ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mati
خوش خبر باشی داداشی
بیاد پرتش کنیم بالا
خوب چیه مگه خودم بهش قول داده بودم که میره دکتر خوبش میکنه
Life Dream
خوب چیه مگه خودم بهش قول داده بودم که میره دکتر خوبش میکنه 1092 وقتی برگرده پرتش میکنیم هوا 824
شما تا ارسامو نتركوني ولكن نيستي!
آرسام اومدي خونه نزاري كسي بفهمه بخصوص اين دكي ژنتيك خيلي خطرناكه!
Aramesh
الهی آرامش فدات شه
ژنرال
hadi04
بچه ها همه چی تموم شد تموم شد
درد دارم گاهی هم تنفسم به شماره میفته البته دکتر گفت تا یک هفته عادیه و تا فردا نباید حرف بزنم چون تارهای صوتی اسیب دیدن به خاطر 4 ماه سرفه ولی از فردا میتونم حرف بزنم
سرفه هام به حداقل رسیده دوباره تونستم راحت نفس بکشم درد دارم ولی به خاطر عمله دیگه ولی به زودی اون هم خوب میشه
نمیدونم چطوری میتونم خوبی هاتون رو جبران کنم نام کدوم یکیتون رو بیارم ؟
دست کدوم یکیتون رو ببوسم
کدومتون رو توی آغوش بگیرم و ببوسم؟همتون جون من هستید الان که پستها رو خوندم گریه ام گرفته شما همه زندگی من هستید شما همه داشته من هستید شما بهترینهای من هستید
باور کنید پیامهاتون از پیامهای همکارهام بیشتر بود همینطور که پدر و مادرم پشت در اتاق عمل دلشون شور میزد شما هم اینجا برام دعا میکردید خدا همتون رو بی بلا بذاره ایشالا همتون روی بیمارستان رو نبینید همیشه سالم باشید
باور کنید وقت عمل دعاهاتون رو با تموم وجودم حس میکردم همتون کنارم بودید
دیگه نمیتونم بنویسم فقط
از مژده به خاطر این مدت که واقعا اذیت شد پوزش میخوام و به خاطر همه خوبی ها یه تشکر سفارشی دارم
از مازیار گیلاس بهروز دلشاد علی کارلوس مهدی هاچو مجی کاکوووو محمود عزیزم نخبه شیرین ننه فندق مرجان مهربونم امین عزیزم جلال نفسم برادر خوبم آرش جان نفس خودم علی 41 محسن گل برادر ژنرال میرزا زاده ،آرامش همیشگی سایت ،ترگل مهربون و بهتر از جونم و مستانه عزیز که دورادور هوای ما رو داشت ساناز گل که دلش هم به لطافت سیبه ،ماهی گلی گلم و همه دوستای گلم که مستقیم و غیر مستقیم جویای حال ما بودن کمال تشکر رو دارم امیدوارم روز ی برسه که بتونم خوبیهاتون رو جبران کنم می دونم که شدنی نیست ولی به هر آرزو بر جوانان عیب نیست
و اما:
مامان مریمم
هنوز وقتی بهت فکر میکنم گریه میکنم
بیا ببین بیا ببین سالم برگشتم پیشت دیدی هیچی نبود به امید خدا به زودی خوبه خوب میشم تو هم قول بده دیگه گریه نکنی مامان مریم
الهی فدات شم
در پایان از همتون به خاطر این مدت که باعث دل مشغولیتون شدم پوزش میخوام و حلالیت میطلبم
همیشه سالم و سلامت باشید دست خدا پشت و پناه همتون
بهونه
هادی جان قابلی نداشت کاکو عزیز دو سه بار میخواستم شمارت از بچه ها بگیرم بهت زنگ بزنم گفتم شاید نتونم حرف بزنم باهات ناراحت شی
خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی خبر مرخصیتو شنیدم
امیدوارم از این دردهای عمل هم رهایی پیدا کنی و دوباره به این زندگی قشنگت برگردی و بیای تهران برا قرار
دلشاد
آخدا هزاران بار شکرت
نخبه
لطفا منو هم ببوس هم در اغوش بگیر
خوشحالم که حالت خوب شده و تا یه مدت دیگه کاملا خوب میشی.. مراقب خودت باش
hadi04
تو هم فقط برو بگرد و کشف کنها حالا ما یه بار احساساتی شدیم برو جک بساز باهاش گفتم نمیتونم بخندم
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
hadi04
حالا چرا آرایشگاه؟
دلشاد
من من من
ژنرال
خوش اومدی
خدارو شکر که همه چیز خوب پیش رفت . . .
خوشحالم که دوباره برگشتی پیشمون
maryamlondon1
هنوز وقتی بهت فکر میکنم گریه میکنم
بیا ببین بیا ببین سالم برگشتم پیشت دیدی هیچی نبود به امید خدا به زودی خوبه خوب میشم تو هم قول بده دیگه گریه نکنی مامان مریم
الهی فدات شم
ارسام من شدم عین مادر بزرگا اول از همه وقتی وارد سایت میشم اول به خونه ات سر میزنم وقتی پست بچه هارا میخونم اشکم بی اختیار سرازیر میشه
بهونه
اتاق ماساژ هم خوبه ها
ماهی
من مطمئن بودم که تو قوی تر از اونی هستی که در مقابل مریضی کمرتو خم کنی...
داداش آرسامم ایشاله این دردا هم میره..مامانم میگه درد مثل کوه می آد مثل کاه میره
حورا
خیلی شیرینه وقتی خدا صدامونو میشنوه و آرزومونو بر آورده میکنه ...خیلی شکر که خطر رفع شد احساسات همه بچه ها و نگرانیهاشون خیلی قشنگ بود ...مامان مریم و مژده جون که دیگه............. جای خود دارن .
ایشاله سایه تون بالای سر همسرمحترم و یاسی کوچولو باشه و همگی با شادی اینجا دور هم باشیم
bijjan
hadi04
فدات شم مامان مریم از آقاتون هم خیلی تشکر کن خوب معلومه شوهر زن خوبی مثل شما باید یه مرد نمونه و بی مانند باشه ایشالا دوری هم رو هیچوقت نبینید و همیشه عاشقونه مثل همیشه کنار هم از زندگی لذت ببرید
گریه خوشحالی اشکالی نداره ولی فقط همین یه بار ها جوون من اون چشمای مهربونت رو به خاطر من خیس نکن من اینهمه ارزش ندارم مامان مریم من خاک ای همتونم
من مطمئن بودم که تو قوی تر از اونی هستی که در مقابل مریضی کمرتو خم کنی...
داداش آرسامم ایشاله این دردا هم میره..مامانم میگه درد مثل کوه می آد مثل کاه میره
فدات شم آبجی مهربونم بله خدا کمکم کرد و دعای خیر شما دوستان من پیروز شدم چون نها نبودم فقط به خاطر همین
مادر درست میگن درد واقعا مثل کوهه ولی سبکیه بعدش مثل کاهه
هیچوقت توقع نداشتم امروز رو ببینم خدایا شکرت
حورا,
ممنون حورا جان ممنون که من رو قابل دعاهاتون دونستید
درسته ما خیلی کوچکیم ولی فراموش نکنیم خدای بزرگی داریم
bijjan,
ممنون بیژن جان شما از اولش هم مثل بقیه برای ما عزیز بودی و خواهی بود ممنونم از شما که من کمترین رو قابل دعاهات دونستی
gilas
فقط ذوق مرگیم میاد الان
نمایش یا پنهان متن
آهااان راستی سهمیه بوس و بغل منو بزار کنار بابا بچه ها میاد میگیرهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→