₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• mz56mz

جك بگم روح كاكو شاد بشه و لبخندش ببينم
    واكنش همسران به رنگ مو خانمها

تهرانيا : عزيزم ماه بودى ماه تر شدى 266

اصفهانيا : خانم خرجش چند شدست 376

واما شيرازيها : ها آموووو سى قيافشششششش 270

آچار فرانسه :90: بيسکويت :90: دکل :90: آميز قلمدون :90: اين كاره :90: تو رو ننه زائيده, مارو زن بابا ؟ :90: جيگرتو سيخ سيخ :90: چمنتيم :90: فابريك :90: ويتامين :90:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

ماهی,
    قربونت برم آبجی ایشالا همینطوریه که میگی ایشالا خدا کمک میکنه :48:

• gilas

نقل قول: hadi04
    منو سر کار میذاری؟ تا برگردم باید بابای بچه ها رو پیدا کرده باشیا گفته باشم

اااااااااااا گفتم به آرسام نگید :4:

باشه میرم تو روزنامه آگاهی میدم :23:

• hadi04

نقل قول: mz56mz
    واما شيرازيها : ها آموووو سى قيافشششششش

:23: ایول
    نقل قول: mz56mz
    آچار فرانسه بيسکويت دکل آميز قلمدون اين كاره تو رو ننه زائيده, مارو زن بابا ؟ جيگرتو سيخ سيخ چمنتيم فابريك ويتامين

عامو نفس ،جیگر ،قناری ، به قول ماهی پشنگه... :23: .....تم هستیم :4:
    نقل قول: gilas
    اااااااااااا گفتم به آرسام نگید

باشه میرم تو روزنامه آگاهی میدم

خبلا میلسه خانوم عزیز من نمیدونم زیاد وقت نداریا تا برگردم باید بابای بچه ها حی و حاضر اینجا باشه :4:

• هاچو هاچو

آره خوب حالا پستمون رو لو نده میان میترکوننمون دشمنا :83:

خوب شد گفتی چون اتفاقا پستشو سیو کردم اگر نمیگفتی میذاشتم اینجا :4:
    قربونت برم مهدی جون شما لطف داری داداشی ممنون بات لطفت ایشالا خوب بشم حتما میام زیارت آقا امام رضا تا تو رو هم ببینم

منتظرت هستم داداش گلم :65: فقط خواستی بیای قبلش خبر بده که من برم مسافرت :56:

• gilas

خبلا میلسه خانوم عزیز من نمیدونم زیاد وقت نداریا تا برگردم باید بابای بچه ها حی و حاضر اینجا باشه

ای بابا اگه من اون کلاغ رو پیدا کنم دونه دونه پرشاو میکنم :4:

بزار به عمو محمود بگم یه گیس خوب داشت با DHL بفرسته دیگه ارژانسیه :4:

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    منتظرت هستم داداش گلم فقط خواستی بیای قبلش خبر بده که من برم مسافرت

ما رو بگو با کی میخوایم بریم سیزده به در :37: :23: خفه نشی تو مهدی
    نقل قول: gilas
    بزار به عمو محمود بگم یه گیس خوب داشت با DHL بفرسته دیگه ارژانسیه

آره دیگه با کاکو محمود هم میتونی هم فکری کنی در این زمینه خیلی میتونه کمکت کنه :10:

• چکاوک

ااااااااااااا اینجا چه خبره اینجا چی شده داداشی آرسام خدایاااااااااااا منو بکش چی شده خدای بزرگ :20:
    ای خدا داداشیمو از تو میخوام وای الان دق میکنم خدا درست دست گذاشتی رو یکی که این همه عبادت میکنه خدا :20:
    داداشی تو بااااااااااااید خوب شی این یه دستوره من الان اعصاب مصاب و قلب و دل و اینا ندارم ها باید خوب شی :20:

خدایاااااا کمکش کن التماست میکنم :17:

• hadi04

نقل قول: چکاوک
    ااااااااااااا اینجا چه خبره اینجا چی شده داداشی آرسام خدایاااااااااااا منو بکش چی شده خدای بزرگ
    ای خدا داداشیمو از تو میخوام وای الان دق میکنم خدا درست دست گذاشتی رو یکی که این همه عبادت میکنه خدا
    داداشی تو بااااااااااااید خوب شی این یه دستوره من الان اعصاب مصاب و قلب و دل و اینا ندارم ها باید خوب شی
    خدایاااااا کمکش کن التماست میکنم

تو رو خدا آبجی چیزی نیست به خدا خوب میشم چشم شما خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه ایشالا درست میشه فدات شم گریه نکنیا قربونت برم :6:

• چکاوک

تو رو خدا آبجی چیزی نیست به خدا خوب میشم چشم شما خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه ایشالا درست میشه فدات شم گریه نکنیا قربونت برم

دارم دق میکنم داداشی قول بده خوب شی :20:

• حورا

سلام بابای یاسی وهمه جا نمونم تصویر در دسترس نیست

هیچکس حق نداره ناامید باشه 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهمه چی درست میشه ...بخدا

هادی خان تازه ما منتظر عضویت یاسی کوچولو هستیم وای ماشالله چقدر خاله عمه عمو دایی داره این گلبرگ کوچولو

نمایش یا پنهان متن 624 میگما... حالا من عمش بشم یا خاله؟

• hadi04

نقل قول: چکاوک
    دارم دق میکنم داداشی قول بده خوب شی

چشم آبجی قول میدم قول مردونه :6:
    نقل قول: حورا
    میگما... حالا من عمش بشم یا خاله؟

دوست داری کدوم باشی؟ خاله داره بیا عمش شو :10:

• مخلوط کن

من الان دیدم .خیلی‌ هم نگران شدم ولی‌ خوب اولا خوبه که تو مراحل اول بیماری شناخت شده بعدشم الان دیگه قدیم نیست که کسی‌ با این جور چیزا ،مشکله خاصی‌ براش پیش بیاد ....همه چی‌ شناخته شده هست مطمئنم حل می‌شه ...فقط توکلت به خدا باشه
    نمایش یا پنهان متن.اینو که مطمئنم خوب میشی‌ ....فقط موندم که وقتی‌ رفتی‌ ماداگاسکار...اونجا دیگه گاز نیستاا ..اونجا خانم آلوده‌ست حواس جم برو :4:

• هاچو هاچو

ما رو بگو با کی میخوایم بریم سیزده به در :37: :23: خفه نشی تو مهدی

یعنی تا سیزده به در میخوای خونمون بمونی ؟ 967 678

• hadi04

Gormesabzi,
    قربونت لیلا جان نگران نباش خدا بزرگه ایشالا خوب میشم
    نقل قول: Gormesabzi
    اینو که مطمئنم خوب میشی‌ ....فقط موندم که وقتی‌ رفتی‌ ماداگاسکار...اونجا دیگه گاز نیستاا ..اونجا خانم آلوده‌ست حواس جم برو

همونطور که گفتی الان دیگه زمون قدیم نیست هزار تا تکنولوژی اومده تازه بچه ها همه از قبل با تست وارد میشن خیالتون تخت از هر جا بخوریم از ماداگاسکار نمیخوریم :23:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یعنی تا سیزده به در میخوای خونمون بمونی ؟

پس چی فکر کردی؟ تازه تا دوماه بعدش هم برنامه دارم اونجا :15:

• ژنرال

آرسام عزیز خیلی متاسف شدم از این خبر.

ولی همون طور که بچه ها گفتن، خدارو شکر بیماری توی مراحل اولیه تشخیص داده شده و خوب هر بیماری ای حتی اگر اسمش سرطان باشه ، اگر تو همون مراحل اولیه تشخیص داده بشه، قابل کنترل و درمان هستش.

به قول امین، حال تورو فقط کسی درک میکنه که این شرایط رو تجربه کرده باشه.

توکل بر خدا کن و دلت رو قرص کن.

در اربعین مسلمون شدی و تاریخ عملتم روز بعد از اربعینه.. حتماً این روز برای شما سرّ و حکمتی داره.

یک هفته بعدش هم 28 صفره.. انشالا به حق پیغمبر(ص) خداوند به همه بیماران و در کنار اونها، به شما هم شفا عنایت کنه.

ما هم دعاگو هستیم :46:

نمایش یا پنهان متنفردا شب حتماً باهات تماس میگیرم

• sib

نمیخوام اصلا فکر بد کنم و بد راه بدم به دلم...
    فقط دعا میکنم به زودی صحیح و سالم اول بالای سر خانوادت باشی و سایه ت از سرشون کم نشه و بعدشم کنار ما...

• arash52

آرسام جان
    نگران نباش و توکلت به خدا باشه
    این عکس رو برات میذارم که به نیت زیارتش همینجا دعا کنی و انشااله به زودی مشرف بشی اونجا

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

پس چی فکر کردی؟ تازه تا دوماه بعدش هم برنامه دارم اونجا :15:

پس بگو میای که رسما ما رو.....بله دیگه :4:
    :11: :6:

• hadi04

ژنرال,
    الهی فدات شم محسن جان ایشالا همینیه که میگی قربون تک تکتون برم که مثل خانوادم نگرانم هستید فقط تو رو خدا منو حلال کنید قصدم ناراحت کردنتون نبود ناراحتی هم نداره این همه دکترا درس خوندن واسه چی پس :4: درست میشه ایشالا :48:
    sib,
    ممنون آبجی ساناز قربونت برم ایشالا همین طوره خدا بزرگه حتما هوای بنده کوچیکش هم داره :48:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: