همینه که باعث میشه الان که شرایطتت فرق کرده بازم رو دلایل قبلیت هستی
متوجه منظورت درست و حسابی نشدم خب آره.روحیاتم زیاد تغییر نکرده.دلایلم هنوزم بر پایه عواطفه .فقط نسبت به اون موقع بیشتر توی کنترلمه. توی دنیای واقعی احساساتم مخفی و توی کنترلمه ولی اینجا توی بوف بوفی اون کاری رو می کنم که دلم می خواد. به نظر من هر کسی یه جوری آفریده شده.با یه سری روحیات.خواهر من و من هر دو توی یه خونواده بزرگ شدیم ولی از زمین تا آسمون با هم فرق داریم.اگر امروز اون با مشکلاتی مواجه نیست که من هستم دلیلش اینه که با کسی ازدواج کرد که دقیقا روحیاتشون به هم می خوره.هر دو ساکت ، کم حرف ، درون گرا، بهشون زود بر نمی خوره، حساس نیستن و ....مهم اینه که هر دو با هم جور هستن.
نمی دونم منظورتو درست گرفتم یانه.ونمی دونم تو هم منظور منو متوجه شدی یا نه
گيلاس جان يه چيز ميگم خيلي كليه و اميدوارم ناراحت نشي! فقط كسي كه واقعاً با جون و دل عاشق بشه ازدواج ميكنه، هيچ وقت هم دنبال هدف نميگرده!! چون هدف همون عشقه! وقتي عاشق شدي ميفهمي كه الان ديگه وقت ازدواج اومده، و هيچ چيزي نميتونه منصرفت كنه، حتي مخالفت پدر و مادر! (البته اگه حرفاشون غير منطقي باشه!!) اگه به اون مرحله رسيدي بدون كه براي ازدواج اماده هستي، در غير اين صورت يه اشتباه واقعي هست چون هدفي نداشتي.
gilas, پس فعلاً فقط به ازدواج فكر كن نه اينكه بايد حتماً تا فلان روز ازدواج كني! همه اينا ميتونه تجربه بشه، ولي من روي حرفي كه زدم ايمان دارم و اين همه جوابم براي ازدواج بود. در زندگي من يه بار اين اتفاق افتاد، نزديك به دو سال به پاي هم نشستيم، هر دو! ولي پدرش ميگفت حتماً بايد استخدام دولتي بشي وگرنه دختر نميدم!!!!!! هر كار كردم نشد تا بلاخره بعد نزديك دو سال پدرش جوابم كرد، با اين هر دو داغون شديم، از اون روز نه اون و نه من هيچ كدوم ديگه به ازدواج فكر نكرديم، چون ديگه عشق ديگه اي براي ازدواج نبود! هدفي نبود!! تا عاشق نشي ازدواج نكن، اين حس جوري همه وجودتو در بر ميگيره كه از هر لحاظ خودتو محتاج به اون شخص ميبيني، هيچي نميتونه منصرفت كنه، ولي اول بايد اون هدف به وجود بياد! چهار سال از جدايمون گذشته ولي ديگه كسي نتونست جاشو برام پر كنه، پس فعلاً هدفي هم براي ازدواج ندارم، تا زماني كه عشقي به وجود بياد و هدفي ساخته بشه، شايد فردا، شايد 100 سال ديگه!! هيچ وقت نميتونم به كسي كه هدفم نيست عشق بورزم پس خودمونو گول نميزنم و تنهايي رو به زندگي اجباري ترجيح ميدم.
ولي معيار براي ازدواج رو فقط پاكي اون شخص در نظر بگير، و شغلي كه بتونه شكمتو باهاش سير كنه! بيشتر از اين عاقبتش جدايي هست! اينو ازم قبول كن.
پس فعلاً فقط به ازدواج فكر كن نه اينكه بايد حتماً تا فلان روز ازدواج كني!
کی خواست تا فلان روز ازدواج کنه مگه مسابقه است
نقل قول: Life Dream
هيچ وقت نميتونم به كسي كه هدفم نيست عشق بورزم پس خودمونو گول نميزنم و تنهايي رو به زندگي اجباري ترجيح ميدم.
گلم فکر کنم یه کم منظورمو بد گفتم منظور من اینکه باید یکی رو داشته باشی که عاشقش بشی تا بتونه به قول خودت هدفت بشه وقتی همچین کسی رو نداری باید پیداش کنی نمیدونم یعنی میشه دنبال کسی برگردی که عاشقش بشی یا خودش باید بیاد
ولي معيار براي ازدواج رو فقط پاكي اون شخص در نظر بگير، و شغلي كه بتونه شكمتو باهاش سير كنه! بيشتر از اين عاقبتش جدايي هست! اينو ازم قبول كن.
منظور من اینکه باید یکی رو داشته باشی که عاشقش بشی تا بتونه به قول خودت هدفت بشه
دقيقاً!
نقل قول: gilas
وقتی همچین کسی رو نداری باید پیداش کنی نمیدونم یعنی میشه دنبال کسی برگردی که عاشقش بشی یا خودش باید بیاد
اينكه حتماً بايد خودش بياد خيلي اشتباه هست!! اين يه چيزي هست كه توو ايران ما رسم شده كه دختر ميشينه تا شاهزاده سوار بر اسب سفيد بياد به خواستگاريش!! چه حكمي هست كه ميگه نبايد دختر از كسي خوشش بياد و خودش پيشنهاد ازدواج نده؟!!!!! به نظرم بهتره كه خودت بگردي و كسي رو كه به نظرت مناسب مياد نشون كني و مدتها به طور غير مستقيم زير نظرش قرار بدي و از طريق دوستات امتحانش كني! بزار انتخاب كني تا اينكه انتخاب بشي! مطمعناً اين خيلي دلپذيرتره. براي ازدواج عجله كن ولي در انتخاب عجله نكن. يكي رو ميشناختم كه به يه دختري قول ازدواج داده بود، دختره هم كه زرنگ بود به يكي از دوستاش شماره اون پسر رو داده بود و بهش گفته بود كه ببينه باهاش دوست ميشه يا نه اينكه واقعاً مقيد هست و ميشه رووش حساب كرد! البته از اين ازمايش روسياه بيرون اومد!! دختره هم قيدشو زد. بهترين كار رو كرد.
آلبالو جون شما دختر بسيار پاك و مودب و نجيبي هستي، مطمعن باش كه خدا شخص خيلي خوب و مناسبي رو برات در نظر گرفته، صلاح كارتو به خودش بسپر، زمانش كه برسه هديه خداييتو دريافت مكيني، به شرطي كه هميشه دعا كني كه شخصي رو كه به صلاحته رو نصيبت كنه، يعني انتخابشو به خود خدا بسپري، شك نكن بهترين كس رو برات در نظر ميگيره.
چه حكمي هست كه ميگه نبايد دختر از كسي خوشش بياد و خودش پيشنهاد ازدواج نده؟!!!!!
براي ازدواج عجله كن ولي در انتخاب عجله نكن.
به خدا من عجله ای ندارم تو یه سنی این فکرا میاد به سراغت و تا جوابشو پیدا نکنی نمیتونی آروم باشی خوب به نظر من دونستن علایق و سلیقه های مختلف باعث میشه فکرت باز بشه برای همین گفتم یه تبادل نظر با هم بکنیم تا برای یه سری سوالام جواب پیدا کنم شاید قدم بعدی پیدا کردن اون عشق باشه
آلبالو جون شما دختر بسيار پاك و مودب و نجيبي هستي، مطمعن باش كه خدا شخص خيلي خوب و مناسبي رو برات در نظر گرفته، صلاح كارتو به خودش بسپر، زمانش كه برسه هديه خداييتو دريافت مكيني، به شرطي كه هميشه دعا كني كه شخصي رو كه به صلاحته رو نصيبت كنه، يعني انتخابشو به خود خدا بسپري، شك نكن بهترين كس رو برات در نظر ميگيره.
خیلی لطف داری و به انتخابی که خدا برام در نظر گرفته ایمان دارم چون واقعا دوستم داره و بهترینو برام می خواد
زهر انار مگه میخواهیم پرتقال سیب زمینی بفروشیم که تبلیغات میکنیم!!!! باور کن از خودم پرسیدم مگه چی گفتم که شیرین اینطوری میگه و رفتم دوباره پستمو خوندم!!
نقل قول: gilas
پس نظرت اینکه یه جوریا عامل پیشرفت همیدیگه میشن درسته
ابسولوتلی مطمئنا ... تجربه و تحقیق و... نشون داده که ازدواج جاده ی پیشرفت و ترقی و تعالی رو هموار میکنه و این بستگی به آدمش داره که چگونه این راه رو بپیماید میتونه با قدرت هر چه تمامتر راه پیشرفت رو برو جلو میتونه بیراهه بره و بقیه ازش جلو بزنن.
حدیث هست که با ازدواج نیمی از ایمان انسان کامل میشه و مابقیش رو هم باید بعدش بدست بیاره.
نقل قول: ماهی
هول نشید.صبر کنید سنتون زیاد شه...زیر 27 سال غیر مجازه ازدواج
با نظر ماهی گل گلی کاملا موافقم چون زیر این سن و سال اکثریت جوانها امکاناتی مثل شغل و مسکن و... ندارند اگر ازدواج کنند پس از چند صباحی نارضایتی طرفین بخصوص دختر رو در پی داره. علاوه بر این زیر سن 27 بخصوص اکثر پسرها با میل شدید جنسی مواجهند و ممکنه زود و ناخردانه تصمیم بگیرند که این میشه که متاسفانه شمار طلاق میره بالا. علاوه بر این یکی دیگه از مشکلات ازدواج زیر سن 27 اینه که هر دو جنس اطلاع کافی از جنس مقابل و سلایق و علایق و... ندارند و اگر ازدواج کنند با مشکل مواجه می شوند. زیر این سن دختر و پسرها با داشتن دوست دختر و دوست پسر این موارد رو می فهمند. هر چند بدون داشتن این نوع دوستی هم این امر امکان پذیر هست. مثل خواندن مطالب علمی و سایت نوشته ها و نوشته های کاربران و دانشگاه و اقوام و اشنایان و دوستان و سایربستگان که از راههای دور و نزدیک تشریف آورده اند و... میشه خیلی چیزا رو فهمید امیدوارم تونسته باشم تجربیاتمو به نحو احسنت ( احسن ) اینجا گذارده باشم
gilas, منم كه نگفتم عجله داري آبجي آلبالويي همه حرفام كلي بود، در اولين پستمم گفتم، منظورم كه فقط شخص شما نبود كه! يه جواب كلي براي همه جووناي دم بخت از جمله خودم ، انشالله كه خدا هميشه همه رو به نيمه واقعيش برسونه، نيمه اي كه مختص خودشه، فقط مال خودش
این که چرا ازدواج کردی یا چرا می خوای ازدواج بکنی ؟
تو ازدواج قرار چه چیزی رو بدست بیاری اصلا هدفت از ازدواج چی بوده یا چی هست ؟؟
من یادم رفت برا چی ازدواج کردم راستش بخواهی ما تو خانوادمون مرد سالاری داریم وقتی خواستگار برامون میاامد پدرم خودش میبرید ومی دوخت .من موقع که عروس شدم 18 سال داشتم .. نمی دونم برا چه عروس شدم فقط این میدونم پدرم خواست بشم البته داستان زندگیم عین کتاب ویکتور هوگو بینوایان است
یکی از دوستان نزدیک مامانم با علاقه کم نظیری با فرد مورد نظرش ازدواج میکنه ...مامانم میگن بقدری شیفته بود و به در گاه خدا ضجه میزد که ما میترسیدیم ایمانشو از دست بده .یا روانی بشه. به هر حال با هم ازدواج میکنن قبل از ازدواج هر کدوم جداگانه استخاره میکنن برای آقا پسر خیلی خوب جواب میده برای دوست مامانم بد. و واقعا هم همینطور شد مرد واقعا در کنار این خانم زندگی... کرد ولی دوست مامانم هر لحظه با تصویر مرگ غرور و آرزوهاش مواجه بود باور کنید کمتر از 8 ماه خانمه متوجه اشتباهش میشه ولی تا الان ادامه دادن ومدتیه صبر دوست مامانم از لبریز و تموم شدن هم گذشته و بیمار شده ... خیلی از تجربیاتش برای من تعریف میکنه ازینکه چطور کور و کر احساسش شده بود .یه بار ازش پرسیدم چرا دقت نکردین و...قسم میخورد میگفت رفتارها و عیباش میدیدم ولی از بس دوسش داشتم برام مهم نبود فقط آرزو داشتم باهاش زیر یه سقف زندگی کنم .
آخه پس چیکار کنیم علاقه قبل از ازدواج یا بعد ؟هنوز عقل و منطقم درگیر این قبل یا بعد هست
Mahboob
خداییش خیلی برام جالب بود و نمیدونستم ... خیلی چیزا یاد گرفتم ...
مدیر گیلاسی مرسی بابت این تاپیک
ماهی
متوجه منظورت درست و حسابی نشدم
خب آره.روحیاتم زیاد تغییر نکرده.دلایلم هنوزم بر پایه عواطفه .فقط نسبت به اون موقع بیشتر توی کنترلمه.
ولی اینجا توی بوف بوفی اون کاری رو می کنم که دلم می خواد.
به نظر من هر کسی یه جوری آفریده شده.با یه سری روحیات.خواهر من و من هر دو توی یه خونواده بزرگ شدیم ولی از زمین تا آسمون با هم فرق داریم.اگر امروز اون با مشکلاتی مواجه نیست که من هستم دلیلش اینه که با کسی ازدواج کرد که دقیقا روحیاتشون به هم می خوره.هر دو ساکت ، کم حرف ، درون گرا، بهشون زود بر نمی خوره، حساس نیستن و ....مهم اینه که هر دو با هم جور هستن.
نمی دونم منظورتو درست گرفتم یانه.ونمی دونم تو هم منظور منو متوجه شدی یا نه
Life Dream
فقط كسي كه واقعاً با جون و دل عاشق بشه ازدواج ميكنه، هيچ وقت هم دنبال هدف نميگرده!! چون هدف همون عشقه! وقتي عاشق شدي ميفهمي كه الان ديگه وقت ازدواج اومده، و هيچ چيزي نميتونه منصرفت كنه، حتي مخالفت پدر و مادر! (البته اگه حرفاشون غير منطقي باشه!!) اگه به اون مرحله رسيدي بدون كه براي ازدواج اماده هستي، در غير اين صورت يه اشتباه واقعي هست چون هدفي نداشتي.
gilas
بله بله کاملا
برا چی ناراحت دلیل برا ناراحتی نیست
اجازه آقا ؟
خوب یکی باید بیاد که عاشقش بشم
اینم بگما تو زندگی مشترک عشق نباشه یه پایه زندگی همیشه کمه
Life Dream
پس فعلاً فقط به ازدواج فكر كن نه اينكه بايد حتماً تا فلان روز ازدواج كني! همه اينا ميتونه تجربه بشه، ولي من روي حرفي كه زدم ايمان دارم و اين همه جوابم براي ازدواج بود.
در زندگي من يه بار اين اتفاق افتاد، نزديك به دو سال به پاي هم نشستيم، هر دو! ولي پدرش ميگفت حتماً بايد استخدام دولتي بشي وگرنه دختر نميدم!!!!!! هر كار كردم نشد تا بلاخره بعد نزديك دو سال پدرش جوابم كرد، با اين هر دو داغون شديم، از اون روز نه اون و نه من هيچ كدوم ديگه به ازدواج فكر نكرديم، چون ديگه عشق ديگه اي براي ازدواج نبود! هدفي نبود!! تا عاشق نشي ازدواج نكن، اين حس جوري همه وجودتو در بر ميگيره كه از هر لحاظ خودتو محتاج به اون شخص ميبيني، هيچي نميتونه منصرفت كنه، ولي اول بايد اون هدف به وجود بياد! چهار سال از جدايمون گذشته ولي ديگه كسي نتونست جاشو برام پر كنه، پس فعلاً هدفي هم براي ازدواج ندارم، تا زماني كه عشقي به وجود بياد و هدفي ساخته بشه، شايد فردا، شايد 100 سال ديگه!! هيچ وقت نميتونم به كسي كه هدفم نيست عشق بورزم پس خودمونو گول نميزنم و تنهايي رو به زندگي اجباري ترجيح ميدم.
gilas
کی خواست تا فلان روز ازدواج کنه
مگه مسابقه است
گلم فکر کنم یه کم منظورمو بد گفتم
منظور من اینکه باید یکی رو داشته باشی که عاشقش بشی تا بتونه به قول خودت هدفت بشه
وقتی همچین کسی رو نداری باید پیداش کنی
نمیدونم یعنی میشه دنبال کسی برگردی که عاشقش بشی یا خودش باید بیاد
چشم
بازم روی حرفم هستم عشق نباشه یه پایه زندگی کمه
چکاوک
Life Dream
دقيقاً!
نمیدونم یعنی میشه دنبال کسی برگردی که عاشقش بشی یا خودش باید بیاد
اينكه حتماً بايد خودش بياد خيلي اشتباه هست!! اين يه چيزي هست كه توو ايران ما رسم شده كه دختر ميشينه تا شاهزاده سوار بر اسب سفيد بياد به خواستگاريش!! چه حكمي هست كه ميگه نبايد دختر از كسي خوشش بياد و خودش پيشنهاد ازدواج نده؟!!!!! به نظرم بهتره كه خودت بگردي و كسي رو كه به نظرت مناسب مياد نشون كني و مدتها به طور غير مستقيم زير نظرش قرار بدي و از طريق دوستات امتحانش كني! بزار انتخاب كني تا اينكه انتخاب بشي! مطمعناً اين خيلي دلپذيرتره. براي ازدواج عجله كن ولي در انتخاب عجله نكن.
يكي رو ميشناختم كه به يه دختري قول ازدواج داده بود، دختره هم كه زرنگ بود به يكي از دوستاش شماره اون پسر رو داده بود و بهش گفته بود كه ببينه باهاش دوست ميشه يا نه اينكه واقعاً مقيد هست و ميشه رووش حساب كرد! البته از اين ازمايش روسياه بيرون اومد!! دختره هم قيدشو زد. بهترين كار رو كرد.
gilas
به خدا من عجله ای ندارم
تو یه سنی این فکرا میاد به سراغت و تا جوابشو پیدا نکنی نمیتونی آروم باشی
خوب به نظر من دونستن علایق و سلیقه های مختلف باعث میشه فکرت باز بشه
برای همین گفتم یه تبادل نظر با هم بکنیم
تا برای یه سری سوالام جواب پیدا کنم شاید قدم بعدی پیدا کردن اون عشق باشه
خیلی لطف داری
و به انتخابی که خدا برام در نظر گرفته ایمان دارم چون واقعا دوستم داره و بهترینو برام می خواد
Kishe Mehr
زهر انار مگه میخواهیم پرتقال سیب زمینی بفروشیم که تبلیغات میکنیم!!!! باور کن از خودم پرسیدم مگه چی گفتم که شیرین اینطوری میگه و رفتم دوباره پستمو خوندم!!
ابسولوتلی
حدیث هست که با ازدواج نیمی از ایمان انسان کامل میشه و مابقیش رو هم باید بعدش بدست بیاره.
با نظر ماهی گل گلی کاملا موافقم چون زیر این سن و سال اکثریت جوانها امکاناتی مثل شغل و مسکن و... ندارند اگر ازدواج کنند پس از چند صباحی نارضایتی طرفین بخصوص دختر رو در پی داره. علاوه بر این زیر سن 27 بخصوص اکثر پسرها با میل شدید جنسی مواجهند و ممکنه زود و ناخردانه تصمیم بگیرند که این میشه که متاسفانه شمار طلاق میره بالا. علاوه بر این یکی دیگه از مشکلات ازدواج زیر سن 27 اینه که هر دو جنس اطلاع کافی از جنس مقابل و سلایق و علایق و... ندارند و اگر ازدواج کنند با مشکل مواجه می شوند. زیر این سن دختر و پسرها با داشتن دوست دختر و دوست پسر این موارد رو می فهمند. هر چند بدون داشتن این نوع دوستی هم این امر امکان پذیر هست. مثل خواندن مطالب علمی و سایت نوشته ها و نوشته های کاربران و دانشگاه و اقوام و اشنایان و دوستان و سایربستگان که از راههای دور و نزدیک تشریف آورده اند
Life Dream
منم كه نگفتم عجله داري آبجي آلبالويي
gilas
من توضیح لازمات دادم کلی
ایشالا
حرفات خیلی عالی بود
maryamlondon1
این که چرا ازدواج کردی یا چرا می خوای ازدواج بکنی ؟
تو ازدواج قرار چه چیزی رو بدست بیاری اصلا هدفت از ازدواج چی بوده یا چی هست ؟؟
من یادم رفت برا چی ازدواج کردم
Kishe Mehr
shaparak64
حتی حال ندارم این امینو بزنمش
نمايش يا پنهان متن
خوابم میادgilas
مریم گلم الان چی ؟
اگه شماره هات نخوان ازدواج کنن با چه دلیلی بهوشون میگی ازدواج کنن ؟
بهونه
دیااکو
خوب نکن، این دیگه داد و هوار نداره.
gilas
فقط منتظر حرف تو بودم
حورا
به هر حال با هم ازدواج میکنن قبل از ازدواج هر کدوم جداگانه استخاره میکنن برای آقا پسر خیلی خوب جواب میده برای دوست مامانم بد. و واقعا هم همینطور شد مرد واقعا در کنار این خانم زندگی... کرد ولی دوست مامانم هر لحظه با تصویر مرگ غرور و آرزوهاش مواجه بود
باور کنید کمتر از 8 ماه خانمه متوجه اشتباهش میشه ولی تا الان ادامه دادن ومدتیه صبر دوست مامانم از لبریز و تموم شدن هم گذشته و بیمار شده ...
خیلی از تجربیاتش برای من تعریف میکنه ازینکه چطور کور و کر احساسش شده بود .یه بار ازش پرسیدم چرا دقت نکردین و...قسم میخورد میگفت رفتارها و عیباش میدیدم ولی از بس دوسش داشتم برام مهم نبود فقط آرزو داشتم باهاش زیر یه سقف زندگی کنم .
آخه پس چیکار کنیم علاقه قبل از ازدواج یا بعد ؟هنوز عقل و منطقم درگیر این قبل یا بعد هست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→