₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• Kishe Mehr

بازم سلام کاکو :11: اولا که بازم خدا رو شکر که تونستی حرف بزنی :48: دوما جواب پست قبلیم رو نمیدی؟ :2: سوما ما خیلی چاکریم :6: یازدهمن نمیوی شیراز زیارتت کنیم گلو؟ :11:
    1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: بهونه
    اومدم حالتو بپرسم کاکو هادی خوبی خوشی سلامتی؟

نقل قول: maryamlondon1
    امروز چطوری ارسام جان بهتری؟؟؟

خدا رو شکر امشب خیلی درد دارم نمیدونم چیکار کنم هر چی مسکن میخورم اثر نداره همه خوابیدن بیچاره ها خسته هستن دلم نمیاد بیدارشون کنم همینطوری مثل دیوونه ها دارم تو خونه راه میرم وای خدا
    نقل قول: carlos
    آرسام جان داداش با برگشتنت نشون دادي يك مَرد واقعي هستي . البته با چيزاي ديگه هم ميشه

وای علی فعلا از شدت درد دارم با کله راه میرم اصلا جنسیتم رو فراموش کردم :4:
    حرفت رو فراموش نکردم اونجایی که گفتی :مرد باش ،مردی که مرد نباشه مرد نیست :83:
    نقل قول: malakeh
    شرمنده كه دير اومدم..چند بار اومدم سايت اما صفحه شخصيتون برام باز نمي شد.خيلي از شنيدن خبر سلامتيتون خوشحال شدم.اميدوارم هر چه زودتر بهبودي كامل پيدا كنيد.

خواهش میکنم همینکه به فکرم بودین و من رو از دعاهاتون بی نصیب نذاشتین ممنونم ایشالا همیشه سلامت و پیروز باشید :46:

• carlos

نقل قول: hadi04
    حرفت رو فراموش نکردم اونجایی که گفتی :مرد باش ،مردی که مرد نباشه مرد نیست:83:

آويزه گوشت كن 427
    لحظه اي كه تو اتاق عمل ميري با خودت تكرار كن852
    نشون بده كه مَردي :4:

• maryamlondon1

خدا رو شکر امشب خیلی درد دارم نمیدونم چیکار کنم هر چی مسکن میخورم اثر نداره همه خوابیدن بیچاره ها خسته هستن دلم نمیاد بیدارشون کنم همینطوری مثل دیوونه ها دارم تو خونه راه میرم وای خدا

طاقت بیار :17:

• مخلوط کن

کدومتون رو توی آغوش بگیرم و ببوسم؟

دستت درد نکنه قناری :12: ..همه رو در آغوش کشیدی که هیچ ..بوس هم که کردی ..اونم فدای سرت... :44: لااقل یه اسم خالی‌ هم از این همشیره میاوردی ... :44:

نمایش یا پنهان متنخوشحالم که خوبی‌ آرسام جان..مطمئن بودم خوب میشی‌ چون جوات‌ها همیشه مقاومن :4: ،من خودم ۳بار عمل شدم ولی‌ بخاطر همون خاصیت جواتی :83: هنوز حالم خوب.. :9: .ایشالا نذری هم که برای سلامتیت کرده بودم رو خودت بری ادا کنی‌.. :6:

• هاچو هاچو

جواب پست منم ندادی 677 آخ جون الان یه عالمه ازم معذرت خواهی میکنی :93: :93:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم میدونم هنوز داری دوران قناعت رو طی میکنی 453 پس جوابم ندادی بیخود میکنی جواب ندی 390 1153

• mati

زنده باشی عمو ممنونم ازت ایشالا همیشه سالم و سلامت و سرحال باشی

979
    امروز بالاخره حرف زدم ولی نه زیاد بلند ولی خوب بعد از سه چهار روز شکستن سکوت برام خیلی شیرین بود
    مادرم یه چیزی گفت که اشکم درومد وقتی حرف زدم بهم گفت یادم به بچگیات افتاد که تازه شروع به حرف زدن کردی الان همون قدر برام شیرینه خدا رو شکر که دوباره خدا تو رو بهم داد نمیدونی چقدر گریه کردیم با هم
    خدایا همه ی مادرها رو برای فرزنداشون نگهدار

:79:
    نقل قول: Life Dream
    آخرش كار خودتو كردي! آرسام بايد دوباره بخيه بزني! گفتم نزار متي كوشمولو بفهمه

:74:
    نقل قول: Life Dream
    نخند بچه! تو لان بخيه نداري، گرمي نميفهمي!! زود برو دكتر

:23: :23:

• maryamlondon1

نقل قول: هاچو هاچو
    دوران قناعت

:41:
    ارسام امروز حالت چطوره امروز نیاامدی سایت نگرانت شدیم :2:

• هاچو هاچو

دوران قناعت :41:

خب شوخی کردم دیگه مامان :4: نقاهت منظورم بود :56:

• maryamlondon1

نقل قول: هاچو هاچو
    نقاهت منظورم بود

الکی نگو242 برو ده بار از روش بنویس نقاهت نقاهت نننننننننننننننن ...
    نمایش یا پنهان متن :10:

ارسام جان امروز چطوری بهتر نشدی :2:

• هاچو هاچو

الکی نگو برو ده بار از روش بنویس نقاهت نقاهت نننننننننننننننن ...

نه باور کن مامان الکی نگفتم 391 باشه مینویسم 1228 نمیشه 5 بار بنویسم حالا 668

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    بازم سلام کاکو اولا که بازم خدا رو شکر که تونستی حرف بزنی دوما جواب پست قبلیم رو نمیدی؟ سوما ما خیلی چاکریم یازدهمن نمیوی شیراز زیارتت کنیم گلو؟

ببخشید کاکو مجی ندیدم شرمنده واللو حالوم خیلی خوب نیست تازه خانوم داره میره سر کار حالو ایشالاللو اگه اومدم خبرت میکنم تا ببینیم هم دیگه رو :6:
    نقل قول: Gormesabzi
    دستت درد نکنه قناری ..همه رو در آغوش کشیدی که هیچ ..بوس هم که کردی ..اونم فدای سرت... لااقل یه اسم خالی‌ هم از این همشیره میاوردی ...

وای ببخش لیلا جون یادم نبود البته سهمیه شما دست نخورده محفوظه :10:
    نقل قول: Gormesabzi
    خوشحالم که خوبی‌ آرسام جان..مطمئن بودم خوب میشی‌ چون جوات‌ها همیشه مقاومن ،من خودم ۳بار عمل شدم ولی‌ بخاطر همون خاصیت جواتی هنوز حالم خوب.. .ایشالا نذری هم که برای سلامتیت کرده بودم رو خودت بری ادا کنی‌..

وای راضی به زحمتتون نبودیم لیلا جون یه دفعه تو خرج نیفتی :23: میگم حالا چی نذر کرده بودی بریم ادا کنیم؟
    هاچو هاچو,
    باز جواب نمیدم توی دوره قناعتم :86:
    ارسام امروز حالت چطوره امروز نیاامدی سایت نگرانت شدیم

قربون مامان مریم گلم برم نگران نباش گفتم یه مدت استراحت کنم خدا رو شکر امروز خیلی حالم بهتره

• Kishe Mehr

ببخشید کاکو مجی ندیدم شرمنده واللو حالوم خیلی خوب نیست تازه خانوم داره میره سر کار حالو ایشالاللو اگه اومدم خبرت میکنم تا ببینیم هم دیگه رو :6:

:11: جیگرتو کاکووووو :6: شوخی کردم همین که خبر خوشحال کننده ازت بشنفیم واسم کافیه گلو :6:

• hadi04

جیگرتو کاکووووو شوخی کردم همین که خبر خوشحال کننده ازت بشنفیم واسم کافیه گلو

الهی من فدای تو بشم گلوووووو بیو تو بغل کاکات :6:

• maryamlondon1

قربون مامان مریم گلم برم نگران نباش گفتم یه مدت استراحت کنم خدا رو شکر امروز خیلی حالم بهتره

خدا را شکر انشالله بهتر وبهتر میشی :48: دیروز هر چه تماس گرفتم موبایلت زنگ نمیخورد :2:

• hadi04

خدا را شکر انشالله بهتر وبهتر میشی دیروز هر چه تماس گرفتم موبایلت زنگ نمیخورد

قربونت برم مامانی من هم الان هر چی تلاش کردم نمیشه البته مدتیه خطوط اینجا به هم ریخته فکر کنم واسه اون باشه دیروز با اکثر دوستان تماس گرفتم خواستم با شما هم تماس بگیرم ولی نشد :2: آخه صدام خیلی خوب بود حال میداد وقتی حرف میزدم :4:

• Kishe Mehr

الهی من فدای تو بشم گلوووووو بیو تو بغل کاکات :6:

خدا نکنه گلوووووووووووووووو :11: بیو بغلوممممممممم :6: ایشالله که بزودی حال و هوات بیتر بشه بیوی دویی یاسی گلورَ م بیاری زیارتتون کنم :6:

نمایش یا پنهان متنبابت اون جریان نت هم شرمنده گلو حواس که نمیذارن واسه ادم :4:

• hadi04

بابت اون جریان نت هم شرمنده گلو حواس که نمیذارن واسه ادم

نه عامو شوخی کِردم قناری راستی نیگا کِردم کلی چیزا اومد تو دستوم حالو آوردم بدمشون دستت :4: :23:

• Kishe Mehr

نه عامو شوخی کِردم قناری راستی نیگا کِردم کلی چیزا اومد تو دستوم حالو آوردم بدمشون دستت :4: :23:

قربونت گلو منم شوخی کـِـردما :6: ها کاکو فعلا تو دستت نگهشون دار بعد بده دست صاحابش :4: :23: :4: اگرم جنسش خعلیییی خوب بود و قیمتشم مناسب حساب میکرد بیار اینجو مشتری میشیم :4:

• hadi04

ها کاکو فعلا تو دستت نگهشون دار بعد بده دست صاحابش اگرم جنسش خعلیییی خوب بود و قیمتشم مناسب حساب میکرد بیار اینجو مشتری میشیم

مجی تازه خوب شدم میترسم جوابتو بنویسم مورد غضب پروردگار قرار بگیرم بی خیال :4: :23: تازه اینجا زن و بچه هم رد میشه نمیشه :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: