت، بندری، دلشاد، zrnznn، دیااکو، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نگفتن که شعر بگی! گفتن شناخت یا خصوصیت
    عکس رنوتم که نذاشتی

این شعر نبود، ... شعر بود.
    رنوم از خودم مشهورتره.

اون دو شیر نر هر دوشون یکی رو انتخاب کردن و براش رقابت کردن، شیر ماده که در کنار هیچکدام نبود، منتظر نتیجه رقابت بود

خوب همین در کنار هیچکدوم نبودن نشانه بی تفاوتی و تردیده.

خب پس آدرس بده بیام جونتو بگیرم 544
    تو جونم نمیدی مطمئنم خسیس

تو که منو کشتی فاطی. دیگه جون ندارم.

204. یک سوال داغ از خودت بپرس و جواب بده؟
    205. نظرت در مور این بیت « آدم از نخست انگار میل او زمینی بود . سیب را تعارف کن ای نگار حوایی »
    206. نظرت در مورد من ؟

204- تا حالا مواد مخدر کشیدی؟
    آره
    از چه نوع؟
    تقریبأ همه رو تست کردم. شیشه، حشیش، تریاک و قس علیهذا
    اعتیاد هم داری؟
    نه، چون فقط تست کردم. نتیجه آزمایشاتم این بوده. حشیش خیلی بی خوده. شیشه انرژی زیادی بهت می ده ولی توهم من نداشتم. تریاک آخر حاله،
    ممکنه دوباره تست کنی؟
    شاید
    و این تست کردن کار هر روزت بشه؟
    امکان نداره. چون مرگ تدریجی انسانیت رو تو آدم معتاد دیدم.
    205- آدم زمینیه و هوا وسوسه گر
    206- نظرم مثبته. دختر با ظرفیت و خوبی هستی. خدا به پای هم پیرمون کنه.

9 سپاس: بندری، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها، mojde

• بندری

دیااکو جان خسته نباشی امروز عصر صندلی داغت بسته میشه سعی کن تمام سوالا رو جواب بدی تصویر در دسترس نیست
    8 سپاس: دلشاد، zrnznn، بچه مثبت، دیااکو، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    207. اومدیم و دیاکو عاشق یه زنی شد که دقیقا رابطه ای مثل تاج سرات البته با یکی دیگه عین دیاکو داشته! نظرت چیه؟؟؟؟؟ برات مهمه؟؟؟

207- یه منطق وجود داره و یه ضمیر نا خودآگاه. منطق من میگه هیچ مشکلی نیست. ولی ضمیر ناخودآگاهم که از اجتماع و تربیت خانوادگی و... پر شده شاید ته دلم رو بلرزونه.
    18 سالم بود. مادرم رفته بود و پدرم اصرار داشت که ازدواج کنم و با هم زندگی کنیم. یه دختره همسایمون بود که پدرم می دونست باهاش دوستم. اصرار داشت اونو بگیرم. وقتی گفتم نه اهمیتی نداد و فکر کرد لوس بازی مخصوص این سنه. رفت با مادر دختره هم صحبت کرد. البته فکر کنم خدابیامرز خودشم از مادره بدش نیومده بود. وقتی دیدم داره جدی میشه رفتم با بابام صحبت کردم که این دختر قبلأ با یکی دیگه دوست بوده، و واقعأ بوده. بدم ازش نمیومد ولی طرز فکر احمقانه اون موقعم این بود.
    می دونی بابام چی گفت؟ گفت اسب زیر پای آدم نباید بلنگه.
    برام طرز فکرش جالب بود. آدمی قدیمی اینقدر بازتر و راحت تر نسبت به من که خودم رو نسل جدید می دونم فکر می کرد.
    نتونستم اینکار رو بکنم. فکر می کردم دوستام اگه اینو بفهمند پشت سرم چه حرفایی می زنند و انگشت نما می شم.
    اگه اون روز اینقدر احمق نبودم الان بچم 20 سالش بود.
    208- خودت تا حالا نشستی؟ تو بشین.

8 سپاس: دلشاد، بندری، zrnznn، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: zrnznn

207- یه منطق وجود داره و یه ضمیر نا خودآگاه. منطق من میگه هیچ مشکلی نیست. ولی ضمیر ناخودآگاهم که از اجتماع و تربیت خانوادگی و... پر شده شاید ته دلم رو بلرزونه.
    18 سالم بود. مادرم رفته بود و پدرم اصرار داشت که ازدواج کنم و با هم زندگی کنیم. یه دختره همسایمون بود که پدرم می دونست باهاش دوستم. اصرار داشت اونو بگیرم. وقتی گفتم نه اهمیتی نداد و فکر کرد لوس بازی مخصوص این سنه. رفت با مادر دختره هم صحبت کرد. البته فکر کنم خدابیامرز خودشم از مادره بدش نیومده بود. وقتی دیدم داره جدی میشه رفتم با بابام صحبت کردم که این دختر قبلأ با یکی دیگه دوست بوده، و واقعأ بوده. بدم ازش نمیومد ولی طرز فکر احمقانه اون موقعم این بود.
    می دونی بابام چی گفت؟ گفت اسب زیر پای آدم نباید بلنگه.
    برام طرز فکرش جالب بود. آدمی قدیمی اینقدر بازتر و راحت تر نسبت به من که خودم رو نسل جدید می دونم فکر می کرد.
    نتونستم اینکار رو بکنم. فکر می کردم دوستام اگه اینو بفهمند پشت سرم چه حرفایی می زنند و انگشت نما می شم.
    اگه اون روز اینقدر احمق نبودم الان بچم 20 سالش بود.
    بابامم که دید آبی از ما گرم نمی شه خودش رفت زن گرفت.
    208- خودت تا حالا نشستی؟ تو بشین.

5 سپاس: دلشاد، بندری، بچه مثبت، ♥Rose♥، تنها

• دلشاد

داش خسته نباشی
    222 . نظر فوق تخصصیتو در مورد این کلیپ بگو؟

8 سپاس: zrnznn، بندری، بچه مثبت، دیااکو، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها

• دیااکو

نقل قول: بندری
    209. نصف شب از خواب بیدار میشی از تو پنجره می بینی همسایه روبرویی خونت که ممکنه حتی دوستت هم باشه با همسرشون مشغول امر خیرند میشینی یواشکی نگاه می کنی یا به حریمشون که ناخواسته تو دید شما افتاده احترام میذاری و از نگاه کردن منصرف می شی ؟

210. به عنوان یه کرد دوست داری سرزمین تون از ایران جدا بشه و کشور مستقل کرد ها تشکیل بشه یا نه سرزمین کردها به همران ایران دوست داری ؟

211. دور از جونت قراره فراره فردا بمیری چه کار انجامنشده ای داری و آیا کسی هست که ازش طلب بخشش داشته باشی ؟

209- دوست داشتم بگم اینقدر جنتلمنم که نگاه نمی کردم. ولی امان از نفس اماره. مطمئنم که تا تهش رو نگاه می کردم.
    210- یه تناقض وجود داره برام. از طرفی هیچوقت کرد بودن رو اولویت ندادم به ایرانی بودن ولی از طرفیم وقتی کردستان عراق می رم و زندگی قشنگشون رو می بینم و یکدستی فرهنگی. فکر می کنم به قومیتها تو ایران مثل هم توجه نشده. قوم کرد و بلوچ رو برا اینکه مرز نشین بودند و سر پر شر و شوری داشتند تو مضیقه گذاشتند که نتونند سر بلند کنند.
    211- اگه قرار باشه بمیرم با ضمیری آسوده و خیالی راحت سرم رو می زارم و می میرم. از هیچکیم طلب بخشش نمی کنم. می بخشند ببخشند نمی بخشند به درک.

9 سپاس: بندری، zrnznn، بچه مثبت، دلشاد، ♥Rose♥، ژنرال، garfild، تنها، mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: