غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۴ مهر ۱۳۹۲ دلمه فلفل چون مواد دلمه زیاد اومد برای شام با فلفل دلمه ای هم دلمه درست کردم....فلفل دلمه رو خالی کردم و داخلش رو با مواد دلمه پر کردم اینم عکسش |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۴ مهر ۱۳۹۲ نقل قول: ماهی معده رو اذیت نمی کنه؟ نه ماهی جونم...خواهرم معدش خیلی حساسه ولی مشکلی براش پیش نیومده نقل قول: ماهی چقدر سخته چطوری مواد رو توی پیاز ریختی؟ الان اون پیازا درسته هستن؟ خب باید ح… |
زایمان زنی روی چمن های روبروی یک بیمارستان در شهری در مکزیک ۲۴ مهر ۱۳۹۲
|
☂ کودک و پاییــــــــز ☂ ۲۲ مهر ۱۳۹۲ چه نازن |
صفحه شخصی نغمه ۲۲ مهر ۱۳۹۲ نقل قول: نغمه شیدااااا دیدی بلاخره به ما مسکن دادند وسایلمون تو انجمن ولوو بود الان دیگه خونه دارم آره حتما بیا هدیه سادات بازی کن منتظرتم مبارکت باشه نغمه جون فدات |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۲ مهر ۱۳۹۲ دلمه کلم و پیاز سلام منم اومدم ....چند وقت پیش دلمه درست میکردیم ولی چون خیلی کار میبره نشد از تمام مراحل عکس بندازم فقط یه عکس از مرحله آخر دارم...طرز پختشم اینکه مواد دلمه رو آماده میکنیم … |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته سیزدهم ๑۩۞۩๑ ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ذوب آهن0 - 1صباي قم ملوان1 - 2گسترش فولاد استقلال خوزستان0 - 1راهآهن سورينت مس0 - 1فجر سپاسي سايپا0 - 1سپاهان تراکتورسازي1 - 2فولاد پرسپوليس1 - 0داماش گيلان نفت تهران1 - 1استقلال |
نسل آینده آینه های دستشویی ۲۲ مهر ۱۳۹۲ mz56mz, |
چرا مجری محبوب و گوینده قدیمی اخبار از تلویزیون رفت؟ ۲۲ مهر ۱۳۹۲ چقدر شکسته شده |
صفحه شخصی بچه مثبت ۲۱ مهر ۱۳۹۲ یک انسان منفی به دنبال مشکل است در هر فرصت و یک انسان مثبت به دنبال فرصت است در هر مشکل . . . |
صفحه شخصی garfild ۲۱ مهر ۱۳۹۲ از فشار زندگی نترسید به یاد داشته باشید فشار ، توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . . . |
صفحه شخصی حورا ۲۱ مهر ۱۳۹۲ هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد بنابراین خدا مشکلات را بدون راه حل قرار نداده پس با مشکلات خود ، با اعتماد به نفس بالا برخورد کنید . . . |
صفحه شخصی کوروش KuRoSh ۲۱ مهر ۱۳۹۲ چیزی که سرنوشت انسان را می سازد “استعدادهایش” نیست ، ”انتخابهایش” است . . . |
صفحه شخصی نغمه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ به هیچکس و هیچ چیز در این دنیا وابسته نباش ، حتی سایه ات در زمان تاریکی تو را تنها می گذارد... |
صفحه شخصی تنها ۲۱ مهر ۱۳۹۲ وفاداری ؟ خدا بیامرزتش ! صداقت ؟ یادش گرامی باد ! غیرت ؟ به احترامش چند لحظه سکوت ! معرفت ؟ یابنده پاداش می گیرد ! |
صفحه شخصی zrnznn ۲۱ مهر ۱۳۹۲ برای همه خوب باش؛ اونکه فهمید همیشه کنارته و بیادت . . اونکه نفهمید؛ یه روز میفهمه که دیره و فقط دلش برای خوبیات تنگ میشه . . . |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۱ مهر ۱۳۹۲ به بعضیا تو زندگی باید گُفت... من چشم میذارم... تو فقط گُمشو. |
جشنواره فیلم کودک ۲۱ مهر ۱۳۹۲ اسم فیلمی که برنده شد تنهای تنهای تنها بود |
صفحه شخصی تنها ۲۱ مهر ۱۳۹۲ zrnznn, baron jon, ممنووووووووونم دوستای گلم |
صفحه شخصی نغمه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ سلام نغمه جونم....خونه جدیدت مبارک باشه من میام خونت تا با هدیه سادات شیطنت کنیییییییییم |
|