اولندش که پدرم نبود دومندش پدر شوهرم بود سومندش ادم باید به فامیلای شوهر بخنده
نقل قول: Life Dream
خيلي بدم مياد صداشونو عمداً ميبرن بالا تا بقيه بشنون، خوب اين ريايي ميشه ديگه! تازه نماز رو هم باطل ميكنه اگرم نكنه نمازو سبك ميكنه.
حالا صداشو ببره بالا اشکال نداره ریتمی که نماز میخونه خنده داره...انگار یه شعر حافظ میخونه عین یه شعر حمد و سوره رو میخونه تازه سرشم عین ادمهای مظلوم کج میکنه ( اصلا هم ادم مظلومی نیست) بعد گفتم که وسط نماز یهو دستشو اینجوری میاره بالا نمیدونم وسط نماز با کی درگیر میشه خلاصه که نماز خوندنش دیدن داره .. البته خدا قبول کنه ما چه کاره ایم ولی خب اینم این مدلی نماز خوندنش سوژس دیگه..
با اون مثبتی که بهت دادم هر کی هم جای تو بود ویرایش میکرد
اینم خوب ایده اییه ازین به بعد هر روز میای یک مثبت بهم میدی و گرنه به همه میگم چه سوتی دادی تو تاپیک سوتی های خودت Life Dream, دقیقا اونجاش که باید بدونی رو نمیدونی
نقل قول: نخبه
به همه میگم
نه تو رو خدا آبروم میره نمایش یا پنهان متنپرررررووووو
اين يكي جديد بود! ولي خودمونيم ها، واقعاً توالت رفتن توو خارج از كشور مكافاته! اولند اكثرشون بدون ديوار كنار دست هم هستند و بايد جلو چشم بقيه كارتو انجام بدي!! دومندش آب هم كه ندارن و بايد از دستمال توالت استفاده مني!! واقعاً ادم چندشش ميشه، به خاطر همين توالت هست نميام خارج!
ساری داداشی من اینو دیر دیدم...
نه بابا فقط مردونه هاش اونطوریه تازه بعضی جاها.. بقیش نرماله ولی خب آره بدون آب هست.. حالا شما تشریف بیار میگم خود مبکه کلنگ توالت شرقی براتو بزنن
اين سر منم اومده، يه بار براي درس رياضي رفته بوديم خونه يكي از دوستام، چند نفر ديگه هم قرار بود بيان، خلاصه درس رو تموم كرديم و داشت نماز مغربم قضا ميشد كه زود رفتم وضوو گرفتم تا نمازمو بخونم، بعد دوستان يكي يكي خدا حافظي كردند و رفتند، يكيشون كه خيلي زبل و شيطون بود اومد روبه روم ايستاد و منم در حال خوندن نماز... بهم گفت مازيار خدا حافظ... و همينطوري منتظر ايستاده بود تا جوابشو بدم!!! بازم تكرار كردو منم ديگه داشت يواش يواش خندم ميگرفت و اونم باز تكرار كرد، ول كن نبود منم فقط با چشم جوابشو دادم تا نمازم باطل نشه! اونم گفت باشه و هرهر خنديد و رفت
بامزه بود
احتمالاً از شدت عصبانيت يه دستمال كاغذي هم مينداخت توو ليوان!
خب بحث داغ دستشویی شد یک سوتی در این رابطه یادم اومد البته با اجازه از سلطان سوتی تو دستشویی آبجی هیفا تو سالن تئاتر رفتم دستشویی یهو بلافاصله یکی اومد در زد،منم فکر کردم رفیقمه آخه موقع اجرا بود ما مجبور بودیم اون موقع از پشت صحنه بیایم بریم دستشویی تا با مردم روبرو نشیم ، بهش گفتم بیا تو دیدم دوباره در زد منم بلندتر گفتم بیا تو دیگه بعد چند دقیقه اومدم بیرون دیدم یک مرد حدود 45 سال اینطوری داره نگام میکنه منم خیلی آروم عذر خواهی کردم و رفتم بیرون بخندین دیگه
هاچو هاچو
آها ! مرسی
نه دیگه جلوی اون صف از ملائکه پشت سرم ضایع بود خب
خب آره
نمایش یا پنهان متن
ریا نباشه نه نمیخونمنخبه
نمایش یا پنهان متن
اولندش که پدرم نبود
دومندش پدر شوهرم بود
سومندش ادم باید به فامیلای شوهر بخنده
حالا صداشو ببره بالا اشکال نداره ریتمی که نماز میخونه خنده داره...انگار یه شعر حافظ میخونه عین یه شعر حمد و سوره رو میخونه تازه سرشم عین ادمهای مظلوم کج میکنه ( اصلا هم ادم مظلومی نیست) بعد گفتم که وسط نماز یهو دستشو اینجوری میاره بالا
هاچو هاچو
نخبه
در اون قسمت بله منظورم پدر بود ولی خب .......... الله اکبر ........ لااله الی الله
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ویرایش کردم پستمو
ولی یکی طلبم
Life Dream
دومندش پدر شوهرم بود
ودانم، خوب اين پدر ميشه ديگه!!
انشالله كه قبول ميكنه ما چيكاره ايم
نمایش یا پنهان متن
نخبه
ولی یکی طلبم
با اون مثبتی که بهت دادم هر کی هم جای تو بود ویرایش میکرد
نخیر بابای من نمیشه میشه بابای شوهر.. من خودم یه دونه بابا دارم
تازشم دوس دارم غیبت کنم
به همه میگم
هاچو هاچو
اینم خوب ایده اییه
Life Dream,
دقیقا اونجاش که باید بدونی رو نمیدونی
نه تو رو خدا آبروم میره
نمایش یا پنهان متن
پررررروووووThe one
ساری داداشی من اینو دیر دیدم...
نه بابا فقط مردونه هاش اونطوریه تازه بعضی جاها.. بقیش نرماله ولی خب آره بدون آب هست.. حالا شما تشریف بیار میگم خود مبکه کلنگ توالت شرقی براتو بزنن
نمایش یا پنهان متن
آره از آخر تشنم بودهLife Dream
حقش بود يه پدر شوهر (پدر) اينطوري گيرت ميومد
نمایش یا پنهان متن
برم از گوگل سرچ كنم ببينم توو آرشيوش نگه نداشته!
راست ميگي، من اومدم يه ساعت ديگه اونجام سوار بر قاطر قهوه اي
خوب اگه استفاده شده نباشه كه به درد نميخوره!! وقتي عصباني شده باشه تازه همونم خوبه كه كلاً ليوان پر تحويل نميده!
The one
خب حالا که وسیله ی نقلیه داری یه توالت سیار با خودت بیار
اه اه اه مازیاررررررررر... دیگه دستشویی بیرون نمیتونم برم یاد این حرفت میفتم جونم میاد نوک زبونممممم
هاچو هاچو
The one
وا؟ حالت خوبه؟
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
The one,خیلی نامردی
Life Dream
آخه اون موقع با اين سرعت چهار نعل نميتونم بيام
وااااااااا!!! مگه هميشه با يه ليوان در دست ميرفتي WC بيرون!
تنگت نگرفته هنوز كه بفهمي اين جور وقتا آدم از طرف خودشم نقل قول ميكنه!
اين آبجي ما زرنگتر از اين حرفاست!
هاچو هاچو
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
The one
نه همیشه عین این مستها یه بطری دستم بود
هاچو هاچو
تو سالن تئاتر رفتم دستشویی
بخندین دیگه
فرشید-717
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→