مصاحبه جنجالی پرستو صالحی در برنامه زنده کافه سوال! ۲۹ مهر ۱۳۹۲
|
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ماهی, عالی بوووووووووووود ماهی جون نغمه, آفرین نغمه جون....محشرن عکسشو سیو کردم تا درست کنم |
آنا نعمتی و بهنوش بختیاری در افتتاحیه کلینیک زیبایی نیوشا ضیغمی ۲۸ مهر ۱۳۹۲
|
تصاویر برخی بازیگران مشهور ایرانی قبل و بعد از جراحی بینی ۲۸ مهر ۱۳۹۲ ماهی, هاچو هاچو, نغمه, |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۸ مهر ۱۳۹۲ نقل قول: ماهی به به ..خیلی عالی.. توضیحات هم عالی و خوب بود...مرسی دلم الان کیک خواست آفرین شیدا خانوم..خیلی عالی بود مرسی ماهی جونم |
25 تصویر استثنایی از تزئین قهوه لاته ۲۸ مهر ۱۳۹۲
|
تصاویر برخی بازیگران مشهور ایرانی قبل و بعد از جراحی بینی ۲۸ مهر ۱۳۹۲ jaj, garfild, beh, javad1020, |
تصاویر برخی بازیگران مشهور ایرانی قبل و بعد از جراحی بینی ۲۷ مهر ۱۳۹۲ تصاویر برخی بازیگران مشهور ایرانی قبل و بعد از جراحی بینی برخی بازیگران مشهور ایرانی بینی قبل و بعد از جراحی بینی صبا کمالی قبل و بعد از جراحی بینی شبنم قلی خانی قبل و بعد از جراحی بینی افسا… |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۷ مهر ۱۳۹۲ هاچو هاچو, بچه مثبت, نغمه, خیلی ممنون |
▚ تاپیک پستهای تک عکسی ▞ ۲۷ مهر ۱۳۹۲ من وقتی از بابام پول میخوام... |
روز تون رو با خنده آغاز كنيد البته روده بر نشيد ۲۷ مهر ۱۳۹۲ مرسی عمو بندری |
تصاویر فوق العاده زیبا و دیدنی در طول دوران بارداری! ۲۷ مهر ۱۳۹۲
|
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۵ مهر ۱۳۹۲ کیک اسفنجی مواد لازم: آرد 1/5 پیمانه تخم مرغ 6 عدد شکر 1 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و سفیده را هم… |
♪ ◄ مشاعره ترانه ► ♪ ۲۵ مهر ۱۳۹۲ منم روی زمین تنهاترین خاک خدا همه تنم در حسرت یه جای پا جزیره ام جزیره ای که همیشه تو غربتم تنهام نزار ای رهگذر من تشنه محبتم سیاوش قمیشی آهنگ جزیره |
صفحه شخصی تنها ۲۵ مهر ۱۳۹۲ گمشده ات کیست؟ یک نفر نیست بپرسد از من که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی؟ صبح تا نیمه ی شب منتظری همه جا می نگری گاه با ماه سخن می گویی گاه با رهگذران،خبر گمشده ای می جویی راستی گمشده ات ک… |
▚ تاپیک پستهای تک عکسی ▞ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
|
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۵ مهر ۱۳۹۲ کنارم باش.... خداوندا خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداوندا..... قرارم باش و یارم باش ..... جــــــــــــــــــــــــــــــــــهان تاریکی محـــــــ… |
خصلتهای ثابت زن و شوهرهای ناراضی ۲۵ مهر ۱۳۹۲ جالب بود |
유 پنجـره ای به زنـدگی خـصوصی زنـان در دنـیا 유 ۲۵ مهر ۱۳۹۲ چقدرم مرتبن |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۴ مهر ۱۳۹۲ می خواهم بدانم آنگاه که غرور کسی را له می کنی، آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی، آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی، آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری آنگاه که حتی گوش خود را م… |
|