₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36

بدون عکس

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• قلندر

تو تاکسی بودم خانوم کناریم گفت:آقا هرجا ممنون باشید پیاده میشم… :23:

• قلندر

ترم اول واسه ثبت نام دانشگاه دیر رفتم اسمم تو لیست هیچ استادی نبود.
    آموزش هم گفته بود برگه انتخاب واحدتو به استاد نشون بده تا اسمتو تو لیست بنویسه..
    استاد ریاضی گفت اسمه کیو نخوندم؟….. دستمو بردم بالا!!
    گفت برو از آموزش نامه بیار..
    گفتم آموزش گفته چیزمونو نشون بدیم کافیه!!! :9: :23: :23:

• نخبه

نقل قول: قلندر
    گفتم آموزش گفته چیزمونو نشون بدیم کافیه!!! :9: :23:

848 حالا چیزی هم نشون دادین :4:

تو تاکسی بودم خانوم کناریم گفت:آقا هرجا ممنون باشید پیاده میشم…

الهی بمیرم بنده خدا هول کرده:23:

نقل قول: بهونه
    همین امروز داشتم تو چت روم سایت چت میکردم بعد از یه ساعت سلام احوال پرسی با ماهی:23:یه هو طرف گفت من ماهی نیستم که من حورا بعد دقت کردم دیدم چه سوتی خفنی دادم :23:

:56:

• قلندر

نقل قول: نخبه
    حالا چیزی هم نشون دادین

اره دیگه همون چیزرو نشون دادم
    نمایش یا پنهان متنبرگه رو میگم :10:

• نخبه

پسر یکی از اقوام ماه گذشته رفته بودن خارجه البته روم به دیوار تایلند بعد از بازگشتشون دچار جو زدگی میشن که برن کلاس زبان و این حرفا یه روز تو یه مجلسی بودیم این اقا پسر 29 ساله اومد ابراز وجود کنه بگه من کلاس میرم هی شروع کرد به انگلیسی حرف زدن در حد بچه ابتدائی:23: ما هم الکی برا اینکه بهش روحیه بدیم میگفتیم خوبه افرین ادامه بده کلاسات رو تو پیشرفت میکنی یهو اینو میگی جو زده تر شد بلند گفت من اخر گرافیکمااااا خیلی خوب حرف میزنم .. یه لحظه مغز همه هنگ کرد من بلند زدم زیر خنده گفتم منظورت گرامره..:23: عجب سوتی دادی :23: کلی خندیدیم خدا رو شکر پسر با جنبه ای بود بهش بر نمیخوره.. البته بی نهایت پسر سوتی بده ای هست.. دیگه براش عادی شده:23:

• قلندر

بلند گفت من اخر گرافیکمااااا خیلی خوب حرف میزنم .. یه لحظه مغز همه هنگ کرد من بلند زدم زیر خنده گفتم منظورت گرامره.

:83:
    چند روز پیش دختر خالم گوشیشو خونمون جا گذاشته بود … بهش اس ام اس زدم گوشیتو جا گذاشتی!!!!!!! :4:

• نخبه

چند روز پیش دختر خالم گوشیشو خونمون جا گذاشته بود … بهش اس ام اس زدم گوشیتو جا گذاشتی!!!!!!! :4:

:23: خیلی سوتی ضایعی دادی خوبه کسی نفهمید:23:

• قلندر

بهتره اسم این یکی رو بزارم عتراف تا سوتی :71:
    تموم سالهای بچگیم فکر میکردم مامان بابام منو تو حرم مشهد پیدا کردن چون اولین عکسی که از خودم دارم بغل مامانم جلو حرمه 408 247

• قلندر

بهتره اسم این یکی رو بزارم اعتراف تا سوتی :71:
    تموم سالهای بچگیم فکر میکردم مامان بابام منو تو حرم مشهد پیدا کردن چون اولین عکسی که از خودم دارم بغل مامانم جلو حرمه 408 247

• قلندر

چند روز پیش دختر خالم گوشیشو خونمون جا گذاشته بود … بهش اس ام اس(!) زدم گوشیتو جا گذاشتی!!!!!!!
    245

• Kishe Mehr

تلویزیون استانی از سپیدان که پیست اسکی و... داره با یکی داشت مصاحبه میکرد گفت شما از کجا تشریف اوردین؟ گفت من از شیراز تشریف اوردم 493 :23:

قلندر,
    493

• نخبه

تموم سالهای بچگیم فکر میکردم مامان بابام منو تو حرم مشهد پیدا کردن چون اولین عکسی که از خودم دارم بغل مامانم جلو حرمه

اخی منم از این عکسها دارم بغل مامی اونقده کوشمولوام 408

• mati

این سوتی رو توی تاپیک دایی مجی تعریف کردم ولی به این تاپیک هم مربوط میشه میگم
    توی کلاس فیزیک بودیم استاد گفت این چرا 2 تا مجهول داره (مساله در مورد شتاب گرانش زمین بود که واحدش g بود) اومدم بگم g عدد داره اشتباهی گفتم نه استاد جیش عدد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انقده اجالت کشیدم 824 823

• بندری

یه دفعه رفته بودیم مسابقات کشوری سرود مخصوص بچه های راهنمایی و از اونجایی که گروه ما حسابی جا افتاده بود و گروه قوی و مشهوری بودیم به جای بچه های راهنمایی ما رو که اول دبیرستان شده بودیم بردند . مسابقات سرود . یادش بخیر . تو روز سوم مسابقات یه دارو اومد پیش من و باب حرف زدن رو باز کرد و با من رفیق شد . یه سوال ازم پرسید راستی کلاس چندمی که من گفتم سوم راهنمایی . بعد ازم پرسید حالا خداییش چند تا درس رو افتادی . اومدیم مثلا اینجا رو صداقت داشته باشیم گفتم خداییش یکی . فقط فیزیک رو افتادم. .. یهو ازم پرسید از کدوم استانی عزیزم .که متوجه شدم چه گندی زدم . گفتم الان بر می گردم و فرار کردم

• بندری

امروز دوستم رو دیدم تو خیابون که پشت به من و از جلوم داشت می رفت . منم از اونجایی که خیلی باهاش صمیمی بودم رفتم پشتش و یه شتلق محکم تو پشتش زدم و گفتم چطوری مسعود . یهو دیدم یه آقایی با حالت بر افروخته . چی چی و مسعود زدی پشتم رو داغون گردی . آخه مرد حسابی اول درست شناسایی کن بعد بزن . منو میگی شدم آب

• نخبه

نقل قول: بندری
    . اومدیم مثلا اینجا رو صداقت داشته باشیم گفتم خداییش یکی . فقط فیزیک رو افتادم. .. یهو ازم پرسید از کدوم استانی عزیزم .که متوجه شدم چه گندی زدم . گفتم الان بر می گردم و فرار کردم

:23:
    نقل قول: بندری
    رفتم پشتش و یه شتلق محکم تو پشتش زدم و گفتم چطوری مسعود . یهو دیدم یه آقایی با حالت بر افروخته . چی چی و مسعود زدی پشتم رو داغون گردی . آخه مرد حسابی اول درست شناسایی کن بعد بزن . منو میگی شدم آب

عمو خب راست میگه اول شناسایی میکردی بعد بنده خدا رو داغون میکردی:4:

• نخبه

نقل قول: mati
    توی کلاس فیزیک بودیم استاد گفت این چرا 2 تا مجهول داره (مساله در مورد شتاب گرانش زمین بود که واحدش g بود) اومدم بگم g عدد داره اشتباهی گفتم نه استاد جیش عدد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انقده اجالت کشیدم

اکشال نداره خوب تو فعلا کوشمولوئی :56:
    نقل قول: Kishe Mehr
    تلویزیون استانی از سپیدان که پیست اسکی و... داره با یکی داشت مصاحبه میکرد گفت شما از کجا تشریف اوردین؟ گفت من از شیراز تشریف اوردم

چه خودشو تحویل گرفته

• هاچو هاچو

این سوتی رو مجی کفش کرده :4: آخر خندست :23: خط یکی مونده به آخر این پست کوروش رو بخونین..... :23: :23:
    سوتی کوروش/تاپیک بازتاب انتشار هواپیمای به غنیمت گرفته شده

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    ین سوتی رو مجی کفش کرده :4: آخر خندست :23: خط یکی مونده به آخر این پست کوروش رو بخونین.....

:23: وای کوروش چه سوتی ضایعی دادی:23:

• KuRoSh

نقل قول: هاچو هاچو
    این سوتی رو مجی کفش کرده

خوب کاری کرده کشف کرده دل همه رو شاد کرده :4:
    وای کوروش چه سوتی ضایعی دادی

اتفاقا خیلی سوتی توپی هم بوده در حد خودش :4:

شیرین چند تا سوتی دارم بگم میترکید از خنده ولی فعلان نمیگم تا چش بعضی ها در بیاد :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: