₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• mati

واااااااااااااااااااااااااای آخ جونمی جون 243 262 271 296 310 256 265 470 1026 1244 979
    خوش خبر باشی داداشی 1014 1153
    بیاد پرتش کنیم بالا 337 آرسام آرسام
    خوب چیه مگه خودم بهش قول داده بودم که میره دکتر خوبش میکنه 1092 وقتی برگرده پرتش میکنیم هوا 824

1 سپاس: hadi04

• Life Dream

نقل قول: mati
    بیاد پرتش کنیم بالا 337 آرسام آرسام
    خوب چیه مگه خودم بهش قول داده بودم که میره دکتر خوبش میکنه 1092 وقتی برگرده پرتش میکنیم هوا 824

شما تا ارسامو نتركوني ولكن نيستي! :83: .
    آرسام اومدي خونه نزاري كسي بفهمه بخصوص اين دكي ژنتيك خيلي خطرناكه! :83:

• Aramesh

آرســــــام موزیسین پس کی میایی 876
    الهی آرامش فدات شه :6: خوشحالم که بهتری :8: :8: :8: زودتر خوب شی داداشم
    786 786 786

• hadi04

خدا رو شکر ببخشید به سختی روی صندلی نشستم خواستم بیام حضورم رو توی سایت به هم برسانم تا از نگرانی در بیاید
    بچه ها همه چی تموم شد تموم شد
    درد دارم گاهی هم تنفسم به شماره میفته البته دکتر گفت تا یک هفته عادیه و تا فردا نباید حرف بزنم چون تارهای صوتی اسیب دیدن به خاطر 4 ماه سرفه ولی از فردا میتونم حرف بزنم
    سرفه هام به حداقل رسیده دوباره تونستم راحت نفس بکشم درد دارم ولی به خاطر عمله دیگه ولی به زودی اون هم خوب میشه
    نمیدونم چطوری میتونم خوبی هاتون رو جبران کنم نام کدوم یکیتون رو بیارم ؟
    دست کدوم یکیتون رو ببوسم
    کدومتون رو توی آغوش بگیرم و ببوسم؟همتون جون من هستید الان که پستها رو خوندم گریه ام گرفته شما همه زندگی من هستید شما همه داشته من هستید شما بهترینهای من هستید
    باور کنید پیامهاتون از پیامهای همکارهام بیشتر بود همینطور که پدر و مادرم پشت در اتاق عمل دلشون شور میزد شما هم اینجا برام دعا میکردید خدا همتون رو بی بلا بذاره ایشالا همتون روی بیمارستان رو نبینید همیشه سالم باشید
    باور کنید وقت عمل دعاهاتون رو با تموم وجودم حس میکردم همتون کنارم بودید
    دیگه نمیتونم بنویسم فقط
    از مژده به خاطر این مدت که واقعا اذیت شد پوزش میخوام و به خاطر همه خوبی ها یه تشکر سفارشی دارم
    از مازیار گیلاس بهروز دلشاد علی کارلوس مهدی هاچو مجی کاکوووو محمود عزیزم نخبه شیرین ننه فندق مرجان مهربونم امین عزیزم جلال نفسم برادر خوبم آرش جان نفس خودم علی 41 محسن گل برادر ژنرال میرزا زاده ،آرامش همیشگی سایت ،ترگل مهربون و بهتر از جونم و مستانه عزیز که دورادور هوای ما رو داشت ساناز گل که دلش هم به لطافت سیبه ،ماهی گلی گلم و همه دوستای گلم که مستقیم و غیر مستقیم جویای حال ما بودن کمال تشکر رو دارم امیدوارم روز ی برسه که بتونم خوبیهاتون رو جبران کنم می دونم که شدنی نیست ولی به هر آرزو بر جوانان عیب نیست
    و اما:
    مامان مریمم :79: هنوز صدای گریه هات توی گوشمه
    هنوز وقتی بهت فکر میکنم گریه میکنم
    بیا ببین بیا ببین سالم برگشتم پیشت دیدی هیچی نبود به امید خدا به زودی خوبه خوب میشم تو هم قول بده دیگه گریه نکنی مامان مریم
    الهی فدات شم
    در پایان از همتون به خاطر این مدت که باعث دل مشغولیتون شدم پوزش میخوام و حلالیت میطلبم
    همیشه سالم و سلامت باشید دست خدا پشت و پناه همتون :46:

• بهونه

hadi04,
    هادی جان قابلی نداشت کاکو عزیز دو سه بار میخواستم شمارت از بچه ها بگیرم بهت زنگ بزنم گفتم شاید نتونم حرف بزنم باهات ناراحت شی
    خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی خبر مرخصیتو شنیدم :8:
    امیدوارم از این دردهای عمل هم رهایی پیدا کنی و دوباره به این زندگی قشنگت برگردی و بیای تهران برا قرار :4:

• دلشاد

وااااااای ببین کی اومده داداش آرسام خیلی دوست دارم انشالله بزودی سلامتی کاملتو بدست میاری فقط حواست باشه سرما نخوری :6:
    آخدا هزاران بار شکرت :58:

• نخبه

نقل قول: hadi04
    کدومتون رو توی آغوش بگیرم و ببوسم؟

لطفا منو هم ببوس هم در اغوش بگیر:23:

خوشحالم که حالت خوب شده و تا یه مدت دیگه کاملا خوب میشی.. مراقب خودت باش

• hadi04

نقل قول: نخبه
    لطفا منو هم ببوس هم در اغوش بگیر

تو هم فقط برو بگرد و کشف کنها حالا ما یه بار احساساتی شدیم برو جک بساز باهاش گفتم نمیتونم بخندم 242 حالا که اینطوری شد همه رو میبوسم غیر از تو 804
    نمایش یا پنهان متن786

• mz56mz

كاكو گلو دارى مياى لهستان ارايشگاه نرو بيا اينجا ارايشگاهت با خودم :4: در ضمن همه چيز رديف رديفه زود بيا :8:

• hadi04

نقل قول: mz56mz
    كاكو گلو دارى مياى لهستان ارايشگاه نرو بيا اينجا ارايشگاهت با خودم در ضمن همه چيز رديف رديفه زود بيا

حالا چرا آرایشگاه؟ :4: نمیشه اونجا بریم سونا؟ :86:

• دلشاد

کدومتون رو توی آغوش بگیرم و ببوسم؟

من من من 786 786 786 1153

• ژنرال

hadi04,
    خوش اومدی :46:

خدارو شکر که همه چیز خوب پیش رفت . . .

خوشحالم که دوباره برگشتی پیشمون :77:

• maryamlondon1

مامان مریمم هنوز صدای گریه هات توی گوشمه
    هنوز وقتی بهت فکر میکنم گریه میکنم
    بیا ببین بیا ببین سالم برگشتم پیشت دیدی هیچی نبود به امید خدا به زودی خوبه خوب میشم تو هم قول بده دیگه گریه نکنی مامان مریم
    الهی فدات شم

ارسام من شدم عین مادر بزرگا اول از همه وقتی وارد سایت میشم اول به خونه ات سر میزنم وقتی پست بچه هارا میخونم اشکم بی اختیار سرازیر میشه :2: باور کن به خدا قسم هر روز که شوهرم از سر کارش زنگ میزنه خونه اول حال شمارا میپرسه وکلی براتون دعا میکنه .امروز ظهر هم زنگ زد طبق معمول گفت حال پسره چطوره ؟خبری نشد ؟:2: .من هم حواسم نبود گفتم کدام پسره :10: عصبانی شد وگفت همون پسره که یک دختر کوچلو داره ومریضه :4: بهش گفتم اهاااا یکی از بچه ها گفت حالش خوبه امروز مرخص میشه خیلی خوشحال شد وباز براتون دعا کردن :1: الان که پستت خوندم برا اخرین بار بهتون قول میدم فقط این بار گریه کنم البته گریه خوشحالی به خاطر سلامتیت وخوندن پستت .ارسام جان قوی باش خدا را شکر غول سرطان شکست دادی .انشالله به زودی زود شاهد شوخی وخندهات تو سایت باشیم . انشالله چند روز دیگه بهات تماس میگیرم الان میترسم بهت فشار بیاد :1:

• بهونه

حالا چرا آرایشگاه؟ نمیشه اونجا بریم سونا؟

اتاق ماساژ هم خوبه ها :4:

• ماهی

آرسام جان ..خیلی برات خوشحالم ... 243 243 243
    من مطمئن بودم که تو قوی تر از اونی هستی که در مقابل مریضی کمرتو خم کنی... :79:
    داداش آرسامم ایشاله این دردا هم میره..مامانم میگه درد مثل کوه می آد مثل کاه میره :1:

• حورا

:79: :79:
    خیلی شیرینه وقتی خدا صدامونو میشنوه و آرزومونو بر آورده میکنه ...خیلی شکر که خطر رفع شد احساسات همه بچه ها و نگرانیهاشون خیلی قشنگ بود ...مامان مریم و مژده جون که دیگه............. جای خود دارن .
    ایشاله سایه تون بالای سر همسرمحترم و یاسی کوچولو باشه و همگی با شادی اینجا دور هم باشیم :48:
    :46: :46:

• bijjan

آرسام جان خیلی خوشحالم که بهتری اینجا همه خیلی نگرانت بودن خدارو بارها شاکرم خیلی همه دوست دارن منم همینطور هم من ولی هیچوقت فکر نمیکردم اعضای اینقدر با هم صمیمی و نزدیک باشن واقعا جا خوردم خدا به همتون خیلی خوبین قدر همو بدونین دوست دارم به عنوانه یه عضو کوچیک از خود تون بدونین :8:

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    ارسام من شدم عین مادر بزرگا اول از همه وقتی وارد سایت میشم اول به خونه ات سر میزنم وقتی پست بچه هارا میخونم اشکم بی اختیار سرازیر میشه باور کن به خدا قسم هر روز که شوهرم از سر کارش زنگ میزنه خونه اول حال شمارا میپرسه وکلی براتون دعا میکنه .امروز ظهر هم زنگ زد طبق معمول گفت حال پسره چطوره ؟خبری نشد ؟ .من هم حواسم نبود گفتم کدام پسره عصبانی شد وگفت همون پسره که یک دختر کوچلو داره ومریضه بهش گفتم اهاااا یکی از بچه ها گفت حالش خوبه امروز مرخص میشه خیلی خوشحال شد وباز براتون دعا کردن الان که پستت خوندم برا اخرین بار بهتون قول میدم فقط این بار گریه کنم البته گریه خوشحالی به خاطر سلامتیت وخوندن پستت .ارسام جان قوی باش خدا را شکر غول سرطان شکست دادی .انشالله به زودی زود شاهد شوخی وخندهات تو سایت باشیم . انشالله چند روز دیگه بهات تماس میگیرم الان میترسم بهت فشار بیاد

فدات شم مامان مریم از آقاتون هم خیلی تشکر کن خوب معلومه شوهر زن خوبی مثل شما باید یه مرد نمونه و بی مانند باشه ایشالا دوری هم رو هیچوقت نبینید و همیشه عاشقونه مثل همیشه کنار هم از زندگی لذت ببرید
    گریه خوشحالی اشکالی نداره ولی فقط همین یه بار ها جوون من اون چشمای مهربونت رو به خاطر من خیس نکن من اینهمه ارزش ندارم مامان مریم من خاک ای همتونم :6:
    نقل قول: ماهی
    آرسام جان ..خیلی برات خوشحالم ...
    من مطمئن بودم که تو قوی تر از اونی هستی که در مقابل مریضی کمرتو خم کنی...
    داداش آرسامم ایشاله این دردا هم میره..مامانم میگه درد مثل کوه می آد مثل کاه میره

فدات شم آبجی مهربونم بله خدا کمکم کرد و دعای خیر شما دوستان من پیروز شدم چون نها نبودم فقط به خاطر همین
    مادر درست میگن درد واقعا مثل کوهه ولی سبکیه بعدش مثل کاهه
    هیچوقت توقع نداشتم امروز رو ببینم خدایا شکرت :79:
    حورا,
    ممنون حورا جان ممنون که من رو قابل دعاهاتون دونستید
    درسته ما خیلی کوچکیم ولی فراموش نکنیم خدای بزرگی داریم :48:
    bijjan,
    ممنون بیژن جان شما از اولش هم مثل بقیه برای ما عزیز بودی و خواهی بود ممنونم از شما که من کمترین رو قابل دعاهات دونستی :46:

• gilas

حرفم نمیاد :100:

فقط ذوق مرگیم میاد الان :93:

نمایش یا پنهان متنآهااان راستی سهمیه بوس و بغل منو بزار کنار بابا بچه ها میاد میگیره :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: