ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mz56mz
واكنش همسران به رنگ مو خانمها
تهرانيا : عزيزم ماه بودى ماه تر شدى
اصفهانيا : خانم خرجش چند شدست
واما شيرازيها : ها آموووو سى قيافشششششش
آچار فرانسه
hadi04
قربونت برم آبجی ایشالا همینطوریه که میگی ایشالا خدا کمک میکنه
gilas
اااااااااااا گفتم به آرسام نگید
باشه میرم تو روزنامه آگاهی میدم
hadi04
عامو نفس ،جیگر ،قناری ، به قول ماهی پشنگه...
باشه میرم تو روزنامه آگاهی میدم
خبلا میلسه خانوم عزیز من نمیدونم زیاد وقت نداریا تا برگردم باید بابای بچه ها حی و حاضر اینجا باشه
هاچو هاچو
خوب شد گفتی چون اتفاقا پستشو سیو کردم اگر نمیگفتی میذاشتم اینجا
منتظرت هستم داداش گلم
gilas
ای بابا اگه من اون کلاغ رو پیدا کنم دونه دونه پرشاو میکنم
بزار به عمو محمود بگم یه گیس خوب داشت با DHL بفرسته دیگه ارژانسیه
hadi04
ما رو بگو با کی میخوایم بریم سیزده به در
آره دیگه با کاکو محمود هم میتونی هم فکری کنی در این زمینه خیلی میتونه کمکت کنه
چکاوک
ای خدا داداشیمو از تو میخوام وای الان دق میکنم خدا درست دست گذاشتی رو یکی که این همه عبادت میکنه خدا
داداشی تو بااااااااااااید خوب شی این یه دستوره من الان اعصاب مصاب و قلب و دل و اینا ندارم ها باید خوب شی
خدایاااااا کمکش کن التماست میکنم
hadi04
ای خدا داداشیمو از تو میخوام وای الان دق میکنم خدا درست دست گذاشتی رو یکی که این همه عبادت میکنه خدا
داداشی تو بااااااااااااید خوب شی این یه دستوره من الان اعصاب مصاب و قلب و دل و اینا ندارم ها باید خوب شی
خدایاااااا کمکش کن التماست میکنم
تو رو خدا آبجی چیزی نیست به خدا خوب میشم چشم شما خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه ایشالا درست میشه فدات شم گریه نکنیا قربونت برم
چکاوک
دارم دق میکنم داداشی قول بده خوب شی
حورا
هیچکس حق نداره ناامید باشه▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهمه چی درست میشه ...بخدا
هادی خان تازه ما منتظر عضویت یاسی کوچولو هستیم وای ماشالله چقدر خاله عمه عمو دایی داره این گلبرگ کوچولو
نمایش یا پنهان متن
hadi04
چشم آبجی قول میدم قول مردونه
دوست داری کدوم باشی؟ خاله داره بیا عمش شو
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
.اینو که مطمئنم خوب میشی ....فقط موندم که وقتی رفتی ماداگاسکار...اونجا دیگه گاز نیستاا ..اونجا خانم آلودهست حواس جم بروهاچو هاچو
یعنی تا سیزده به در میخوای خونمون بمونی ؟
hadi04
قربونت لیلا جان نگران نباش خدا بزرگه ایشالا خوب میشم
همونطور که گفتی الان دیگه زمون قدیم نیست هزار تا تکنولوژی اومده تازه بچه ها همه از قبل با تست وارد میشن خیالتون تخت از هر جا بخوریم از ماداگاسکار نمیخوریم
پس چی فکر کردی؟ تازه تا دوماه بعدش هم برنامه دارم اونجا
ژنرال
ولی همون طور که بچه ها گفتن، خدارو شکر بیماری توی مراحل اولیه تشخیص داده شده و خوب هر بیماری ای حتی اگر اسمش سرطان باشه ، اگر تو همون مراحل اولیه تشخیص داده بشه، قابل کنترل و درمان هستش.
به قول امین، حال تورو فقط کسی درک میکنه که این شرایط رو تجربه کرده باشه.
توکل بر خدا کن و دلت رو قرص کن.
در اربعین مسلمون شدی و تاریخ عملتم روز بعد از اربعینه.. حتماً این روز برای شما سرّ و حکمتی داره.
یک هفته بعدش هم 28 صفره.. انشالا به حق پیغمبر(ص) خداوند به همه بیماران و در کنار اونها، به شما هم شفا عنایت کنه.
ما هم دعاگو هستیم
نمایش یا پنهان متن
فردا شب حتماً باهات تماس میگیرمsib
فقط دعا میکنم به زودی صحیح و سالم اول بالای سر خانوادت باشی و سایه ت از سرشون کم نشه و بعدشم کنار ما...
arash52
نگران نباش و توکلت به خدا باشه
این عکس رو برات میذارم که به نیت زیارتش همینجا دعا کنی و انشااله به زودی مشرف بشی اونجا
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
پس بگو میای که رسما ما رو.....بله دیگه
hadi04
الهی فدات شم محسن جان ایشالا همینیه که میگی قربون تک تکتون برم که مثل خانوادم نگرانم هستید فقط تو رو خدا منو حلال کنید قصدم ناراحت کردنتون نبود ناراحتی هم نداره این همه دکترا درس خوندن واسه چی پس
sib,
ممنون آبجی ساناز قربونت برم ایشالا همین طوره خدا بزرگه حتما هوای بنده کوچیکش هم داره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→