ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
گفتم امروز بیام حالتو بپرسم
maryamlondon1
mojde
چکاوک
Ahora Quien
مخلوط کن
ali41
ali0073
مثله این دسته گل گلی
hadi04
گفتم امروز بیام حالتو بپرسم
قدمت به روی چشمم آبجی ماهی چرا نتونستی ببینی ؟ خواب که باشه درارو که دیگه قفل نمیکنیم روی دخملم
خوبم خدا رو شکر ممنون که به یادم بودین
ای بابا خوبم به خدا رفته بودم یه مسافرت کوچولو واسه کارم دنبال انتقالیم البته کارم جور نشد بادی یه فکر دیگه ای کنم ناراحت نباشید خیلی خوبم به خدا تازه از قشم اومدم رفته بودم اونجا البته یه دوباری حالم بد شد ولی استراحت کردم خوب شدم نگران نباشید خوبه خوبم
نوش جونت دختر آریایی
فدای تو مسقطی لاری
خوبم داداش علی خدا رو شکر زیر سایه اتونم همین دور و ورا
فدای شما علی آقا شما هم خیلی گلی ضمنا از آشناییتون خوشبختم ایشالا دوستای خوبی واسه هم باشیم داداش
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
farzane
ببخشید دیر آمدم ولی الان با پر از صداقتو صمیمیتو دوستی آمدم بگم عااااااااااااااااااااااااالی و بی نظیر بود
واقعا لذت بردم انشاالله هزاران هزاران سال کنار خانوادت و ما و اینجا تو این خونه ی زیبات شادو سلاااااااااااااااااااااامت و موفق باشی
farzane
hadi04
farzane,
ممنون از هر دوتاییتون خیلی خوش اومدید ببخشید یه مدت نبودم رفته بودم شیراز دیداری تازه کنم اومدم البته کلی هم اینور و اونور بودیم دیگه از اینترنت مرخصی گرفته بودم
kamal313
دلشاد
farzane
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
sib
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
malakeh
بچه مثبت
جاودان بخت و نیکنامیتان
سال نو، سال شادکامیتان
زندگیتان قرین شهد و گلاب