172.کارتون دوران بچگی ، کودومشون رو خیلی دوس داشتی ؟
173. تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟
171- هم لیدی دوست دارم و هم گاگا!!! لیدیم دوست دارم ببرم گاگا. البته به شرطی خودم نرم گاگا. گاگا سرزمین بکر و قشنگیه که اگه یه نفر رو ببری بهشته و اگه خودت بری جهنم. می گی نه از ساکن دائمیش شاپرک بپرس. راستی کجاست؟ از آخرین سفرش که رفت گا برنگشته؟ 172- من الانم کارتون خیلی نگاه می کنم. پلنگ صورتی دوست دارم. تام و جری همچنین. 173- آره. وقتی صورتم استخونی تر بود می گفتند سیلوستر استالونه. می گفتند، بود و نبودش پای اونا.
174. یه نفر برای مشورت کردن میاد پیشتون و ازتون راهنمایی میخواد که آیا ازدواج کنه یا نه...شما چه جوابی بهش میدید و چرا؟
175. همون فرد ازتون کمک میخواد که راهنماییش کنید چجور دختری رو به عنوان همسر آیندش انتخاب کنه،از همه نظر هم ظاهری هم اخلاقی و هم حجاب،در جواب این سوال چی جوابشو میدید؟با دلیل
176.یه پسر جوون میاد و بهتون میگه تصمیم گرفته بقیه عمرشو مثل شما زندگی کنه و راه و روشش مثل شما باشه...آیا بهش میگید این کارو انجام بده یا نه؟و چرا؟
174- بهش می گم این یه مسئله کاملأ شخصیه و هر کی با دیدگاه خودش باید تصمیم بگیره و یه نسخه رو نمی شه برا همه پیچید. بعضی ها احتیاج دارند و هم خودشون رو خوشبخت می کنند و هم طرف مقابل. بعضی ها احتیاج دارند و هم خودشون رو بدبخت می کنند و هم طرف مقابل. و صدها صورت دیگه میشه آورد. ولی در کل با این ازدواجهایی که من دارم تو اجتماع می بینم هم خودشون رو بدبخت می کنند هم یه نفر دیگه . 175- اینم یه موضوعی نیست که من بتونم برا بقیه آدمها نسخه بپیچم. من یه جهان بینی دارم که مخصوص خودمه. من دختری رو دوست دارم که اجتماعی و بگو بخند باشه. ولی شاید اون یه آدم بدبین باشه که نتونه ببینه زنش روابط اجتماعی داره. من می تونم نقطه نظر خودم رو بگم ولی این نمی تونه سرمشق هر قشری باشه و به دردشون بخوره. 176- اینم مثل جوابهای بالاست. به نظر خیلیها من خوب زندگی کردم و به نظر خیلیها دیگه هم وحشتناک. آدم احمق میخاد مثل دیگران بشه. آدم باهوش یه روش زندگی منحصر به فرد با توجه به خلقیات و اخلاقیاتش می سازه.
183.وقتی بهش گفتید عکس العملش چی بود؟ 184.چرا نشد که بشه؟؟؟ 185.به نظرتون کسی که قبلا عاشق بوده ولی نشده که بهش برسه و الان میخواد ازدواج کنه باید این مساله رو به همسر آیندش بگه یا نه؟؟با ذکر دلیل
177- شما که انقــــــــــد رابطۀ عمیقی با تاج سرهات داری چرا خب صیغه نمیکنی که حلالم باشه؟ اصلاً به صیغه اعتقاد داری که میدونم نداری نظرت چیه ؟
178- گفتی که مذهب رو اصلاً قبول نداری، پس چه دینی داری؟ فرقه علی الهی ؟ اگر دین رو هم قبول نداری پس به معاد هم اعتقاد نداری؟ چون این دو بهم وابسته هستن
179- تاکنون توسط نسوانی لِه شدی؟ جسمی، روحی و ... (بطور کلی)، چرا و برای چی؟
177- یه فامیل داشتیم که وقتی تعارف می کردیم بفرما نهار، می گفت: خوردم. و وقتی بیشتر اصرار می کردیم می گفت: حرامم باشه اگه لب بزنم. و بعدش میومد و می خورد. می گفتیم خوب مثل آدم بیا چرا حرامش می کنی و میای؟ می گفت: آخه اینجوری خوشمزه میشه!!! 178- من برا خودم یه جهان بینی دارم. خیلی چیزهای خیلی از دینها رو قبول دارم ولی خیلی از چیزها رو هم قبول ندارم. می دونی چطوریه؟ من با اکثر قریب به اتفاق مردم فرقی ندارم. اونا هم گزینش می کنند. اونجایی که عمل می کنند می گند دممون گرم و اونجایی که قبول ندارند و عمل نمی کنند می گند این از سست عنصری ماست و انسان جایزالخطاست و خدا ما رو می بخشه. من با خودم روراستم. می گم اینجا رو قبول ندارم و عمل نمی کنم. فهمیدی فرق ما کجاست؟ من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم اونا می گند قبول دارم و عمل نمی کنم. البته واضح نمی گند عمل نمی کنیم توجیه میارند. حالا اگه حسابرسی باشه و حسابرسی کدوم ما صادق تریم. 179- استغفرالله. نسوان؟ ضعیفه؟ له؟ فاطی فحش می دادی بهتر از این سوال بود. جدی نه. شایدم الان چیزی به ذهنم نرسه.
سلام داش خسته نباشی 180- تا چند سالگیت تو شلوارت شاشیدی؟ 181- علم بهتر است یا باسن؟ 182- دوست داشتی به دوران کودکیت بازمیگشتی؟
کرتیم 180- یه چیزای مبهمی یادمه که شبا تو رختخواب ولی تو شلوار و عالم بیداری نه،، چیزی یادم نمیاد. 181- واضح و مبرهن است که باسن!!! 182- بدم نمیاد. البته هر دوره ای که می گذره گذشته و باید همون گذشته بمونه. من پیرمردهایی رو سراغ دارم که هنوز با نشاطند و دارند زندگی می کنند و پیرمردهایی که خموده شدند و فقط با خاطرات جوانی و حسرت گذشتن جوانی سر می کنند.
183.وقتی بهش گفتید عکس العملش چی بود؟ 184.چرا نشد که بشه؟؟؟ 185.به نظرتون کسی که قبلا عاشق بوده ولی نشده که بهش برسه و الان میخواد ازدواج کنه باید این مساله رو به همسر آیندش بگه یا نه؟؟با ذکر دلیل
183- عکس العمل هر دومون یه جور حسرت بود. 184- چون قبل از اینکه بشه، شده بود. 185- نه، نباید بگه. آدمها زمانی می تونند به هم وفادار باشند که با هم آشنا باشند و احساس و عاطفه ای بینشون باشه. طرف قبل از آشنا شدن با این با یکی دیگه آشنا بوده. این هیچ خیانتی به احساس حال حاضرش نیست. البته نگفتنش برا اینه که اکثر آدمها این موضوع رو نمی تونند درک کنند و فکر می کنند طرفشون باید از بدو طفولیت خودش رو برا این شازده حفاظت می کرد. البته تو رابطه ای که رو کاغذ موجوده و هیچ احساسی مابین نیست و هر دو این رو می دونند و یک طرف قضیه برا حفظ یه سری چیزها که اکثرش مادیه و با در اختیار داشتن بعضی اهرمها طرف مقابلش رو وادار به بودن می کنه هم به نظر من خیانت نیست. خیانت زمانی معنی می ده که 2 نفر در شرایطی که احساسی وجود داره و یا حتی تظاهر به احساس وجود داره برا تنوع سراغ کسی دیگه بره.
186. جملات زیر را تکمیل کن دیااکو انسان فوق العاده ای است چون... دیااکو انسان بی خودی است چون...
187. اگر اشتباه نکنم یه زمانی گفتی ایده داری برای درآمدزایی از سایت برای همین مجوز ورود به زیرزمین بهت داده شده اما بعدش غیبت زد! قضیه چی بود؟
188. نظرت در مورد بچه مثبت؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
186. جملات زیر را تکمیل کن دیااکو انسان فوق العاده ای است چون... دیااکو انسان بی خودی است چون...
187. اگر اشتباه نکنم یه زمانی گفتی ایده داری برای درآمدزایی از سایت برای همین مجوز ورود به زیرزمین بهت داده شده اما بعدش غیبت زد! قضیه چی بود؟
186- دیااکو انسان فوق العاده ای است چون منحصر به فرده و مثل هیچکی نیست. دیااکو انسان بیخودیه چون فکر می کنه منحصر به فرده و مثل هیچکی نیست. 187- کی منو زیر زمین برد؟ راستش یه چند مدتی برا عوض کردن آب و هوا رفتم زندان. چکی بود که به طرف بخش عمده ایش پرداخت شده بود رو اعتماد ولی طرف زیرش می زد. منم گفتم به پای جونمم شده یک ریال اضافی پرداخت نمی کنم و نکردم. زندان رفتم ولی بلایی به سر طرف آوردم که اومد رضایت داد از بقیه مبلغم گذشت و معذرت خواهیم کرد. فامیل ما یه مافیاست برا خودش. البته وقت عادی همه آدمهای معقولی هستند ولی وقتی این شرایط پیش میاد از هر راه فراقانونی برا حل مشکل استفاده می کنند. یه پدر خونده هم داریم که دستور نهایی رو می ده. بهترین حس دنیا اینه که آدم متعلق به یک تیم، فامیل، قومیت، ایل عشره و یا گروهی باشه که از هم حمایت کنند. مخصوصأ وقتی راههای قانونی بسته میشه این نمود پیدا می کنه. بیچاره یارو غریبه بود. فکر می کرد الان میاد و یه چیزی لفت و لیس می کنه. بدبخت نمی دونست یه چیزیم باید جا بذاره. ماشینشم آتیش بگیره. 188- تا اونجایی که من فهمیدم کسیه با اطلاعات عمومی گسترده و منطق منسجم. کسایی هستند که اطلاعات عمومی دارند ولی وقت پردازش لنگ می زنند. به نظر من پردازنده قوی بهتر از یه هارد قویه. منطق منسجم همون پردازشگر قویه. فقط یه ذره بیش از حد مثبته.
خیلی چیزهای خیلی از دینها رو قبول دارم ولی خیلی از چیزها رو هم قبول ندارم. می دونی چطوریه؟ من با اکثر قریب به اتفاق مردم فرقی ندارم. اونا هم گزینش می کنند. اونجایی که عمل می کنند می گند دممون گرم و اونجایی که قبول ندارند و عمل نمی کنند می گند این از سست عنصری ماست و انسان جایزالخطاست و خدا ما رو می بخشه. من با خودم روراستم. می گم اینجا رو قبول ندارم و عمل نمی کنم. فهمیدی فرق ما کجاست؟ من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم اونا می گند قبول دارم و عمل نمی کنم. البته واضح نمی گند عمل نمی کنیم توجیه میارند. حالا اگه حسابرسی باشه و حسابرسی کدوم ما صادق تریم.
192. پس گفتی رو راستی و سفت عنصر! اگر چیزی رو قبول داشته باشی مرد عملی! خداوکیلی چیزی نیست که قبول داشته باشی و عمل نکنی؟
193. میگن خیلی از کردها به مسائل ناموسی زیادی حساسن، اگر ببینن دختری از خانواده با کسی رابطه داشته خونش رو میریزن! راسته؟ از تاج سرات کسی کرد بوده؟
194. قبلا نظری در مورد کباب و دیدن از پشت ویترین داده بودی! یادته؟ برای اینکه بیشترین لذت رو از خوردن کباب ببری از چه راهکارهایی استفاده میکنی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
195.اگر الان دختری داشتید که تو سن ازدواج بود چجور ملاکایی برای داماد آیندتون داشتید؟ 196.بهترین کادویی که تو عمرتون گرفتید چی بوده و از چه کسی؟ 197.بهترین کادویی که به کسی دادید چی بوده و به چه کسی؟
199. با عرض پوزش از همگی، شده تا حالا وسط س.ک.س از طرف بدت بیاد یا اون انتظاری که از اندامش داشتی برآورده نشه یا راضیت نکنه ؟ 200. من اگه الان 20 میلیون تومان ازت بخوام بهم میدی؟ (آره یا نه با دلیل) و اینکه در ازاش توقعی هم داری یا نه؟
سلام علیکم داش 201- در اولین دیدارمون در سالروز تولد مستانه چه خاطره ای و سوپرایزی یادته؟ 202- چندبار خواستی دیگه سایت نیای با ذکر دلیل؟ 203- چرا برای استخدام بیشتر خانمها در اولویت قرار دارند مخصوصا رشته حسابداری؟
189 . به نظرت دیااکوی صندلی داغ ما تا حالا شده خواهرای دوستاش ازش خوششون اومده باشه و دیااکو هم بی خیال رفاقت با دختره دوست شده باشه ؟
190 . از نظر شما باکره بودن یه خانم چقدر میتونه ملاک یه ازدواج درست برای دیااکو باشه ؟
189- آره شده و آره شده. یه دوست داشتیم البته نه قدیمی، تهران باهاش آشنا شده بودیم. به خونشون رفت و آمد پیدا کردم. من هر وقت خونه اینا می رفتم خواهرش به بهانه های مختلف که اغلبش حل جدول بود میومد و چسب من می نشست. خیلی معذب بودم. خوشمم میومد. بعد از مدتی دیدم که خانواده و برادره در این مورد هیچ واکنشی ندارند. مثلأ یه بار دختره می خواست اتاقش رو رنگ کنه. من و داداشه گفتیم خودمون رنگش می کنیم. تو مدت رنگ زدن اتاق این کنار دست من بود و سطل رنگ رو گرفته بود. داداشه هم می گفت شاگرد خوبی داری!!! وقتی چایی میاورد می گفت دستت رنگیه و قند رو خودش می ذاشت دهنم. پیش همه خانواده. تماس انگشتاش با لبم که عمدی بود رعشه مینداخت تو وجودم. جون هر کی دوست داری تو بودی چیکار می کردی؟ آقا اینجا همه راضی چرا من ناراضی؟؟؟ 190- اصلأ باکره بودن برا من ملاک نیست. به نظر من مسخرست که یکی رو با این ملاک بسنجی. یه آشنا داشتم که یه بار دوستاش یه زنه رو میارند و اونم دعوت می کنند. طبق معمول که وقتی آدما راحت می شند شروع به نصیحت می کنند اونم بعد از انجام عمل از زنه می پرسه که چرا اینکار رو انجام می دی؟ زنه میگه شوهرم زندانه و خرج بچه ها و... اون آشنا میگه با ماهی چقدر کارت راه میفته؟ زنه می گه n تومن. میگه اگه کسی باشه این مبلغ رو بهت بده اینکار رو نمی کنی؟ زنه میگه نه. این آشنای ما تا چند سال این مبلغ رو بهش می ده و با همند. عاشق هم می شند. زنه از شوهر زندانیش طلاق می گیره و با هم ازدواج می کنند. بیش از 15 ساله که ازدواج کردند و باور کنید یکی از شیرین ترین و عاشقانه ترین رابطه ها رو دارند. به نظر من اون آشنا آدم بزرگیه. خیلی بزرگ.
191 . توی این همه مدت ک تو سایت بودی و شناختی که از بچه ها داشتی برا هر کدوم یه خصوصیت بنویس بچه مثبت : مدیر و مدبر گارفیلد: گربه چاقالو علیرضا: تمام خصائل نیک چکیده اش میشه علرضا.(خا..ه مالی رو حال کردین) ژنرل: منطقی ماهی: احساساتی مریم لندن: مادر بندری: گرمای جنوب فاطمه رز: فاطی ور بپری زرنزن: مهندس گرم پشمک: یه غم پنهان داره جاج: با حاله باران جون: فکر کنم مذهبی بهروز دلشاد: استقامت محسن صائب: رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن. گودرز و شقایق نخبه: حیف شوهر کرد خراب شد. قبل از ازدواج خیلی شر و شور بود نغمه: آهنگ تنها: تنهایی فقط مخصوص ذات اوست آرش 52: طناز، ظزیف، باحال مژده: قابل اعتماد. همه چی تموم مستانه: احساساتی، با نمک، خوشمزه هاچو هاچو: آرزواش رو یه خرده زمینی کنه خیلی با حاله لورون: هوو. ما دست می زاریم رو هر کی این یا قبلأ دست گذاشته یا بعد می زاره. نمونش کیم هلتک: فکر کنم مطلع کورش فسقلی: فسقلیه آرامش: انرژی مثبت هادی آرسام: جواد حورا: فکر کنم مذهبی سهیلا: رابطش با شوهر و مادر شوهرش با حاله مجتبی کیش مهر: پرستش به مستیست در کیش مهر گیلاس: گیلاس گیلاسی تو مبصر کلاسی
192. پس گفتی رو راستی و سفت عنصر! اگر چیزی رو قبول داشته باشی مرد عملی! خداوکیلی چیزی نیست که قبول داشته باشی و عمل نکنی؟
193. میگن خیلی از کردها به مسائل ناموسی زیادی حساسن، اگر ببینن دختری از خانواده با کسی رابطه داشته خونش رو میریزن! راسته؟ از تاج سرات کسی کرد بوده؟
194. قبلا نظری در مورد کباب و دیدن از پشت ویترین داده بودی! یادته؟ برای اینکه بیشترین لذت رو از خوردن کباب ببری از چه راهکارهایی استفاده میکنی؟
192- نپیچون دکتر. من گفتم روراستم با خودم. این رو راستی هم یعنی بدیهای خودم رو می شناسم. من همونطور که بارها گفتم هیچ چیز رو به طور مطلق نه قبول دارم نه رد می کنم. من اگه چیزی رو در شرایط خاص قبول داشته باشم بهش عمل می کنم و تاوانش رو هم می دم. 193- اینطوریام نیست. اتفاقأ وقتی به محیطهای کرد نشین که کمتر توسعه یافتند و تربیت حکومتی رواج نداره می رید می بینید که رابطه بین دو جنس مخالف در یک چهار چوب نه زیاد بسته تعریف شده و خیلی راحت تو عروسیها دست هم رو می گیرند و می رقصند. کردستان عراق رو برید. ببینید زنها چقدر ارج و قرب دارند. تو هر کاری اولویت دارند. سالهاست که غرب داره برا تساوی زن و مرد کلنجار می ره و قانون می نویسه. برید ببینید تو یه قانون نانوشته زنها تونستند تو هر کاری نه تنها از مردها کمتر نباشند سر هم هستند. تقریبأ میشه گفت تو مناطق کرد نشین اصیل هنوز این اصل تاریخی ایرانی، مادی که حکومت زنانه است رواج داره. کوبانی رو ببینید. مبارز زن و فرمانده مدافعان زن 194- لذت خطر داره حسن. هیچ کاری نمی شه کرد. باید برا ایمنی به همون پشت ویترین اکتفا کرد.
195.مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟ 196.هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟ 197.دوست داری تو کنسرت کدام خواننده باشی؟
195- زیاد اهل نصیحت نبود. ولی یه تکیه کلام تو اوقات که منو می دید داشت و می گفت تو آدم نمی شی. خدا رحمتش کنه، رفت و آدم شدن ما رو ندید. 196- کار هیجان انگیز زیاد انجام دادیم. بچگیا که هنوز ایزوگام نبود و پشت بوما رو برف روبی می کردند. برفا رو کپه می کردیم و می رفتیم از 3 طبقه ساختمون می پریدیم رو برفا. خیلی حال می داد. 197- ناظری و شجریان
mojde
بازم ممنون از جوابای صادقانت
دیااکو
172.کارتون دوران بچگی ، کودومشون رو خیلی دوس داشتی ؟
173. تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟
171- هم لیدی دوست دارم و هم گاگا!!! لیدیم دوست دارم ببرم گاگا. البته به شرطی خودم نرم گاگا. گاگا سرزمین بکر و قشنگیه که اگه یه نفر رو ببری بهشته و اگه خودت بری جهنم. می گی نه از ساکن دائمیش شاپرک بپرس. راستی کجاست؟ از آخرین سفرش که رفت گا برنگشته؟
172- من الانم کارتون خیلی نگاه می کنم. پلنگ صورتی دوست دارم. تام و جری همچنین.
173- آره. وقتی صورتم استخونی تر بود می گفتند سیلوستر استالونه. می گفتند، بود و نبودش پای اونا.
دیااکو
175. همون فرد ازتون کمک میخواد که راهنماییش کنید چجور دختری رو به عنوان همسر آیندش انتخاب کنه،از همه نظر هم ظاهری هم اخلاقی و هم حجاب،در جواب این سوال چی جوابشو میدید؟با دلیل
176.یه پسر جوون میاد و بهتون میگه تصمیم گرفته بقیه عمرشو مثل شما زندگی کنه و راه و روشش مثل شما باشه...آیا بهش میگید این کارو انجام بده یا نه؟و چرا؟
174- بهش می گم این یه مسئله کاملأ شخصیه و هر کی با دیدگاه خودش باید تصمیم بگیره و یه نسخه رو نمی شه برا همه پیچید. بعضی ها احتیاج دارند و هم خودشون رو خوشبخت می کنند و هم طرف مقابل. بعضی ها احتیاج دارند و هم خودشون رو بدبخت می کنند و هم طرف مقابل. و صدها صورت دیگه میشه آورد. ولی در کل با این ازدواجهایی که من دارم تو اجتماع می بینم هم خودشون رو بدبخت می کنند هم یه نفر دیگه .
175- اینم یه موضوعی نیست که من بتونم برا بقیه آدمها نسخه بپیچم. من یه جهان بینی دارم که مخصوص خودمه. من دختری رو دوست دارم که اجتماعی و بگو بخند باشه. ولی شاید اون یه آدم بدبین باشه که نتونه ببینه زنش روابط اجتماعی داره. من می تونم نقطه نظر خودم رو بگم ولی این نمی تونه سرمشق هر قشری باشه و به دردشون بخوره.
176- اینم مثل جوابهای بالاست. به نظر خیلیها من خوب زندگی کردم و به نظر خیلیها دیگه هم وحشتناک. آدم احمق میخاد مثل دیگران بشه. آدم باهوش یه روش زندگی منحصر به فرد با توجه به خلقیات و اخلاقیاتش می سازه.
تنها
183.وقتی بهش گفتید عکس العملش چی بود؟
184.چرا نشد که بشه؟؟؟
185.به نظرتون کسی که قبلا عاشق بوده ولی نشده که بهش برسه و الان میخواد ازدواج کنه باید این مساله رو به همسر آیندش بگه یا نه؟؟با ذکر دلیل
دیااکو
178- گفتی که مذهب رو اصلاً قبول نداری، پس چه دینی داری؟ فرقه علی الهی ؟ اگر دین رو هم قبول نداری پس به معاد هم اعتقاد نداری؟ چون این دو بهم وابسته هستن
179- تاکنون توسط نسوانی لِه شدی؟ جسمی، روحی و ... (بطور کلی)، چرا و برای چی؟
177- یه فامیل داشتیم که وقتی تعارف می کردیم بفرما نهار، می گفت: خوردم. و وقتی بیشتر اصرار می کردیم می گفت: حرامم باشه اگه لب بزنم. و بعدش میومد و می خورد. می گفتیم خوب مثل آدم بیا چرا حرامش می کنی و میای؟ می گفت: آخه اینجوری خوشمزه میشه!!!
178- من برا خودم یه جهان بینی دارم. خیلی چیزهای خیلی از دینها رو قبول دارم ولی خیلی از چیزها رو هم قبول ندارم. می دونی چطوریه؟ من با اکثر قریب به اتفاق مردم فرقی ندارم. اونا هم گزینش می کنند. اونجایی که عمل می کنند می گند دممون گرم و اونجایی که قبول ندارند و عمل نمی کنند می گند این از سست عنصری ماست و انسان جایزالخطاست و خدا ما رو می بخشه. من با خودم روراستم. می گم اینجا رو قبول ندارم و عمل نمی کنم. فهمیدی فرق ما کجاست؟
من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم
اونا می گند قبول دارم و عمل نمی کنم. البته واضح نمی گند عمل نمی کنیم توجیه میارند.
حالا اگه حسابرسی باشه و حسابرسی کدوم ما صادق تریم.
179- استغفرالله. نسوان؟ ضعیفه؟ له؟ فاطی فحش می دادی بهتر از این سوال بود.
جدی نه. شایدم الان چیزی به ذهنم نرسه.
دیااکو
خو الان یعنی بشینم روش!!!
دیااکو
180- تا چند سالگیت تو شلوارت شاشیدی؟
181- علم بهتر است یا باسن؟
182- دوست داشتی به دوران کودکیت بازمیگشتی؟
کرتیم
180- یه چیزای مبهمی یادمه که شبا تو رختخواب ولی تو شلوار و عالم بیداری نه،، چیزی یادم نمیاد.
181- واضح و مبرهن است که باسن!!!
182- بدم نمیاد. البته هر دوره ای که می گذره گذشته و باید همون گذشته بمونه. من پیرمردهایی رو سراغ دارم که هنوز با نشاطند و دارند زندگی می کنند و پیرمردهایی که خموده شدند و فقط با خاطرات جوانی و حسرت گذشتن جوانی سر می کنند.
دیااکو
184.چرا نشد که بشه؟؟؟
185.به نظرتون کسی که قبلا عاشق بوده ولی نشده که بهش برسه و الان میخواد ازدواج کنه باید این مساله رو به همسر آیندش بگه یا نه؟؟با ذکر دلیل
183- عکس العمل هر دومون یه جور حسرت بود.
184- چون قبل از اینکه بشه، شده بود.
185- نه، نباید بگه. آدمها زمانی می تونند به هم وفادار باشند که با هم آشنا باشند و احساس و عاطفه ای بینشون باشه. طرف قبل از آشنا شدن با این با یکی دیگه آشنا بوده. این هیچ خیانتی به احساس حال حاضرش نیست. البته نگفتنش برا اینه که اکثر آدمها این موضوع رو نمی تونند درک کنند و فکر می کنند طرفشون باید از بدو طفولیت خودش رو برا این شازده حفاظت می کرد.
البته تو رابطه ای که رو کاغذ موجوده و هیچ احساسی مابین نیست و هر دو این رو می دونند و یک طرف قضیه برا حفظ یه سری چیزها که اکثرش مادیه و با در اختیار داشتن بعضی اهرمها طرف مقابلش رو وادار به بودن می کنه هم به نظر من خیانت نیست.
خیانت زمانی معنی می ده که 2 نفر در شرایطی که احساسی وجود داره و یا حتی تظاهر به احساس وجود داره برا تنوع سراغ کسی دیگه بره.
بچه مثبت
دیااکو انسان فوق العاده ای است چون...
دیااکو انسان بی خودی است چون...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دیااکو
دیااکو انسان فوق العاده ای است چون...
دیااکو انسان بی خودی است چون...
186- دیااکو انسان فوق العاده ای است چون منحصر به فرده و مثل هیچکی نیست.
دیااکو انسان بیخودیه چون فکر می کنه منحصر به فرده و مثل هیچکی نیست.
187- کی منو زیر زمین برد؟ راستش یه چند مدتی برا عوض کردن آب و هوا رفتم زندان. چکی بود که به طرف بخش عمده ایش پرداخت شده بود رو اعتماد ولی طرف زیرش می زد. منم گفتم به پای جونمم شده یک ریال اضافی پرداخت نمی کنم و نکردم. زندان رفتم ولی بلایی به سر طرف آوردم که اومد رضایت داد از بقیه مبلغم گذشت و معذرت خواهیم کرد. فامیل ما یه مافیاست برا خودش. البته وقت عادی همه آدمهای معقولی هستند ولی وقتی این شرایط پیش میاد از هر راه فراقانونی برا حل مشکل استفاده می کنند. یه پدر خونده هم داریم که دستور نهایی رو می ده. بهترین حس دنیا اینه که آدم متعلق به یک تیم، فامیل، قومیت، ایل عشره و یا گروهی باشه که از هم حمایت کنند. مخصوصأ وقتی راههای قانونی بسته میشه این نمود پیدا می کنه. بیچاره یارو غریبه بود. فکر می کرد الان میاد و یه چیزی لفت و لیس می کنه. بدبخت نمی دونست یه چیزیم باید جا بذاره. ماشینشم آتیش بگیره.
188- تا اونجایی که من فهمیدم کسیه با اطلاعات عمومی گسترده و منطق منسجم. کسایی هستند که اطلاعات عمومی دارند ولی وقت پردازش لنگ می زنند. به نظر من پردازنده قوی بهتر از یه هارد قویه. منطق منسجم همون پردازشگر قویه. فقط یه ذره بیش از حد مثبته.
بندری
190 . از نظر شما باکره بودن یه خانم چقدر میتونه ملاک یه ازدواج درست برای دیااکو باشه ؟
191 . توی این همه مدت ک تو سایت بودی و شناختی که از بچه ها داشتی برا هر کدوم یه خصوصیت بنویس
بچه مثبت :
گارفیلد
علیرضا
ژنرل
ماهی
مریم لندن
بندری
فاطمه رز
زرنزن
پشمک
جاج
باران جون
بهروز دلشاد
محسن صائب
نخبه
نغمه
تنها
آرش 52
مژده
مستانه
هاچو هاچو
لورون
هلتک
کورش فسقلی
آرامش
هادی آرسام
حورا
سهیلا
مجتبی کیش مهر
گیلاس
بچه مثبت
من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم
اونا می گند قبول دارم و عمل نمی کنم. البته واضح نمی گند عمل نمی کنیم توجیه میارند.
حالا اگه حسابرسی باشه و حسابرسی کدوم ما صادق تریم.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
garfild
196.هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟
197.دوست داری تو کنسرت کدام خواننده باشی؟
تنها
196.بهترین کادویی که تو عمرتون گرفتید چی بوده و از چه کسی؟
197.بهترین کادویی که به کسی دادید چی بوده و به چه کسی؟
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
از دست این جوابهاتفاطی کیه، خانوم مهندس نجمه پرسیدن
گناه اگه شیرین و خوشمزه نبود که کسی سمتش نمیرفت
این جهان بینیت مارو کشته
من کاملاً منظورتو متوجه شدم ولی جوابمو نگرفتم، بالاخره به دین واحدی اعتقاد داری یا نه؟
اگه بدونی چه سوال مهم و داغی ازت کردم
خب پس خداروشکر زنی لهت نکرده و غرورتو نشکسته
198. نظرت راجع به این تاپیک چیه ؟
My Webpage
199. با عرض پوزش از همگی، شده تا حالا وسط س.ک.س از طرف بدت بیاد یا اون انتظاری که از اندامش داشتی برآورده نشه یا راضیت نکنه ؟
200. من اگه الان 20 میلیون تومان ازت بخوام بهم میدی؟ (آره یا نه با دلیل) و اینکه در ازاش توقعی هم داری یا نه؟
دلشاد
201- در اولین دیدارمون در سالروز تولد مستانه چه خاطره ای و سوپرایزی یادته؟
202- چندبار خواستی دیگه سایت نیای با ذکر دلیل؟
203- چرا برای استخدام بیشتر خانمها در اولویت قرار دارند مخصوصا رشته حسابداری؟
دیااکو
189- آره شده و آره شده. یه دوست داشتیم البته نه قدیمی، تهران باهاش آشنا شده بودیم. به خونشون رفت و آمد پیدا کردم. من هر وقت خونه اینا می رفتم خواهرش به بهانه های مختلف که اغلبش حل جدول بود میومد و چسب من می نشست. خیلی معذب بودم. خوشمم میومد. بعد از مدتی دیدم که خانواده و برادره در این مورد هیچ واکنشی ندارند. مثلأ یه بار دختره می خواست اتاقش رو رنگ کنه. من و داداشه گفتیم خودمون رنگش می کنیم. تو مدت رنگ زدن اتاق این کنار دست من بود و سطل رنگ رو گرفته بود. داداشه هم می گفت شاگرد خوبی داری!!! وقتی چایی میاورد می گفت دستت رنگیه و قند رو خودش می ذاشت دهنم. پیش همه خانواده. تماس انگشتاش با لبم که عمدی بود رعشه مینداخت تو وجودم. جون هر کی دوست داری تو بودی چیکار می کردی؟ آقا اینجا همه راضی چرا من ناراضی؟؟؟
190- اصلأ باکره بودن برا من ملاک نیست. به نظر من مسخرست که یکی رو با این ملاک بسنجی.
یه آشنا داشتم که یه بار دوستاش یه زنه رو میارند و اونم دعوت می کنند. طبق معمول که وقتی آدما راحت می شند شروع به نصیحت می کنند اونم بعد از انجام عمل از زنه می پرسه که چرا اینکار رو انجام می دی؟ زنه میگه شوهرم زندانه و خرج بچه ها و...
اون آشنا میگه با ماهی چقدر کارت راه میفته؟ زنه می گه n تومن. میگه اگه کسی باشه این مبلغ رو بهت بده اینکار رو نمی کنی؟ زنه میگه نه. این آشنای ما تا چند سال این مبلغ رو بهش می ده و با همند. عاشق هم می شند. زنه از شوهر زندانیش طلاق می گیره و با هم ازدواج می کنند. بیش از 15 ساله که ازدواج کردند و باور کنید یکی از شیرین ترین و عاشقانه ترین رابطه ها رو دارند. به نظر من اون آشنا آدم بزرگیه. خیلی بزرگ.
دیااکو
بچه مثبت : مدیر و مدبر
گارفیلد: گربه چاقالو
علیرضا: تمام خصائل نیک چکیده اش میشه علرضا.(خا..ه مالی رو حال کردین)
ژنرل: منطقی
ماهی: احساساتی
مریم لندن: مادر
بندری: گرمای جنوب
فاطمه رز: فاطی ور بپری
زرنزن: مهندس گرم
پشمک: یه غم پنهان داره
جاج: با حاله
باران جون: فکر کنم مذهبی
بهروز دلشاد: استقامت
محسن صائب: رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن. گودرز و شقایق
نخبه: حیف شوهر کرد خراب شد. قبل از ازدواج خیلی شر و شور بود
نغمه: آهنگ
تنها: تنهایی فقط مخصوص ذات اوست
آرش 52: طناز، ظزیف، باحال
مژده: قابل اعتماد. همه چی تموم
مستانه: احساساتی، با نمک، خوشمزه
هاچو هاچو: آرزواش رو یه خرده زمینی کنه خیلی با حاله
لورون: هوو. ما دست می زاریم رو هر کی این یا قبلأ دست گذاشته یا بعد می زاره. نمونش کیم
هلتک: فکر کنم مطلع
کورش فسقلی: فسقلیه
آرامش: انرژی مثبت
هادی آرسام: جواد
حورا: فکر کنم مذهبی
سهیلا: رابطش با شوهر و مادر شوهرش با حاله
مجتبی کیش مهر: پرستش به مستیست در کیش مهر
گیلاس: گیلاس گیلاسی تو مبصر کلاسی
دیااکو
192- نپیچون دکتر. من گفتم روراستم با خودم. این رو راستی هم یعنی بدیهای خودم رو می شناسم. من همونطور که بارها گفتم هیچ چیز رو به طور مطلق نه قبول دارم نه رد می کنم. من اگه چیزی رو در شرایط خاص قبول داشته باشم بهش عمل می کنم و تاوانش رو هم می دم.
193- اینطوریام نیست. اتفاقأ وقتی به محیطهای کرد نشین که کمتر توسعه یافتند و تربیت حکومتی رواج نداره می رید می بینید که رابطه بین دو جنس مخالف در یک چهار چوب نه زیاد بسته تعریف شده و خیلی راحت تو عروسیها دست هم رو می گیرند و می رقصند. کردستان عراق رو برید. ببینید زنها چقدر ارج و قرب دارند. تو هر کاری اولویت دارند. سالهاست که غرب داره برا تساوی زن و مرد کلنجار می ره و قانون می نویسه. برید ببینید تو یه قانون نانوشته زنها تونستند تو هر کاری نه تنها از مردها کمتر نباشند سر هم هستند. تقریبأ میشه گفت تو مناطق کرد نشین اصیل هنوز این اصل تاریخی ایرانی، مادی که حکومت زنانه است رواج داره. کوبانی رو ببینید. مبارز زن و فرمانده مدافعان زن
194- لذت خطر داره حسن. هیچ کاری نمی شه کرد. باید برا ایمنی به همون پشت ویترین اکتفا کرد.
دیااکو
196.هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟
197.دوست داری تو کنسرت کدام خواننده باشی؟
195- زیاد اهل نصیحت نبود. ولی یه تکیه کلام تو اوقات که منو می دید داشت و می گفت تو آدم نمی شی. خدا رحمتش کنه، رفت و آدم شدن ما رو ندید.
196- کار هیجان انگیز زیاد انجام دادیم. بچگیا که هنوز ایزوگام نبود و پشت بوما رو برف روبی می کردند. برفا رو کپه می کردیم و می رفتیم از 3 طبقه ساختمون می پریدیم رو برفا. خیلی حال می داد.
197- ناظری و شجریان
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→