|
| فرستاده شده | آخرين پست | ||||||
![]() | ازدل نرودهرآنكه ازديده برفت | پاسخها: 12 بازدیدها: 235 | ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ توسط: آدم برفي | ۲۸ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: farzane | |||
![]() | دوست دارم بروم... | پاسخها: 9 بازدیدها: 274 | ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ توسط: آدم برفي | ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: mojde | |||
![]() | ॣॣॣ لهجـــهﮮ شیــــرازﮮ ॣॣॣ | پاسخها: 23 بازدیدها: 414 | ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: Kishe Mehr | ۲۵ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: Kishe Mehr | |||
![]() | چیزی نمانده شعر تر از چین بیاوریم! | پاسخها: 10 بازدیدها: 1346 | ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
![]() | &&& نقاشـی های رنگ روغـن زیبـا &&& | پاسخها: 7 بازدیدها: 361 | ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
![]() | حرف حساب | پاسخها: 8 بازدیدها: 1233 | ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: دلشاد | |||
![]() | داستان های کوتاه و خواندنی | پاسخها: 5 بازدیدها: 175 | ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ توسط: lion1360 | ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: حورا | |||
![]() | &&& نقاشی با انگشتان &&& | پاسخها: 6 بازدیدها: 227 | ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: Holtek | |||
![]() | دوستی رباتی | پاسخها: 8 بازدیدها: 226 | ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: دلشاد | |||
![]() | &&& مجســمه های کاغــذی &&& | پاسخها: 7 بازدیدها: 202 | ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
![]() | شعربي كسي | پاسخها: 20 بازدیدها: 402 | ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ توسط: آدم برفي | ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: farzane | |||
![]() | آدم از وسط نصف بشه ولی ضایع نشه ! | پاسخها: 8 بازدیدها: 1642 | ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: gilas | |||
![]() | (◑‿◐)من مردی را می شناسم (◑‿◐) | پاسخها: 14 بازدیدها: 275 | ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: نخبه | |||
![]() | ••● با مرغ پنهان...●•• | پاسخها: 10 بازدیدها: 2874 | ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ توسط: ari 93 | ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: ari 93 | |||
![]() | گفتـگوهای کـودکـانه با خـدا | پاسخها: 11 بازدیدها: 221 | ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | بخودآ | پاسخها: 26 بازدیدها: 2145 | ۹ خرداد ۱۳۹۱ توسط: ari 93 | ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: Holtek | |||
![]() | (✿◠‿◠) زني را مي شناسم من (◠‿◠✿) | پاسخها: 11 بازدیدها: 247 | ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: gilas | |||
![]() | &&& نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن &&& | پاسخها: 6 بازدیدها: 1918 | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: نغمه | |||
![]() | دهه شصتی ها | پاسخها: 10 بازدیدها: 1733 | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ توسط: پری سا | ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
![]() | بابا که شدم.... | پاسخها: 16 بازدیدها: 359 | ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
![]() | @گلچين قند و نمك 2 / ادامه حرف آ@ | پاسخها: 24 بازدیدها: 1618 | ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ توسط: arash52 | ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | من عاشق دزفولمممممم | پاسخها: 18 بازدیدها: 4050 | ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ توسط: zrnznn | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | &&& به سلامتی پدر &&& | پاسخها: 10 بازدیدها: 276 | ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | کاندیدای شعر برگزیده سال 2005 | پاسخها: 7 بازدیدها: 1430 | ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: ملیکا | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: arash52 | |||
![]() | رها شده | پاسخها: 10 بازدیدها: 1383 | ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ توسط: KuRoSh | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: ماهی | |||
![]() | ای مرد من ، ای از تبار هر چه عاشق | پاسخها: 34 بازدیدها: 491 | ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ توسط: mojde | ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: mojde | |||
![]() | مسافر | پاسخها: 12 بازدیدها: 210 | ۹ خرداد ۱۳۹۱ توسط: garfild | ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | شیطان و کودک | پاسخها: 13 بازدیدها: 259 | ۹ خرداد ۱۳۹۱ توسط: lion1360 | ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: zrnznn | |||
![]() | وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه | پاسخها: 59 بازدیدها: 972 | ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ توسط: ماهی | ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: ماهی | |||
![]() | &&& جــــواب &&& | پاسخها: 13 بازدیدها: 313 | ۸ خرداد ۱۳۹۱ توسط: دلشاد | ۹ خرداد ۱۳۹۱ آخرين پست: baron jon | |||
| 2076 تاپیک · 21822 پست | |||||||
تاپيک معمولي (با پست جديد) تاپيک معمولي (بدون پست جديد) تاپيک محبوب (با پست جديد) تاپيک محبوب (بدون پست جديد) |
نظرسنجي (با پست جديد) نظرسنجي (بدون پست جديد) تاپيک بسته شده |

تاپيک معمولي (بدون پست جديد)
تاپيک محبوب (با پست جديد)
تاپيک محبوب (بدون پست جديد)
نظرسنجي (با پست جديد)
نظرسنجي (بدون پست جديد)
تاپيک بسته شده