₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

arash52

الهی من فدای صاحب اون عکس بشم من همه ی زندگیمو مدیون امام حسین هستم همه دار و ندارم و ایشون بهم داده من خودم هیچه هیچم اینا رو دارم با اشک ریختن مینویسم چون هر وقت اسمش میاد نمیتونم جلوی اشکم رو بگیرم خودش کمکم میکنه میدونم خودش همه ناملایمتیهای زندگی منو دیده و همشو رفع کرده اینم درست میکنه امام حسین خیلی مهربونه خیلی کارش درسته خیلی

• هاچو هاچو

نقل قول: hadi04
    چون هر وقت اسمش میاد نمیتونم جلوی اشکم رو بگیرم

اشک ما رو هم داری در میاری که :79: حالا که اینطوری شد شعر زیر رو بخون.... :17: :9:

نمایش یا پنهان متنمن از حسین و منی پیغمبر خدا
    فهمیده ام حسین همه اش فرق می کند :8:

اصلا حسین جنس غمش فرق می کند
    این راه، پیچ و خمش فرق می کند

اینجا گدا همیشه طلبکار می شود
    اینجا که آمدی کرمش فرق می کند

صدمرده زنده می شود از ذکر" یا حسین "
    عیسای خانواده کرمش فرق می کند

با پای نیزه روی زمین راه می رویم
    خورشید کاروان قدمش فرق می کند

از نوع اجابت شدن زیر قبه اش
    معلوم می شود حرمش فرق می کند ... :8:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

هاچو هاچو,
    خیلی زیبا بود مهدی ممنون واقعا زیبا بود حال و هوامو عوض کرد دستت درد نکنه داداشی :8:

• هاچو هاچو

خیلی زیبا بود مهدی ممنون واقعا زیبا بود حال و هوامو عوض کرد دستت درد نکنه داداشی :8:

824 واااااااای خوشحالم تونستم حالتو بگیرم 1153

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    واااااااای خوشحالم تونستم حالتو بگیرم

حالم اومد سر جاش گرفته نشد که قناری :4:

• shaparak64

باورم نمیشه :79:
    مهدی اس داد گفت بیام صفحه ت :79:
    بدجنس مگه ما فقط دوست بودیم واسه چرت و پرت گفتن و خندیدن؟؟ چرا اونموقع ازت پرسیدم نگفتی؟
    میخواستی اون موقع ناراحت نسشم ، الان کپ کردم ارسام
    هیچی ندارم بگم ، حرفام گیر کرد ه گلوم
    دعا مییکنم :79:

• hadi04

نقل قول: shaparak64
    باورم نمیشه
    مهدی اس داد گفت بیام صفحه ت
    بدجنس مگه ما فقط دوست بودیم واسه چرت و پرت گفتن و خندیدن؟؟ چرا اونموقع ازت پرسیدم نگفتی؟
    میخواستی اون موقع ناراحت نسشم ، الان کپ کردم ارسام
    هیچی ندارم بگم ، حرفام گیر کرد ه گلوم
    دعا مییکنم

فدات شم مرجان عزیزم نخواستم ناراحتت کنم میدونم الان ناراحتی ولی برام دعا کن گریه هم نکن ایشالا خوب میشم ضمنا کپ هم نکن اول جوونی خوب نیست برات :83:

• چکاوک

shaparak64,
    مرجان جون منم غصمه خیلی :20:

• shaparak64

فدات شم مرجان عزیزم نخواستم ناراحتت کنم میدونم الان ناراحتی ولی برام دعا کن گریه هم نکن ایشالا خوب میشم ضمنا کپ هم نکن اول جوونی خوب نیست برات :83:

:2: باشه
    نقل قول: چکاوک
    مرجان جون منم غصمه خیلی :20:

:2:

• بهونه

سلام آرسام عزیز
    خوب اینو فقط بهت بگم که میری عملت انجام میدی میای خونه به سلامتی :48: اصلا ناراحت نباش فقط فقط توکلت به خدا باشه :1:

• hadi04

بهونه,
    ممنون وحید جان ایشالا که همین طوره قربونت برم داداشی :6:

• دلشاد

آرسام جان حداقل آدرس بده واست کمپوت گیلاس بیاریم بخوریم :4:

تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

سلام هادي جان، اولاً شرمنده كه تازه متوجه اين موضوع شدم!!
    هادي تو چرا از همون روز اول كه علائم رو داشتي براي درمان اقدام نكردي؟!! ولي خوب خدا رو شكر كه هنوزم دير نشده و با يه عمل ساده مشكل برطرف ميشه! امروز سرطان يك بيماري ناعلاج به حساب نمياد اگه در مراحل اوليه خودش باشه!! ولي يه مورد رو بگم كه خيلي مهمه اونم اينمكه: مهمه كي شما رو عمل ميكنه و در كدام بيمارستان عمل ميشيد، تحقيق كن و بهترين پزشك ر وبراي اين عمل انتخاب كن، چون توده بايد به كل برداشته بشه، وگرنه احتمال برگشتش هست، بعد هم نگفتي خوش خيم هست يا بد خيم؟! ولي در هر صورت چون اولشه و به مراحل حاد نرسيده خيالت راحت باشه و نترس و اميدتم به خدا باشه! يه ماجراي كوچيك بگم از يكي از فاميلامون كه دچار سرطان پيشرفته روده بزرگ شده بود، اون عضو رو برداشتند و هنوزم كه هنوزه ديگه از بيماري خبري نيست! يكي ديگه از فاميلامون دچار سرطان رحم شده بود، اونم با عمل مشكلش حل شد و الان كاملاً سالمه! شما هم كه در مرحله اوليه بيماري هستيد كه ديگه اصلاً نبايد نگران باشي، در مورد سلامتي هر كس هر حسي كه داشتم تا الان درست از آب در اودمه، ميتوني از دوستان بپرسي، منم اينو بهت قول ميدم كه انشالله بعد عمل مشكلت براي هميشه برطرف ميشه و حتي احتياج به شيمي درماني هم پيدا نميكني! حالا ببين كي اينو گفتم!
    ولي هادي جان بازم ميگم بايد بهترين پزشك جراح رو براي اين كار پيدا كني، حسابي از دوست و آشنا تحقيق كن و بدون كه هر چي سنش بالاتر باشه به خاطر تجربش كارش تميزتر ميشه!
    ولي ازت دلخورم كه چرا اين قدر دير گفتي، به نظرت اگه اين مساله رو مطرح ميكردي ما هيچ كمكي از دستمون برنميومد؟!! كمترين كاري كه ميتونستيم بكنيم تحقيق زياد از اينترنت و پيدا كردن يك پزشك خوب و تشخيص سريعتر بيماري بود! ولي خودت مارو قابل ندونستي، از اين بابت ازت گله دارم.
    من يه مدت دچار سرفه مزمن و شديد شده بودم، وقتي سوار ماشينم ميشدم بعد 5 دقيقه سرفه خشك و ديوانه كننده شروع ميشد و تا آخر شب قبل از خواب ادامه داشت! برام عجيب بود كه چرا هيچ دارويي تاثير نميكنه و كوچكترين بهبدوي در اين سرفه ها ايجاد نميشه!! خوبتر كه دقت كردم ديدم وقتي تو.و ماشينم سرفه ها شروع ميشه و بعد از كلي گشتن توو سوراخ سمبه هاي ماشين و موتور و روغن و آب راديات و خلاصه همه چيز متوجه شدم كه راديات بخاري سوراخ شده و من يك ماه تمام بخار ضد يخ رو تنفس ميكردم!! ضد يخ يك تركيب فوق العده شيميايي و خطرناك و همچنيني سرطانزا هست، خوب بخاري رو درست كردم و مشكل بعد سه روز حل شدع ولي ديگه نميدونم برام عارضه اي هم به جا گذاشته يا نه!!
    احتمال زياد شما هم در يك قسمت در معرض شديد مواد شيميايي بودي، به خصوص كه كار هم توو پتروشيمي هست، حتي ميتوني شكايت هم بكني!
    ولي جدا از همه اين حرفا هادي جان حتي يك روز رو هم از دست نده و فوراً جراحي كن، البته پيش يك پزشك واقعي و با تجربه! وقتي به هوش مياي يكم درد داري و بعد چند روز همون هاد يچند سال قبل ميشي، وقتي رفتي اتاق عمل بگو خدايا خودمو به تو سپردم و خودت بهم يك زندگي دوباره بده، اينو با همه احساست از خدا بخواه، مطمدن باش كه خدا اجابت ميكنه انشالله.
    روحيه خودت هم شرطه، خودتو به خدا بسپر و از چيزي هم نگران نباش، سرنوشتت هر چي باشه تغيير نميكنه و همون قسمت ميشه پس بيخودي خودتو ناراحت نكن و استرس هم به خودت راه نده، انشالله كه خدا بهت شفا رو هديه ميده و به جونيت رحم ميكنه، دعا كردن رو فراموش نكن كه خيلي مهمه، برات آرزوي بهبودي تنها كه نه بهبودي كامل كامل ميكنم و از خدا ميخوام كه به خاطر ياس كوچولوت كه مثل فرشته ها معصومه و به خاطر همسرت بهت شفاي كامل بده و دوباره زودي برگردي پيش خانوادت. از ته قلبم برات آرزوي سلامتي و كاميابي و طول عمر ميكنم، انشالله كه خداي رحمان اين هديه بزرگ رو بهت ميده، اون مهربونتر از اونيه كه بنده هاي پاكشو تنها بزاره، مطمئنم كه به حال خودت واگذارت نميكنه چون قلبت هميشه با اون بوده، پس اونم در يك موقعيت بحراني باهات خواهد بود و برات جبران ميكنه حالا ببين! ولي بايد به اين مسئله يقين و ايمان داشته باشي كه تنهات نميزاره، بايد اينقدر مطمئن باشي كه انگار همين بغل دستته و داري ميبينيش! اونوقت هست كه اين ايمان قوي بعث يك شفاي ماورايي از جانب پروردگارت ميشه، با ايمان و اعتماد كامل به اينكه خدا همراهت هست تا اخرين لحظه پايان، وارد اتاق عمل شو و بدون كه تا اخرين لحظه خدا خودش مراقبت هست، به اين مساله بايد ايمان داشت هباشي اين خيلي مهمه.
    خدايا هادي گلمونو كه خود شما هدايتش كرديد رو به خودتون ميسپوريم، كاري كن كه از اين آزمايش سربلند بيرون بياد، ديدي كه به رضاي شما راضي بوده و شكايتي نداشته، پس خدايا پاداش اين صبرشو بهش بده و سلامتي رو بهش برگردون، الهي امين :48:

• Life Dream

هادي جان به اين تاپيك يه سر بزن :93:
    http://www.boooofi.com/forum/topic_22574

• الهام

نقل قول: Life Dream
    يكي ديگه از فاميلامون دچار سرطان رحم شده بود، اونم با عمل مشكلش حل شد و الان كاملاً سالمه!

مازیار جون شما از چه چیزا که خبر داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4: مطمئن که حالش خوبه؟ :4:

• الهام

به سلامتی هادی جوننننننننن 1006 1006 1006 1006

• baron jon

نمی تونم حال الانمو بگم ....
    اما مطمئنم حالتون خوب میشه خدا هوای همهههههه رو داره
    براتون دعا می کنم ایشالا زود زود حالتون خوب میشه :48:

• ali41

آرسام عزیزم چطوری کاکو
    من مطمئنم خوب میشی چون با این بیماری آشنا هستم.
    پدرم که مثل شما بود و دکترا 3 سال پیش جوابش کردن با 73 سال سن هنوز داره نفس میکشه.
    تو که جوونی کاکو .....
    وظیفه ما اینه که دعا کنیم و من 15 روزه دارم برات دعا میکنم (مژده بهم گفت) :48:
    منتظرم تا یکشنبه خبر سلامتیت رو بشنوم و یه تاپیک بزنم "بخاطر آرسام عزیزم و نه مژده ما غلط فرموده برمیگردیم"
    عزیز دل برادر امیدوار باش و به زندگی فکر کن و عشقی که قراره به دختر نازت ، همسرت و ما بدی
    من چند شبه که از امام عصر(ع) سلامتیه تو رو درخواست میکنم و از صاحب روز اربعین سلامتیه تو رو عاجزانه طلب میکنم.
    فدات و به امید دیدار کاکو

• حورا

دوست داری کدوم باشی؟ خاله داره بیا عمش شو :10:

چشم :1:

نمایش یا پنهان متنفردا شله زرد میپزیم همه خودمو نیاز میکنم میبرم به درگاه خدا شفا بگیرین :79:

• carlos

آرسام من يقين دارم كه عمل جراحيت با موفقيت انجام ميشه :46: ( يقين 100% دارم دليلشم بعدن بهت ميگم)

اما برات دعا ميكنم . ( ميدوني كه ما اينجا تو مشهد پارتي داريم و اينا :50: دعامون بايد اجابت بشه :15: )

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: