ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Life Dream
آخي...
حالا برو استراحت كن، مگه دكي بهت نگفته نبايد به خودت فشار بياري
نخبه
maryamlondon1
فدات شم مامان مریم از آقاتون هم خیلی تشکر کن خوب معلومه شوهر زن خوبی مثل شما باید یه مرد نمونه و بی مانند باشه ایشالا دوری هم رو هیچوقت نبینید و همیشه عاشقونه مثل همیشه کنار هم از زندگی لذت ببرید
گریه خوشحالی اشکالی نداره ولی فقط همین یه بار ها جوون من اون چشمای مهربونت رو به خاطر من خیس نکن من اینهمه ارزش ندارم مامان مریم من خاک ای همتونم
اختیار داری ارسام جان به قول گیلاس داره ذوق مرگم میاد از خوشحالی
hadi04
خفه نشید تو و شیرین نمیتونم بخندم
ولی شرمنده جنس فقط به شخص صاحبش تحویل میشه کس دیگه ای هم قبول نیست حتی با ارائه مدارک معتبر
Life Dream,
ممنون داداش مازیار خدایی دو بار رفتم ولی دوباره اومدم خونه چشمم به این کامپیوتره میفته بوف بوفی جلوم رژه میره دوباره میام میشینم پاش الان یواش یواش دارم خودم رو راضی میکنم اگه دوباره
hadi04
قربونت برم مامان مریمم الان میخوام برم فاطمه داره میکشتم همش میگه پاشو مردی پای این سیستم
بیماری خوب میشه مامان ببین از من بدتر هم بود خوب شدم
Kishe Mehr
قربونت برم گلوووووووو
کاکو شرمنده میخواستم بیام بوشهر پیشت نشد
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
کی میای مشهد آبدارچی؟اینم که دیگه توضیحی ندارم براش
نمایش یا پنهان متن
فرمانده کل کائنات است حسینمعنای نماز و صلوات است حسین
ای آنکه برات کربلا می خواهی
در دست کرامتش برات است حسین
نامش به زبان به چه گوارا باشد
در کام چو مزه ی نبات است حسین
خضر از دو لب عشقِ حسین مِی می زد
والله قسم آب حیات است حسین
غم می خوری از مشکل خویش ای انسان
والله کلید مشکلات است حسین
ذرات جهان ذکر حسین می گویند
زیر ید او کل کُرات است حسین
کن گریه ز داغ و الم و درد حسین
لب تشنه ی در پیش فرات است حسین
گر از گنه خویش شدی خسته بدان
نورانیت هر ظلمات است حسین
رو سوی خیام و هیئات آور دل
ذکر همه ی این هیئات است حسین
در وقت وفاتت که رسد بر دادت
والله که کشتی نجات است حسین
گر مهدی ز انفاس خودش نفحه زند
ذکر همه ی این نفحات است حسین
یک عمر حسین گفته ام ان شاء الله
ذکر لب من وقت وفات است حسین
ای مدعی عشق حسین این را دان
عامل به نماز و به زکات است حسین
نمایش یا پنهان متن
سروده جعفر ابوالفتحیgilas
نخند عزیزم خیلی جدی گفتم
باشه به خودم تحویل بده اما من هیچ تضمینی برای بعدش ندارم
baron jon
ایشالا همیشه سلامت باشین در کنار خانواده
Life Dream
آخه حرفاي دكيشو گوش نميده
آفرين پسر خوب برو لالا، تا دو سه روز ديگه نبينم اين دوروبرا پيدات بشه، خوب خوب شدي بعد بيا!
mati
مازیار کجایی بیا ببین دلت بسوزه بلاخره کار خودمو کردم
hadi04
زنده باشی عمو ممنونم ازت ایشالا همیشه سالم و سلامت و سرحال باشی
امروز بالاخره حرف زدم ولی نه زیاد بلند ولی خوب بعد از سه چهار روز شکستن سکوت برام خیلی شیرین بود
مادرم یه چیزی گفت که اشکم درومد وقتی حرف زدم بهم گفت یادم به بچگیات افتاد که تازه شروع به حرف زدن کردی الان همون قدر برام شیرینه خدا رو شکر که دوباره خدا تو رو بهم داد نمیدونی چقدر گریه کردیم با هم
خدایا همه ی مادرها رو برای فرزنداشون نگهدار
Life Dream
مازیار کجایی بیا ببین دلت بسوزه بلاخره کار خودمو کردم 470
آخرش كار خودتو كردي!
آخي...
الهي سايشون هميشه بالاسرت باشه و خدا به مادرتون طول عمر باعزت بده
نمایش یا پنهان متن
ماهی
آرسام جیگرمو پاره کردی
وای آرسام ! من می دونم مادرت چی کشیدن
الهی که خدا تو رو برای اون نگه داره..من می دونم که چقدر سخته جیگر گوشه ی آدم توی بستر بیماری باشه
تو باید به خاطر اشکای مادرت هم که شده خوب خوب شی..نباید کوتاه بیای.نباید نا امید شی
hadi04
الهي سايشون هميشه بالاسرت باشه و خدا به مادرتون طول عمر باعزت بده
وای آرسام ! من می دونم مادرت چی کشیدن این اشکا خیلی پاک تر از اونیه که بتونی تصورشو بکنی...خدایا یه لحظه خودمو گذاشتم جای ایشون...
مادرم برای من خیلی مقدسه خیلی
پدرم رو هم خیلی دوست دارم لحظه ای طاقت اشک ریختنشون رو ندارم ولی در برابر اشکای مادرم توان ندارم بلافاصله اشک من هم در میاد همیشه از خدا میخوام و خواستم هیچوقت نبودشون رو نبینم
Life Dream
نخند بچه! تو لان بخيه نداري، گرمي نميفهمي!! زود برو دكتر
پدرم رو هم خیلی دوست دارم لحظه ای طاقت اشک ریختنشون رو ندارم ولی در برابر اشکای مادرم توان ندارم بلافاصله اشک من هم در میاد همیشه از خدا میخوام و خواستم هیچوقت نبودشون رو نبینم
حالا كه يواش يواش داره بر تعداد اضافه ميشه، الهي كه خدا سايه همه افراد خانوادتو كلاً بالا سرت نگه داره، سايه خانواده همسرت هم روو سرت، ببخش منظورم بالا سرت نگه داره ايشالله، هميشه در شادي باشيد
بهونه
maryamlondon1
بیماری خوب میشه مامان ببین از من بدتر هم بود خوب شدم البته اونجا جنس خوب هم هست ما از چینی هاش استفاده نمیکنیم که مریض نشیم بعدش هم قرار بود کاکو محمود پولتون رو پس بده میخوایم شوهرتون رو به عنوان مهمان افتخاری با خودمون ببریم ایشون پست مشاوره فرماندهی رو به عهده گرفتن الان پست حساسیه نمیشه کاریش کرد باید بیاد
وای خدا بگم چکارت نکنه ارسام مردم از خنده
نمایش یا پنهان متن
امروز چطوری ارسام جان بهتری؟؟؟
carlos
خيلي خوشحاليم
malakeh
نمایش یا پنهان متن
شرمنده كه دير اومدم..چند بار اومدم سايت اما صفحه شخصيتون برام باز نمي شد.خيلي از شنيدن خبر سلامتيتون خوشحال شدم.اميدوارم هر چه زودتر بهبودي كامل پيدا كنيد.آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→