عکسهای فیس بوکیwoooow!!! ۵ آبان ۱۳۹۲
|
اولیـــن بانک در عصــر هخامنشــی ۵ آبان ۱۳۹۲
|
غذا بیار ! بوفی ببر! ۵ آبان ۱۳۹۲ jaj, نقل قول: حورا ژامبون دوست ندارم شیدا چون حورا جونم بجاش گوشت چرخ کرده بریز یا هر چی که دوست داری، درست کردن سسش بستگی به سلیقه خودمون داره.....من چون گوشت چرخ کرده دوست ندارم ژامبون ریخ… |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۴ آبان ۱۳۹۲ تورو دوست دارم ، مثله لحظه ی خوابه ستاره ها تورو دوست دارم ، مثله حسه غروبه دوباره ها تورو دوست دارم عجیب ، تورو دوست دارم زیاد نگو پس دلت میاد ، منو تنهام بزار ی آهنگ"تورو دوست دارم"/ مازیا… |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۴ آبان ۱۳۹۲ شیدا با غذا وارد می شود نمایش یا پنهان متن پیراشکی پیتزایی نمایش یا پنهان متن چون مزه پیتزا و پیراشکی پیتزایی بیرون رو میداد اسمشو گذاشتم پیراشکی پیتزایی مواد لازم: قارچ ، کالباس ، پیاز ، رب… |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۴ آبان ۱۳۹۲ akopik, چه نیمروی خوشگلی نقل قول: KuRoSh یادم رفت از شیدا و فاطمه هم تشکر کنم بخاطر هنرشون و آشپزیشون مرسی کوروش خان |
دلایـــل خــواب رفتــن دســت و پــا ۴ آبان ۱۳۹۲
|
بازگشت به آینده؛ پیش بینی ها و واقعیتها ۴ آبان ۱۳۹۲
|
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۳ آبان ۱۳۹۲ یادته همش بهم میگفتی که فراموش کردن خیلی آسونه حالا بشین و تماشا کن از تو دیگه هیچی تو خاطرم نمیمونه هرچی بینمون بود تمومه دیگه شونه هات جای من نیست توی مسیر سرنوشتت از این به بعد رد پای من … |
صفحه شخصی تنها ۲ آبان ۱۳۹۲ ای جاااااااااااااااااااانم...فداش بشه خاله شیدا دستش درد نکنه....دست شما هم درد نکنه مامان نغمه از طرف من دختر نازتو ببوس |
کاریکاتور از نوع دیگر3(کمی فکر) ۲ آبان ۱۳۹۲ چه پر معنا....مرسی |
صفحه شخصی نغمه ۲ آبان ۱۳۹۲ ای جاااااانم عیدش و عید شما مبارک |
برداشت انار در ساوه ۲ آبان ۱۳۹۲ دوست میدارم |
تصاویر بامـزه و خنـده دار از عـروس دامـادها ۲ آبان ۱۳۹۲
|
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۲ آبان ۱۳۹۲ نه قحطیه گل که نبود از تو چرا خوشم اومـــــــــــــــد قشنگ تر از تو بود دلم قید تمومشــــــــــــــــــــونو زد انگار دلم کور شده بود هیچکسو غیر تو ندیــــــــــــــد تو اومدی تو زندگیم شدی… |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۲ آبان ۱۳۹۲ تکیه بر دیوار کردم خاک بر فرقم نشست خاک بر فرقش نشیند آنکه یار از من گرفت خاک بر فرقش نشیند آنکه یار از من گرف ت گروه دارکوب / آهنگ مجنون |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۲ آبان ۱۳۹۲ ای وای از اون همه احساس شد پرپر نگاه تو حیف از دلی که با جونم میرفت به راه تو حالا که دست دل سنگت رو شد واسه دل خستم میخوام بدونی چشمامو روی تو بست م محمد سرباز / آهنگ احساس |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۱ آبان ۱۳۹۲ من و تو توی این دنیا یه درد مشترک داریم دوتامون خسته دردیم رو قلبامون ترک داریم من و تو کوه دردیم و یه گوشه زخمی افتادیم داریم جون میکنیم انگار رو زخمامون نمک داری م امین حبیبی / آهنگ زخمی |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۱ آبان ۱۳۹۲ یه روز صافی یه روز ابری یه روز لبریز بی صبری عزیزم یه روز تاریک یه روز روشن نبودن هات مثل بودن عزیزم یه روز دل میکنی ساده یه روز عاشق و دلداده عزیزم یه روز قهری یه روز آشتی یه روز خیلی دوستم… |
عید غدیر مبارک ۱ آبان ۱۳۹۲ عید همگی مبارک...مخصوصا عید همه ی سادات سایت |
|