صفحه شخصی تنها ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ WE ARE ONE Once upon a time you said to me (روزی روزگاری به من گفتی) Everyone is seeking to be free (هرکسی می خواد آزاد باشه) تو یک دلی دورنگی ها نیست با اینی که همه یکیم هیچکس اینجا تنها نی… |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته نهم ๑۩۞۩๑ ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ تراکتورسازي 2-0 ملوان ذوب آهن 0-1 استقلال مس 0-2 فولاد راهآهن سورينت 1-0 فجر سپاسي سايپا 0-2 نفت تهران پرسپوليس 1-0 گسترش فولاد استقلال خوزستان 1-1 سپاهان داماش گيلان 0-0صباي قم |
صفحه شخصی تنها ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ho3neh, خوش امدی ...مرسی نخبه, مرسی شیرین جونم دنیز کوچولو رو ببوس از طرف من |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته هشتم ๑۩۞۩๑ ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ گسترش فولاد2 -1 استقلال خوزستان فجر سپاسي 0-2داماش گيلان صباي قم 1-2 تراکتورسازي نفت تهران 2-0 مس سپاهان 1-1 راهآهن سورينت ملوان 1-1 سايپا فولاد 2- 1ذوب آهن استقلال 1-2 پرسپوليس |
صفحه شخصی تنها ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ نقل قول: نغمه شیداااااااااااا جان کجایی که گارفیلد اومده تو خونه ات بس نشسته رفته بودم لازانیا بخورم جاش خالی نقل قول: نغمه منم اومدم که برات نوشیدنی بیارم دستت درد نکنه عزیزم |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته هفتم ๑۩۞۩๑ ۷ شهریور ۱۳۹۲ استقلال خوزستان 1- استقلال 2 پرسپوليس1- فولاد1 داماش گيلان 0- سپاهان1 صباي قم1 - فجر سپاسي0 مس1 - ملوان1 راهآهن سورينت 1- گسترش فولاد0 ذوب آهن 1- نفت تهران2 تراکتورسازي 2- سايپا1 |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته ششم ๑۩۞۩๑ ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ گسترش فولاد 1 - داماش گيلان1 فجر سپاسي1 - تراکتورسازي3 سايپا 1 - مس1 ملوان1 - ذوب آهن1 سپاهان 1 - صباي قم0 نفت تهران1 - پرسپوليس2 فولاد 2 - استقلال خوزستان0 استقلال 2- راهآهن سورينت0 |
غذا بیار ! بوفی ببر! ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ مرسییییییییی ماهی جووووونم |
صفحه شخصی تنها ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ نقل قول: garfild مگه همچین روسری هم پیدا میشه؟ نمیدونم والاااااا .....ولی بلوزشو میدونم که پیدا میشه نقل قول: garfild آره دیگه قبلا اینجا همیشه لازانیا بود دیگه عادت کردیم آخ گفتییییییی....ا… |
۞ ایا میدانید هاله شما چه رنگی است ¿ ۞ ۲۵ مرداد ۱۳۹۲
|
۞ جوک های دانشجویی ۞ ۲۵ مرداد ۱۳۹۲
|
صفحه شخصی تنها ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ نقل قول: garfild اگه تونستی حدس بزنی چیه یه روسریه که روش عکس گارفیلده؟؟؟ نمایش یا پنهان متن نقل قول: garfild چیکار کنم دیگه سربازم و گشنه چون تو سربازی بهت گشنگی میدن باید بیای اینجا حسابی … |
صفحه شخصی تنها ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ garfild, مرسییییییییی آقا مرتضی نقل قول: garfild اینم کادوی من یعنی تو این بسته چه هدیه ای وجود داره؟؟؟ نقل قول: garfild حالا موقع خوردن فقط ای گارفیلد شکموووووووووووووو ♥Rose♥, خیلییییییی م… |
اتو کردن سینه دختران ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ رسمااااااا خلن |
شروط يک پسر ایرونی براي ازدواج (طنز) ۲۳ مرداد ۱۳۹۲
|
یکی از فانتزیام اینه که... ۲۳ مرداد ۱۳۹۲
|
جمله های طنز و خنده دار ۲۳ مرداد ۱۳۹۲
|
اعترافهای تکان دهنده طنز ۲۳ مرداد ۱۳۹۲
|
♥♥♥ اندر احوالات من و توضیحات در مورد تراکستومی ♥♥♥ ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ عمو بهروز ایشالا همیشه سالم و سلامت باشی |
๑۩۞۩๑ پیش بینی لیگ برتر هفته پنجم ๑۩۞۩๑ ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ داماش 0 - استقلال 2 پرسپولیس 2 - ملوان 1 فجر 1 - سپاهان 2 تراکتور 2 - مس 0 ذوب آهن 1 - سایپا 1 صبا 1 - گسترش فولاد 0 راه آهن 1 - فولاد 1 استقلال خوزستان 1 - نفت 1 |
|